Kundomdömen om Los Cardones Boutique Village

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,4 av 10 baserat på 83 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,4 / 10
Städning
 
8,4 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,1 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,5 / 10
Faciliteter
 
7,8 / 10
Mat och dryck
 
6,7 / 10
Rum/lägenhet
 
8,6 / 10
Service
 
8,4 / 10

Senaste omdömena


9 av 10

+
Bott där tidigare så jag visste vad jag skulle förvänta mig
-
Kanske bättre Wi-fi

Bekräftad gäst: 2020-01-26


7 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-12-22


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-12-15


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-12-15


8 av 10

+
Otroligt lugnt o tyst
-
Sängarna var alldeles för hårda,låg på soffan hela veckan,svårt att få in värme,kyligt o fuktigt på natten,kom upp 2små smala röda maskar från duschavloppet Fråga 6har vare sig ätit eller druckit på hotellet

Bekräftad gäst: 2019-12-08


8 av 10

+
Det bästa med hotellet var att det var väldigt rent och fräscht. Det märks att det nyligen är renoverat.
-
Vi hade förväntat oss lägenhet med uteplats med en mysig liten trädgård. Så som det såg ut på bilderna. Vi fick en lägenhet med balkong med utsikt över vad vi kallade "Tjernobyl". Det var ett halvrivet hotell/nöjesområde som såg förskräckligt ut. Så föreställningen om trevliga frukostar på uteplatsen fick vi tänka om med. Vi frågade hotellpersonalen om det fanns möjlighet att byta rum (även om det skulle bli en extra kostnad) men hotellet var tyvärr fullbokat. Vi hade en bra lägenhet med både fransk och vanlig balkong vilket gjorde att vi kunde ställa upp så att det blev korsdrag nattetid. Blev väldigt behaglig luft men det borde förtydligas att rummen inte har AC.

Bekräftad gäst: 2019-08-11


7 av 10

+
Fräscht och stor lägenhet. Riktigt bra läge nära till allt. En av de bästa restaurangerna under hotellet, Dedos! Riktig trevligt poolområde. Ca 10min promenad till Troya beach vilket var perfekt.
-
AC på rummet! Takfläktarna gjorde inte så mycket. Bättre ljudisolering väldigt högljutt på kväll/natt om man bor nära huvudgatan. Kanske t.om billigare pris om du bor i ett rum nära huvudgatan. Möblerna var lite slitna. Hade varit bra om diskmedel, diskborste och sax fanns på rummet.

Bekräftad gäst: 2019-08-11


8 av 10

+
Mysig omgivning och lugnt
-
Sängarna

Bekräftad gäst: 2019-06-09


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-04-14


10 av 10

+
Der var roligt og så flot
-
Prisen er lige i overkanten...

Bekräftad gäst: 2019-04-14


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

75% av resenärerna rekommenderar

313 omdömen
Utmärkt
 
123
Väldigt bra
 
117
Bra
 
37
Mindre bra
 
19
Underkänt
 
17

5 senaste omdömen

2017-06-21

Inlägg av RolandP713 Kristianstad, Sverige

Lägenhetshotell Los Cardones

Hotellet ligger ganska bra centralt, som en lummig liten stugby i staden med lägenheter och stugor, studios. Vi hade hyrt en lägenhet på andra våningen som var i väldigt fint skick, ett rum med kök som hade det mesta i utrustnings väg man kan önska bl.a. microvågsugn. Väldigt fräscht toalett med regndusch och handdusch. Vi hade bokat 11 nätter, 26dec t.o.m. 6jan, med städning 5 ggr/vecka som innebär golvyta, toalett, bäddning av sängar och tömning av sopor. Lakanen och linnen byttes 2-3ggr/veckan. Vi fick 2 byten av sängkläderna, samt städning 5ggr på 11dagar och städningen gjordes efter vi klagat 3 ggr till receptionen. Sammanfattning, boendet väldigt bra men städning och bemötandet från receptionen uruselt.

 
2015-01-06

Inlägg av M1128PTcatherinej Dublin, Irland

Fantastiskt litet ställe

Bra valuta för pengarna! Rent, bekvämt och underbar personal. Trapporna är en pina med en buggy men förutom det kan inte klaga. Våra föräldrar bodde andra sidan vägen i ett 4-stjärningt las palmeras och det var det värsta hotell jag någonsin upplevt! De betalade €1500 och vi betalade €480 och hade ett renare rum, trevligare personal och en bättre upplevelse överlag

 
2013-04-04

Inlägg av ir_nepK_ping Köping

130331-PNI.

Kom hem i söndags från detta underbara ställe. Vi som åkte var en familj med vuxna barn. Vi fick alla möjligheter att umgås i detta trevliga semesterhus som visserligen var lite slitet här och var men ändå otroligt trevligt. Läget bredvid poolen gjorde ju inte saken sämre. Uteplats och trädgård hörde också till. Väldigt bra läge dessutom med nära till allt, toppensemester! Vi längtar redan tillbaka.

 
2013-01-07

Inlägg av Joanna110 Tullinge, Sverige

Joanna med familj

Läget var utmärkt och Los Cardones är som en oas mitt i Las Americas. Standarden i bungalowen hade kunnat vara något modernare, vår bäddsoffa luktade mögel och badrums möblerna hade behövts bytas för 10 år sedan. Om du planerar att laga mat hemma så får det bli enklare rätter då köket är dåligt utrustat. Ok för frukost och enklare rätter. MEN vi var nöjda och tyckte att vi fick ett utmärkt boende för en bra peng. Dessutom finns det Wifi vid receptionen och väldigt trevliga grannar. Om du inte har förväntningar på lyx men lugn och ro, så kan vi rekommendera boendet.

 
2020-01-23

Inlägg av ThuBaW

Mrs Thu

Staff is very unfriendly this morning in breakfast time!!!! We are very disappointed and said because her behaviour!! Bungalow is old and cool,no ventilation Wifi is bad But cleaningservice was very good We wouldn’t recommender this hotel !!!!