1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Rumstyper på La Plantación Del Sur Vincci

Clubrum

Rymliga och fint inredda clubrum med privat jacuzzi på uteplatsen eller uppe på taket. Clubrummen ligger i en tvåvåningsbyggnad vid poolen och har dubbelsäng. Klädkammare. Tv med satellitkanaler, kuddmeny och minibar. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Hårtork, badrock och tofflor. Stort badrum med badkar och dusch, separat wc. Rummen på nedre plan har markterrass med begränsad havsutsikt. Rummen på övre plan har stor balkong eller terrass med havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka. Gäster som bor i clubrum med havsutsikt har ett gratis spabesök med terminalbad per person och vistelse.
Rumsstorlek: ca 55 kvadratmeter.
Antal personer: 2 personer.

Dubbelrum

Stora, ljusa dubbelrum inredda med två separata sängar. Tv med satellitkanaler, kuddmeny och minibar. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Hårtork, badrock och tofflor. Stora badrum med badkar, dusch och wc. De flesta dubbelrum är belägna på bottenvåningen med balkong eller terrass. Städning 7 ggr/vecka.
Rumsstorlek: ca 40 kvadratmeter.
Antal personer: 2 personer.

Juniorsviter

Stora och fina juniorsviter med ljus inredning. Dubbelsäng och möjlighet till extrabädd i extrasäng. Separat klädkammare. Tv med satellitkanaler, kuddmeny och minibar samt kaffe- och tefaciliteter. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Hårtork, badrock och tofflor. Stort badrum med badkar, dusch och wc. Hårtork. Härlig balkong med havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka. Gäster som bor i juniorsviter har ett gratis spabesök med terminalbad per person och vistelse.
Rumsstorlek: ca 65 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer.

Superiorrum

Stora superiorrum med ljus inredning. Två separata sängar och möjlighet till extrabädd i bäddsoffa eller hopfällbar säng. Tv med satellitkanaler, kuddmeny och minibar. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Hårtork, badrock och tofflor. Stora badrum med bad, dusch och wc. Balkong eller terrass med begränsad havsutsikt, alternativt balkong med havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka. Gäster som bor i superiorrum med havsutsikt har ett gratis spabesök med terminalbad per person och vistelse.
Rumsstorlek: ca 40 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer.