1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Parque De Las Americas

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
8,7 / 10
Städning
 
8,5 / 10
Service
 
8,7 / 10
Faciliteter
 
8,2 / 10
Mat och dryck
 
7,7 / 10
Rum/lägenhet
 
9,1 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,0 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,0 / 10

10 senaste omdömen


9 av 10

Leif,
Blentarp

+
Läget är lugnt men ändå nära till allt !
-
Bäddmadrasser !! Sängarna var hårda !

Bekräftad gäst: 2019-01-13


9 av 10

Mattias,
Trosa

+
Maten och rummen (fräscha)
-
Uppvärmd pool

Bekräftad gäst: 2019-01-06


9 av 10

,

+
Lungt och bra läge.
-
Halvpension gick inte att köpa till pà plats, trots receptionistens hjälp

Bekräftad gäst: 2019-01-06


9 av 10

,

+
-
Ny utrustning i gymmet, det mesta väldigt slitet eller trasigt

Bekräftad gäst: 2019-01-06


8 av 10

Maggi,
Sundbyberg

+
Trevlig personal. God mat på restaurangen.
-
I rummet hittade vi flera kackerlackor. Vatten rann ut från duschen vilket gett vattenskador i golvet i badrummet.

Bekräftad gäst: 2019-01-06


10 av 10

Anita,
Malmö

+
Storleken på rummen o läget
-

Bekräftad gäst: 2019-01-06


9 av 10

Annkka,
Stockholm

+
Närhet till allt
-

Bekräftad gäst: 2019-01-06


9 av 10

Johnny ,
Mölndal

+
Trevlig lägenhet. Bra utrustad. Konstig balkong med ett trappsteg upp ifrån rummet. Lite störande musik o trafik utanför.
-
Lite gladare personal i receptionen.

Bekräftad gäst: 2018-12-30


9 av 10

Kaarina,
Vallentuna

+
Nära till allt.
-

Bekräftad gäst: 2018-12-16


8 av 10

axel,
borås

+
Läget, den lugna atmosfären i inom hotellområdet som att komma in i en oas, tyst o avkopplande, mycket trevlig pool och barpersonal
-
Bättre luft cirkulation i sovrum

Bekräftad gäst: 2018-12-16


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 3,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

71% av resenärerna rekommenderar

396 omdömen
Utmärkt
 
145
Väldigt bra
 
152
Bra
 
54
Mindre bra
 
19
Underkänt
 
26

5 senaste omdömen

2018-03-25

Inlägg av 13ceciliaw Halmstad

Bra läge och toppenlägenheter

Enkelt hotell rent och fräscht med välplanerade lägenheter. Tyst och lugnt område. Restaurangen som tillhör hotellet va jättebra. God vällagade rätter och trevlig personal!! Vi va runt och provade lite olika restauranger men hamnade oftast på hotellets👍

 
2018-03-13

Inlägg av _carina_bagge Strömsbruk, Sverige

Lungt område

Bodde här i början av mars. Lugnt område. MYCKE trappor till rummen. Ingen hiss. Vissa rum är nyrenoverade. Mycket fina rum. Finns Micro,kaffebryggare och vattenkokare. Sängarna helt ok. Dock finns det inte AC . Fläktar i taket som kan låta lite då man skall sova. Städningen har kunnat varit bättre. Sängkläderna byttes aldrig under vår vecka. Handdukarna byttes två ggr. Nära till havet. Där kan man välja om man vill ligga på gräs eller sandstranden. Poolen är kall. Inga problem att få solstol där. Tillgången till WiFi varierar. Man bör vara nära receptionen för att det ska funka bra. Nära till en massa mysiga restauranger. Finns flera snabbköp i närheten av hotellet. En billigare mataffär ligget i köpcentrum bredvid Siam park. Sväng hö efter parfym/väsk affären. Gå upp till stora vägen. Gå över bron. Sen ser ni. Strandpromenaden är oändlig.

 
2018-01-03

Inlägg av Tommy L

Prisvärt hotell med bra läge

Mycket bra läge med närhet till stand, affärer och restauranger. Fräscht och fint i lägenheten. Vi hade söderläge med fin utsikt över poolen och havet. Har tidigare bott på Playa de las Vista, där stranden är finare men uppskattar även denna del av Playa de las Americanas. Promenadavstånd till Siam Mall och Siam Park. Enda nackdelen är wifi-uppkopplingen inte var helt tillförlitlig, men mottagningen i mobilen är bra så man klarar sig.

 
2017-12-27

Inlägg av Stefan300 La Palma, Spanien

Mycket bra

När till allt och nyrenoverat. Lugnt och skönt med fina rum och bra restaurang. Lite hårda poolregler kanske, barn borde ju få leka med en boll? De flesta rummen ligger med fint läge men med lite otur så får man något av dessa som man antingen tittar rakt in i grannhuset eller in i buskarna. Vårt låg helt perfekt vid poolen. Nr 58. Åker gärna tillbaka.

 
2017-04-06

Inlägg av Eva R

Familjärt, lugnt och trevligt.

Familjärt och lugnt hotell med en härlig kille i poolbaren som förgyller din dag. Restaurangen är oxå att rekomendera. Personalen är oxå sådär mysigt lagom trevliga. Närheten till både strand och affärer är suveränt.