1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Jardines De Nivaria

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
9,2 / 10
Städning
 
9,4 / 10
Service
 
9,4 / 10
Faciliteter
 
9,1 / 10
Mat och dryck
 
8,8 / 10
Rum/lägenhet
 
9,2 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,2 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,1 / 10

10 senaste omdömen


10 av 10

,

+
Lugnt o elegant. Vänlig o professionell personal.
-
Gärna ett större restaurangutbud.

Bekräftad gäst: 2019-02-24


10 av 10

Ingegerd,
Malmö

+
David från Colombia, serverade oss vid varje måltid. Fantastiskt trevlig, och tillmötesgående ung man. Samtlig personal var intresserad och fanns tillgänglig. Har inte tidigare upplevt en sådan service trots att jag/vi har rest och bott utomlands ett antal gånger och år.
-

Bekräftad gäst: 2019-02-24


10 av 10

Eva,
Norrtälje

+
Lugn och vacker anläggning. Hög service.
-
Kolla så att inte gamla, inaktuella datum på sms går ut i repris från resebyrån ( vilket hände oss ang hämtning vid hemresan). När hotellet kollade tiden fanns det inte någon som svarade på telefonen.

Bekräftad gäst: 2019-01-06


10 av 10

Kerstin,
Nynäshamn

+
Läget är perfekt, nära till stränder, restauranger och fin shopping. Frukosten är fantastiskt och personalen mycket bra på hela hotellet.
-
En underlig sak är hur man kan ha rummets kassaskåp på golvet i en garderob så att man måste ner på knä för att slå kod och öppna. Med tanke på att övervägande delen av hotellets gäster är 60+ är det mycket konstigt.

Bekräftad gäst: 2018-11-25


10 av 10

Åsa,
Ekerö

+
Bra läger, rent och trevligt, bra pool
-

Bekräftad gäst: 2018-11-04


9 av 10

jan,
täby

+
-
bättre skyltnig

Bekräftad gäst: 2018-04-23


9 av 10

Kim,
Hokksund

+
Bassengområdet var kjempefint, samt de serviceinnstilte ansatte. Lokasjonen til både promenaden/byen og stranda veier godt opp. Fine rom.
-
Kampanjerom som vi hadde(A206) var veldig lytt. For oss som sover lenger enn 08 var det et ubehagelig mye støy til og med ørepropper. Mye støy fra vaskepersonalet som drar stoler og diverse over gulvene, samt andre ting som dundrer i vegger og gulv. Aldri opplevd at et rom er så lytt før.

Bekräftad gäst: 2019-06-23


10 av 10

jostein,
Andersen

+
Det var stille og fredelig med nok plass og godt personal
-
Dørene fra rommene og ut var ikke forseglet, hvilket gjorde det mulig for kakerlakker og annet å krype inn under dørene og gjorde dører mindre lydtette. I tillegg var underholdningen smertefull når halvparten av sangene er på engelsk, men de som synger ikke kan engelsk, PG dermed egentlig nynner. Da kan man heller holde seg til spanske sanger. Jeg nevner dette bar fordi underholdningen ellers var veldig god.

Bekräftad gäst: 2019-06-16


8 av 10

John,
Sandnes

+
Gjennomgående kvalitet
-
Ingen

Bekräftad gäst: 2019-04-21


10 av 10

,

+
Arkitektur
-

Bekräftad gäst: 2019-03-17


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

91% av resenärerna rekommenderar

2697 omdömen
Utmärkt
 
2037
Väldigt bra
 
440
Bra
 
138
Mindre bra
 
38
Underkänt
 
44

5 senaste omdömen

2018-11-05

Inlägg av svenh177

Not 5 stars

En stor besvikelse att besöka detta medelmåttiga hotell. Man förväntar sig mer än detta. Hotellets restauranger är sämre än strandpromenadens snabbmatsställen. Personalen ( förutom frukosten ) är överlägsen och arrogant. Reception och övrig service personal behandlar alla som inte pratar Spanska mycket oförskämt. Vi kommer inte att boka detta hotell igen.

