1. Flyg & hotell

 2. Boendeval

 3. Tillval

 4. Uppgifter

 5. Bekräfta

 6. Bokat

La Plantación Del Sur Vincci

 • Hotell med bra spaprogram
 • Gourmetrestaurang
 • Hög kundnöjdhet

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått utmärkelsen inom sin klass och kategori baserat på våra egna gästers kundnöjdhet.

Exklusiva hotell La Plantacion del Sur Vincci ligger i lugna omgivningar, och är byggt i kolonialstil. Här väntar en avkopplande semester med ett fint spa, gourmetrestaurang och flera härliga pooler. För att komma i god balans kan du också välja att delta i yoga, pilates, stavgång och vattengympa.

Travelife Guld

Hotellet har en väl utvecklat fokus på hållbarhet. Det uppmuntrar underleverantörer och andra i samhället att agera etiskt och hållbart. Det söker ständigt efter nya saker att förbättra och arbetar för att inspirera andra att göra likadant.


Rumstyper

Dubbelrum för 2 personer. Superiorrum för 1-3 personer. Juniorsviter för 1-3 personer. Clubrum för 2 personer.

Läs mer om våra rumstyper
Fråga en gäst

Gästerna gillar

Privat jacuzzi på vissa rum
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 3168 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 400 m
Till centrum: 1 km
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

På hotellet La Plantacion del Sur Vincci finns inte mindre är sex pooler, varav en separat barnpool, som ligger utspridda i den vackra trädgården. Två pooler är uppvärmda vintertid till minst 20 grader. Pooltemperaturen kan dock sjunka några grader på morgnar, kvällar och vid dåligt väder. Ramper för rullstol ner i poolen. Gratis solstolar, parasoller och handduksservice.

Hotellets à la carte-restaurang El Colonial rekommenderas av Guide Michelin och serverar internationella och koloniala rätter (reservation krävs). Hotellet har också en grillrestaurang som serverar mindre tapasrätter på menyn.

Stor spaanläggning med massage och olika behandlingar mot avgift. Till spaet hör också en privat terrass med havsutsikt och uppvärmd pool med hydromassage. Gym. Yoga, pilates och vattengympa. Biljard och dart.

Reception som är öppen dygnet runt. Gratis wifi i allmänna utrymmen. Frisör. Souvenirshop. Lokal trafik. Gratis hotellbuss som kör till stranden Playa del Duque två gånger per dag.

Måltider

Frukostbuffé. Halvpension mot tillägg. Kontakta våra säljare på 0771-37 37 37 om du vill köpa till halvpension under jul och nyår. Då tillkommer  även en extra avgift för nyårsmiddag.

Säsongsinformation

Reser du i perioden 1/5-19/10 kan du boka superiorrum.

Alltid på våra exklusiva hotell
 • Klassificering minst 5
 • Hög kundnöjdhet
 • Spa med möjlighet till olika slags behandlingar och massage
 • Exklusivt poolområde