1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Jardines De Nivaria

  • Grönskande trädgård med läckert poolområde
  • Nära den fina Fañabéstranden
  • Egen golfbana

Jardines de Nivaria är ett förstklassigt hotell med bästa tänkbara läge vid den stora strandpromenaden i Costa Adeje. De lagunformade poolerna är något alldeles extra och ligger inbäddad i massa grönska. Flera restauranger, en egen golfbana, lekplats, sköna massagebehandlingar – här finns det mesta för att semestern ska bli så avkopplande som möjligt!

Travelife Guld

Hotellet har en väl utvecklat fokus på hållbarhet. Det uppmuntrar underleverantörer och andra i samhället att agera etiskt och hållbart. Det söker ständigt efter nya saker att förbättra och arbetar för att inspirera andra att göra likadant.


Rumstyper

Enkelrum för 1 person. Dubbelrum för 2 personer. Superiorrum för 2 personer. Juniorsviter för 2-3 personer. Sviter för 2-3 personer. Superiorsviter för 2-3 personer.

Läs mer om våra rumstyper
Fråga en gäst

Gästerna gillar

Lugn och vacker anläggning. Hög service.
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 2569 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 20 m
Till centrum: 0 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Fina Jardines de Nivaria har ett utmärkt läge en kort bit från den fina Fañabéstranden i Costa Adeje, norr om Playa de las Americas. Hotellet ligger i en stor parkliknande trädgård som omges av mycket grönska och vattenfall. Palmkantat poolområdet med två stora lagunformade pooler, varav en har havsvatten och en har sötvatten samt en jacuzzi. Separat barnpool. Havsvattenpoolen och barnpoolen är uppvärmda vintertid till minst 20 grader. Pooltemperaturen kan dock sjunka några grader på morgnar, kvällar och vid dåligt väder. Gratis solstolar, parasoller och poolhanddukar.

Flera restauranger och barer. Bufférestaurangen Solandra har vacker utsikt över trädgården och serverar internationella rätter och har temakvällar flera gånger i veckan. Intill poolområdet ligger La Cascada som erbjuder typiska spanska tapas och Medelhavsinspirerade rätter. Romantiska La Cúpula har en vacker terrass och serverar en à la carte-meny med moderna smaker och spanska viner. Vårdad klädsel gäller under alla måltider (inga strandkläder vid frukost och lunch samt män måste bära långbyxor under middagen).

På Galeria Lobby bar kan du beställa in varma och kalla drycker samt hemgjorda bakverk. Två barer, varav en med fantastisk utsikt över stranden Fañabé och havet. Kvällsunderhållning vissa kvällar.

Gratis gym och bordtennis. Gratis golfbana med 6 hål. Tennis och biljard mot avgift. Spa med massage och skönhetscenter mot avgift. Gratis hamam och bastu. Vattensporter på stranden mot avgift. Lekplats. Gratis wifi på hela hotellområdet. Souvenirbutik. Minilivs. Tvättservice mot avgift. Genomfartstrafik.

Måltider

Frukostbuffé. Halv- eller helpension mot tillägg. Kontakta våra säljare på 0771-37 37 37 om du vill köpa till måltider under jul och nyår. Då tillkommer även en extra avgift för julmiddag (25/12) och nyårsmiddag.

Säsongsinformation

Reser du i perioden 1/5-31/10 kan du välja mellan att boka dubbelrum eller kampanjrum.