1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Parque De Las Americas

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
8,7 / 10
Städning
 
8,4 / 10
Service
 
8,7 / 10
Faciliteter
 
8,1 / 10
Mat och dryck
 
7,7 / 10
Rum/lägenhet
 
9,2 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,0 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,0 / 10

10 senaste omdömen


10 av 10

Thomas,
Trollhättan

+
Familjärt, vi känner till det sedan tidigare. Nära till allt. Personalen känner igen oss, och är alltid proffsiga.
-
Fler lägen på takfläktarna. Större handdukar. Några fler små skålar i köket.

Bekräftad gäst: 2019-03-17


8 av 10

Christer,
Mariestad

+
Läget nära badstrand.
-
Mera komplett utrustning i lägenhetens kök.

Bekräftad gäst: 2019-03-10


9 av 10

,

+
Iocation, location
-
New möbler i lägenheten, och vid poolen

Bekräftad gäst: 2019-02-24


9 av 10

Malin ,
Göteborg

+
Småskaligt, lugnt, trevlig lägenhet med bra utrustning.
-

Bekräftad gäst: 2019-02-17


9 av 10

Lisa,
Göteborg

+
nyrenoverade, mycket fina lägenheter
-
trevligare bemötande i receptionen och restaurangen, tredje gången vi var där och tidigare och dessa två saker har försämrats

Bekräftad gäst: 2019-02-10


8 av 10

,

+
Lugnt, närhet till stranden
-

Bekräftad gäst: 2019-02-10


8 av 10

Elisabeth,
Sundbyberg

+
Bra läge
-
Wi-fi på hela hotellet. Problem att få välja rumstyp, enbart önskemål. Borde stå i katalogen. Mycket stökigt vid bussanslutningen på flygplatsen.

Bekräftad gäst: 2019-02-03


8 av 10

Hans,
Fagerfjäll

+
lungnt och tyst, lagom storlek. bra renoverat
-
Fller knoppar för kläder, Bättre ljus i "vardagsrummet". Gick inte att sitta och läsa med dåligt ljus. Vid entren till lägenheten borde finnas en rörelsevakt till ljuset så man slapp att treva sig fram till ljusknappen. Poolkillen var service minded. Trevligt poolområde. Någon mellanstor kastrull annars bra utrustning i köket.

Bekräftad gäst: 2019-01-27


8 av 10

Birgitta,
Mölndal

+
Bra läge
-
Ej nöjd med städningen. Två dagar fick vi ingen städning alls trots att hotellet aviserade daglig städning. Påpekade detta på plats, dock ingen kompensation från hotellet. Hårda sängar dock fräscha lägenheter.

Bekräftad gäst: 2019-01-27


10 av 10

Margret,
Norrtälje

+
Centralt beläget , lugn miljö
-

Bekräftad gäst: 2019-01-20


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 3,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

71% av resenärerna rekommenderar

416 omdömen
Utmärkt
 
154
Väldigt bra
 
162
Bra
 
54
Mindre bra
 
19
Underkänt
 
27

5 senaste omdömen

2018-03-25

Inlägg av 13ceciliaw Halmstad

Bra läge och toppenlägenheter

Enkelt hotell rent och fräscht med välplanerade lägenheter. Tyst och lugnt område. Restaurangen som tillhör hotellet va jättebra. God vällagade rätter och trevlig personal!! Vi va runt och provade lite olika restauranger men hamnade oftast på hotellets👍

 
2018-03-13

Inlägg av _carina_bagge Strömsbruk, Sverige

Lungt område

Bodde här i början av mars. Lugnt område. MYCKE trappor till rummen. Ingen hiss. Vissa rum är nyrenoverade. Mycket fina rum. Finns Micro,kaffebryggare och vattenkokare. Sängarna helt ok. Dock finns det inte AC . Fläktar i taket som kan låta lite då man skall sova. Städningen har kunnat varit bättre. Sängkläderna byttes aldrig under vår vecka. Handdukarna byttes två ggr. Nära till havet. Där kan man välja om man vill ligga på gräs eller sandstranden. Poolen är kall. Inga problem att få solstol där. Tillgången till WiFi varierar. Man bör vara nära receptionen för att det ska funka bra. Nära till en massa mysiga restauranger. Finns flera snabbköp i närheten av hotellet. En billigare mataffär ligget i köpcentrum bredvid Siam park. Sväng hö efter parfym/väsk affären. Gå upp till stora vägen. Gå över bron. Sen ser ni. Strandpromenaden är oändlig.

 
2018-01-03

Inlägg av Tommy L

Prisvärt hotell med bra läge

Mycket bra läge med närhet till stand, affärer och restauranger. Fräscht och fint i lägenheten. Vi hade söderläge med fin utsikt över poolen och havet. Har tidigare bott på Playa de las Vista, där stranden är finare men uppskattar även denna del av Playa de las Americanas. Promenadavstånd till Siam Mall och Siam Park. Enda nackdelen är wifi-uppkopplingen inte var helt tillförlitlig, men mottagningen i mobilen är bra så man klarar sig.

 
2017-12-27

Inlägg av Stefan300 La Palma, Spanien

Mycket bra

När till allt och nyrenoverat. Lugnt och skönt med fina rum och bra restaurang. Lite hårda poolregler kanske, barn borde ju få leka med en boll? De flesta rummen ligger med fint läge men med lite otur så får man något av dessa som man antingen tittar rakt in i grannhuset eller in i buskarna. Vårt låg helt perfekt vid poolen. Nr 58. Åker gärna tillbaka.

 
2017-04-06

Inlägg av Eva R

Familjärt, lugnt och trevligt.

Familjärt och lugnt hotell med en härlig kille i poolbaren som förgyller din dag. Restaurangen är oxå att rekomendera. Personalen är oxå sådär mysigt lagom trevliga. Närheten till både strand och affärer är suveränt.