1. Flyg & hotell

 2. Boendeval

 3. Tillval

 4. Uppgifter

 5. Bekräfta

 6. Bokat

Kundomdömen om H10 Conquistador

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,5 av 10 baserat på 53 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
8,5 / 10
Städning
 
8,9 / 10
Service
 
8,6 / 10
Faciliteter
 
8,4 / 10
Mat och dryck
 
8,3 / 10
Rum/lägenhet
 
8,2 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,5 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,5 / 10

10 senaste omdömen


3 av 10

Lennart o Lennartt,
Stockholm

+
Det fanns inget. Dålig städning. Dålig service. Italiensk restaurang utan italiensk mat och italienska viner. Ibland fick man stora drinkar, ibland lite på botten i smalt glas till samma pris.
-
Vi tänker aldrig sätta vår fot igen på detta hotell, trots att vi är H10-medlemmar.

Bekräftad gäst: 2019-02-03


9 av 10

Emil,
Åsa, Halland

+
Läget vid strandpromenaden, centralt belägen i Las Americas vackraste del, Flera restauranger att välja emellan på hotellet, underhållning kvällstid,
-

Bekräftad gäst: 2018-12-16


10 av 10

Lars,
Norrtälje

+
Mycket bra läge. Lugnt men centralt och nära strand. Fin utsikt.
-
Allt perfekt.

Bekräftad gäst: 2018-12-09


9 av 10

Mats,
Åkersberga

+
Kändes överlag fräscht.
-
Ni borde informera på hemsidan när man bokar resan att det är hög musik från scen varje kväll. Vi betalade extra för havsutsikt men fick detta med musiken på köpet.....................

Bekräftad gäst: 2018-11-11


10 av 10

Tommy,
Göteborg

+
Närhet.
-
Bättre bredband. Väl låg hastighet.

Bekräftad gäst: 2018-11-11


5 av 10

Carl,
Göteborg

+
Läget
-
Ni måste ange att hotellet spelar hög musik/show fram till kl 23 varje kväll och att det inte finns rum med havsutsikt som inte störs av denna musik. Passar inte en barnfamilj. Rummen är små. En uppgradering till Privilege rum är ett måste för att få känsla av ett 4 stjärnigt hotell. Vi var tvingade att uppgradera till privilege (mot en kostnad av 600EUR!) pga av den extremt höga musiken på kvällarna. Detta för att få utlovade rum med havsutsikt med så lite (men fortfarande) störande musik som möjligt. Orenoverade delar av hotellet känns gamla och slitna. Poolområdet lever inte upp till 4 stjärnor.

Bekräftad gäst: 2018-11-04


10 av 10

Malin,
Falkenberg

+
God mat och varierat utbud.
-

Bekräftad gäst: 2018-10-28


8 av 10

,

+
Läget
-
Inga

Bekräftad gäst: 2018-04-15


8 av 10

Annelie,
Göteborg

+
Trevlig personal. Mycket mat att välja på, både på frukost och middag.
-
Jag saknade kaffe efter maten. Det gick inte att beställa. Tråkigt att äta efterrätt utan att få en kopp kaffe till.

Bekräftad gäst: 2018-04-08


10 av 10

Maria,
Västerås

+
Varm pool (ena höll 28 grader) för oss som inte kan bada i kallt (<25 grader) vatten, toppenmat, kanonutsikt över havet/solnedgången/la Gomera.
-
Det är synd att alla extraaktiviteter kostar pengar. Laga flipperspelet. Vi la i 2 EUR och den signalerade TILT hela tiden fast vi inte rörde spelet. Tar för lång tid att få dryck till maten på kvällen. Där måste de skärpa sig! Vore bra om man kunde äta middag fram till kl 22. Slutar den 21 måste man vara på plats senast 19.30 för att hinna äta klart före 21 och det blir stressigt att hinna tillbaka o duscha om man hyrt bil, varit på utflykt under dagen eller varit iväg på någon strand o solat.

Bekräftad gäst: 2018-03-25


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

 • 4,5/5 Läge
 • 4,5/5 Sovkvalitet
 • 4/5 Rum
 • 4,5/5 Service
 • 4/5 Standard
 • 4,5/5 Renlighet

85% av resenärerna rekommenderar

7015 omdömen
Utmärkt
 
3925
Väldigt bra
 
2009
Bra
 
711
Mindre bra
 
242
Underkänt
 
127

5 senaste omdömen

2019-01-10

Inlägg av bora61 Kristinehamn, Sverige

Rekomenderad

Varit här med 3 ung barn och frun. Mitt i centrum Playa de las Americas. Ny renoverat rum,bra personel,god restorans med all inklusive variant är bra för barn familjer. Ligger närheten av allt man behöver för semester. Rekomenderad

 
2018-05-04

Inlägg av Arian M

Ett väldigt vackert hotell

Vi var där med familjen. Det är ett väldigt fint hotell och det var nära till stranden och affärer. I den allmänna handikapptoaletten saknades det handtag på ena sidan. Rampen ner till restaurangen var lite för brant så det skulle vara bra om det fanns handtag på båda sidorna till rampen. De hade roliga aktiviteter både på dagarna och kvällarna. Personalen var underbart trevliga och roliga, det kändes som att man var en stor familj.

