Kundomdömen om Parque De Las Americas

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8 av 10 baserat på 1955 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,0 / 10
Städning
 
7,8 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,3 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,1 / 10
Faciliteter
 
7,5 / 10
Mat och dryck
 
7,7 / 10
Rum/lägenhet
 
8,1 / 10
Service
 
8,1 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

Jan,
Tranemo

+
Läget och den nyrenoverade lägenheten med ny utrustning.
-
Air condition saknades vilket gjorde att lägenheten blev oerhört varm till kvällen då man stänger till dörrar och fönster när man är ute under dagtid.

Bekräftad gäst: 2019-12-08


8 av 10

Susanne,
Rødovre

+
-

Bekräftad gäst: 2019-12-08


9 av 10

Per Claes Inge,
Hultafors

+
Rummet
-
Poolen stängde redan klockan 17:00

Bekräftad gäst: 2019-12-01


8 av 10

Karl Roland Martin,
Oskarshamn

+
-

Bekräftad gäst: 2019-12-01


6 av 10

Åke,
Huddinge

+
Läget
-
WiFi och kuddarna (väldigt dåliga).

Bekräftad gäst: 2019-12-01


8 av 10

Annette,
Gävle

+
fin lägenhet och låg nära centrum och strand. åker gärna tillbaka-
-
wifi på rummet dålig anslutning även på andra ställen på hotellet. Bätte bemötande på restaurangen vid hotellet. samt erbjudande till gästerna.

Bekräftad gäst: 2019-12-01


9 av 10

Svante,
Sala

+
Läget, rummen och utsikten
-
Vet inte

Bekräftad gäst: 2019-12-01


8 av 10

Sickan,
Sölvesborg

+
Läget
-
Vet ej

Bekräftad gäst: 2019-12-01


3 av 10

Clarisse,
Landskrona

+
-

Bekräftad gäst: 2019-12-01


8 av 10

Jan Lennart,
Ängelholm

+
Centralt beläget.
-
Fler skandinaviska tvkanaler. Finns ingen. Ta bort den höga hyran på kassafack.

Bekräftad gäst: 2019-11-24


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 3,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

71% av resenärerna rekommenderar

467 omdömen
Utmärkt
 
182
Väldigt bra
 
173
Bra
 
57
Mindre bra
 
21
Underkänt
 
34

5 senaste omdömen

2019-12-12

Inlägg av 804chrish vänersborg

Trevligt hotell

Mycket trevligt hotell med centralt läge i Las americas. Serviceinriktad personal som bemötte oss mycket bra och väldigt fräscha rum. Rent och snyggt överallt och skön temp i poolen. Hit kommer vi gärna igen. Nära till stranden och till välsorterad matbutik.

 
2019-10-10

Inlägg av boelw992

Besök

Trevligt lägenhetshotell. Väldigt fina lägenheter. Rent och fint 6dgr/v. Ren fin pool, men får endast användas mellan 10-18. Takfläjtar finns i lägenheten,men ac saknas - och det hade verkligen behövts. Poolbar, men ganska dyr. Restaurangen serverar god mat. Nära till stranden.

 
2019-07-03

Inlägg av mtbyggkonsultab Sverige

Mysigt men jobbigt.

Parque de las americas är ett mysigt hotell med bra pool och kanonresturang utanför. Mindre bra var alla 100 trappor att gå i till och från rummet! Om man nu inte har tur att få ett vid poolen. Rummen saknar AC och det var rätt jobbigt att sova i 23-25 graders värme. Ligger lite i utkanten av all action, men en rask promenad på 2 km är man mitt i händelsernas centrum.

 
2018-03-25

Inlägg av 13ceciliaw Halmstad

Bra läge och toppenlägenheter

Enkelt hotell rent och fräscht med välplanerade lägenheter. Tyst och lugnt område. Restaurangen som tillhör hotellet va jättebra. God vällagade rätter och trevlig personal!! Vi va runt och provade lite olika restauranger men hamnade oftast på hotellets👍

 
2018-03-13

Inlägg av _carina_bagge Strömsbruk, Sverige

Lungt område

Bodde här i början av mars. Lugnt område. MYCKE trappor till rummen. Ingen hiss. Vissa rum är nyrenoverade. Mycket fina rum. Finns Micro,kaffebryggare och vattenkokare. Sängarna helt ok. Dock finns det inte AC . Fläktar i taket som kan låta lite då man skall sova. Städningen har kunnat varit bättre. Sängkläderna byttes aldrig under vår vecka. Handdukarna byttes två ggr. Nära till havet. Där kan man välja om man vill ligga på gräs eller sandstranden. Poolen är kall. Inga problem att få solstol där. Tillgången till WiFi varierar. Man bör vara nära receptionen för att det ska funka bra. Nära till en massa mysiga restauranger. Finns flera snabbköp i närheten av hotellet. En billigare mataffär ligget i köpcentrum bredvid Siam park. Sväng hö efter parfym/väsk affären. Gå upp till stora vägen. Gå över bron. Sen ser ni. Strandpromenaden är oändlig.