Kundomdömen om Jardines De Nivaria

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
9,4 av 10 baserat på 24 omdömen
Övergripande bedömning
 
9,4 / 10
Städning
 
9,5 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,3 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,4 / 10
Faciliteter
 
9,2 / 10
Mat och dryck
 
8,9 / 10
Rum/lägenhet
 
9,2 / 10
Service
 
9,6 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

+
Smakfullt inrett, fräscht 5 stjärnigt hotell , bra läge, mycket bra städning och frukost. Det bästa var den varma poolen och jacuzzi. Bekvämt rum med 2 separata rum, vilket är bra om vill ha barn i ett separat rum. Mycket bra personal, inga problem med extra handdukar vid poolen och inga problem med platser. Imponerande service på Nyår. Har rest väldigt mycket, men detta hotell är riktigt bra!
-
Kanske några grader varmare i jacuzzi? Extra säng kunde vara lite mjukare och med huvudstöd.

Bekräftad gäst: 2020-01-05


10 av 10

+
Att det var rent och städat överallt
-
Bättre service runt pool området

Bekräftad gäst: 2019-08-25


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-06-02


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-03-24


10 av 10

+
Lugnt o elegant. Vänlig o professionell personal.
-
Gärna ett större restaurangutbud.

Bekräftad gäst: 2019-02-24


10 av 10

+
David från Colombia, serverade oss vid varje måltid. Fantastiskt trevlig, och tillmötesgående ung man. Samtlig personal var intresserad och fanns tillgänglig. Har inte tidigare upplevt en sådan service trots att jag/vi har rest och bott utomlands ett antal gånger och år.
-

Bekräftad gäst: 2019-02-24


7 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-02-17


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-01-20


10 av 10

+
Lugn och vacker anläggning. Hög service.
-
Kolla så att inte gamla, inaktuella datum på sms går ut i repris från resebyrån ( vilket hände oss ang hämtning vid hemresan). När hotellet kollade tiden fanns det inte någon som svarade på telefonen.

Bekräftad gäst: 2019-01-06


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2018-11-25


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

91% av resenärerna rekommenderar

3020 omdömen
Utmärkt
 
2331
Väldigt bra
 
460
Bra
 
143
Mindre bra
 
41
Underkänt
 
45

5 senaste omdömen

2019-12-18

Inlägg av 340gy_rgyf

Tredje gången på finaste hotellet på Teneriffa

Mycket välomhändertagen under en vecka med perfekt rum, badrum, fina sängar. Underbar trädgård, alldeles intill havet, femstjärnig frukost, mycket tillmötesgående vänlig personal. Rekommenderas för den kräsna gästen.

 
2019-11-23

Inlägg av Alf G

Teneriffas idealhotell

Underbar trädgård med fin pool, vänlig personal, fina, välstädade rum, perfekt frukost. Nära till strand, till buss- kommunikation. Besökt hotellet 8 gånger och vi åker säkert hit igen de närmaste åren.

 
2018-11-05

Inlägg av svenh177

Not 5 stars

En stor besvikelse att besöka detta medelmåttiga hotell. Man förväntar sig mer än detta. Hotellets restauranger är sämre än strandpromenadens snabbmatsställen. Personalen ( förutom frukosten ) är överlägsen och arrogant. Reception och övrig service personal behandlar alla som inte pratar Spanska mycket oförskämt. Vi kommer inte att boka detta hotell igen.

 
2015-11-09

Inlägg av Joseph L Leeds, Storbritannien

Du bör definitivt komma hit.

