1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Parque De Las Americas

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
8,7 / 10
Städning
 
8,4 / 10
Service
 
8,7 / 10
Faciliteter
 
8,1 / 10
Mat och dryck
 
7,7 / 10
Rum/lägenhet
 
9,1 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,9 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,0 / 10

10 senaste omdömen


8 av 10

Margareta,
Gävle

+
-
Brandröken från restaurangen kan minskas

Bekräftad gäst: 2019-05-05


9 av 10

Kristina,
TRELLEBORG

+
Stor fin lägenhet, bra läge.
-
Lyhört. oväsen från andra gäster nattetid.

Bekräftad gäst: 2019-05-04


7 av 10

Lena,
Mora

+
Läget lugnt men ändå nära till allt.
-
Solstol på balkong. Bättre fungerande wi-fi. Fixa gymet! Besviken att det var stängt när vi var där.

Bekräftad gäst: 2019-04-28


7 av 10

stefan,
göteborg

+
Toppenläge. Trevliga rum. Jag anser hotellet som en "pärla " i sin prisklass.
-
Personalen på restaurangen och poolområdet borde skickas på en " charm-o-positivitetskurs " . Varför har man poolomrrådet öppet till 18.00. ? Är inte det i alla fall en timma för tidig stängning ??? Kanske man skulle utrusta städpersonalen med en liten lättburen dammsugare ?

Bekräftad gäst: 2019-04-21


9 av 10

Katarina,
Stockholm

+
Personalen och deras service
-

Bekräftad gäst: 2019-04-21


7 av 10

Theres,
stockholm

+
Det ligger centralt
-
bättre städning,fräschare lakan o handdukar, lakan byttes inte på hela veckan. Personalen i restaurangen borde gå en charmkurs!!!Bemötandet var nonchalant tyärr...maten var väldigt bra o god

Bekräftad gäst: 2019-04-14


10 av 10

Kenneth,
Bälinge

+
Centralt och lugnt läge
-
Förbättra WiFi på rummen med högre hastighet och högre kapacitet. Skaffa svenska TV kanaler med SVT.

Bekräftad gäst: 2019-04-07


10 av 10

Monica,
Götene

+
Närheten till allt ändå lugnt läge
-

Bekräftad gäst: 2019-04-07


9 av 10

,

+
läget
-
låta rörläggaren se över kranarna

Bekräftad gäst: 2019-03-31


10 av 10

,

+
Mysigt och lugnt
-
Mjukare sängar. Förbättringar av Wifi.

Bekräftad gäst: 2019-03-31


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 3,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

71% av resenärerna rekommenderar

432 omdömen
Utmärkt
 
165
Väldigt bra
 
164
Bra
 
54
Mindre bra
 
19
Underkänt
 
30

5 senaste omdömen

2018-03-25

Inlägg av 13ceciliaw Halmstad

Bra läge och toppenlägenheter

Enkelt hotell rent och fräscht med välplanerade lägenheter. Tyst och lugnt område. Restaurangen som tillhör hotellet va jättebra. God vällagade rätter och trevlig personal!! Vi va runt och provade lite olika restauranger men hamnade oftast på hotellets👍

 
2018-03-13

Inlägg av _carina_bagge Strömsbruk, Sverige

Lungt område

Bodde här i början av mars. Lugnt område. MYCKE trappor till rummen. Ingen hiss. Vissa rum är nyrenoverade. Mycket fina rum. Finns Micro,kaffebryggare och vattenkokare. Sängarna helt ok. Dock finns det inte AC . Fläktar i taket som kan låta lite då man skall sova. Städningen har kunnat varit bättre. Sängkläderna byttes aldrig under vår vecka. Handdukarna byttes två ggr. Nära till havet. Där kan man välja om man vill ligga på gräs eller sandstranden. Poolen är kall. Inga problem att få solstol där. Tillgången till WiFi varierar. Man bör vara nära receptionen för att det ska funka bra. Nära till en massa mysiga restauranger. Finns flera snabbköp i närheten av hotellet. En billigare mataffär ligget i köpcentrum bredvid Siam park. Sväng hö efter parfym/väsk affären. Gå upp till stora vägen. Gå över bron. Sen ser ni. Strandpromenaden är oändlig.

 
2018-01-03

Inlägg av Tommy L

Prisvärt hotell med bra läge

Mycket bra läge med närhet till stand, affärer och restauranger. Fräscht och fint i lägenheten. Vi hade söderläge med fin utsikt över poolen och havet. Har tidigare bott på Playa de las Vista, där stranden är finare men uppskattar även denna del av Playa de las Americanas. Promenadavstånd till Siam Mall och Siam Park. Enda nackdelen är wifi-uppkopplingen inte var helt tillförlitlig, men mottagningen i mobilen är bra så man klarar sig.

 
2017-12-27

Inlägg av Stefan300 La Palma, Spanien

Mycket bra

När till allt och nyrenoverat. Lugnt och skönt med fina rum och bra restaurang. Lite hårda poolregler kanske, barn borde ju få leka med en boll? De flesta rummen ligger med fint läge men med lite otur så får man något av dessa som man antingen tittar rakt in i grannhuset eller in i buskarna. Vårt låg helt perfekt vid poolen. Nr 58. Åker gärna tillbaka.

 
2017-04-06

Inlägg av Eva R

Familjärt, lugnt och trevligt.

Familjärt och lugnt hotell med en härlig kille i poolbaren som förgyller din dag. Restaurangen är oxå att rekomendera. Personalen är oxå sådär mysigt lagom trevliga. Närheten till både strand och affärer är suveränt.