 
2015-11-09

Inlägg av Joseph L Leeds, Storbritannien

Du bör definitivt komma hit.

Jag hade en utmärkt tid här. Det hade jag verkligen. De människor som har lämnat dåliga recensioner har tydligen ingen aning om vad de pratar om. Bli inte kastas av dem ... Placeringen av The location är great! Det ligger bara några hundra meter från havet. Du kan höra vågorna sprickor. Hotellet har en huvudentrén på framsidan vänd mot berget men har även en exklusiv entré/ avsluta så att du höger på stranden vetter mot havet. Detta är bara användbart om du har ett hotell-kort. Placering av detta "hemliga" entré är helt perfekt. Förbjuder dig från att åka hela vägen runt. Du antingen har fantastisk utsikt över bergen eller havet. Om du mot nordväst, du får också en glimt av La Gomera som är långt ute till havs och en annan del av Kanarieöarna. Stället ser utmärkt ut. Det verkar vara ett tidigt 1900-tal tema med trevliga moderna inslag. I marmor, målat glas och möbler alla komplettera hotellet trevligt. Rummen är också smakfullt inredda med trevliga bekväma sittplatser, massivt trägolv och massor av belysning. Rummen är moderna och de har små detaljer gör dem tycks äldre. Rummet var bra, med luftkonditionering, stor TV med en hel rad olika kanaler, kaffebryggare, power-shower, jacuzzi stil bad, separat handfat, smart TV:ns kapacitet, gratis WiFi (som faktiskt är ganska snabbt för mobil användning. YouTube fungerar bra). Det fanns också en mini-bar, gratis dricksvatten och lite champagne. Sängarna är ganska fast med tunna lakan och kuddar men du kan ha lite olika kuddar av olika slag, tjockare täcken och en topper så att du kan dubbelt din säng upp om det är två enkelsängar.luftkonditioneringen är mycket coolt och är helt fantastisk. Det finns också gott om fönster som ger massor av ljus i rummet. Balkongen är helt okej för folk som mig som föredrar skugga. Solen inte riktigt nå oss fram till tidigt på kvällen precis som solen går ner i horisonten. Ovan nämnda, balkongen är bra, men det bästa med det om du är vetter mot La Gomera är att du kan se vackra solnedgångar varje kväll när vädret tillåter. (Som det gjorde, varje kväll.) Det var vacker. Poolen/sun foaje är också mycket bra med gott om utrymme, massor av sängar, nästan inga barn och framför allt, en varm eller kall pool. Den kalla poolen är fin och uppfriskande men är verkligen som annonserats. Den varmare pool som gör att du kan simma, sola och slappna av utan att du darrningarna. Det finns gott om solstolar och massor av mångsidiga nyanser, så att du kan blockera ut solen och göra det lättare att läsa, titta på saker på ditt tabletter etc. som mig. Restaurangen (självbetjäningen av, buffé) är lugnt, organiserad och personalen är fantastisk. Borden och maten är bara tillräckligt långt apart sittplatserna är långt ifrån varandra så att du kan sitta bekvämt utan att vara eniga. Personalen är snabb, hjälpsam och effektiv. De inte missar något. Om de upptäcker du är ute på vattnet, de kommer att fråga om du vill ha mer. Om du har cheesecake och du fick inte en sked, de får du en. Maten är bra, alternativen är utmärkt från från fransyska, kalv till sushi och små hamburgare. Olika teman varje natt men det finns vissa livsmedel hela veckan. Det finns också göra din egen wokad mat, spagetti och andra stationer har saker till din smak. Jag rekommenderar stir fry, de är färsk, varmt och mycket väl gjort med härlig kyckling. Det finns också steak som kan göras för att din smak om du gillar biff fortfarande äter gräs eller som en gummiplatta. Personalen själva är fantastiska. De är artig, tillmötesgående, tillmötesgående och trevlig, hjälpsam, positiv och kan tillgodose alla dina behov. De hälsar dig välkommen med ett leende och om du talar engelska, inga problem, de får vad du menar. På grund av detta, du kan förvänta dig att få översättningen men så är inte fallet. De kommer att få din beställning korrekt. Ett par nätter sedan, jag bad om en annan uppsättning kuddar i mitt rum eftersom jag hittade mina ganska hårda för min smak. Så, på runt 23:00, gick jag till receptionen och bad dem om jag kunde få lite olika, mjukare kuddar. Han sade att kan ordnas och att de skulle vara på mitt rum i ett par minuter. Efter att jag kom tillbaka till mitt rum, någon var vid min dörr några minuter efter med kuddar i fall redo för användning. Förstklassig service! Jag har så mycket mer att säga om detta hotell, men de är grunderna. Jag älskar det här stället, servicen är utmärkt, rummen är fantastiska och faciliteterna är i världsklass. Utmärkt ställe, jag rekommenderar det till 100% om du bor här.

