Kundomdömen om Parque De Las Americas

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,4 av 10 baserat på 407 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,4 / 10
Städning
 
7,7 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,7 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,6 / 10
Faciliteter
 
7,8 / 10
Mat och dryck
 
7,5 / 10
Rum/lägenhet
 
8,9 / 10
Service
 
8,4 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

Tore,
Tråvad

+
-

Bekräftad gäst: 2020-01-12


8 av 10

Kajsa,
Vallentuna

+
Läget, personlig atmosfär och havsutsikt från våra två terrasser.
-
Gärna varmare vatten i poolen!

Bekräftad gäst: 2020-01-12


8 av 10

Marie Odselius,
Stockholm

+
-

Bekräftad gäst: 2020-01-12


7 av 10

Tina Sofie,
Svenljunga

+
Vår lgh var nära poolen och det var lugnt och skönt hela dygnet.
-
Städningen! Den vardagliga städningen var helt okej men det var väldigt smutsigt på väggar och dörrar! Gammal ingrodd smuts vilket gör det ofräsch tyckte vi. Synd eftersom det är fint för övrigt.

Bekräftad gäst: 2020-01-05


9 av 10

Pedro Luis Alvarez,
Skogås

+
-

Bekräftad gäst: 2020-01-05


7 av 10

Susan,
Spånga

+
Lugnt
-

Bekräftad gäst: 2020-01-05


7 av 10

Björn,
Spånga

+
-

Bekräftad gäst: 2020-01-05


10 av 10

Hans,
Västerås

+
-

Bekräftad gäst: 2019-12-29


10 av 10

Ingemar,
Älvängen

+
-

Bekräftad gäst: 2019-12-22


9 av 10

Stefan,
Mariestad

+
-

Bekräftad gäst: 2019-12-22


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 3,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

71% av resenärerna rekommenderar

471 omdömen
Utmärkt
 
185
Väldigt bra
 
174
Bra
 
57
Mindre bra
 
21
Underkänt
 
34

5 senaste omdömen

2019-12-12

Inlägg av 804chrish vänersborg

Trevligt hotell

Mycket trevligt hotell med centralt läge i Las americas. Serviceinriktad personal som bemötte oss mycket bra och väldigt fräscha rum. Rent och snyggt överallt och skön temp i poolen. Hit kommer vi gärna igen. Nära till stranden och till välsorterad matbutik.

 
2019-10-10

Inlägg av boelw992

Besök

Trevligt lägenhetshotell. Väldigt fina lägenheter. Rent och fint 6dgr/v. Ren fin pool, men får endast användas mellan 10-18. Takfläjtar finns i lägenheten,men ac saknas - och det hade verkligen behövts. Poolbar, men ganska dyr. Restaurangen serverar god mat. Nära till stranden.

 
2019-07-03

Inlägg av mtbyggkonsultab Sverige

Mysigt men jobbigt.

Parque de las americas är ett mysigt hotell med bra pool och kanonresturang utanför. Mindre bra var alla 100 trappor att gå i till och från rummet! Om man nu inte har tur att få ett vid poolen. Rummen saknar AC och det var rätt jobbigt att sova i 23-25 graders värme. Ligger lite i utkanten av all action, men en rask promenad på 2 km är man mitt i händelsernas centrum.

 
2018-03-25

Inlägg av 13ceciliaw Halmstad

Bra läge och toppenlägenheter

Enkelt hotell rent och fräscht med välplanerade lägenheter. Tyst och lugnt område. Restaurangen som tillhör hotellet va jättebra. God vällagade rätter och trevlig personal!! Vi va runt och provade lite olika restauranger men hamnade oftast på hotellets👍

 
2018-03-13

Inlägg av _carina_bagge Strömsbruk, Sverige

Lungt område

Bodde här i början av mars. Lugnt område. MYCKE trappor till rummen. Ingen hiss. Vissa rum är nyrenoverade. Mycket fina rum. Finns Micro,kaffebryggare och vattenkokare. Sängarna helt ok. Dock finns det inte AC . Fläktar i taket som kan låta lite då man skall sova. Städningen har kunnat varit bättre. Sängkläderna byttes aldrig under vår vecka. Handdukarna byttes två ggr. Nära till havet. Där kan man välja om man vill ligga på gräs eller sandstranden. Poolen är kall. Inga problem att få solstol där. Tillgången till WiFi varierar. Man bör vara nära receptionen för att det ska funka bra. Nära till en massa mysiga restauranger. Finns flera snabbköp i närheten av hotellet. En billigare mataffär ligget i köpcentrum bredvid Siam park. Sväng hö efter parfym/väsk affären. Gå upp till stora vägen. Gå över bron. Sen ser ni. Strandpromenaden är oändlig.