Kundomdömen om Paradero II

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
7,6 av 10 baserat på 278 omdömen
Övergripande bedömning
 
7,6 / 10
Städning
 
8,3 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,1 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,0 / 10
Faciliteter
 
6,9 / 10
Mat och dryck
 
5,9 / 10
Rum/lägenhet
 
8,0 / 10
Service
 
7,7 / 10

Senaste omdömena


7 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2020-03-15


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2020-03-15


7 av 10

+
Läget och storleken
-
Ett bord på rummet och mer husgeråd

Bekräftad gäst: 2020-03-08


7 av 10

+
Läget och bra balkong
-
Mer utrustning, allt fanns bara i antal 2. Stolar som passar till barköket, dom som finns nu är alldeles för låga. Ha Sängar som inte rullar isär på hjul. Dåligt tryck på vattnet i duschen. Mycket slitet och ”snuskigt” bord på balkongen. Läser att andra gäster klagat på samma saker, utan att något har blivit åtgärdat. Är det någon idé att tycka om inte hotellet gör några som helst förbättringar???

Bekräftad gäst: 2020-03-08


8 av 10

+
Bra läge.Lugnt runt om. Bra service i reception bra städning.
-
Högre stolar vid matbordet.Ex barstolar.

Bekräftad gäst: 2020-02-16


8 av 10

+
Fräscht o fint
-
Krokar i badrum att hänga handdukar o även krokar i köksdelen. Ett litet lågt köksbord kunde fått plats så man kunde sitta o äta inne .

Bekräftad gäst: 2020-02-09


6 av 10

+
Fräscha rum billigt för att bo så centralt
-

Bekräftad gäst: 2020-02-09


10 av 10

+
Lugnt läge, nära till stranden, nytt och fräscht. Trevlig och hjälpsam personal. Bra möjlighet efter utcheckning att få förvara resväskorna samt att få tillgång till toalett och dusch.
-
Bordet på altanen bör bytas ut.

Bekräftad gäst: 2020-02-09


5 av 10

+
Låg centralt.
-

Bekräftad gäst: 2020-02-09


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2020-02-09


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 2,5/5 Sovkvalitet
  • 3/5 Rum
  • 3/5 Service
  • 3/5 Standard
  • 3/5 Renlighet

26% av resenärerna rekommenderar

175 omdömen
Utmärkt
 
19
Väldigt bra
 
48
Bra
 
43
Mindre bra
 
25
Underkänt
 
40

5 senaste omdömen

2019-12-28

Inlägg av 810hanneleh Handen, Sverige

Helt ok

Bodde här en vecka över julhelgen genom Apollo och blev glatt överraskad. Nyrenoverat (2017) rum med balkong i bra solläge - hade sol från f m till c:a kl 16.30. Små skavanker i rummet, t ex att duschhållaren var monterad upp och ner så att man inte kunde sätta duschhandtaget i den eller att tre garderober hade bara två dörrar (skjutdörrar) men inget som var väsentligt besvärligt. Man hade tillgång till två pooler varav den ena vid Paradero 1 var mycket lugn då det inte fanns någon poolbar eller barnbassäng i den. Trots att poolområdet var litet, var det aldrig trångt. Poolen var uppvärmd och temperaturen var c:a 18-19 grader, vilket var helt ok då vädret var hyfsat varmt. Rummet har ingen luftkonditionering vilket var ok i december, kan kanske vara jobbigare på sommartid när nattemperaturen är högre. Nu kunde man ha vädringsdörren öppen på nattetid vilket gav svalka. Området relativt lugnt om man bortser väsnande grannar (mittemot oss bodde en kille som spelade house/techno på eftermiddagarna så det stod härliga till och angränsande hotell hade underhållning på helgerna). Paradero 2 ligger vid en gångväg till centrum och hemvändande individer roade sig vissa nätter med att väsnas ordentligt på morgonkvisten vilket lätt störde nattsömnen. Frukosten som vi köpte till under vår vistelse var helt ok. Dock samma utbud alla dagar, förutom sötsakerna som man varierade. Blaskig juice dock. Det var rent och lakanen byttes en gång under vår vistelse, handdukarna varje dag. Kaffebryggare, brödrost, vattenkokare fanns, men besticken och koppar och glas var snålt tilltagna, bara en uppsättning per person. Inga vinglas, men det gick säkert att få sådana från restaurangen då det inte var något problem att få champagneglas till rummet när vi frågade Men på det hela helt ok hotell att bo i om man nöjer sig med enkel standard.

 
2019-09-08

Inlägg av Franke187 Östersund, Sverige

Helt okej

Vi spenderade 2 veckor på detta hotell, vi bodde på våning 2 av 2. Sämst är att det inte finns aircondition alldeles för varmt i Juli. Annars var läget bra nära till barer, restauranger mm. Det fanns gott om kostnadsfria parkeringar i närheten. Städning nästan varje dag, trevlig personal.

 
2019-03-29

Inlägg av 945anetar Malmö, Sverige

Budgetalternativ Över förväntan

Vi åkte en vecka med Apollo. När jag läste recensionerna var jag orolig, men nu när vi är inne på sista dagarna av semestern är vi nöjda med hotellet. Vi är ett par som bor i dubbelrum i block e, den är nyrenoverad och här finns allt man behöver för enklare matlagning och god sömn. För samma pris kan jag verkligen tänka mig att återkomma. Bifogar karta över området så kan ni själva avgöra läget. Viktigt att Veta att det finns mycket trappor på hotellet. Önskar att Apollos transport kunde lösa så vi slapp gå med väskorna till hotellet (bussen stannade på hotellet bredvid men vi var tvungna att checka in på ett annat hotell några hundra meter bort på Paraiso del sol). +praktisk lägenhet. + rent (städning nästan varje dag , fler gånger än vad det stod i informationen). + skön säng + lugnt + tillgång till två poolområden (paraiso del sol och paradero I). + tempererad pool , vattengympa på angränsade hotell. + läget- nära hav, restauranger, butik. + svenska, nordiska och engelska tv-kanaler + stora garderober att hänga in kläderna i - inget wi-fi (jag betalde för en veckas wi-fi tyvärr är det väldigt långsamt/ fungerar oftast inte). - pool och bar finns i angränsande hotell - säng på hjul som gnisslar, flyttar sig. - lyhört , oftast lugnt runt om men ibland hör en folk som går i korridoren. - För Få bestick och glas (finns att köpa engångs i närliggande butiker vid behov) - upphämtning och avlämning av Apollo vi paraiso del sol (vi måste gå med väskorna upp för backe och över en bro)

 
2018-01-15

Inlägg av Maj-Britt A

Suverän semester

Min man och jag bodde en vecka på Paradero II med tillgång till pool, solstolar samt frukost på närliggande Paraiso del Sol där receptionen var bemannad dygnet runt. Vårt rum med altan var helt nyrenoverat och mycket fräscht med sköna sängar och städning 6 dagar. Lite lyhört från grannarna men i övrigt lugnt och tyst område. Frukosten betalade vi extra för och den funkade men det fanns inte så mycket variation. Personalen helt underbar och serviceminded. Många, både billiga och dyra, restauranger i närheten. Vi kan med varmt hand rekommendera detta lägenhetshotell, vi återkommer mycket gärna.

 
2017-08-10

Inlägg av StefanL1737 Lindås, Sverige

Paradero II

Ett bra hotellrum med kök, är ca 100m till en livsmedelsaffär där man kan handla till en frukost. Använd inte hotellets frukost buffe', ganska tråkig. Hade jag vetat att det fanns ett kök med den utrustningen så skulle jag inte använt hotell buffen.