Lagos De Fañabé

 • Privat strand och Beach Club
 • Stort och härligt poolområde

Med sitt läge vid den mysiga strandpromenaden i norra delen av Costa Adeje är Lagos de Fañabé ett bra val för vinterns semester. Det fantasifulla poolområdet har flera pooler som ligger inbäddade i mycket grönska. Nere på stranden väntar solstolar och parasoller på hotellets beach club.


Rumstyper

Tvårumslägenheter för 2-3 personer/2-4 personer, varav 2 barn. Trerumslägenheter för 3-4 personer/3-6 personer, varav 2 barn.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Gästerna gillar

Närheten till stranden
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 463 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 50 m
Till centrum: 50 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Lägenhetshotellet Lagos de Fañabé är uppbyggt som en liten by med flera mindre byggnader och med gångstigar och broar. Här bor du precis vid den mysiga strandpromenaden i Costa Adeje. Hotellet har ett stort och fint poolområde med separat barnpool som omges av höga palmer och mycket grönska. En av poolerna är uppvärmda till minst 20 grader. Pooltemperaturen kan dock sjunka några grader på morgnar, kvällar och vid dåligt väder. Gratis solstolar och parasoller. Poolbar.

Bufférestaurangen El Jardin har kvällsunderhållning och du kan välja att sitta inomhus eller på terrassen. À la carte-restaurangen La Tosca bjuder på härlig utsikt över havet och har en Medelhavsinspirerad meny (ingår inte i All Inclusive).

Gratis wifi i allmänna utrymmen. Gym och skönhetscenter med bland annat massage mot avgift. Biljard mot avgift. Reception som är öppen dygnet runt. Parkering mot avgift. Till supermarket är det ca 20 meter. Promenadavstånd till Plaza del Duque Shopping Centre. Nära till tre fina golfbanor. Nivåskillnader och många trappor inom hotellområdet. Transferbussen stannar ca 200 meter från hotellet, bagaget transporteras inte.

Hotellet delar restauranger och faciliteter med systerhotellet Los Olivos Beach Resort. Bland annat finns ytterligare ett poolområde med separat barnpool här. Hotellen har också en gemensam strand med solstolar och parasoller samt Beach Club som serverar enklare rätter som sallader och hamburgare (denna ingår i All Inclusive).

Måltider

All Inclusive, inklusive julmiddag (25/12) och nyårsmiddag alternativt frukostbuffé.

Rumstyperna Renoverade tvårumslägenheter och Ej renoverade tvårumslägenheter har endast frukostbuffé inkluderat i priset, och kan köpa till jul- och nyårsmiddag mot tillägg. Kontakta i så fall våra säljare på 0771-37 37 37.

All Inclusive

 • Frukostbuffé, kl. 7.00-10.00.
 • Sen frukost, kl. 10.00-12.00.
 • Lunchbuffé, kl. 13.00-15.00.
 • Lunch, kl. 13.00-15.00, i beach club nere på stranden. Reservation krävs och görs i receptionen dagen innan.
 • Middag, kl. 18.30-21.30.
 • Snacks, kl. 16.00-17.00, i poolbaren.
 • Beach Club, som serverar enklare rätter som sallader och hamburgare nere på hotellets strand (reservation krävs och görs i receptionen dagen innan).
 • Obegränsat med lokala drycker som öl, vin, drinkar och läsk kl. 10.00-23.00.
 • Gratis solstolar och parasoller på hotellets strand.

Observera att ändringar kan förekomma. Som identifikation är det obligatoriskt att bära hotellets armband. All Inclusive gäller till kl. 12.00 avresedagen.

Bra att veta

 • Vid incheckning tar hotellet ut en deposition på 100 euro/vistelse. Det går bra att betala kontant eller med kreditkort.
 • Hiss får mellan reception och restaurang.