1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Paradero II

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
7,5 / 10
Städning
 
8,1 / 10
Service
 
7,6 / 10
Faciliteter
 
6,6 / 10
Mat och dryck
 
5,8 / 10
Rum/lägenhet
 
8,0 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,9 / 10
Korrekt beskrivning online
 
7,9 / 10

10 senaste omdömen


8 av 10

Siv ,
Alen

+
Lugnt och skönt nära till allt
-
AC

Bekräftad gäst: 2019-04-07


8 av 10

Madeleine,
Göteborg

+
Nära till allt. Hotellet var mycket bättre än väntat
-
Lås på alla grindar annars är det ju ingen mening. Sen var det barbord med vanliga stolar till.

Bekräftad gäst: 2019-03-31


10 av 10

monica,
hälleforsnäs

+
nära till hav o centrum, ändå lugnt läge
-

Bekräftad gäst: 2019-03-31


7 av 10

Marie,
Nordmaling

+
Hade väldigt låga förväntningar på hotellet men blev faktiskt glatt överaskad. Helt ok rum tycker jag.
-
Polområdet var inte så trevligt .

Bekräftad gäst: 2019-03-31


9 av 10

Leif,
Lund

+
Ljus o fräsch lägenhet. Städning varje dag. Städerskan diskade tom våra kaffekoppar o glas. Tyvärr bodde i ytterst i längan o gångvägen utanför gjorde att alla passerande hade fri insyn samt nattsömnen blev lite störd av allt ljud utanför.
-
Saknade vinglas.

Bekräftad gäst: 2019-03-24


6 av 10

Karin,
Sollebrunn

+
Lugnt läge
-
Vet ej

Bekräftad gäst: 2019-03-24


10 av 10

Björn,
Malmö

+
Service städning trevlig personal
-
Sängarna ska sitta ihop

Bekräftad gäst: 2019-03-10


6 av 10

Ewa,
Helsingborg

+
Rummet var rent och fint. Bra städning. Sköna sängar!
-
En parasoll på uteplatsen. nu gick det inte att vara där för solen stod på från fm till kväll. Gärna dynor till stolarna, samt en solsäng. För lite med endast två av allt i köket. Använde man skeden för att äta ägg med fick man diska den för att kunna röra i kaffekoppen. Fanns inget diskmedel. Fanns inga vinglas, endsat cognacskupor?! Stigen ner mot vårt hotell hade behövts se över, den verkade vara på undantag. Den kvinnliga receptionisten behöver gå en charmkurs:)!

Bekräftad gäst: 2019-03-10


8 av 10

Ann-britt,
Lindome

+
Lagom stort, lagom enkelt och ändå rent. Centralt och ändå lugnt. Andra gången vi bodde där. Vi gillar att det inte är högt. Helt perfekt för oss.
-

Bekräftad gäst: 2019-03-10


7 av 10

Rilf,
Mullsjö

+
Bra sängar Mycket bra städning. Välutrustat rum
-

Bekräftad gäst: 2019-02-10


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 2,5/5 Sovkvalitet
  • 3/5 Rum
  • 3/5 Service
  • 3/5 Standard
  • 3/5 Renlighet

26% av resenärerna rekommenderar

167 omdömen
Utmärkt
 
19
Väldigt bra
 
42
Bra
 
40
Mindre bra
 
26
Underkänt
 
40

5 senaste omdömen

2019-03-29

Inlägg av 945anetar Malmö, Sverige

Budgetalternativ Över förväntan

Vi åkte en vecka med Apollo. När jag läste recensionerna var jag orolig, men nu när vi är inne på sista dagarna av semestern är vi nöjda med hotellet. Vi är ett par som bor i dubbelrum i block e, den är nyrenoverad och här finns allt man behöver för enklare matlagning och god sömn. För samma pris kan jag verkligen tänka mig att återkomma. Bifogar karta över området så kan ni själva avgöra läget. Viktigt att Veta att det finns mycket trappor på hotellet. Önskar att Apollos transport kunde lösa så vi slapp gå med väskorna till hotellet (bussen stannade på hotellet bredvid men vi var tvungna att checka in på ett annat hotell några hundra meter bort på Paraiso del sol). +praktisk lägenhet. + rent (städning nästan varje dag , fler gånger än vad det stod i informationen). + skön säng + lugnt + tillgång till två poolområden (paraiso del sol och paradero I). + tempererad pool , vattengympa på angränsade hotell. + läget- nära hav, restauranger, butik. + svenska, nordiska och engelska tv-kanaler + stora garderober att hänga in kläderna i - inget wi-fi (jag betalde för en veckas wi-fi tyvärr är det väldigt långsamt/ fungerar oftast inte). - pool och bar finns i angränsande hotell - säng på hjul som gnisslar, flyttar sig. - lyhört , oftast lugnt runt om men ibland hör en folk som går i korridoren. - För Få bestick och glas (finns att köpa engångs i närliggande butiker vid behov) - upphämtning och avlämning av Apollo vi paraiso del sol (vi måste gå med väskorna upp för backe och över en bro)

 
2018-01-15

Inlägg av Maj-Britt A

Suverän semester

Min man och jag bodde en vecka på Paradero II med tillgång till pool, solstolar samt frukost på närliggande Paraiso del Sol där receptionen var bemannad dygnet runt. Vårt rum med altan var helt nyrenoverat och mycket fräscht med sköna sängar och städning 6 dagar. Lite lyhört från grannarna men i övrigt lugnt och tyst område. Frukosten betalade vi extra för och den funkade men det fanns inte så mycket variation. Personalen helt underbar och serviceminded. Många, både billiga och dyra, restauranger i närheten. Vi kan med varmt hand rekommendera detta lägenhetshotell, vi återkommer mycket gärna.

 
2017-08-10

Inlägg av StefanL1737 Lindås, Sverige

Paradero II

Ett bra hotellrum med kök, är ca 100m till en livsmedelsaffär där man kan handla till en frukost. Använd inte hotellets frukost buffe', ganska tråkig. Hade jag vetat att det fanns ett kök med den utrustningen så skulle jag inte använt hotell buffen.

 
2016-11-19

Inlägg av G b Umeå, Sverige

Första Teneriffa besöket

Rena och fräscha lägenheter som städades 6 av de 7 dagarna vi var där. Tillgång till pool på både Paraiso del sol och Paradero 1. Bra läge ett par hundra meter från stranden. Vi kan absolut tänka oss att åka tillbaka hit. Vi åkte med Apollo då har man tillgång till reception och faciliteter på Paraiso del sol, med vissa andra arrangörer blir det Caribe.

 
2016-11-15

Inlägg av bratteli Hammarö, Sverige

Paradero II

Fina lägenheter. Bra städning. Nära till strand. Pool fanns vid närliggande hotell. Lugnt område. Altan ut mot trädgård och en massa katter som sällskap - matade dom varje dag. Sparsamt med köksredskap dock.