1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Parque De Las Americas

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
8,7 / 10
Städning
 
8,3 / 10
Service
 
8,7 / 10
Faciliteter
 
8,2 / 10
Mat och dryck
 
7,8 / 10
Rum/lägenhet
 
9,1 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,9 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,0 / 10

10 senaste omdömen


8 av 10

Anna,
Ljusdal

+
Läget nära havet å fin strand.
-
Städningen kunde varit bättre. Och AC hade varit en fördel att ha. Lite störande underhållning på närliggande hotell.

Bekräftad gäst: 2019-07-14


10 av 10

,

+
-
Poolen kunde vara öppen lite längre

Bekräftad gäst: 2019-07-14


9 av 10

Jonas,
Norrtälje

+
Rummet.
-
AC på rummet hade ju inte varit helt fel.

Bekräftad gäst: 2019-07-07


3 av 10

Diana ,
Uppsala

+
Städningen!
-
Personalen var otrevlig och snorkig, badvaktens dotter drog ner min 6-åriga son under vatten inpoolen och hon satt och tittade på bara!

Bekräftad gäst: 2019-07-07


6 av 10

Per-Arne,
Sala

+
Läget,litet hotell, bra pool samt nära till havet.
-
Oset från grillen var mycket irriterande, ändra skorstenen.

Bekräftad gäst: 2019-06-30


9 av 10

Renate o Bengt,

+
Tur att få en lägenhet med balkong med utsikt ut från anläggningen! Köpte till frukost som var mycket bra. P.g.a. tidiga utflykter valde vi vid tre tillfällen frukostpaket (”picknick”) som var en förolämpning! Nästintill ingenting!!!
-
AC och utsugsfläkt i badrummet.

Bekräftad gäst: 2019-06-15


10 av 10

Kennet,
Orsa

+
Otroligt fina rum
-
Möbler på övre treassen

Bekräftad gäst: 2019-06-09


5 av 10

Regina,
Åsele

+
-
Bättre städning Fungerande Wi-Fi Parkerings platser

Bekräftad gäst: 2019-06-02


10 av 10

Linnea,
Eskilstuna

+
poolområdet var iprincip alltid tomt
-
en ugn och solstolar på takterassen

Bekräftad gäst: 2019-06-02


7 av 10

Christina,
Falun

+
Fräsch lägenhet med ovanligt sköna sängar. Bra utsikt från vår balkong/terrass.
-
Frukostbuffén kan inte påstås vara buffé, däremot lättare Continental och sakande kylplattor för smörgåspålägg. Två tänger att användas till ost, gurka, tomat, skinka och korv - två sorter. Stör ej skylt att hänga på dörren saknades. Ge information om att vissa rum/lägenheter äga av privatpersoner. I vårt fall höll de på att renovera våran grannlägenhet hela veckan, med ljud av borrmaskin, slipmaskin, hammarslag m.m. (Falsksjungande arbetare). Från 9-tiden till ca: 18 tiden Som tur var så var vi ute vid stranden mesta tiden men stördes alltid på em när vi kom hem. Vid fråga sa receptionen att de visste ingenting och kan inte påverka vad privatpersonerna gör. Ge då den informationen om hotellet.

Bekräftad gäst: 2019-06-02


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 3,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

71% av resenärerna rekommenderar

445 omdömen
Utmärkt
 
171
Väldigt bra
 
168
Bra
 
55
Mindre bra
 
20
Underkänt
 
31

5 senaste omdömen

2019-07-03

Inlägg av mtbyggkonsultab Sverige

Mysigt men jobbigt.

Parque de las americas är ett mysigt hotell med bra pool och kanonresturang utanför. Mindre bra var alla 100 trappor att gå i till och från rummet! Om man nu inte har tur att få ett vid poolen. Rummen saknar AC och det var rätt jobbigt att sova i 23-25 graders värme. Ligger lite i utkanten av all action, men en rask promenad på 2 km är man mitt i händelsernas centrum.

 
2018-03-25

Inlägg av 13ceciliaw Halmstad

Bra läge och toppenlägenheter

Enkelt hotell rent och fräscht med välplanerade lägenheter. Tyst och lugnt område. Restaurangen som tillhör hotellet va jättebra. God vällagade rätter och trevlig personal!! Vi va runt och provade lite olika restauranger men hamnade oftast på hotellets👍

 
2018-03-13

Inlägg av _carina_bagge Strömsbruk, Sverige

Lungt område

Bodde här i början av mars. Lugnt område. MYCKE trappor till rummen. Ingen hiss. Vissa rum är nyrenoverade. Mycket fina rum. Finns Micro,kaffebryggare och vattenkokare. Sängarna helt ok. Dock finns det inte AC . Fläktar i taket som kan låta lite då man skall sova. Städningen har kunnat varit bättre. Sängkläderna byttes aldrig under vår vecka. Handdukarna byttes två ggr. Nära till havet. Där kan man välja om man vill ligga på gräs eller sandstranden. Poolen är kall. Inga problem att få solstol där. Tillgången till WiFi varierar. Man bör vara nära receptionen för att det ska funka bra. Nära till en massa mysiga restauranger. Finns flera snabbköp i närheten av hotellet. En billigare mataffär ligget i köpcentrum bredvid Siam park. Sväng hö efter parfym/väsk affären. Gå upp till stora vägen. Gå över bron. Sen ser ni. Strandpromenaden är oändlig.

 
2018-01-03

Inlägg av tommyl2018

Prisvärt hotell med bra läge

Mycket bra läge med närhet till stand, affärer och restauranger. Fräscht och fint i lägenheten. Vi hade söderläge med fin utsikt över poolen och havet. Har tidigare bott på Playa de las Vista, där stranden är finare men uppskattar även denna del av Playa de las Americanas. Promenadavstånd till Siam Mall och Siam Park. Enda nackdelen är wifi-uppkopplingen inte var helt tillförlitlig, men mottagningen i mobilen är bra så man klarar sig.

 
2017-12-27

Inlägg av Stefan300 La Palma, Spanien

Mycket bra

När till allt och nyrenoverat. Lugnt och skönt med fina rum och bra restaurang. Lite hårda poolregler kanske, barn borde ju få leka med en boll? De flesta rummen ligger med fint läge men med lite otur så får man något av dessa som man antingen tittar rakt in i grannhuset eller in i buskarna. Vårt låg helt perfekt vid poolen. Nr 58. Åker gärna tillbaka.