Kundomdömen om Lagos De Fañabé

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8 av 10 baserat på 90 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,0 / 10
Städning
 
7,7 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,1 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,0 / 10
Faciliteter
 
7,9 / 10
Mat och dryck
 
7,0 / 10
Rum/lägenhet
 
8,2 / 10
Service
 
7,5 / 10

Senaste omdömena


7 av 10

Magdalena,
Ödeborg

+
Det var lugnt och inte så mycket folk runt poolerna. Och att hotellet var inhägnad.
-
Maten kunde varit mycket mer kryddad. Så som den var nu så var det nästan ingen salt och peppar ens i maten.

Bekräftad gäst: 2019-12-08


1 av 10

Eva,
Bålsta

+
-
Mycket usla och dåliga rum för det pris vi betalade

Bekräftad gäst: 2019-11-24


8 av 10

Gunilla,
Sala

+
-
Bättre städning.

Bekräftad gäst: 2019-11-17


10 av 10

Thomas,
Frufällan

+
Ett trevligt hotell med upplägget lägre hotelldelen i flera byggnader. Härlig grönska inom området och runt polerna,
-
Kändes att personalen i receptionen inte hade rätt förutsättning och var oerfarna. Fick betala för saftybox som det visade sig var fri tillgång till.

Bekräftad gäst: 2019-11-10


10 av 10

Lill,
Sköndal

+
Trevlig personal utom en från restaurangen som aldrig hälsade, ibland uppstod konflikter mellan restaurangpersonal som märktes påtagligt. Detta märktes när dem var för få och det var stressigt. Bra poolområde, nära till faciliteter och strand.
-
Bäddmadrasser till sängarna och bättre kuddar då det var obekväma sängar men det vet jag sen tidigare. Att det ska finnas AC i alla rum för det räcker inte alltid med fläktar i taket.

Bekräftad gäst: 2019-11-03


7 av 10

Sophie,
Stockholm

+
-

Bekräftad gäst: 2019-08-11


8 av 10

Kurt Peter,
Gävle

+
-
Ventilation på rummet var inge vidare

Bekräftad gäst: 2019-07-28


7 av 10

Sofie,
Linköping

+
-

Bekräftad gäst: 2019-06-30


9 av 10

Linda,
Borlänge

+
-

Bekräftad gäst: 2019-06-30


8 av 10

Magnus,
Säffle

+
Utsikten ifrån vårt rum
-
Kanske mera solstolar runt poolen.

Bekräftad gäst: 2019-06-30


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 3,5/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Rum
  • 3,5/5 Service
  • 3,5/5 Standard
  • 3,5/5 Renlighet

57% av resenärerna rekommenderar

456 omdömen
Utmärkt
 
89
Väldigt bra
 
160
Bra
 
100
Mindre bra
 
54
Underkänt
 
53

5 senaste omdömen

2018-03-03

Inlägg av evaeT1209QB Växjö, Sverige

Fräscht hotell

Vi är mycket nöjda med hotellet. Det är fräscht och välskött. Vi bodde i en tvårumslägenhet som kändes väldigt modern samt att den var väl utrustad. Bara det att det låg en hårfön i badrummet av god kvalitet gjorde en glad. Även micro, brödrost, vattenkokare och kaffebryggare gjorde livet lättare. Receptionspersonalen var mycket hjälpsam. Läget för hotellet är perfekt, jättenära stranden och med massor av restauranger runt omkring. Enda minus var små myror i köksskåpet.

 
2018-02-11

Inlägg av Lars J

Snygg yta utan djup

Blev positivt överraskad av ett snyggt hotell när vi kom. Fin miljö, snygga pooler, vajande palmer, vitt o fräscht. Efter någon dag kom de irriterande effekterna av dåligt management. Onödiga, små brister. Massor av småkryp i sovrummen, lite för kallt i den uppvärmda poolen, kallt i jaccuzin, lång kö till kaffeautomaten vid frukosten, fantasilös buffélunch och -middag med smaklös mat som ofta tog slut. Receptionspersonal som inte kunde tipsa om någon tapasrestaurang, trots att det låg en tvärs över gatan. Slafsigt serverad mat och dryck i all-inclusive, allt i plastmuggar. Virrigt från personalen om vad som gällde för spa- och massagen och strandmöjligheter. Dåliga kunskaper i engelska.

 
2017-12-26

Inlägg av Angelika T

Semester i december

Bra ställe fin hotel , nära till stan och stranden . Ingen go mat varje dag samma , Pool skulle vara uppvärmt men var inte de jacuzzi hade 20 grader ! Jätte Besviken man kunde inte bada !!! Dåligt städ i rummet ist för att byta säng kläder dom vände bara till andra sida. Personal jätte trevligt .

 
2017-04-10

Inlägg av Nallem58 Norrköping, Sverige

perfekt all inclusive

Bra rymliga lägenheter med all inclusive,bra läge och finfin service på stranden mycket bra restaurang samt fina pooler.nära till strand shoping och nattliv med bra utbud av underhållning på kvällarna

 
2017-03-18

Inlägg av lisawilhelmsson Norrköping, Sverige

Lagos de fanabe

Mycket bra hotell! God mat, trevlig personal och nära till pool och havet. Nära till shopping och trevlig strandpromenad. Rummen va stora och fina och välstädade. Sängarna helt OK. Passar både barnfamiljer och vuxna. Hotellet är stort men finns alltid plats vid restaurangen och oftast vid poolen.