Kundomdömen om Parque La Paz

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
7,8 av 10 baserat på 422 omdömen
Övergripande bedömning
 
7,8 / 10
Städning
 
8,1 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,2 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,2 / 10
Faciliteter
 
7,7 / 10
Mat och dryck
 
7,7 / 10
Rum/lägenhet
 
7,9 / 10
Service
 
8,2 / 10

Senaste omdömena


5 av 10

+
Läget
-
Matten

Bekräftad gäst: 2020-03-22


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2020-02-02


7 av 10

+
Väldigt fina lägenhetsrum.
-
Vi hade inte fått någon information i förväg om renovering av rum vilket störde oss ganska mycket under dagtid. Vi hade småbarn med i vårt sällskap som blev störda av allt oljud. Varje dag sprang det killar som renoverade runt på hela hotellet och det var oljud konstant hela dagarna. Även på kvällstid/natt hörde man väldigt mycket musik och oljud från uteserveringar runtom.

Bekräftad gäst: 2020-01-26


10 av 10

+
De nyrenoverade rummen och förstås samma perfekta läge som alltid. Nära till bästa stranden Playa de la Vistas och nära till välsorterade supermarket.
-

Bekräftad gäst: 2020-01-26


1 av 10

+
Inget var bra förutom möjligen läget.Närheten till stranden
-
Det mesta.Framför allt poolstolen( lyft ). Den var ur funktion hela veckan så vi hade ingen access till poolen.Då min resepartner sitter i rullstol och är förlamad kunde han inte komma ner i poolen. Förskräcklig matsal-vi hade frukost inkl. i priset men åt endast där en gång och sedan gick vi ut och åt.Skramligt och högljutt , maten såg inte god ut.Inget smakade,blaskiga juicer. Dåliga sängar.Högljudda hotellgäster runt poolen och mycket hög ljudvolym från musikanläggningen hela kvällarna.Ja ni tycker väl att jag klagar.Men det var Inte bra

Bekräftad gäst: 2020-01-12


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2020-01-05


8 av 10

+
Läget och städningen. Det var fräscht.
-
Frukosten. Särskilt juicerna och baconet.

Bekräftad gäst: 2020-01-05


8 av 10

+
Nyrenoverad, bra läge. wifi ingår trots att det på hemsidan står att den inte ingår i alla rum.
-
Hotellet använder tusentals plastmuggar varje dag för allt dricka,(utom vinglas) borde inte förekomma idag !!! Skaffa glas. Borde ha avbryttit störande renoveringar under julhelgen !

Bekräftad gäst: 2020-01-05


7 av 10

+
The breakfast
-
The beds are hard as rocks and it is very noisy and loud music every night.

Bekräftad gäst: 2020-01-05


9 av 10

+
-
Lampa i vardagsrumsdelen. Där fanns ingen belysning. Trodde att det skulle finnas kaffebryggare, gick bra att köpa kaffekapslar.

Bekräftad gäst: 2020-01-05


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 3,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

80% av resenärerna rekommenderar

3382 omdömen
Utmärkt
 
1456
Väldigt bra
 
1179
Bra
 
487
Mindre bra
 
160
Underkänt
 
100

5 senaste omdömen

2020-01-12

Inlägg av Mikael J

Bra hotell för den som gilla vara ute sent..

Ett hotell med ett bra lägge till stad och strand. Vissa rum är nog ganska så nyligen renoverade och vissa håller dom på att renovera. Vi fick rum 25 som är en trerumslägenhet på botten plan som troligen ganska så nyligen renoverad. På den negativa listan skulle jag sätta 1. Mycket hög live musik från gatan nedanför hotellet. 2. Svinkall pool som inte gick att bada i 3. Vi hade myror på rummet och även om vi så till som märkte vi inte av någon åtgärd.

 
2020-01-10

Inlägg av Annelore W Asarum, Sverige

Bra hotell men väldigt lyhört

Hotellet är bra med rymliga rum men väldigt lyhört och högljudd musik till långt in på nätterna. Sängarna är stenhårda men om man ber om det får man något mjukare madrasser. Dessa var dock inte särskilt mjuka heller men bättre än inget alls. Frukosten är nog den bästa vi varit med om . Där fanns allt man kunde önska, från grovt bröd till frukt och kakor för den som gillar sånt. Stekta och kokta ägg, jättegod gröt m.m. Polen är inte uppvärmd så något bad blev det inte. Städningen var bra vissa dagar och andra knappt märkbar. Personalen i receptionen är otroligt hjälpsamma och trevliga och gjorde allt för att tillmötesgå en när man bad om något. Vi fick hjälp att boka utflykter och noga beskrivet var vi skulle möta upp bussarna och vid vilken tid. Mycket bra service.

 
2019-12-11

Inlägg av bogr2017 Kungsör, Sverige

Bra hotell med utmärkt läge

Hotell med helt ok rum. Fint poolområde med fräsch uppvärmd pool och med solstolar som inte reserverades tidigt på morgonen. Mycket bra frukost med stort urval, bra mat även till lunch och middag. Läget på hotellet mycket bra med närhet både till centrum och fina stränder.

 
2019-11-26

Inlägg av V8509TTandersh

Massage och hotell

Gretas massage vid poolen räddade min semester. Hon är en mycket duktig massör plus att hon erbjuder beauty. Trivsamt hotel med mycket val till frukost ,rent och snyggt. Centralt beläget med fina stränder och många bra restauranger Tack Greta

 
2019-02-12

Inlägg av 580helenau

Bra hotell!

Trevligt rent hotell med mycket bra frukost där det fanns allt man kunde önska. En person stod och stekte omelett, ägg och pannkakor. Trevligt poolområde. Kommer gärna tillbaka. Bra städning av rum. Ta med extra sladd för det är dåligt med kontakter om man vill ladda mobiler.