Kundomdömen om Parque De Las Americas

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,5 av 10 baserat på 289 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
8,5 / 10
Städning
 
7,9 / 10
Service
 
8,5 / 10
Faciliteter
 
8,0 / 10
Mat och dryck
 
7,7 / 10
Rum/lägenhet
 
9,0 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,7 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,9 / 10

Senaste omdömena


7 av 10

Boel,
Markaryd

+
Inte för stort. Väldigt rent o fint. Fin lägenhet. Bra solsängar med madrasser.
-
Av i lägenheterna - takfläktarna gör inte så mycket nytta. Poolen öppen åtminstone 1 tim längre/dag. Lite mer växter/trädgård hade uppskattats.

Bekräftad gäst: 2019-10-13


8 av 10

Annelie,
Bromölla

+
-
Rulltrappor

Bekräftad gäst: 2019-10-13


9 av 10

Thommy,
Ekeby

+
Lugnt och skönt under natten
-
öppet tiderna i poolen t.ex kl 09.00 till 20.00

Bekräftad gäst: 2019-09-28


8 av 10

Jonny,
Åtvidaberg

+
Bra pool, nära till stranden.
-

Bekräftad gäst: 2019-08-11


7 av 10

Björn,
Örebro

+
Bra läge, trevligt poolområde och schysst trerumslägenhet. Sköna sängar, även bättsoffan var skön att ligga i.
-
Stort minus är bristen på air kondition i rummen. Det fanns ingen info om det på Apollos hemsida. Poolen stängde för tidigt, redan kl 18:00. Borde vara öppen till i alla fall 19:00.

Bekräftad gäst: 2019-07-14


8 av 10

Anna,
Ljusdal

+
Läget nära havet å fin strand.
-
Städningen kunde varit bättre. Och AC hade varit en fördel att ha. Lite störande underhållning på närliggande hotell.

Bekräftad gäst: 2019-07-14


10 av 10

,

+
-
Poolen kunde vara öppen lite längre

Bekräftad gäst: 2019-07-14


9 av 10

Jonas,
Norrtälje

+
Rummet.
-
AC på rummet hade ju inte varit helt fel.

Bekräftad gäst: 2019-07-07


3 av 10

Diana ,
Uppsala

+
Städningen!
-
Personalen var otrevlig och snorkig, badvaktens dotter drog ner min 6-åriga son under vatten inpoolen och hon satt och tittade på bara!

Bekräftad gäst: 2019-07-07


6 av 10

Per-Arne,
Sala

+
Läget,litet hotell, bra pool samt nära till havet.
-
Oset från grillen var mycket irriterande, ändra skorstenen.

Bekräftad gäst: 2019-06-30


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 3,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

71% av resenärerna rekommenderar

464 omdömen
Utmärkt
 
179
Väldigt bra
 
173
Bra
 
57
Mindre bra
 
21
Underkänt
 
34

5 senaste omdömen

2019-10-10

Inlägg av boelw992

Besök

Trevligt lägenhetshotell. Väldigt fina lägenheter. Rent och fint 6dgr/v. Ren fin pool, men får endast användas mellan 10-18. Takfläjtar finns i lägenheten,men ac saknas - och det hade verkligen behövts. Poolbar, men ganska dyr. Restaurangen serverar god mat. Nära till stranden.

 
2019-07-03

Inlägg av mtbyggkonsultab Sverige

Mysigt men jobbigt.

Parque de las americas är ett mysigt hotell med bra pool och kanonresturang utanför. Mindre bra var alla 100 trappor att gå i till och från rummet! Om man nu inte har tur att få ett vid poolen. Rummen saknar AC och det var rätt jobbigt att sova i 23-25 graders värme. Ligger lite i utkanten av all action, men en rask promenad på 2 km är man mitt i händelsernas centrum.

 
2018-03-25

Inlägg av 13ceciliaw Halmstad

Bra läge och toppenlägenheter

Enkelt hotell rent och fräscht med välplanerade lägenheter. Tyst och lugnt område. Restaurangen som tillhör hotellet va jättebra. God vällagade rätter och trevlig personal!! Vi va runt och provade lite olika restauranger men hamnade oftast på hotellets👍

 
2018-03-13

Inlägg av _carina_bagge Strömsbruk, Sverige

Lungt område

Bodde här i början av mars. Lugnt område. MYCKE trappor till rummen. Ingen hiss. Vissa rum är nyrenoverade. Mycket fina rum. Finns Micro,kaffebryggare och vattenkokare. Sängarna helt ok. Dock finns det inte AC . Fläktar i taket som kan låta lite då man skall sova. Städningen har kunnat varit bättre. Sängkläderna byttes aldrig under vår vecka. Handdukarna byttes två ggr. Nära till havet. Där kan man välja om man vill ligga på gräs eller sandstranden. Poolen är kall. Inga problem att få solstol där. Tillgången till WiFi varierar. Man bör vara nära receptionen för att det ska funka bra. Nära till en massa mysiga restauranger. Finns flera snabbköp i närheten av hotellet. En billigare mataffär ligget i köpcentrum bredvid Siam park. Sväng hö efter parfym/väsk affären. Gå upp till stora vägen. Gå över bron. Sen ser ni. Strandpromenaden är oändlig.

 
2018-01-03

Inlägg av tommyl2018

Prisvärt hotell med bra läge

Mycket bra läge med närhet till stand, affärer och restauranger. Fräscht och fint i lägenheten. Vi hade söderläge med fin utsikt över poolen och havet. Har tidigare bott på Playa de las Vista, där stranden är finare men uppskattar även denna del av Playa de las Americanas. Promenadavstånd till Siam Mall och Siam Park. Enda nackdelen är wifi-uppkopplingen inte var helt tillförlitlig, men mottagningen i mobilen är bra så man klarar sig.