1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Los Cardones Boutique Village

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
8,3 / 10
Städning
 
8,6 / 10
Service
 
8,3 / 10
Faciliteter
 
7,7 / 10
Mat och dryck
 
6,6 / 10
Rum/lägenhet
 
8,7 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,8 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,3 / 10

10 senaste omdömen


9 av 10

Anna-Karin ,
Vänersborg

+
Trevlig personal. Rent och välskött.
-

Bekräftad gäst: 2019-02-03


7 av 10

Thomas,
Oxelösund

+
Läget, välordnat men det är bara tur om man får en bra lägenhet
-
Det fanns ingen lägenhet bokat när vi kom till hotellet så det vore bra om kommunikationen fungerade bättre mellan hotellet och Apollo.

Bekräftad gäst: 2019-02-03


8 av 10

Bosse,
Göteborg

+
Läget.
-

Bekräftad gäst: 2019-02-03


7 av 10

Monica,
Halmstad

+
Läget
-
Varmare i poolen

Bekräftad gäst: 2019-01-20


8 av 10

Ann-Charlotte,
Helsingborg

+
Centralt beläget och mycket fräscht
-

Bekräftad gäst: 2018-12-23


9 av 10

Bengt,
Skövde

+
Fräsch lägenhet, ganska nyrenoverad
-
Ostabilt WiFi.

Bekräftad gäst: 2018-11-25


9 av 10

Ing-Marie,
Vänersborg

+
tyst o Lugnt, småskalighet.
-
Vatten rann ut på golvet efter dusch

Bekräftad gäst: 2018-10-28


5 av 10

Peter,
Skanderborg

+
-
værelset havde udsigt til losseplads

Bekräftad gäst: 2019-02-10


9 av 10

Connie,
Jægerspris

+
-
hjælp til alle trapperne når man ankommer med kufferterne

Bekräftad gäst: 2019-01-27


9 av 10

Anette,
Jægerspris

+
Roen
-
Der var ingen sol på terasserne

Bekräftad gäst: 2019-01-13


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

75% av resenärerna rekommenderar

286 omdömen
Utmärkt
 
116
Väldigt bra
 
101
Bra
 
36
Mindre bra
 
18
Underkänt
 
15

5 senaste omdömen

2017-06-21

Inlägg av Roland P Kristianstad, Sverige

Lägenhetshotell Los Cardones

Hotellet ligger ganska bra centralt, som en lummig liten stugby i staden med lägenheter och stugor, studios. Vi hade hyrt en lägenhet på andra våningen som var i väldigt fint skick, ett rum med kök som hade det mesta i utrustnings väg man kan önska bl.a. microvågsugn. Väldigt fräscht toalett med regndusch och handdusch. Vi hade bokat 11 nätter, 26dec t.o.m. 6jan, med städning 5 ggr/vecka som innebär golvyta, toalett, bäddning av sängar och tömning av sopor. Lakanen och linnen byttes 2-3ggr/veckan. Vi fick 2 byten av sängkläderna, samt städning 5ggr på 11dagar och städningen gjordes efter vi klagat 3 ggr till receptionen. Sammanfattning, boendet väldigt bra men städning och bemötandet från receptionen uruselt.

 
2015-01-06

Inlägg av M1128PTcatherinej Dublin

Fantastiskt litet ställe

Bra valuta för pengarna! Rent, bekvämt och underbar personal. Trapporna är en pina med en buggy men förutom det kan inte klaga. Våra föräldrar bodde andra sidan vägen i ett 4-stjärningt las palmeras och det var det värsta hotell jag någonsin upplevt! De betalade €1500 och vi betalade €480 och hade ett renare rum, trevligare personal och en bättre upplevelse överlag

 
2013-04-04

Inlägg av ir_nepK_ping Köping

130331-PNI.

Kom hem i söndags från detta underbara ställe. Vi som åkte var en familj med vuxna barn. Vi fick alla möjligheter att umgås i detta trevliga semesterhus som visserligen var lite slitet här och var men ändå otroligt trevligt. Läget bredvid poolen gjorde ju inte saken sämre. Uteplats och trädgård hörde också till. Väldigt bra läge dessutom med nära till allt, toppensemester! Vi längtar redan tillbaka.

 
2013-01-07

Inlägg av Joanna110 Tullinge, Sverige

Joanna med familj

Läget var utmärkt och Los Cardones är som en oas mitt i Las Americas. Standarden i bungalowen hade kunnat vara något modernare, vår bäddsoffa luktade mögel och badrums möblerna hade behövts bytas för 10 år sedan. Om du planerar att laga mat hemma så får det bli enklare rätter då köket är dåligt utrustat. Ok för frukost och enklare rätter. MEN vi var nöjda och tyckte att vi fick ett utmärkt boende för en bra peng. Dessutom finns det Wifi vid receptionen och väldigt trevliga grannar. Om du inte har förväntningar på lyx men lugn och ro, så kan vi rekommendera boendet.

 
2019-02-15

Inlägg av Therese S

Brilliant holiday in Los Cardones

I stayed for two weeks in the Los Cardones apartment and I would recommend them. I stayed with my husband in a one bedroom bungalow which was fantastic with everything you would need even a washing machine which was great as we were there for two weeks. We had our own private garden which was lovely for sun bathing and eating out in the morning.