Rumstyper på La Plantación Del Sur Vincci

Clubrum

Rymliga clubrum med jacuzzi på uteplatsen och som ligger i tvåvåningsbyggnader nära poolen. Rummen har dubbelsäng och kuddmeny. Minibar och tv med satellitkanaler. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Hårtork, badrock och tofflor. Stort badrum med badkar och dusch, separat wc. Rummen på nedre plan har markterrass med begränsad havsutsikt. Rummen på övre plan har stor balkong eller terrass med havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka. Gäster som bor i clubrum med havsutsikt har ett gratis spabesök med terminalbad per person och vistelse.
Rumsstorlek: ca 55 kvadratmeter.
Antal personer: 2 personer.

Dubbelrum

Stora, ljusa dubbelrum med två separata sängar. Tv med satellitkanaler, kuddmeny och minibar. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Hårtork, badrock och tofflor. Stora badrum med badkar, dusch och wc. De flesta dubbelrum är belägna på bottenvåningen. Balkong eller terrass. Städning 7 ggr/vecka.
Rumsstorlek: ca 40 kvadratmeter.
Antal personer: 2 personer.

Juniorsviter

Stora och fina juniorsviter med ljus inredning. Dubbelsäng och möjlighet till extrabädd i extrasäng. Kuddmeny. Tv med satellitkanaler och minibar samt kaffe- och tefaciliteter. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Hårtork, badrock och tofflor. Stort badrum med badkar, dusch och wc. Hårtork. Balkong med havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka. Gäster som bor i juniorsviter har ett gratis spabesök med terminalbad per person och vistelse.
Rumsstorlek: ca 65 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer.

Kampanjrum

Kampanjrummen är ett begränsat antal rum med dusch och wc för dig som vill bo på La Plantacion del Sur Vincci, men som inte bryr dig om läge eller utsikt. Uteplats kan inte heller garanteras. Det behöver alltså inte vara någon av de rumstyper som presenteras här.
Antal personer: 2-3 personer.

Superiorrum

Stora superiorrum med ljus inredning. Två separata sängar och möjlighet till extrabädd i bäddsoffa eller hopfällbar säng. Kuddmeny. Tv med satellitkanaler och minibar. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Hårtork, badrock och tofflor. Stora badrum med bad, dusch och wc. Balkong eller terrass med begränsad havsutsikt, vissa balkonger har havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka. Gäster som bor i superiorrum med havsutsikt har ett gratis spabesök med terminalbad per person och vistelse.
Rumsstorlek: ca 40 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer.