1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Paradero II

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
7,5 / 10
Städning
 
8,1 / 10
Service
 
7,6 / 10
Faciliteter
 
6,6 / 10
Mat och dryck
 
5,6 / 10
Rum/lägenhet
 
8,0 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,9 / 10
Korrekt beskrivning online
 
7,9 / 10

10 senaste omdömen


7 av 10

Rilf,
Mullsjö

+
Bra sängar Mycket bra städning. Välutrustat rum
-

Bekräftad gäst: 2019-02-10


8 av 10

anders,
stockholm

+
nära till strand, restauranger. fullt fungerande köksutrustning.
-
Se till att inte någon säng har hjul, helt vansinnigt väcker och blir väckt av grannar så fort man rör sig. Alla hotellets sängar verkade ha hjul på två av benen. WIFI'n fungerade inte, det var alldeles för lång till antenn för att få någon signal på "Paradero II" från Paradel sol.

Bekräftad gäst: 2019-02-10


4 av 10

,

+
Centralt Stort o Rymligt.. Men very syre ! Lite mycket mer knark erbjudanden Än jag skulle rekommendera Min dotter till. Förstår att britterna trivs i skuggan av zeide..
-

Bekräftad gäst: 2019-02-03


1 av 10

Anncharlott,
Olofstorp

+
Centralt o funktionellt
-

Bekräftad gäst: 2019-01-27


10 av 10

I,
Malmö

+
Mycket välplanerat och funktionell lägenhet, fräscht renoverat och bra städat. Allt fanns, ett stort plus för de sköna sängarna och läget., Nära stan och den fina stranden . Litet minus - något lyhört, ingen aircondition, TVn gick inte att sänka lägre än volym 10- men allt positivt övervägde det lilla negativa! Är hur nöjd som helst.
-

Bekräftad gäst: 2018-12-09


8 av 10

Ingrid,
Ängelholm

+
Läget lungt och skönt
-
Parasol på balkongen

Bekräftad gäst: 2018-12-02


9 av 10

Brita,
Göteborg

+
Nyrenoverat rum. Tyvärr aldrig sol på den stora balkongen
-

Bekräftad gäst: 2018-12-02


8 av 10

Jonny,
Hamneda

+
Enkelt men med allt vi behövde. Mycket rent och fint i rummen. Bra geografiskt läge.
-
Incheckning var mycket tveksam när man inte skulle checka in på hotell Paradero utan på Paraiso del sol. Ingen info om detta fanns, som tur är fanns det andra resenärer som visste detta och hjälpte oss när vi rådvilla stod och inte hittade vårt hotell på den gata bussen släppte av oss.

Bekräftad gäst: 2018-11-18


8 av 10

Frode,
Nyköping

+
läge rymligt prydligt
-
wifi borde ingå

Bekräftad gäst: 2018-11-11


8 av 10

Birgitta,
Stockholm

+
Nytt o snyggt och bra läge.
-
Kolla att detaljer som tex. duschkranen fungerar.

Bekräftad gäst: 2018-10-29


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 2,5/5 Sovkvalitet
  • 3/5 Rum
  • 3/5 Service
  • 3/5 Standard
  • 3/5 Renlighet

26% av resenärerna rekommenderar

164 omdömen
Utmärkt
 
19
Väldigt bra
 
40
Bra
 
40
Mindre bra
 
25
Underkänt
 
40

5 senaste omdömen

2018-01-15

Inlägg av Maj-Britt A

Suverän semester

Min man och jag bodde en vecka på Paradero II med tillgång till pool, solstolar samt frukost på närliggande Paraiso del Sol där receptionen var bemannad dygnet runt. Vårt rum med altan var helt nyrenoverat och mycket fräscht med sköna sängar och städning 6 dagar. Lite lyhört från grannarna men i övrigt lugnt och tyst område. Frukosten betalade vi extra för och den funkade men det fanns inte så mycket variation. Personalen helt underbar och serviceminded. Många, både billiga och dyra, restauranger i närheten. Vi kan med varmt hand rekommendera detta lägenhetshotell, vi återkommer mycket gärna.

 
2017-08-10

Inlägg av StefanL1737 Lindås, Sverige

Paradero II

Ett bra hotellrum med kök, är ca 100m till en livsmedelsaffär där man kan handla till en frukost. Använd inte hotellets frukost buffe', ganska tråkig. Hade jag vetat att det fanns ett kök med den utrustningen så skulle jag inte använt hotell buffen.

 
2016-11-19

Inlägg av G b Umeå, Sverige

Första Teneriffa besöket

Rena och fräscha lägenheter som städades 6 av de 7 dagarna vi var där. Tillgång till pool på både Paraiso del sol och Paradero 1. Bra läge ett par hundra meter från stranden. Vi kan absolut tänka oss att åka tillbaka hit. Vi åkte med Apollo då har man tillgång till reception och faciliteter på Paraiso del sol, med vissa andra arrangörer blir det Caribe.

 
2016-11-15

Inlägg av bratteli Hammarö, Sverige

Paradero II

Fina lägenheter. Bra städning. Nära till strand. Pool fanns vid närliggande hotell. Lugnt område. Altan ut mot trädgård och en massa katter som sällskap - matade dom varje dag. Sparsamt med köksredskap dock.

 
2012-04-24

Inlägg av Billan1948 Teneriffa

Lugnet själv

Mysiga lägenheter i ett lugnt läge med närhet till stranden, både Americas ca(ca 3 min)samt till Vistas (ca 20-30 min). Perfekt för dej som vill ha lugn och ro, men samtidigt gångavstånd till centrum av aktiviteter. Perfekt lågprisalternativ. Du har också tillgång till alla faciliteter till närstående hotell utan kostnad. Som vanligt i lägenheter, var utrustningen lite torftig. Ta gärna med visp och vinöppnare, så är semestern räddad.