1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Parque La Paz

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
7,6 / 10
Städning
 
8,0 / 10
Service
 
8,0 / 10
Faciliteter
 
7,4 / 10
Mat och dryck
 
7,5 / 10
Rum/lägenhet
 
7,5 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,9 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,2 / 10

10 senaste omdömen


8 av 10

Claes,
Mellerud

+
Rent. Mycket bra frukost. Läget. Trevligt poolområde
-
Stekspade, vass kniv i köket( dåligt utrustat ) och fler eluttag, svårt att ladda mobiler.

Bekräftad gäst: 2019-02-10


10 av 10

Travelgirl,
Stockholm

+
Läget perfekt, nära till Los Cristianos + Playa de Las Americas och stränderna. Lugnt ställe, mysigt med många små solterasser runt om anläggningen, du behöver ej ligga och trängas vid poolen. Gott om plats (jan/feb). Lunchen serverades vid poolrestaurangen vilket var en fördel om man ligger och solar/badar, behöver ej gå upp och klä om. Åkte all inclusive och all mat och dryck var hur bra som helst. Många rätter att välja på och drinkarna var dom inte snåla på. Städningen var bra, sköna sängar (mailade in önskemål om extra madrasser), fick en nyrenoverad lägenhet. Många klagar på ljudet i matsalen. Hmm..ja, åker du med ett all inclusive paket, förvänta dig inte heltäckningsmattor, linnedukar och tända ljus...det blir lite som en skolmatsal. Jag tar det med en klackspark, man har ju semester :-) All personal hade ett leende på läpparna, speciellt barpersonalen vid poolen :-)
-

Bekräftad gäst: 2019-02-03


8 av 10

,

+
Alltid plats vid poolen. Förbud att lägga ut handdukar på solstolarna. Rent och snyggt. Bra mat både morgon och kväll.
-

Bekräftad gäst: 2019-01-27


9 av 10

kerstin,
solna

+
trevligt med poolområdet, glatt och vänligt mottagande och bemötande både i matsalen och ute bland servicepersonal
-
det som störde var det som var utanför hotellet dvs hela gatan precis intill där det på 7-8 "hak" östes på, på högsta volym från vart och ett till 2 på natten. vi hade lägh precis ovanför,men den i sig var väldigt bra.

Bekräftad gäst: 2019-01-27


8 av 10

Markus,
Smålandsstenar

+
Läget
-
Uppvärmd pool - iskalla pooler gillar ingen. Förbättra internet som var helt värdelöst-

Bekräftad gäst: 2019-01-27


10 av 10

Kenth,

+
Nyrustade
-

Bekräftad gäst: 2019-01-27


7 av 10

Mari,
Bruzaholm

+
Läget
-

Bekräftad gäst: 2019-01-20


4 av 10

Jonas,
Höör

+
Snygga, fräscha lägenheter och trevligt poolområde. Trevlig personal och bra mat samt service. Bra läge. Ordning och reda på allting verkade det som.
-
Var tydliga med att, i en viss del av hotellet spelas det mycket hög musik till 1-2 tiden varje natt. Oerhört störande! Apollo kan inte bara skylla på hotellet utan bör komma över ens med fastighetsägaren om att antingen vara öppna med omständigheterna, eller åtgärda problemet. Att åka till semesterorten i tron om att allt ska vara knäpptyst kl 22 vore fel, då har man åkt till fel semestermål. Men den ljudvolymen som finns fr o m kl 22 i lägenheterna med nr 335 med omnejd, är oacceptabel. Man kan vara på stan och komma hem vid midnatt, men efter den tiden, måste det finnas möjlighet till att kunna somna utan hörselskydd för de som inte vill sitta uppe till kl 2, annars är det något som är fel.

Bekräftad gäst: 2019-01-13


4 av 10

Dina ,
Malmö

+
Läget. Nära till centrum och havet.
-
Frukosten var inte god. Kändes billig och inga fräscha hälsosamma alternativ.

Bekräftad gäst: 2019-01-06


6 av 10

Lukas,
Stockholm

+
Nära till stranden.
-
Kallt vatten i poolen!!!!

Bekräftad gäst: 2019-01-06


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 3,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

80% av resenärerna rekommenderar

3102 omdömen
Utmärkt
 
1307
Väldigt bra
 
1108
Bra
 
454
Mindre bra
 
147
Underkänt
 
86

5 senaste omdömen

2019-02-12

Inlägg av 580helenau

Bra hotell!

Trevligt rent hotell med mycket bra frukost där det fanns allt man kunde önska. En person stod och stekte omelett, ägg och pannkakor. Trevligt poolområde. Kommer gärna tillbaka. Bra städning av rum. Ta med extra sladd för det är dåligt med kontakter om man vill ladda mobiler.

 
2018-12-31

Inlägg av 05708GMmonical

Lägenhetshotell Parque de la Paz

Tog en restresa med Apollo och hamnade på detta trevliga komplex. Vi bodde i en 2 rumslägenhet, hyfsat stora rum, fint kök och stor balkong mot en bakgata med andra hotell! Stor fin trädgård med en rejäl pool, bar mm Köpte till frukostbuffé som verkligen var toppen. 300 meter till fin strand och 100 m till shopping, kan ju inte bli bättre! Hotellet är handikapps anpassat !

 
2018-03-25

Inlägg av nilskruukka Sandviken, Sverige

4 veckors boende

Åkte med Apollo,vi var där i 4 veckor,den första veckan var bra,men efter halva andra veckan så började upprustningen av 2 lägenheter på samma våning (4) .det kördes med högljudda borrmaskiner,det dammade, hissarna fungerade inte eller om dom var blockerade så att bara byggjobbare kunde använda dom.i bland fungerade hissarna men dom var dammiga och skräpiga.En morgon när vi skulle ut ur lägenheten så var det glaskross utanför dörren.Receptionens personal var inte hjälpsamma när vi ville ha hjälp med olika saker som till exempel med WIFI.Städningen av lägenheten var kanonbra.Frukosten var som en normal hotellfrukost.jag är alergiker och har problem med damm.Arbeten utfördes på dagtid Har varit en gång förut på detta hotell år 2016 då var det bra // Nils

 
2018-03-21

Inlägg av Torbjörn H

Inte värt pengarna

Sämre hotell än väntat. Det var förbjudet att ta badhanduken till poolen och inga fanns att hyra. Det första vi måste göra var att gå ut och köpa handdukar. Kackelackor på rummet. Frukosten under normal standard, visserligen hyfsat utbud men inte gott. Läget på hotellet är dock perfekt. Slitet hotell främst rummen.

 
2018-03-03

Inlägg av majsan2017 Parainen, Finland

Bra läge

Bodde på detta hotell 2 veckor i februari.Det var 5 gången, personalen är trevlig och vår städerska som vi hade i rum 243 var mycket duktig.Lägenheten är rymlig,dock lite sliten, och om man vill laga själv mat finns det t.o.m ugn.Förmånlig allinclusive på hotellet,men det finns bra restauranger i närheten.Läget är ju jättebra, nära till allt. Poolområdet bra,finns alltid lediga solstolar, men vattnet i poolen är inte uppvärmt,kallt.Kommer tillbaka nästa år.