Kundomdömen om Los Cardones Boutique Village

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,3 av 10 baserat på 59 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
8,3 / 10
Städning
 
8,4 / 10
Service
 
8,5 / 10
Faciliteter
 
7,9 / 10
Mat och dryck
 
7,0 / 10
Rum/lägenhet
 
8,4 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,5 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,3 / 10

Senaste omdömena


7 av 10

Frida,
Stockholm

+
Fräscht och stor lägenhet. Riktigt bra läge nära till allt. En av de bästa restaurangerna under hotellet, Dedos! Riktig trevligt poolområde. Ca 10min promenad till Troya beach vilket var perfekt.
-
AC på rummet! Takfläktarna gjorde inte så mycket. Bättre ljudisolering väldigt högljutt på kväll/natt om man bor nära huvudgatan. Kanske t.om billigare pris om du bor i ett rum nära huvudgatan. Möblerna var lite slitna. Hade varit bra om diskmedel, diskborste och sax fanns på rummet.

Bekräftad gäst: 2019-08-11


8 av 10

Elin,
Eskilstuna

+
Det bästa med hotellet var att det var väldigt rent och fräscht. Det märks att det nyligen är renoverat.
-
Vi hade förväntat oss lägenhet med uteplats med en mysig liten trädgård. Så som det såg ut på bilderna. Vi fick en lägenhet med balkong med utsikt över vad vi kallade "Tjernobyl". Det var ett halvrivet hotell/nöjesområde som såg förskräckligt ut. Så föreställningen om trevliga frukostar på uteplatsen fick vi tänka om med. Vi frågade hotellpersonalen om det fanns möjlighet att byta rum (även om det skulle bli en extra kostnad) men hotellet var tyvärr fullbokat. Vi hade en bra lägenhet med både fransk och vanlig balkong vilket gjorde att vi kunde ställa upp så att det blev korsdrag nattetid. Blev väldigt behaglig luft men det borde förtydligas att rummen inte har AC.

Bekräftad gäst: 2019-08-11


8 av 10

Maj-Britt,
SANDVIKEN

+
Mysig omgivning och lugnt
-
Sängarna

Bekräftad gäst: 2019-06-09


10 av 10

vicky,
Vordingborg

+
Der var roligt og så flot
-
Prisen er lige i overkanten...

Bekräftad gäst: 2019-04-14


9 av 10

Anna-Karin ,
Vänersborg

+
Trevlig personal. Rent och välskött.
-

Bekräftad gäst: 2019-02-03


7 av 10

Thomas,
Oxelösund

+
Läget, välordnat men det är bara tur om man får en bra lägenhet
-
Det fanns ingen lägenhet bokat när vi kom till hotellet så det vore bra om kommunikationen fungerade bättre mellan hotellet och Apollo.

Bekräftad gäst: 2019-02-03


8 av 10

Bosse,
Göteborg

+
Läget.
-

Bekräftad gäst: 2019-02-03


7 av 10

Monica,
Halmstad

+
Läget
-
Varmare i poolen

Bekräftad gäst: 2019-01-20


8 av 10

Ann-Charlotte,
Helsingborg

+
Centralt beläget och mycket fräscht
-

Bekräftad gäst: 2018-12-23


9 av 10

Bengt,
Skövde

+
Fräsch lägenhet, ganska nyrenoverad
-
Ostabilt WiFi.

Bekräftad gäst: 2018-11-25


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

75% av resenärerna rekommenderar

304 omdömen
Utmärkt
 
120
Väldigt bra
 
113
Bra
 
37
Mindre bra
 
18
Underkänt
 
16

5 senaste omdömen

2017-06-21

Inlägg av Roland P Kristianstad, Sverige

Lägenhetshotell Los Cardones

Hotellet ligger ganska bra centralt, som en lummig liten stugby i staden med lägenheter och stugor, studios. Vi hade hyrt en lägenhet på andra våningen som var i väldigt fint skick, ett rum med kök som hade det mesta i utrustnings väg man kan önska bl.a. microvågsugn. Väldigt fräscht toalett med regndusch och handdusch. Vi hade bokat 11 nätter, 26dec t.o.m. 6jan, med städning 5 ggr/vecka som innebär golvyta, toalett, bäddning av sängar och tömning av sopor. Lakanen och linnen byttes 2-3ggr/veckan. Vi fick 2 byten av sängkläderna, samt städning 5ggr på 11dagar och städningen gjordes efter vi klagat 3 ggr till receptionen. Sammanfattning, boendet väldigt bra men städning och bemötandet från receptionen uruselt.

 
2015-01-06

Inlägg av M1128PTcatherinej Dublin, Irland

Fantastiskt litet ställe

Bra valuta för pengarna! Rent, bekvämt och underbar personal. Trapporna är en pina med en buggy men förutom det kan inte klaga. Våra föräldrar bodde andra sidan vägen i ett 4-stjärningt las palmeras och det var det värsta hotell jag någonsin upplevt! De betalade €1500 och vi betalade €480 och hade ett renare rum, trevligare personal och en bättre upplevelse överlag

 
2013-04-04

Inlägg av ir_nepK_ping Köping

130331-PNI.

Kom hem i söndags från detta underbara ställe. Vi som åkte var en familj med vuxna barn. Vi fick alla möjligheter att umgås i detta trevliga semesterhus som visserligen var lite slitet här och var men ändå otroligt trevligt. Läget bredvid poolen gjorde ju inte saken sämre. Uteplats och trädgård hörde också till. Väldigt bra läge dessutom med nära till allt, toppensemester! Vi längtar redan tillbaka.

 
2013-01-07

Inlägg av Joanna110 Tullinge, Sverige

Joanna med familj

Läget var utmärkt och Los Cardones är som en oas mitt i Las Americas. Standarden i bungalowen hade kunnat vara något modernare, vår bäddsoffa luktade mögel och badrums möblerna hade behövts bytas för 10 år sedan. Om du planerar att laga mat hemma så får det bli enklare rätter då köket är dåligt utrustat. Ok för frukost och enklare rätter. MEN vi var nöjda och tyckte att vi fick ett utmärkt boende för en bra peng. Dessutom finns det Wifi vid receptionen och väldigt trevliga grannar. Om du inte har förväntningar på lyx men lugn och ro, så kan vi rekommendera boendet.

 
2019-09-29

Inlägg av Andrew R

Stayed for week in September

Just come back from a week staying here. We stayed in a 1 bedroom bungalow. Room 47. This was at a far end of the resort at the back looking into the path. From the time we arrived the staff could not be more helpful. Always polite from the reception staff cleaners and the maintenance staff. Always had a smile on there face and a good morning. The rooms are clean and tidy. The areas outside of the rooms are clean and well maintained. Breakfast was very nice a good start to the day. Prices in the pool bar were not to bad. They are doing some building near the pool but the disruption was kept to a minimum. This is a quite oasis in the busy area of town once you got into the resort it was lovely. There are allot of nice restaurant in small walk from the front steps. There is a nice Indian under the steps. Will be booking to go back next year. They also have a free to use safe in the room which is really great