Kundomdömen om Paradero II

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
7,3 av 10 baserat på 488 omdömen
Övergripande bedömning
 
7,3 / 10
Städning
 
8,1 / 10
Korrekt beskrivning online
 
7,7 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,8 / 10
Faciliteter
 
6,6 / 10
Mat och dryck
 
5,8 / 10
Rum/lägenhet
 
7,9 / 10
Service
 
7,4 / 10

Senaste omdömena


9 av 10

Annika,
Eskilstuna

+
Nytt och modernt! Bekväma sängar
-

Bekräftad gäst: 2019-12-08


3 av 10

Ann-marie,
Tungelsta

+
-
Att veta var receptionen är!!!

Bekräftad gäst: 2019-12-08


7 av 10

Monica Kristina,
Kramfors

+
Bra städning trevlig personal
-

Bekräftad gäst: 2019-12-01


6 av 10

Markus,
Kungsör

+
Barnpoolen
-
Maten

Bekräftad gäst: 2019-11-24


6 av 10

Rosemarie,
Södertälje

+
-

Bekräftad gäst: 2019-11-03


8 av 10

Monica,
Värnamo

+
.
-
.

Bekräftad gäst: 2019-11-03


4 av 10

Ninni,
Malmo

+
städningen
-
Miljön: fixa gångbanor/gångar/stigar och rabatter inkl blommor som binder samman området, ta bort kackerlackorna, se till att ravinen inte stinker, laga poolerna så att mosaiken sitter fast, se över klinkersten runt pooler/uteplatser så att fogar finns. Erbjuda mer dricka än en dricka vid måltid, då en betalt för halvpension inkl dryck. Erbjuda kaffe vid middagen. Informera kring vad maträtterna innehåller och vad det är för rätter. Se till att det alltid finns tex veg alternativ.

Bekräftad gäst: 2019-11-03


8 av 10

Eskil Bertil Sigvard,
Hässleholm

+
Lugnt område!
-
Wi-fi borde ingå i Hotell Paradero!

Bekräftad gäst: 2019-10-27


8 av 10

Lars Olof Gustaf,
Timmernabben

+
-

Bekräftad gäst: 2019-10-13


6 av 10

Jörgen,
Domsjö

+
-

Bekräftad gäst: 2019-04-14


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 2,5/5 Sovkvalitet
  • 3/5 Rum
  • 3/5 Service
  • 3/5 Standard
  • 3/5 Renlighet

26% av resenärerna rekommenderar

172 omdömen
Utmärkt
 
19
Väldigt bra
 
45
Bra
 
43
Mindre bra
 
25
Underkänt
 
40

5 senaste omdömen

2019-09-08

Inlägg av Franke187 Östersund, Sverige

Helt okej

Vi spenderade 2 veckor på detta hotell, vi bodde på våning 2 av 2. Sämst är att det inte finns aircondition alldeles för varmt i Juli. Annars var läget bra nära till barer, restauranger mm. Det fanns gott om kostnadsfria parkeringar i närheten. Städning nästan varje dag, trevlig personal.

 
2019-03-29

Inlägg av 945anetar Malmö, Sverige

Budgetalternativ Över förväntan

Vi åkte en vecka med Apollo. När jag läste recensionerna var jag orolig, men nu när vi är inne på sista dagarna av semestern är vi nöjda med hotellet. Vi är ett par som bor i dubbelrum i block e, den är nyrenoverad och här finns allt man behöver för enklare matlagning och god sömn. För samma pris kan jag verkligen tänka mig att återkomma. Bifogar karta över området så kan ni själva avgöra läget. Viktigt att Veta att det finns mycket trappor på hotellet. Önskar att Apollos transport kunde lösa så vi slapp gå med väskorna till hotellet (bussen stannade på hotellet bredvid men vi var tvungna att checka in på ett annat hotell några hundra meter bort på Paraiso del sol). +praktisk lägenhet. + rent (städning nästan varje dag , fler gånger än vad det stod i informationen). + skön säng + lugnt + tillgång till två poolområden (paraiso del sol och paradero I). + tempererad pool , vattengympa på angränsade hotell. + läget- nära hav, restauranger, butik. + svenska, nordiska och engelska tv-kanaler + stora garderober att hänga in kläderna i - inget wi-fi (jag betalde för en veckas wi-fi tyvärr är det väldigt långsamt/ fungerar oftast inte). - pool och bar finns i angränsande hotell - säng på hjul som gnisslar, flyttar sig. - lyhört , oftast lugnt runt om men ibland hör en folk som går i korridoren. - För Få bestick och glas (finns att köpa engångs i närliggande butiker vid behov) - upphämtning och avlämning av Apollo vi paraiso del sol (vi måste gå med väskorna upp för backe och över en bro)

 
2018-01-15

Inlägg av Maj-Britt A

Suverän semester

Min man och jag bodde en vecka på Paradero II med tillgång till pool, solstolar samt frukost på närliggande Paraiso del Sol där receptionen var bemannad dygnet runt. Vårt rum med altan var helt nyrenoverat och mycket fräscht med sköna sängar och städning 6 dagar. Lite lyhört från grannarna men i övrigt lugnt och tyst område. Frukosten betalade vi extra för och den funkade men det fanns inte så mycket variation. Personalen helt underbar och serviceminded. Många, både billiga och dyra, restauranger i närheten. Vi kan med varmt hand rekommendera detta lägenhetshotell, vi återkommer mycket gärna.

 
2017-08-10

Inlägg av StefanL1737 Lindås, Sverige

Paradero II

Ett bra hotellrum med kök, är ca 100m till en livsmedelsaffär där man kan handla till en frukost. Använd inte hotellets frukost buffe', ganska tråkig. Hade jag vetat att det fanns ett kök med den utrustningen så skulle jag inte använt hotell buffen.

 
2016-11-19

Inlägg av G b Umeå, Sverige

Första Teneriffa besöket

Rena och fräscha lägenheter som städades 6 av de 7 dagarna vi var där. Tillgång till pool på både Paraiso del sol och Paradero 1. Bra läge ett par hundra meter från stranden. Vi kan absolut tänka oss att åka tillbaka hit. Vi åkte med Apollo då har man tillgång till reception och faciliteter på Paraiso del sol, med vissa andra arrangörer blir det Caribe.