1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Lti Gala

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
7,8 / 10
Städning
 
8,6 / 10
Service
 
7,7 / 10
Faciliteter
 
7,8 / 10
Mat och dryck
 
7,3 / 10
Rum/lägenhet
 
7,3 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,6 / 10
Korrekt beskrivning online
 
7,4 / 10

10 senaste omdömen


7 av 10

Anders,
Malmö

+
Läget, trevlig personal, bra poolområde
-
Kylskåp tillgängligt i rum. Gör något åt oväsen i restaurangen.

Bekräftad gäst: 2019-02-10


1 av 10

Mazen ,
Göteborg

+
Fanns inget bra alls
-
Bättre mat. Uppvärmd pool. Gratis safety box. Ingen kostnad för att byta pool handdukar.

Bekräftad gäst: 2019-01-20


9 av 10

Carlos,
Eskilstuna

+
Stor imponerande lobby vid ankomst. Rent och fint runt hela hotellet. Städerska hittade, plockade upp och lade fram borttappade pengar. Grönt och fint på hela hotellet. Nära stranden. Fint poolsystem.
-

Bekräftad gäst: 2019-01-13


7 av 10

,

+
centralt nära till strand shopping och restauranger.
-
bättre wifi och sängar, lakan är plastg praslande samt kuddar hårda.

Bekräftad gäst: 2018-12-30


8 av 10

Charlotte,
Trelleborh

+
Maten!! Fin väl lagad mat med olika o rika smaker
-
Gratis spa för allinklusive gäster. Bättre system för dryck i matensalen. Fick ingen dricka förren man ätit en omgång. Lång tid i baren vid beställning. Kort sagt inget flyt med systemet. Dämpa belysningen i matsalen. Kanske oxå bullerdämpa.

Bekräftad gäst: 2018-12-23


10 av 10

IngaLisa,
Uppsala

+
Läget nära havet. Bra poolområde. Lagom stort och inte för högt. Trevlig underhållning.
-
Nya garderobsdörrar. Tunga och svåra att öppna.

Bekräftad gäst: 2018-11-25


10 av 10

,

+
-
Vi betade x-tra för havsutsikt, men det var inte så bra!

Bekräftad gäst: 2018-10-29


8 av 10

Arne,
Lövgren

+
Fina rum, rymligt badrum, rymlig balkong, frukost med alla valmöjligheter.
-
Fruktansvärt hög ljudvolym i restaurangen. Förstår inte varför man inte monterar ljudabsorberande skivor i tak t.ex.

Bekräftad gäst: 2018-10-29


10 av 10

Morgan,
Uddevalla

+
-
Mitt förslag är att man sätter upp ljuddämpande material i matsalen, det var en alldeles för hög ljudnivå. Stackars personal!!

Bekräftad gäst: 2018-04-22


10 av 10

Simone,
Strömstad

+
Mycket trevlig personal och god service!
-
Sängarna var förfärliga!!!!

Bekräftad gäst: 2018-04-22


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 3,5/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

67% av resenärerna rekommenderar

2287 omdömen
Utmärkt
 
702
Väldigt bra
 
851
Bra
 
440
Mindre bra
 
158
Underkänt
 
136

5 senaste omdömen

2018-12-27

Inlägg av sommarblomman

Bästa all-inclusive maten

Hotellet hade den bästa all-inklusive maten. Med varierad, väl lagad mat med olika smak. Maten får 5/5. Nackdel var att man fick beställa all dricka. Detta tog tid o kom lagom när man ätit första omgången. Tog även tid i baren. Rent o snyggt hotell. Ligger dock vid festgata så fredag o lördag kvällar kan vara högljutt. Finns en snabbare väg till/från stranden men dock med många trappsteg. Trots all-inklusive så kostar minibaren på rummet extra och spa avdelningen kostar 15€/dag att nyttja. Läget är mitt i Las Amerikas. Lika långt/kort till fanabe som till los cristianos.

 
2018-01-05

Inlägg av doris309 Borås, Sverige

Rent och fint men mycket hög musik.

Hotellets läge är bra. Personalen bra men ett kylskåp utan kostnad kan man väl förvänta sig. Mycket hög musik som störde på rummet men klockan 23.00 var det tyst. Maten O.K men vinet uruselt. Lite besvärligt med vad man fick och inte fick i baren. Fin pool och ett bra poolområde.

