Kundomdömen om Lagos De Fañabé

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
7,9 av 10 baserat på 107 omdömen
Övergripande bedömning
 
7,9 / 10
Städning
 
7,7 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,0 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,0 / 10
Faciliteter
 
7,9 / 10
Mat och dryck
 
7,0 / 10
Rum/lägenhet
 
8,2 / 10
Service
 
7,4 / 10

Senaste omdömena


7 av 10

+
Läget
-
Maten och städningen

Bekräftad gäst: 2020-03-15


10 av 10

+
Läget, balkongen, ”bykänslan”
-
Bättre städning

Bekräftad gäst: 2020-03-15


9 av 10

+
Läget och Beach-klubben Det fantastiskt fina hotellområde
-
Gäster ska inte behöva handla diskmedel, diskborstar och disktrasor för en veckas vistelse!

Bekräftad gäst: 2020-03-01


7 av 10

+
Läget när strand. Fin miljö och pool.
-
Enformig mat, slarvig städning.

Bekräftad gäst: 2020-03-01


4 av 10

+
Arkitekturen
-
Städningen! Den uppvärmda poolen. Den var inte de påstådda 25 grader som utlovades.

Bekräftad gäst: 2020-03-01


10 av 10

+
Gemytligt och lyxigt på ett sunt sätt.
-
Gillar att ni inte byter handdukar varje dag men när dom verkligen är smutsiga vore det bra om man inte blev granskad när jag bad om 1 ny handduk som jag haft 5 dagar och som blivit smutsig. Dessutom var vi 2 personer i lägenheten och vi visste inte vilken handduk som var vems efter städning. Ilandsproblem? Kanske, men det minimerar risken för sjukdom i vissa fall.

Bekräftad gäst: 2020-02-02


9 av 10

+
Vår lägenhet i markplan. Arkitekturen, planteringarna och poolområdet. Närheten till havet. Närheten till bra restauranger strax utanför entrén.
-
Organiseringen av solsängarna. Gästerna " paxar" dem tidigt om mornarna för att ev utnyttja dem senare. Någon blir utan. Vet dock inte hur det ska lösas och bli rättvist🤔

Bekräftad gäst: 2020-01-26


5 av 10

+
Rummet o städningen
-
Tråkig, trång och bullrig matsal som ligger i källaren. Det hade varit trevligt om bartender hade betalat tillbaka växelpengarna

Bekräftad gäst: 2020-01-26


8 av 10

+
Läget, rent och fräscht, stor härlig balkong med havsutsikt, lugnt område, nära till allt.
-
Personalen kunde vara lite mer serviceinriktad, t ex så sas det att vi hade 15% på beachbaren, men de meddelade inte att man måste ha ett stämplat kort med sig, så vi fick betala fullt pris första gången,, gällde även restaurang Tosca som låg i samma hus så hovmästarinnan gick upp till receptionen och fixade kort. Synd med så fina lägenheter att lakan och handdukar var såååååå slitna.

Bekräftad gäst: 2020-01-26


8 av 10

+
Nära till allt. låga byggnader. nära till strandpromenad .
-
Städning Nyare handdukar att hyra väldigt slitna .

Bekräftad gäst: 2020-01-19


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 3,5/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Rum
  • 3,5/5 Service
  • 3,5/5 Standard
  • 3,5/5 Renlighet

57% av resenärerna rekommenderar

469 omdömen
Utmärkt
 
89
Väldigt bra
 
165
Bra
 
103
Mindre bra
 
57
Underkänt
 
56

5 senaste omdömen

2018-03-03

Inlägg av evaeT1209QB Växjö, Sverige

Fräscht hotell

Vi är mycket nöjda med hotellet. Det är fräscht och välskött. Vi bodde i en tvårumslägenhet som kändes väldigt modern samt att den var väl utrustad. Bara det att det låg en hårfön i badrummet av god kvalitet gjorde en glad. Även micro, brödrost, vattenkokare och kaffebryggare gjorde livet lättare. Receptionspersonalen var mycket hjälpsam. Läget för hotellet är perfekt, jättenära stranden och med massor av restauranger runt omkring. Enda minus var små myror i köksskåpet.

 
2018-02-11

Inlägg av Lars J

Snygg yta utan djup

Blev positivt överraskad av ett snyggt hotell när vi kom. Fin miljö, snygga pooler, vajande palmer, vitt o fräscht. Efter någon dag kom de irriterande effekterna av dåligt management. Onödiga, små brister. Massor av småkryp i sovrummen, lite för kallt i den uppvärmda poolen, kallt i jaccuzin, lång kö till kaffeautomaten vid frukosten, fantasilös buffélunch och -middag med smaklös mat som ofta tog slut. Receptionspersonal som inte kunde tipsa om någon tapasrestaurang, trots att det låg en tvärs över gatan. Slafsigt serverad mat och dryck i all-inclusive, allt i plastmuggar. Virrigt från personalen om vad som gällde för spa- och massagen och strandmöjligheter. Dåliga kunskaper i engelska.

 
2017-12-26

Inlägg av Angelika T

Semester i december

Bra ställe fin hotel , nära till stan och stranden . Ingen go mat varje dag samma , Pool skulle vara uppvärmt men var inte de jacuzzi hade 20 grader ! Jätte Besviken man kunde inte bada !!! Dåligt städ i rummet ist för att byta säng kläder dom vände bara till andra sida. Personal jätte trevligt .

 
2017-04-10

Inlägg av Nallem58 Norrköping, Sverige

perfekt all inclusive

Bra rymliga lägenheter med all inclusive,bra läge och finfin service på stranden mycket bra restaurang samt fina pooler.nära till strand shoping och nattliv med bra utbud av underhållning på kvällarna

 
2017-03-18

Inlägg av lisawilhelmsson Norrköping, Sverige

Lagos de fanabe

Mycket bra hotell! God mat, trevlig personal och nära till pool och havet. Nära till shopping och trevlig strandpromenad. Rummen va stora och fina och välstädade. Sängarna helt OK. Passar både barnfamiljer och vuxna. Hotellet är stort men finns alltid plats vid restaurangen och oftast vid poolen.