 
2018-03-03

Inlägg av Magnus V Haninge, Sverige

Slitet stort hotel

Stort hotell med 4st rätt sega hissar var av minst en inte klarar fyra personer! ( må vara att vi var rätt så feta! Men ändå!?) Tog ofta trapporna. Hotelllet är slitet och behöver omfattande ytrenovering. Vickande klinkerplattor, kantstötta slitna möbler på rummen. Show/uppträdande på hotellets gård, poolområde som slutar vid ca: kl22,00. Gymmet om man vill träna är ett skämt! Två crosstrainermaskiner, två cycklar något gåband och en typ multi dragmaskin. Thats it! Nothing else! Poolområdet är välskött och fint med planteringar och palmer. Entre’n är stor och ger en lyxig känsla. Endast mellanstora poolen var uppvärmd till ca 22 grader. Vakterna mätte ytvattnet som då blev 24 grader. Men man mäter väl åtminståne en halv meter ner! Vi hade rum med utsikt över poolområdet och havet som var magnifik. Buffe’matsalen var stor med platser både inom och utomhus. Kvaliten på maten var helt ok (så pass att man går upp i vikt) men inte lika bra som på båtarna i karibien. Finns två andra restauranger på hotellet som vi besökte. En italiensk och en Asiatisk som var si så där. Visst med reduserat pris helt ok. På det stora hela ett rätt så bra hotell men inget himmelrike. Testar nog ett annat nästa gång.

 
2018-01-15

Inlägg av 134Zudden Karlstad, Sverige

Vänlig Serviceinriktad Personal

Bästa läge i Playa de LAS America. Strandläge (men ingen egen badvänligt strand utanför hotellet) Dörrkontakt med fina strandpromenaden. Hittills bästa maten på likvärdiga hotell. Omväxlande meny (hade halvpension, frukost/middag, utbyte mot lunch möjlig). Frukost fantastisk. Finns även all incl. att beställa. Vill man kan man utnyttja a la carte restauranger med prisreduktion. Kändes för en vecka inte behov av detta. Kanske lite stor restaurang men den fungerade helt ok. Har varit med om sämre på liknande hotell. Så godkänt men mysfaktorn fattas. Sitta ute är trevligt men ngt kallt i Jan. på kvällarna. På Frukosten fungerar det bra. Aktivitetsledare som Tack och Lov INTE skriker hela dagen utan vi erbjuds på ett trevligt och sansat sätt olika aktiviteter ett antal ggr per dag. Inte hysteriskt utan genomtänkt och bra! Mitt på dan även möjlighet med liten danslektion med Show innan hur olika drinkar tillreds, provsmak om man önskade. Sen dansar man tillsammans om man vill. Underhållning kvällstid, kan vara lite högt ljud och uppfattas störande? om man bor rakt under, men slutar runt 22.00. Bra läge i Playan centralt men lugnt! Gott om solsängar runt poler. Lite tätt här och var men fixar sig. Här kommer min negativa kritik! *Hissar, ja då är det bra att ha semester! *Varmvatten/ lite otäckt att vattnet varierar i temperatur så kraftigt och hastigt. Kan plötsligt bli skållhett! Tänker på de som har småbarn! *Gym! Det som borde uppdateras och förbättras är deras gym! Är man intresserad och vill kunna nyttja så bör det ses över bättre. Fanns bra kondismaskiner samt en komminationsmaskin. Men bättre daglig översyn behövs. Saknar sedan ex Hantlar. Ytterligare träningsmaskiner vore en kvalitetshöjning. Brukar vara bättre standard på ett 4* hotell. När vi checkade ut, hörde jag att man sa till ett par som checkade in, att vill ni ha vatten, gå till baren och fyll på de två flaskor som ni fick vid ankomsten till hotellet! Hade varit trevligt att inte, som vi gjorde, köpa och bära hem vårt eget vatten!! Saknar Kokare för vatten, -om man ex vill fixa lite kaffe/the på em på rummet. Strykbräda/ strykjärn på rummet

 
2017-11-04

Inlägg av 574andreasf Malmö, Sverige

Härlig avkoppling i solen

Hotellet är mycket bra. Ligger precis vid strandpromenaden. Vi har varit här för andra gången och är mycket nöjda. Maten är riktigt bra och halvpension räcker fint. Om barnen vill ha mat på lunchen går det att ära i poolbaren till rimliga priser eller ta en kort promenad till McDonalds. Visst finns det saker att förbättra. T.ex. nycklarna som hela tiden avmagnetiseras, men personalen är hjälpfull. På sina håll är hotellet något slitet men någon helrenovering behövs inte än på några år. En avkopplande vistelse i sin helhet.