 
2017-11-01

Inlägg av Magnus C Billdal, Sverige

Fräscht och familjevänligt

Familjevänligt, fräscht och fin utsikt mot havet från många ställen på hotellet. Maten är jättebra och varierad med mycket grönsaker, fisk och kött. Tyvärr är matsalen rätt omysig, med slamrig miljö och väldigt starkt ljus. Personalen är inte otrevlig, men kunde jobba på lite mer charm. Riktigt trevliga pooler med saltvatten. Ok familjerum, men party/musik hörs in, men slutar kring 23.00, så inget stort problem för oss i alla fall.

 
2017-02-20

Inlägg av sofieu Stockholm, Sverige

Allt kostar extra!

Om du är ute efter ett hotell med mysiga middagar och bra service, leta vidare! Om du är ute efter ett hotell med ett toppenbra poolområde, då har du hittat rätt! När man anländer blir man imponerad av den stora lobbyn och alla gröna växter inomhus. Det är rent och fräscht och även om personalen i receptionen är ganska intetsägande och inte speciellt engagerade så är det första intrycket positivt. Första trubblet man stöter på är de tre hissarna som tycks leva sitt eget liv, men efter ha åkt både upp och ner så kommer vi upp på 4:e våningen där vårt rum finns. Med utsikt över entrén och i nivå med vägen utanför som är rätt trafikerad, kommer många bussar med turister så är ganska mycket ljud. Men soligt och fint fram till eftermiddagen! Rummet är av äldre karaktär men rent och fräscht. Redan vid middagen första kvällen får vi uppleva den usla servicen i matsalen, som är stor och ljudnivån är hemsk! Personalen springer runt som yra höns och plockar disk och dukar nya bord. Du får en chans att beställa dricka, så passa på att ta något som räcker för hela måltiden. Vi hade halvpension och åt alla middagar på hotellet, sista kvällen hade vi en servitris som log och önskade oss smaklig måltiden. Övriga kvällar var kaos, fick själv leta efter en barnstol vid varje måltid och gå fram och tillbaka i den långa matsalen. Vid frukosten fick vi stå och vänta på att få ett bord, fanns det lediga bord var de fulla med disk. Maten var helt okej, kom ofta fram nylagad och fanns alltid bröd och frukt. Poolområdet var det bästa med hela hotellet, många och fräscha solsängar och flera poolen, som visserligen var iskalla. Poolområdet ligger upphöjt så blev många soltimmar. Underhållningen på kvällen var högljud och jag som hade rummet nära hissarna förstod senare att det fanns en anledning till att man satt in en extra dörr i rummet. Allt kostar! Wifi, fanns bara i ett rum i övrigt fick man betala. Handukar till poolen får man hyra för 1,90€ per dag. För att gå tillgång till kylskåpet fick man betala. Ingen vattenkokare eller likande fanns på rummet. Överallt var det rent och fräscht, städningen av rummet var jättebra och märks att städpersonalen gjorde ett bra jobb!

 
2017-01-12

Inlägg av BryndisSverris Reykjavik, Island

Rent och tryggt

Hotel Gala är ett trevligt hotell, väl situerat och inte så jättestort som många andra på Playa de las Americas. Det är rent och prydligt, rummen är dels äldre och dels renoverade (på 6:e våningen har jag för mig). Vi bodde i ett av de äldre rummen med utsikt mot gatan. Rummet var helt ok men man förväntar sig att ett 4**** hotell har vattenkokare för te&kaffe på rummet, men det fanns det inte där. Man fick betala extra om man ville använda kylskåp och värdeskåp. Dåligt tryck på varmvattnet i duschen. Det finns gratis internet i entrén men man får betala ca 15 euro per vecka om man vill ha tillgång till internet på rummet också. På kvällarna har man underhållning med ganska högljudd musik men den slutar alltid före kl. 11. Tyst och stilla på natten. Pool-området är trevligt men vattnet är iskallt (åtminstone i januari). Det finns en passage ner till stranden från entréplanet så det tar endast några minuter att ta sig dit. Frukosten är helt ok men frukostsalen är ganska steril. Personalen är hjälpsam och det finns vakt i entrén hela tiden. Ett hotell utan större lyx men där man känner sig säker.