Kundomdömen om Paraiso Del Sol

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
6,9 av 10 baserat på 169 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
6,9 / 10
Städning
 
8,2 / 10
Service
 
7,8 / 10
Faciliteter
 
6,5 / 10
Mat och dryck
 
6,2 / 10
Rum/lägenhet
 
6,7 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,4 / 10
Korrekt beskrivning online
 
7,7 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

Ann-Christine,
Malmö

+
-
Ta bort mögel i badrummet

Bekräftad gäst: 2019-09-07


7 av 10

,

+
Det centrala läget och öppet tider. Poolen
-
Lägenheten behöver renoveras. Köksluckor som hänger. Köksfläkt saknas, enbart ett öppet rör i spiskåpan. Ytterdörren gick inte att öppna helt, så det var trångt att komma in med väskor. Balkongdörren gick väldigt trögt och var väldigt svår att öppna. Skulle ha föredragit dusch, ej badkar i badrummet. Inget varmvatten på morgonen, innan solen värmt upp. Så stort hotell borde kunna ha elpatron till hjälp. Stor garderob, men saknade lådor .

Bekräftad gäst: 2019-08-25


8 av 10

Tommy,
Stockholm

+
Geografiska läget
-

Bekräftad gäst: 2019-08-04


10 av 10

Bernaldo,
Västerås

+
Personal
-
Lite mer variera mat

Bekräftad gäst: 2019-07-28


7 av 10

,

+
Läget
-

Bekräftad gäst: 2019-07-21


4 av 10

Tim,
Vaxholm

+
-
Se till att få bort alla myror på rummet samt installera AC

Bekräftad gäst: 2019-07-21


3 av 10

Thomas,
Trollhättan

+
Att vi fick ett rum med havsutsikt, relativt centralt beläget.
-
Alldeles för lyhörda rum, när grannar kom hem till sig lät det som de höll på att gå in till oss, man ska inte behöva hyra fläkt eller hårtork.

Bekräftad gäst: 2019-07-14


5 av 10

Bengt-Göran ,
Sandviken

+
Billigt boende
-
Skärpa rökförbudet Det finns skyltar på hotellet som säger att det är rökförbud Men ingen som bryr sig om det fast man påpekar att det är rökförbud

Bekräftad gäst: 2019-07-07


5 av 10

Pernilla,
Väddö

+
Läget
-
Det var väldigt mycket festande till sent in på nätterna Var tvungen att ringa receptionen flera gånger runt midnatt för att be dom säga till dom gäster som festade En vakt som cirkulerar inne på området efter 23 kanske vore bra

Bekräftad gäst: 2019-06-30


7 av 10

Martin,
Örebro

+
Personalen. Alltid trevlig och hjälpsam
-
Toaletter/badrum. Något läckte vatten på golvet. Vi kunde dock inte hitta vad.

Bekräftad gäst: 2019-06-30


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 3,5/5 Sovkvalitet
  • 3/5 Rum
  • 3,5/5 Service
  • 3,5/5 Standard
  • 3,5/5 Renlighet

45% av resenärerna rekommenderar

605 omdömen
Utmärkt
 
125
Väldigt bra
 
193
Bra
 
129
Mindre bra
 
73
Underkänt
 
85

5 senaste omdömen

2019-08-31

Inlägg av Appcon Stockholm, Sverige

Överraskande bra

Lite skeptisk när vi anlände (2 par) i mörkret. Man undrade vart vi kommit till. MEN när dagen gryr och vi börjar får kontur på vårt hotell, ja då klarnar det. Det var faktiskt MYCKET bra. Vi bodde 10 m från poolen där det var rent, tyst & vuxet/moget. Få, men städade, barn. Testa f.ö poolbarens cheese & ham toast (från det ena till det andra). All hjälp m& info man kan tänka sig fick man från trevlig personal vid receptionen. Rummen då? Städades varje dag, handdukar/badlakan byttes ut & varannan dag (tror jag) så bäddades det nytt. Alltså rent & snyggt/fräscht. Bad/toa hade allt man kan önska med fungerande varmt & kallt vatten. Sängarna var det bästa man kunde tänka sig så sovmiljön var den bästa. I övrigt var området (nattron) tyst och lugn. Avståndet till havet & stranden var överkomlig, kanske 500 m ca. där man också kunde finna ett antal "goda" restauranger. I den närliggande butiken kan man finna goda viner & likörer till VÄLDIGT överkomliga priser. Sangria är något som rekommenderas, billigt men förrädiskt ;-) Hur-som-helst, vi rekommenderar detta hotell å det varmaste. Ha det skönt önskar 4 st 70-plussare.

