1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Isabel - Vinter

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
8,7 / 10
Städning
 
8,9 / 10
Service
 
8,9 / 10
Faciliteter
 
8,8 / 10
Mat och dryck
 
8,6 / 10
Rum/lägenhet
 
8,7 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,8 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,7 / 10

10 senaste omdömen


7 av 10

,
Göteborg

+
Väldigt bra pooler!
-
Maten kan förbättras på många sätt. Mer tydliga temakvällar t ex. Mer variation. Fler och bättre vegetariska rätter.

Bekräftad gäst: 2019-02-03


9 av 10

Lisbeth,
Malmö

+
Att det var relativt varmt i polerna, och fina frukostar med mycket frukt.
-

Bekräftad gäst: 2019-02-03


9 av 10

Kenneth,
Sth

+
Rummet med sovrummets storlek
-
Nycklarna till rumsdörren fungerade inte efter ett tag. Vi fick byta/uppdatera 7-8 ggr på 14 dagar.

Bekräftad gäst: 2019-01-06


10 av 10

Maggan,
Stockholm

+
-
Mer glutenfri mat och att man inte ska behöva be om glutenfri bröd varje gång. Borde finnas framme.

Bekräftad gäst: 2018-12-16


8 av 10

Johnny ,
Hofors

+
-
Vi trodde att barnfamiljerna skulle vara vid barnpoolerna men de flesta var i stora poolen. Vid poolen var det också ständigt hög musik och lekledare som ville ha mycket uppmärksamhet. Detta omöjliggjorde en lugn lässtund vid poolen.

Bekräftad gäst: 2018-12-09


8 av 10

Karin,
Skövde

+
Välskött trädgård . Bra solterrass, men det kunde varit en liten pool där. Lägenheten var bra planerad,
-
Det fanns många tv kanaler, men vi saknade en svensk kanal.

Bekräftad gäst: 2018-11-18


10 av 10

Ulrik,
Hobro

+
Styr på tingene på en god afslappet feriefacon
-

Bekräftad gäst: 2019-03-17


5 av 10

Liv,
Nivå

+
Vi havde poolen lige ved. Udeområdet var rent og velholdt. Personalet var meget hjælpsomme og imødekommende.
-
Hotellet er meget stort. Vi havde heldigvis kun morgenmad, men spiste i restauranten den første aften. Det var ingen behagelig oplevelse. Maden bar preg af at den var masseproduceret og støjnivået var meget højt. Der var generende støj hver aften,- vores bungalows var lige i “skudlinjen” mellem to “underholdningskilder” hvilket var meget forstyrrende !!

Bekräftad gäst: 2019-02-17


10 av 10

Birgit,
Odder

+
Alt var godt
-

Bekräftad gäst: 2019-02-17


7 av 10

Søren,
Hillerød

+
Super service, da min søn slog hovedet og blødte kraftigt.
-
Hotellet, trænger generelt til restaurering, tydelige tegn på slidtage over alt. Maden i restauranten, bærer tydelig præg af det er masse produceret, og ikke smagt til. Det værste er dog at man ikke reelt kan læse dørene på værelset indefra. Man kan låse det, man tager man i håndtaget indefra låses døren op, dette medførte at jeg gentagne gange måtte løbe efter min 1.5 årige søn når han løb ud på gangen. Var værelse 325. Det er IKKE i orden, at der ikke er en kæde eller lignende udenfor børnehøjde.

Bekräftad gäst: 2019-02-17


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

83% av resenärerna rekommenderar

3553 omdömen
Utmärkt
 
1713
Väldigt bra
 
1308
Bra
 
392
Mindre bra
 
90
Underkänt
 
50

5 senaste omdömen

2018-11-05

Inlägg av Stay04398943239

GF Isabel, fantastisk familjehotell

Vi hade en vecka på teneriffa i Hotellet GF Isabel. Det var helt underbar, med super trevlig personal, en stor och go frukostbuffé, hotellet anläggningen med sina 3 pooler, lekplatser, fotbollsplan och olika aktivitetsytor med biljard, pingis och airhockey är en av de finaste jag har sett. Hotellrummet var fräscht, sängarna helt ok, det lilla köket var ok, det fanns allt man behövde för en mindre måltid. Kvällsbuffén var också väldig bra, det fanns nåt till alla. Det var mycket barnvänlig från personalen till själva området. Hotellet ligger rätt bra till, nära till byn, havet och livsmedelsaffärer. Rekommenderas varmt!

 
2018-03-01

Inlägg av MarkusS3599

Bassängen var särskilt fin!

Den fina och stora och framför allt tillräckligt uppvärmda (inte för lite, inte för mycket - helt rätt) bassängen var utmärkt & den bästa vi hoppat i hittills! Den passade hela familjen perfekt (barnen 8 & 6 år)!

 
2017-09-09

Inlägg av Kerstin B Malmö, Sverige

Välj lägenhet

Stor lägenhet med egen uteplats och närhet till pool (stor) samt uteserveringen för lunch och fika. Frukost utbudet perfekt, något för alla. MEN alldeles för stort! Vi hade läst på, men kunde aldrig föreställa oss så här stort - ett stort kvarter. Sist men inte minst: förbjudet att spola toalettpapper i toaletten. Detta skulle läggas i en papperskorg. Usch, nej. Hur klarar barnföräldrar detta? Hur kan detta boende ha 4-stjärnor?!

 
2016-03-04

Inlägg av Leif L Åkersberga, Sverige

Blandad kompott

En jättestor anläggning där vi bodde i en lägenhet på bottenplanet. Området är OK och ttrevigt för föräldrar med barn såsom vi själva. Men det är också väldigt mycket barnfamiljer här och ganska livat och stökigt. Poolen var väl uppvärmd även tidigt på året. Boendet inte så mycket att skryta med. Enkla obekväma sängar som står på hjul inte så kul. Värdelös köksutrustning. Ofta inget varmvatten i duschen. Ingen takbelysning och en del annan trasig. Wifi täckning kan man fetglömma. Interiören bedagad. Städningen medelmåttig när den inte missas helt.

 
2016-01-05

Inlägg av Samson67 Göteborg

Dyrt och slitet

Jag fick göra rent duschmunstycket för att det skulle komma ut nåt vatten ur det, det gick att öppna dörren trots att den var låst. Man fick diska sin egen disk men det fanns ingen diskborste eller diskmedel? Vi fick betala 20 € i deposition för att få låna två trasiga handdukar till poolen? Ja det är ett familjehotell, men seriöst måste all underhållning riktas till barnen? Det fanns inget alls för vuxna. Har man fyllt tio år så är samtlig underhållning urtråkig! Min erfarenhet av all inclusive hotell är att maten ofta är smaklös och tråkig, detta gäller även här. Middagen var hemsk och dyr, välj en restaurang på stan istället. Gästerna vi mötte kom mestadels ifrån England, Holland, Italien och norden, så VARFÖR finns det bara spanska tv kanaler??? Uselt! Fyrstjärnigt?? Jag har bott på bättre tvåstjärniga hotell.