1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Isabel - Vinter

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
8,5 / 10
Städning
 
8,7 / 10
Service
 
8,7 / 10
Faciliteter
 
8,6 / 10
Mat och dryck
 
8,3 / 10
Rum/lägenhet
 
8,5 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,6 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,6 / 10

10 senaste omdömen


6 av 10

,
Stockholm

+
-
Renovera badrum och köksdelen på rummen samt mer varierad mat, eventuellt en ytterligare resturang

Bekräftad gäst: 2019-03-31


3 av 10

Eva,
Trollhättan

+
Bra frukost. Hotellets läge var bra i förhållande till centrum och stranden.
-
Önskemål om att byta till ett rum med ballkong kunde inte tillmötesgå. Rummet med terass vi fick låg i skuggsida mot en innergård. Opersonligt bemötande i receptionen. All inclusive gäster var prioriterade gäster före icke ”all inclusive” gäster. Poolområdet låg som i en grop emellan hotellets huskroppar. Kunde endast betala med kreditkort, inte med kontanter.

Bekräftad gäst: 2019-03-17


7 av 10

,
Göteborg

+
Väldigt bra pooler!
-
Maten kan förbättras på många sätt. Mer tydliga temakvällar t ex. Mer variation. Fler och bättre vegetariska rätter.

Bekräftad gäst: 2019-02-03


9 av 10

Lisbeth,
Malmö

+
Att det var relativt varmt i polerna, och fina frukostar med mycket frukt.
-

Bekräftad gäst: 2019-02-03


9 av 10

Kenneth,
Sth

+
Rummet med sovrummets storlek
-
Nycklarna till rumsdörren fungerade inte efter ett tag. Vi fick byta/uppdatera 7-8 ggr på 14 dagar.

Bekräftad gäst: 2019-01-06


10 av 10

Maggan,
Stockholm

+
-
Mer glutenfri mat och att man inte ska behöva be om glutenfri bröd varje gång. Borde finnas framme.

Bekräftad gäst: 2018-12-16


8 av 10

Johnny ,
Hofors

+
-
Vi trodde att barnfamiljerna skulle vara vid barnpoolerna men de flesta var i stora poolen. Vid poolen var det också ständigt hög musik och lekledare som ville ha mycket uppmärksamhet. Detta omöjliggjorde en lugn lässtund vid poolen.

Bekräftad gäst: 2018-12-09


8 av 10

Karin,
Skövde

+
Välskött trädgård . Bra solterrass, men det kunde varit en liten pool där. Lägenheten var bra planerad,
-
Det fanns många tv kanaler, men vi saknade en svensk kanal.

Bekräftad gäst: 2018-11-18


7 av 10

Steen ,
Silkeborg

+
Det var hyggeligt, god service og ikke mindst muligheden for at bo i "bungalows" ved jorden, hvor familien havde 3 lejligheder ved siden/overfor hinanden. Det gav god samhørighed.
-
Det var ulideligt, at der skulle være så høj og dunkende musik ved poolen sammen med fuldstændig meningsløse underholdningsseancer fra en hold unge mennesker, som bl.a. stod og dansede på kanten af poolen og klappede af sig selv. Vi og ingen jeg talte med kunne se formålet og folk tilrettelagde simpelthen deres besøg ved poolen når de ikke var det. Det er og var helt fint med indslag for børn, men hvorfor skal man have en bingo og bruge 30 min. på med stor styrke at råbe det ud over poolen, hvor folk kun ønskede at slappe af og holde ferie. Det forhold trækker vores helhedsvurdering ned og er også grunden til at vi ikke vil komme på dette hotel igen.

Bekräftad gäst: 2019-04-07


10 av 10

Helle,
Helsinge

+
At der var rigtig meget læ ved poolen:)
-

Bekräftad gäst: 2019-03-24


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

83% av resenärerna rekommenderar

3685 omdömen
Utmärkt
 
1796
Väldigt bra
 
1345
Bra
 
399
Mindre bra
 
94
Underkänt
 
51

5 senaste omdömen

2019-04-14

Inlägg av Gerd M

Myror i bostaden förstörde vår mat och en del av reseupplevelsen.

Hotellet var bekant från förut, läget bra, hotellområden vackert. Tyvärr fanns det rikligt med små Faraomyror i kokvrån, under den keramiska kokplattan och inne i köksskåpen. Vi berättade om det och en städare satte gift på dem. Nästa dag fanns det lika mycket igen, de fanns då också inne i våra myslipåsar i köksskåpet. Vi fick en ny bostad efter halva vår vistelse där, en semesterdag gick åt till flytten. Tyvärr fanns i följande bostad om möjligt ännu mera myror. Vi berättade om detta i receptionen men man bjöd oss ingen gottgörelse. Det blev en verkligt tråkig eftersmak. Vi hade besökt hotellet 9 ggr tidigare, men kände inte nu att man brydde sej om sina gäster. Detta är inte längre ett 4 stjärnors hotell.

 
2018-11-05

Inlägg av Stay04398943239

GF Isabel, fantastisk familjehotell

Vi hade en vecka på teneriffa i Hotellet GF Isabel. Det var helt underbar, med super trevlig personal, en stor och go frukostbuffé, hotellet anläggningen med sina 3 pooler, lekplatser, fotbollsplan och olika aktivitetsytor med biljard, pingis och airhockey är en av de finaste jag har sett. Hotellrummet var fräscht, sängarna helt ok, det lilla köket var ok, det fanns allt man behövde för en mindre måltid. Kvällsbuffén var också väldig bra, det fanns nåt till alla. Det var mycket barnvänlig från personalen till själva området. Hotellet ligger rätt bra till, nära till byn, havet och livsmedelsaffärer. Rekommenderas varmt!

 
2018-03-01

Inlägg av MarkusS3599

Bassängen var särskilt fin!

Den fina och stora och framför allt tillräckligt uppvärmda (inte för lite, inte för mycket - helt rätt) bassängen var utmärkt & den bästa vi hoppat i hittills! Den passade hela familjen perfekt (barnen 8 & 6 år)!

 
2017-09-09

Inlägg av Kerstin B Malmö, Sverige

Välj lägenhet

Stor lägenhet med egen uteplats och närhet till pool (stor) samt uteserveringen för lunch och fika. Frukost utbudet perfekt, något för alla. MEN alldeles för stort! Vi hade läst på, men kunde aldrig föreställa oss så här stort - ett stort kvarter. Sist men inte minst: förbjudet att spola toalettpapper i toaletten. Detta skulle läggas i en papperskorg. Usch, nej. Hur klarar barnföräldrar detta? Hur kan detta boende ha 4-stjärnor?!

 
2016-03-04

Inlägg av old2wn Sicilien, Italien

Blandad kompott

En jättestor anläggning där vi bodde i en lägenhet på bottenplanet. Området är OK och ttrevigt för föräldrar med barn såsom vi själva. Men det är också väldigt mycket barnfamiljer här och ganska livat och stökigt. Poolen var väl uppvärmd även tidigt på året. Boendet inte så mycket att skryta med. Enkla obekväma sängar som står på hjul inte så kul. Värdelös köksutrustning. Ofta inget varmvatten i duschen. Ingen takbelysning och en del annan trasig. Wifi täckning kan man fetglömma. Interiören bedagad. Städningen medelmåttig när den inte missas helt.