 
2016-02-05

Inlägg av annchristineo2016 Playa de las Americas, Spanien

Uselt bemötande men bra lägenhet

Anlände sent på kvällen och blev direkt ivägskickad till ett annat hotell. Ursäktade sig med att något tekniskt problem skulle fixas bästa morgon så vi skulle återkomma bästa förmiddag. Fick ett boende flera trappor upp utan hiss för en natt och kunde därför inte packa upp och installera oss. Då vi återkom till receptionen tänkte de sända iväg oss ännu en natt men då förstod vi att de ljög för oss och hade överbokat sitt hotell. Vi krävde att få tala med chefen och han påstod först att de inte hade något ledigt boende men då vi ilsknade till och krävde att få vad vi betalat för så ordnade han fram en lägenhet. Sedan njöt vi av vår semester i den trevliga lägenheten med stor fin balkong. Jättebra läge med närhet till allt. Vi undvek ytterligare kontakt med receptionen trots att vi egentligen borde klagat på att kylskåpet hade för hög temperatur fast vi höjde till max och soffan hade trasiga träribbor i botten. Sångarna var jättesköna med ovanligt bra räddning. Städningen var jättebra.

 
2015-02-01

Inlägg av Yvonne E Finspång, Sverige

Dåligt bemötande

Vi hade förbetalat frukosten hemifrån (det var första gången vi gjort så) Efter 3 dagar dök restaurangvärdinnan på oss om att vi saknade frukostarmband. Svarade henne att ingen gett oss armband eller ens info om detta. Då blev jag utskickad till receptionen, där man inte kunde se i datorn att vi förbokat något. Jag sa till receptionisten att då fick hon ringa till Apollo & kolla upp det. Hon avvek då till ett annat rum & där kunde hon se i en annan dator att vi faktiskt talade sanning. Hon sa "sorry". Jag sa att vi var ännu mer sorry, för det var något pinsamt inför alla andra matgäster!!! Sa till henne att det var hotellets uppgift att info. oss & inte tvärtom. Mycket otrevligt bemötande!! Bra att veta är att hotellet INTE har någon gästparkering. Vi fick parkera hyrbilen 1 km från hotellet!! Vi hade betalat 600 kr extra för att hyrbilen skulle lämnas & hämtas på hotellet, men vi fick gå rakt över gatan & hämta den själva, samt lämna den ett dygn tidigare för att få den avcheckad, alltså inget att betala extra för. Städningen var det lite si & så med. Standarden fick duga.

 
2015-01-28

Inlägg av Lars H Mullsjö, Sverige

Hyfsat

Bodde i lägenhet på 2:a våningen. De flesta lägenheter har balkong mot solsidan. Enkel standard men hyfsat nära till centrum. Städning fungerade bra. Frukost var bokad i priset men den var i mitt tycke lite tråkig utan någon variation i pålägg mm. men inte alls dålig. Klart är, att vill man betala mer så bör du få bättre standard.

 
2015-01-11

Inlägg av 167Jennifer Playa de las Americas, Spanien

Vad man betalar för

Billigt hotell och standard därefter. Trevlig personal, välutrustat hotellrum gällande kök. Utsikten sådär, läget likaså. Rum bredvid någon typ av kanal för avloppsvatten, behövde korsas för att komma till poolen. Städningen si och så men i övrigt medel. Enkel standard, dock nära till havet och med trevlig personal.