Kundomdömen om Green Garden Resort

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,9 av 10 baserat på 549 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
8,9 / 10
Städning
 
9,0 / 10
Service
 
9,1 / 10
Faciliteter
 
8,7 / 10
Mat och dryck
 
7,9 / 10
Rum/lägenhet
 
9,0 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,0 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,0 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

Johanna ,
Stockholm

+
Miljön, så vackert!
-
Ny kyl på rummen då de som står där är väldigt gamla och låter en del.

Bekräftad gäst: 2019-07-21


8 av 10

,

+
Personalen!!! Rent och fint Lugnt
-
Bättre information om att ingen dryck ingår i halvpension. Frukostbuffen var bra. Salladsbuffen vid middagarna den bästa jag sett. Förövrigt var maten en total besvikelse. Vilket drar ned helhetsintrycket rejält.

Bekräftad gäst: 2019-06-30


10 av 10

Sebbe,
Stockholm

+
Härlig personal, riktigt serviceminded, har man några frågor om ön eller vill hitta på något är det bara snacka med grabbarna nere i receptionen! Dom var verkligen super trevliga och tog sin tid för att berätta vart det var bäst att åka på ön samt ritade på en karta åt oss beroende på vad vi ville se! Skönt läge, 10minuters promenad så är man vid stranden men samtidigt tillräckligt långt bort för att ha lugnt och tyst på nätterna.
-
Lite mer snacks kvällstid samt längre badtider i poolerna.

Bekräftad gäst: 2019-06-23


10 av 10

Linda,
Norberg

+
Servicen
-

Bekräftad gäst: 2019-06-09


9 av 10

Susanne,
Stockholm

+
Trevligt poolområde med lagom mycket folk Jättefin lägenhet- superbra planlösning!, med privat tempurerad pool
-
Göra restaurangen mysigare till middagen, med tända värmeljus på borden och dukar t.ex för att få bort känslan av skolmatsal..

Bekräftad gäst: 2019-06-02


10 av 10

Gunilla,
Karlskoga

+
Grönskan, lugnet. Trots mycket barnfamiljer var blev det aldrig "stökigt". Ingen musik vid poolen vilket bidrog till lugnet. förutom den dan det var skumparty, men det var ett roligt inslag.
-

Bekräftad gäst: 2019-04-21


9 av 10

Daniel,
Täby

+
Bra för barnfamiljer
-

Bekräftad gäst: 2019-04-21


9 av 10

Hanna,
Tyresö

+
Personalen och läget.
-
De skulle kunna ha fler krokar i badrummen.

Bekräftad gäst: 2019-04-14


8 av 10

Tony,
Sundsvall

+
Läget, mysigt, vackert
-
Förbättring av miljön i restaurangen

Bekräftad gäst: 2019-04-14


6 av 10

Pia,
Kungälv

+
Mycket trevlig kökspersonal, yogan med Mimmi var fantastiskt bra...
-
Receptions personalen behöver åka på charmkurs, tittade knappast upp när man gick förbi, eller så fanns dom i rummet intill..

Bekräftad gäst: 2019-04-14


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Läge
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

83% av resenärerna rekommenderar

2428 omdömen
Utmärkt
 
1464
Väldigt bra
 
649
Bra
 
201
Mindre bra
 
65
Underkänt
 
49

5 senaste omdömen

2019-11-17

Inlägg av louisebP5899GL Falun, Sverige

Underbart

Reste med ett blandat gäng på 10 personer. Vi var allt från 25-55+ år gamla. Härlig grön oas med morgonyoga, härligt poolområde med många solstolar och bra mat i buffén. Vi hade all inclusive och buffén var varierande och hade tema varje kväll. Personalen vid maten och i receptionen var supertrevliga. Lätt att ta taxi till centrum eller stranden och går även bussar gratis till Siam park och stranden. Man kan även ta en promenad ner till centrum/stranden men är backe upp och ned som kan vara jobbig. Är ett barn hotell men inget som störde oss. Men tyvärr inte så mycket underhållning för vuxna. Men på onsdagen när det är skum/poolparty var roligt för alla 😁

 
2019-11-14

Inlägg av UffeA14 Puerto Rico, Spanien

Morfar

Mitt första all inclusive. Personalen jobbar hårt för att alla ska trivas. Barnbarnen har haft jättekul. Kan absolut tänka mig att åka hit igen. Gjode resan med fru och barnbarnen. Som somnade gott varje kväll

 
2019-04-23

Inlägg av Gunilla Å Karlskoga, Sverige

Grön och lugn oas

Väldigt trevligt hotell en bit ovanför centrum. Dock inga problem att gå ner till strandpromenaden, ca 20 min promenad. Hotellområdet är väldigt grönt med välskötta rabatter och planteringar. Två pooler, en varmare och en lite svalare. Mycket barnfamiljer men tack vare att lekplatserna är utspridda och det inte spelas musik vid poolen upplevs hotellet ändå lugnt. Vi hade all inclusive och är nöjda med maten. Fanns alltid något att äta, även för mig som är gluten-intolerant. Det enda jag saknade var glutenfria efterrätter..... Vi bodde 3 vuxna och ett barn i lägenhet med ett sovrum och två extra-sängar i vardagsrummet och det fungerade. Hade dock varit bättre med ett sovrum till men eftersom balkongen är rymlig så gick det ändå. All personal är mycket trevlig och hjälpsam och verkar trivas vilket gör att stämningen på hotellet är toppen. Vi är mycket nöjda med vår semestervecka.

 
2019-04-11

Inlägg av petersS70IZ Torrevieja, Spanien

Underbart!

Vi stormtrivs på detta hotel. Personalen är fantastisk, alltid glada och hjälpsamma. Miljön är underbar med massor av växter och väldigt välskött. Toppklass på rummet, med stor och rymlig balkong. Vi kommer absolut att komma tillbaka.

 
2019-04-02

Inlägg av jonas-whatson

Familjärt med familjen...

Alla trivs på Green Garden Resorts & Suites! Känslan är personligt nära och familjär tillsammans med en personal som ger dig en oklanderlig service när du behöver den och när du knappt visste att du behövde den. Ordning och reda på hotellområdet. Rent och städat sju dagar i veckan. Barnvänligt och barnfokus med många möjliga aktiviteter. Vällagad och i stora delar varierad mat (all inclusive)! Alltid en engagerad barista bakom bardisken! Saknar möjligen en gräsyta att lira lite fotboll med sonen. Tack igen för en avkopplad och trivsam vecka hos er. Ett extra tack till Michael, bad/pool-värd, som ihärdigt sökte efter förlorade klädesplagg under veckan. :-) Te deseamos todo lo mejor! / Jonas med familj.