Kundomdömen om Lagos De Fañabé

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8 av 10 baserat på 71 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
8,0 / 10
Städning
 
7,7 / 10
Service
 
7,6 / 10
Faciliteter
 
7,9 / 10
Mat och dryck
 
7,0 / 10
Rum/lägenhet
 
8,2 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,0 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,2 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

Peter,
Gävle

+
-
Ventilation på rummet var inge vidare

Bekräftad gäst: 2019-07-28


8 av 10

,

+
Utsikten ifrån vårt rum
-
Kanske mera solstolar runt poolen.

Bekräftad gäst: 2019-06-30


8 av 10

Katarina,
Söderhamn

+
Läget
-
Bäddmadrasser i sängarna.

Bekräftad gäst: 2019-06-09


7 av 10

Jessica ,
Stockholm

+
Trevlig personal, fräscha och fina nyrenoverade rum, god frukost, fin miljö runt hotellet. Bra tillgång till solstolar, gratis solstolar på Beach cluben, god och gratis mat på Beach cluben ( om man beställer dagen innan),
-
Större utbud av mat, laga maten färskt på hotellet då man kännde att mycket var frysmat. Mer klassiska spanska rätter, men även mycket som passar alla människor och åldrar. Göra godare drinkar i baren mycket var från maskin och var inte gjorda för hand. Förbättra isoleringen i rummen. Ändra mat tiderna, ha frukosten klockan 06:00 - 10:00, lunch 12:00 - 14:00, middag 18:00 - 20:00, snacks/glass 15:00 - 17:30, mindre frukost 10:00 - 11:00.

Bekräftad gäst: 2019-05-26


10 av 10

Eva,
Valla

+
Bra personal.alltid trevliga
-
Hade etagelägenhet, bra om trapporna var gulmarkerade eller nått liknade lätt för att missa dom.

Bekräftad gäst: 2019-05-12


8 av 10

,

+
-
Städa ! Riktigt skitigt på golven i hörn o på golvlister, när vi satte på takfläkten i sovrummet vid ankomst, flög det dammtussar på hela sängen

Bekräftad gäst: 2019-05-04


10 av 10

Ramona,
Falun

+
Närheten till havet och bra service
-

Bekräftad gäst: 2019-04-28


7 av 10

Lena ,
Lakene

+
Närheten till stranden.
-
Att man inte ska kunna paxa solstolar vid poolerna.

Bekräftad gäst: 2019-04-28


8 av 10

Kjell,
Göteborg

+
Nära till strand. Gott om solstolar som hotellet har på stranden o vid poolerna. Personal tillmötesgående. 3:e gången vi bott på hotellet.
-
Rusta upp lite slitna lägenheter men verkar som de håller på med det?

Bekräftad gäst: 2019-04-14


9 av 10

carina,
Göteborg

+
Trevlig atmosfär och nära till stranden samt man kunde äta sen frukost och lunch på stranden.
-
Vi hade fönster o balking åt vägen där det var mycket ljud. Det går att täta fönstrena mellan ruta och karm med ett bra töjbart tätningsmedel så kommer högfrekventa ljud inte in lika lätt. Går även att dreva runt fönsterkarmarna batter för att ytterligare ta bort ljud. Det var kallt på natten I lägenheten så lite värme hade varit trevligt på natten o morgonen..... Bättre uppmärkning av maten på buffén. Jag behövde glutenfri mat och jag upplevde besvärlighet bade med uppmärkning av maträtterna samt att få bröd etc till frukosten. Ibland gick det och ibland inte. Jag hade sagt till innan om glutenfritt bade vid bokningen via Ticket och sedan ringt Apollo men restaurangen kände inte till någon glutenfri mat. För mycket pommes frites som inte är så nyttigt. Possitivt var mycket fina frukter o grönsaker till maten. Minus var att innehållsförteckningen på glassen inte var läsbar.

Bekräftad gäst: 2019-02-17


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 3,5/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Rum
  • 3,5/5 Service
  • 3,5/5 Standard
  • 3,5/5 Renlighet

57% av resenärerna rekommenderar

449 omdömen
Utmärkt
 
87
Väldigt bra
 
157
Bra
 
99
Mindre bra
 
53
Underkänt
 
53

5 senaste omdömen

2018-03-03

Inlägg av evaeT1209QB Växjö, Sverige

Fräscht hotell

Vi är mycket nöjda med hotellet. Det är fräscht och välskött. Vi bodde i en tvårumslägenhet som kändes väldigt modern samt att den var väl utrustad. Bara det att det låg en hårfön i badrummet av god kvalitet gjorde en glad. Även micro, brödrost, vattenkokare och kaffebryggare gjorde livet lättare. Receptionspersonalen var mycket hjälpsam. Läget för hotellet är perfekt, jättenära stranden och med massor av restauranger runt omkring. Enda minus var små myror i köksskåpet.

 
2018-02-11

Inlägg av Lars J

Snygg yta utan djup

Blev positivt överraskad av ett snyggt hotell när vi kom. Fin miljö, snygga pooler, vajande palmer, vitt o fräscht. Efter någon dag kom de irriterande effekterna av dåligt management. Onödiga, små brister. Massor av småkryp i sovrummen, lite för kallt i den uppvärmda poolen, kallt i jaccuzin, lång kö till kaffeautomaten vid frukosten, fantasilös buffélunch och -middag med smaklös mat som ofta tog slut. Receptionspersonal som inte kunde tipsa om någon tapasrestaurang, trots att det låg en tvärs över gatan. Slafsigt serverad mat och dryck i all-inclusive, allt i plastmuggar. Virrigt från personalen om vad som gällde för spa- och massagen och strandmöjligheter. Dåliga kunskaper i engelska.

 
2017-12-26

Inlägg av Angelika T

Semester i december

Bra ställe fin hotel , nära till stan och stranden . Ingen go mat varje dag samma , Pool skulle vara uppvärmt men var inte de jacuzzi hade 20 grader ! Jätte Besviken man kunde inte bada !!! Dåligt städ i rummet ist för att byta säng kläder dom vände bara till andra sida. Personal jätte trevligt .

 
2017-04-10

Inlägg av Nallem58 Norrköping, Sverige

perfekt all inclusive

Bra rymliga lägenheter med all inclusive,bra läge och finfin service på stranden mycket bra restaurang samt fina pooler.nära till strand shoping och nattliv med bra utbud av underhållning på kvällarna

 
2017-03-18

Inlägg av lisawilhelmsson Norrköping, Sverige

Lagos de fanabe

Mycket bra hotell! God mat, trevlig personal och nära till pool och havet. Nära till shopping och trevlig strandpromenad. Rummen va stora och fina och välstädade. Sängarna helt OK. Passar både barnfamiljer och vuxna. Hotellet är stort men finns alltid plats vid restaurangen och oftast vid poolen.