 
2015-04-02

Inlägg av 463karina Luleå, Sverige

Helt underbart

Vistats en vecka på ett helt underbart hotell. Rekommenderas. Handikappvänligt och personalen hjälper till även om du inte vill ha hjälp. Bodde i en juniorsvit och det fungerade med rullstol. Frukosten var otrolig, det fanns hur mycket som helst att äta. Kommer definitivt åka hit igen.

 
2012-11-06

Inlägg av MikaelHollviken Höllviken, Sverige

Kanonbra - igen!

Andra året i rad på detta hotell. Gjorde oss inte besvikna i år heller: fräscht hotell, rena trevliga rum, fantastisk trädgård med två härliga pooler. Serviceminded och positiv personal. Omfattande frukostbuffé. Något hårda sängar för min smak. Helhetsbetyg mycket bra! Åker gärna hit igen!!

 
2019-06-25

Inlägg av akd94 London, Storbritannien

Best hotel in Costa Adeje

The hotel is definitely one of the best hotels in Costa Adeje. The rooms are spacious and the beds big (we stayed in the Ucanca block) and there is a pillow menu if you dont like the ones provided. We had a balcony overlooking the pool, with 2 sunbeds and a small table and chairs on it. The bathroom was clean and spacious, with 2 sinks, a bath, a big shower cubicle, toilet and bidet. The grounds are beautifully kept, with plenty of grass, space and lots of sun loungers. The pool is clean and towels are provided - one for the sunbed and one for you! There was no annoying music played around the pool - but be aware that people start putting towels on sunbeds right by the pool as early at 7am. We usually sat on the grassy area (which is actually nicer) and never had a problem getting a sunbed in the afternoon, after a morning spent exploring outside the hotel. The staff are polite, nothing is too much trouble. The position is also really nice - towards the northern end of Costa Adeje, which is quieter and much nicer than the main part of the resort. The breakfasts are really good - there is wide range of food - eggs (fried, omelette, poached, tortilla), lots of different fresh fruits (water and honeydew melons, kiwi, pineapple, orange and grapefruit slices, papaya), meats (hot and cold), fish, salads, cheeses, jams great selection of different breads and pastries, and fresh fruit juices...and teas and coffee. The hotel facilities are vast - a piano bar, a coffee lounge, a bar with armchairs, sofas and pool tables and outdoor armchairs, plus there is even a tiny mini golf course. In the evening there was usually some kind of musical entertainment until 11pm - not sure what time it started because we were on B&B so went out for dinner every night. The only niggle is that you only get a certain amount of tea (about 5 bags) and coffee (6 pods) in the room - once that has gone you have to pay for more (15 euros for 10 teabags and 20 euros for 10 coffee capsules) - so take your own and buy milk from the little supermarket over the road! Considering that they come round every day with chocolate truffles for you and provide fresh fruit and a bottle of fizz when you arrive, you would have thought that they could provide tea and coffee gratis! WiFi is also charged at 1 euro for the duration of your stay. We didnt use the spa (quite pricey, I think it was about 48 euros for a 25-30 min massage) or the gym.