1. Flyg & hotell

 2. Boendeval

 3. Tillval

 4. Uppgifter

 5. Bekräfta

 6. Bokat

H10 Conquistador

 • Thalasso Spa
 • Halvpension ingår

Hotell H10 Conquistador har ett centralt läge vid strandpromenaden i Playa de las Americas. Koppla av vid det stora poolområdet eller njut av en behandling på spaet. De små uppskattar barnklubben där de snabbt hittar nya kompisar. Det sköna läget vid strandpromenaden gör att du enkelt kan promenera in till butikerna och restaurangerna i centrum.


Rumstyper

Dubbelrum för 1-3 personer. Deluxerum för 2 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder
Fråga en gäst

Gästerna gillar

Det fanns inget. Dålig städning. Dålig service. Italiensk restaurang utan italiensk mat och itali...
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 6971 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 400 m
Till centrum: 0 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Hotell H10 Conquistador ligger centralt i Playa de las Americas på Teneriffa. Här finns ett stort härligt poolområde med tre pooler, varav en är uppvärmd. Det finns även en separat barnpool och en pool-/snackbar. Gratis solstolar och parasoller samt handdukar mot deposition.

Hotellet har en bufférestaurang och fyra à la carte-restauranger. En av restaurangerna bjuder på italienska rätter, en av dem serverar japansk mat och en restaurang har goda grillrätter på menyn. Den sista à la carte-restaurangen bjuder på middagsshower med olika teman. Män måste bära långbyxor middagstid på restaurangerna. Det finns också en bar och en lounge som visar internationell sport.

Thalasso Spa, för gäster över 16 år, som erbjuder massage, olika behandlingar, bastu och jacuzzi mot avgift. Litet gym som är gratis att använda. Barnklubb och tonårsklubb i hotellets regi med engelsktalande personal. Minidisco, shower och lekar. Lekplats. Bordtennis. Biljard mot avgift. Gratis wifi i allmänna utrymmen. Tvättservice mot avgift.

Måltider

Halvpension. All Inclusive mot tillägg. Vid halvpension ingår frukost och middag i bufférestaurangen, inte à la carte-restaurangerna. Vid All Inclusive ingår ett besök på varje à la carte-restaurang.

All Inclusive

Vid All Inclusive mot tillägg ingår:

 • Frukostbuffé, kl. 7.30-10.30.
 • Sen frukost, kl. 10.30-12.00.
 • Lunchbuffé, kl. 13.00-15.00.
 • Te, kaffe och kakor, kl. 17.00-23.00.
 • Middagsbuffé, kl. 18.00-21.00. Det ingår ett besök på respektive av de fyra à la carte-restaurangerna mot reservation - totalt fyra à la carte-middagar per person.
 • Obegränsat med förfriskningar, öl, vin och lokala drinkar, kl. 9.00-24.00.
 • Minibar som dagligen fylls på med läsk.
 • Aktiviteter och underhållning.

För gäster i deluxerum som köper till All Inclusive ingår även:

 • Drycker av internationella märken.
 • Gratis inträde till Thalasso Spa samt 20 procent på spabehandlingarna.

Observera att ändringar kan förekomma. Som identifikation är det obligatoriskt att bära hotellets armband. All Inclusive gäller fram till kl. 12.00 avresedagen.

Bra att veta

Poolen är uppvärmd till minst 20 grader. Pooltemperaturen kan dock sjunka några grader på morgnar, kvällar och vid dåligt väder. Lokal trafik som kan uppfattas som störande.