Rumstyper på Lagos De Fañabé

Ej renoverade tvårumslägenheter

Tvårumslägenheter som ligger på de nedre våningarna och har frukostbuffé inkluderat i priset. Lägenheterna består av ett kombinerat vardagsrum och minikök samt ett sovrum med två enkelsängar. Möjlighet till extrabäddar i bäddsoffa. Minikök med kokplattor, kylskåp, mikrovågsugn, kaffekokare, vattenkokare och brödrost samt enklare köksutrustning. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi. Deponering mot avgift. Takfläkt i vardagsrummet. Bad/dusch och wc. Balkong, terrass eller markterrass. Städgning 7 ggr/vecka.
Rumsstorlek: ca 44 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer/2-4 personer, varav 2 barn.

Renoverade trerumslägenheter

Ljusa och nyligen renoverade trerumslägenheter belägna i markplan och med All Inclusive inkluderat i priset. Kombinerat vardagsrum och minikök samt två sovrum med dubbelsäng eller två enkelsängar. Möjlighet till extrabäddar i bäddsoffa. Minikök med kokplattor, kylskåp, mikrovågsugn, kaffekokare, vattenkokare och brödrost samt enklare köksutrustning. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi. Deponering mot avgift. Takfläkt i vardagsrummet. Bad/dusch och wc. Balkong, terrass eller markterrass. Städning 7 ggr/vecka.
Antal personer: 3-4 personer/3-6 personer, varav 2 barn.

Renoverade tvårumslägenheter

Ljusa och nyligen renoverade tvårumslägenheter som ligger på de övre våningarna, med frukostbuffé inkluderat i priset. Lägenheterna består av ett kombinerat vardagsrum och minikök samt ett sovrum med två enkelsängar. Möjlighet till extrabäddar i bäddsoffa. Minikök med kokplattor, kylskåp, mikrovågsugn, kaffekokare, vattenkokare och brödrost samt enklare köksutrustning. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi och luftkonditionering. Deponering mot avgift. Bad/dusch och wc. Balkong med begränsad havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka.
Rumsstorlek: ca 44 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer/2-4 personer, varav 2 barn.

Tvårumslägenheter

Tvårumslägenheter med All Inclusive inkluderat i priset. Lägenheterna ligger på de nedre våningarna och består av ett kombinerat vardagsrum och minikök samt ett sovrum med två enkelsängar. Möjlighet till extrabäddar i bäddsoffa. Minikök med kokplattor, kylskåp, mikrovågsugn, kaffekokare, vattenkokare och brödrost samt enklare köksutrustning. Tv med satellitkanaler. Fläkt i vardagsrummet. Gratis wifi. Deponering mot avgift. Bad/dusch och wc. Markterrass. Städning 7 ggr/vecka.
Rumsstorlek: ca 44 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer/2-4 personer, varav 2 barn.

Tvårumslägenheter, All Inclusive

Ljusa tvårumslägenheter som nyligen renoverats och ligger på de övre våningarna. Lägenheterna består av ett kombinerat vardagsrum och minikök samt ett sovrum med två enkelsängar. Möjlighet till extrabäddar i bäddsoffa. Minikök med kokplattor, kylskåp, mikrovågsugn, kaffekokare, vattenkokare och brödrost samt enklare köksutrustning. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi och luftkonditionering. Deponering mot avgift. Bad/dusch och wc. Balkong med begränsad havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka.
Rumsstorlek: ca 44 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer/2-4 personer, varav 2 barn.

Tvårumslägenheter, delad pool

Ljusa tvårumslägenheter med direkt utgång till delad pool. De nyligen renoverade lägenheterna har All Inlcusive inkluderat i priset. Kombinerat vardagsrum och minikök samt sovrum med två enkelsängar. Möjlighet till extrabäddar i bäddsoffa. Minikök med kokplattor, kylskåp, mikrovågsugn, kaffekokare, vattenkokare och brödrost samt enklare köksutrustning. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi. Deponering mot avgift. Takfläkt i vardagsrummet. Bad/dusch och wc. Uteplats med poolaccess. Städning 7 ggr/vecka.
Rumsstorlek: ca 44 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer/2-4 personer, varav 2 barn.