Kundomdömen om Parque De Las Americas

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,4 av 10 baserat på 500 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,4 / 10
Städning
 
7,8 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,7 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,5 / 10
Faciliteter
 
7,8 / 10
Mat och dryck
 
7,4 / 10
Rum/lägenhet
 
8,8 / 10
Service
 
8,4 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

+
Trevlig personal. Bra service.
-

Bekräftad gäst: 2020-03-22


10 av 10

+
-
Bättre wifi Dålig täckning

Bekräftad gäst: 2020-03-22


7 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2020-03-15


10 av 10

+
Poolområdet
-
WiFi

Bekräftad gäst: 2020-03-15


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2020-03-08


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2020-03-08


9 av 10

+
Läget i staden. Skicket på hotellet
-
WiFi måste bättras på. Mycket dålig mottagning. Tv utbudet för svenska gäster såväl som för skandinaviska gäster. Speciellt med nyhetskanaler. Mycket aktuellt i dagsläget med Coronaviruset.

Bekräftad gäst: 2020-03-08


8 av 10

+
Nära till stranden och strandpromenaden
-
Hotellets restaurang eldade med ved och röken låg hela tiden på mot hotellet så satt vi på balkongen kom det hela tiden en stark rök som inte alltid var så trevlig.

Bekräftad gäst: 2020-03-01


2 av 10

+
Inget
-
Allt

Bekräftad gäst: 2020-03-01


8 av 10

+
lugnt
-
billigare frukost

Bekräftad gäst: 2020-03-01


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 3,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

71% av resenärerna rekommenderar

477 omdömen
Utmärkt
 
186
Väldigt bra
 
178
Bra
 
57
Mindre bra
 
22
Underkänt
 
34

5 senaste omdömen

2020-02-22

Inlägg av niklasasberg Lidingö, Sverige

Hotell utan personlighet

Riktigt trist hotell,frukosten var under all kritik Kan ha vart den sämsta frukosten jag serverats på ett hotell . Poolen kändes som om att man inte fick nyttja dom plockar undan solstolarna 16:00 Och personalen ser allmänt trött ut, dom verkar inte vilja ha gäster. Enda plus var uteplatsen på vårt rum med havsutsikt. Hotell med noll karaktär Har du barn boka inte detta hotell..

 
2020-02-22

Inlägg av frikon Kungälv, Sverige

Välskött fint hotell

Vi, familj på fyra, två vuxna och två tonåringar bodde här på sportlovsveckan. Rent och välskött hotell. Vi fick en stor trerumslägenhet, rum nr. 87 och var mycket nöjda. Fräscht och rymligt med allt som vi behövde. Vi var nöjda med städning och service. Mycket bra läge med närhet till både stranden och restauranger. Det ända vi inte var nöjda med var den korta tiden man fick nyttja poolen; från kl. 10 till 17.30, man kunde gott fått bada tills solen gick ned iallafall. I övrigt rekommenderar vi detta hotellet och återkommer gärna.

 
2019-12-12

Inlägg av 804chrish vänersborg

Trevligt hotell

Mycket trevligt hotell med centralt läge i Las americas. Serviceinriktad personal som bemötte oss mycket bra och väldigt fräscha rum. Rent och snyggt överallt och skön temp i poolen. Hit kommer vi gärna igen. Nära till stranden och till välsorterad matbutik.

 
2019-10-10

Inlägg av boelw992

Besök

Trevligt lägenhetshotell. Väldigt fina lägenheter. Rent och fint 6dgr/v. Ren fin pool, men får endast användas mellan 10-18. Takfläjtar finns i lägenheten,men ac saknas - och det hade verkligen behövts. Poolbar, men ganska dyr. Restaurangen serverar god mat. Nära till stranden.

 
2019-07-03

Inlägg av mtbyggkonsultab Sverige

Mysigt men jobbigt.

Parque de las americas är ett mysigt hotell med bra pool och kanonresturang utanför. Mindre bra var alla 100 trappor att gå i till och från rummet! Om man nu inte har tur att få ett vid poolen. Rummen saknar AC och det var rätt jobbigt att sova i 23-25 graders värme. Ligger lite i utkanten av all action, men en rask promenad på 2 km är man mitt i händelsernas centrum.