Jag hade en utmärkt tid här. Det hade jag verkligen. De människor som har lämnat dåliga recensioner har tydligen ingen aning om vad de pratar om. Bli inte kastas av dem ... Placeringen av The location är great! Det ligger bara några hundra meter från havet. Du kan höra vågorna sprickor. Hotellet har en huvudentrén på framsidan vänd mot berget men har även en exklusiv entré/ avsluta så att du höger på stranden vetter mot havet. Detta är bara användbart om du har ett hotell-kort. Placering av detta "hemliga" entré är helt perfekt. Förbjuder dig från att åka hela vägen runt. Du antingen har fantastisk utsikt över bergen eller havet. Om du mot nordväst, du får också en glimt av La Gomera som är långt ute till havs och en annan del av Kanarieöarna. Stället ser utmärkt ut. Det verkar vara ett tidigt 1900-tal tema med trevliga moderna inslag. I marmor, målat glas och möbler alla komplettera hotellet trevligt. Rummen är också smakfullt inredda med trevliga bekväma sittplatser, massivt trägolv och massor av belysning. Rummen är moderna och de har små detaljer gör dem tycks äldre. Rummet var bra, med luftkonditionering, stor TV med en hel rad olika kanaler, kaffebryggare, power-shower, jacuzzi stil bad, separat handfat, smart TV:ns kapacitet, gratis WiFi (som faktiskt är ganska snabbt för mobil användning. YouTube fungerar bra). Det fanns också en mini-bar, gratis dricksvatten och lite champagne. Sängarna är ganska fast med tunna lakan och kuddar men du kan ha lite olika kuddar av olika slag, tjockare täcken och en topper så att du kan dubbelt din säng upp om det är två enkelsängar.luftkonditioneringen är mycket coolt och är helt fantastisk. Det finns också gott om fönster som ger massor av ljus i rummet. Balkongen är helt okej för folk som mig som föredrar skugga. Solen inte riktigt nå oss fram till tidigt på kvällen precis som solen går ner i horisonten. Ovan nämnda, balkongen är bra, men det bästa med det om du är vetter mot La Gomera är att du kan se vackra solnedgångar varje kväll när vädret tillåter. (Som det gjorde, varje kväll.) Det var vacker. Poolen/sun foaje är också mycket bra med gott om utrymme, massor av sängar, nästan inga barn och framför allt, en varm eller kall pool. Den kalla poolen är fin och uppfriskande men är verkligen som annonserats. Den varmare pool som gör att du kan simma, sola och slappna av utan att du darrningarna. Det finns gott om solstolar och massor av mångsidiga nyanser, så att du kan blockera ut solen och göra det lättare att läsa, titta på saker på ditt tabletter etc. som mig. Restaurangen (självbetjäningen av, buffé) är lugnt, organiserad och personalen är fantastisk. Borden och maten är bara tillräckligt långt apart sittplatserna är långt ifrån varandra så att du kan sitta bekvämt utan att vara eniga. Personalen är snabb, hjälpsam och effektiv. De inte missar något. Om de upptäcker du är ute på vattnet, de kommer att fråga om du vill ha mer. Om du har cheesecake och du fick inte en sked, de får du en. Maten är bra, alternativen är utmärkt från från fransyska, kalv till sushi och små hamburgare. Olika teman varje natt men det finns vissa livsmedel hela veckan. Det finns också göra din egen wokad mat, spagetti och andra stationer har saker till din smak. Jag rekommenderar stir fry, de är färsk, varmt och mycket väl gjort med härlig kyckling. Det finns också steak som kan göras för att din smak om du gillar biff fortfarande äter gräs eller som en gummiplatta. Personalen själva är fantastiska. De är artig, tillmötesgående, tillmötesgående och trevlig, hjälpsam, positiv och kan tillgodose alla dina behov. De hälsar dig välkommen med ett leende och om du talar engelska, inga problem, de får vad du menar. På grund av detta, du kan förvänta dig att få översättningen men så är inte fallet. De kommer att få din beställning korrekt. Ett par nätter sedan, jag bad om en annan uppsättning kuddar i mitt rum eftersom jag hittade mina ganska hårda för min smak. Så, på runt 23:00, gick jag till receptionen och bad dem om jag kunde få lite olika, mjukare kuddar. Han sade att kan ordnas och att de skulle vara på mitt rum i ett par minuter. Efter att jag kom tillbaka till mitt rum, någon var vid min dörr några minuter efter med kuddar i fall redo för användning. Förstklassig service! Jag har så mycket mer att säga om detta hotell, men de är grunderna. Jag älskar det här stället, servicen är utmärkt, rummen är fantastiska och faciliteterna är i världsklass. Utmärkt ställe, jag rekommenderar det till 100% om du bor här.

 
2015-04-02

Inlägg av 463karina Luleå, Sverige

Helt underbart

Vistats en vecka på ett helt underbart hotell. Rekommenderas. Handikappvänligt och personalen hjälper till även om du inte vill ha hjälp. Bodde i en juniorsvit och det fungerade med rullstol. Frukosten var otrolig, det fanns hur mycket som helst att äta. Kommer definitivt åka hit igen.