1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Rumstyper på Green Garden Resort – Vinter

Trerumslägenheter i etage

Fina och rymliga trerumslägenheter i etage med mysig och hemtrevlig atmosfär. Lägenheterna består av två sovrum, ett med dubbelsäng och ett med två enkelsängar, samt kombinerat vardagsrum och kök med barlösning. Klinkergolv i alla rum. Möjlighet till extrabäddar i hopfällbara sängar. Köksutrustning, mikrovågsugn, kylskåp med frysfack, kaffebryggare, vattenkokare och brödrost. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi. Gratis luftkonditionering i sovrummet (med möjlighet till värme eller kyla) och takfläkt i vardagsrummet. Deponering mot avgift. Poolhanddukar. Hårtork. Två badrum med dusch och wc. En stor balkong samt terrass med solstolar, bägge vetter mot parkeringen och har morgonsol. Städning 7 ggr/vecka.
Rumsstorlek: ca 90 kvadratmeter.
Antal personer: 2-6 personer, varav 1 barn.

Trerumslägenheter superior

Fina och rymliga trerumslägenheter i etage med liten privat pool. Lägenheterna har mysig och hemtrevlig, och består av två sovrum, ett med dubbelsäng och ett med två enkelsängar, samt kombinerat vardagsrum och kök med barlösning. Möjlighet till extrabäddar i hopfällbara sängar. Köksutrustning, mikrovågsugn, kylskåp med frysfack, kaffebryggare, vattenkokare och brödrost. Klinkergolv i alla rum. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi. Gratis luftkonditionering i sovrummet (med möjlighet till värme eller kyla) och takfläkt i vardagsrummet. Deponering mot avgift. Poolhanddukar. Hårtork. Två badrum med dusch och wc. En stor balkong samt terrass med solstolar, bägge vetter mot parkeringen och har morgonsol. Städning 7 ggr/vecka.
Rumsstorlek: ca 90 kvadratmeter.
Antal personer: 2-6 personer.

Tvårumslägenheter

Tvårumslägenheter med mysig och hemtrevlig atmosfär som ligger nära golfbanan, varav vissa nyligen är renoverade. Alla lägenheter består av ett sovrum samt kombinerat vardagsrum och kök med barlösning. Klinkergolv. Möjlighet till extrabäddar i hopfällbara sängar. Köksutrustning, mikrovågsugn, kylskåp, kaffebryggare, vattenkokare och brödrost. Tv med satellitkanaler. Gratis luftkonditionering i sovrummet (med möjlighet till värme eller kyla) och takfläkt i vardagsrummet. Deponering mot avgift. Poolhanddukar. Poolhanddukar. Hårtork. Dusch och wc. Markbalkonger med skuggigt läge som vetter mot golfbanan. Städning 7 ggr/vecka.
Rumsstorlek: ca 55 kvadratmeter.
Antal personer: 1-4 personer, varav 1 barn.

Tvårumslägenheter deluxe

Tvårumslägenheter deluxe som ligger på andra våningen. Ett sovrum samt kombinerat vardagsrum och kök med barlösning. Möjlighet till extrabäddar i hopfällbara sängar. Klinkergolv i alla rum. Kokplattor, mikrovågsugn, kylskåp, kaffebryggare, vattenkokare, köksutrustning och brödrost. Tv med internationella och svenska tv-kanaler via SVT World (svenska kanaler är endast tillgängliga under vintersäsongen). Gratis wifi. Gratis luftkonditionering i sovrummet (med möjlighet till värme eller kyla) och takfläkt i vardagsrummet. Deponering mot avgift. Poolhanddukar. Poolhanddukar. Hårtork. Dusch och wc. Balkong med soligt läge (vissa balkonger har tak över balkongen). Städning 7 ggr/vecka.
Rumsstorlek: ca 55 kvadratmeter.
Antal personer: 1-4 personer, varav 1 barn.

Tvårumslägenheter med privat pool

Fina tvårumslägenheter med uteplats och privat pool. Tvårumslägenheter med privat pool och hemtrevlig atmosfär som består av ett sovrum samt kombinerat vardagsrum och kök med barlösning. Möjlighet till extrabäddar i hopfällbar säng. Kokplattor, mikrovågsugn, kylskåp, kaffebryggare, vattenkokare, köksutrustning och brödrost. Klinkergolv i alla rum. Tv med internationella tv-kanaler. Gratis wifi. Gratis luftkonditionering i sovrummet (med möjlighet till värme eller kyla) och takfläkt i vardagsrummet. Deponering mot avgift. Poolhanddukar. Hårtork. Dusch och wc. Uteplats med privat pool och solsängar, som vetter mot golfbanan och har morgonsol. Städning 7 ggr/vecka.
Rumsstorlek: ca 55 kvadratmeter.
Antal personer: 2-4 personer, varav 1 barn.

Tvårumslägenheter superior

Renoverade tvårumslägenheter superior med markbalkong. Ett sovrum samt ett kombinerat vardagsrum och kök med barlösning. Möjlighet till extrabäddar i hopfällbara sängar. Köksutrustning, mikrovågsugn, kylskåp, kaffebryggare, vattenkokare och brödrost. Klinkergolv i alla rum. Tv med internationella och svenska tv-kanaler via SVT World (svenska kanaler är endast tillgängliga under vintersäsongen). Gratis wifi. Gratis luftkonditionering i sovrummet (med möjlighet till värme eller kyla) och takfläkt i vardagsrummet. Deponering mot avgift. Poolhanddukar. Poolhanddukar. Hårtork. Dusch och wc. Markbalkong med solläge, en del har också tak över uteplatsen. Städning 7 ggr/vecka.
Rumsstorlek: ca 55 kvadratmeter.
Antal personer: 1-4 personer, varav 1 barn.