1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Green Garden Resort – Vinter

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
8,8 / 10
Städning
 
8,9 / 10
Service
 
9,0 / 10
Faciliteter
 
8,6 / 10
Mat och dryck
 
7,9 / 10
Rum/lägenhet
 
8,9 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,9 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,9 / 10

10 senaste omdömen


9 av 10

Jens ,

+
Mycket växter, trevlig miljö och barnvänligt.
-
Vi hade gärna sett att hotellet hade erbjudit sopsortering i lägenheterna.

Bekräftad gäst: 2019-03-17


10 av 10

Maria,
Stockholm

+
Faciliteterna, personalen på bufférestaurangen var otroligt snälla och tillmötesgående.
-
Frukosten var bra men annars var maten medel.

Bekräftad gäst: 2019-03-10


8 av 10

Jonas,
Båstad

+
Lagom storlek. Lätt att hålla reda på barneb
-
Mer varierd meny. Kanske olika teman.

Bekräftad gäst: 2019-03-10


7 av 10

Marianne,
Sundsvall

+
Trevlig personal, rent och fräscht
-
Att personalen talade bättre engelska och bättre restaurang när man inte hade all inklusive

Bekräftad gäst: 2019-03-10


9 av 10

Lotta,
Sundsvall

+
Välskött och trevligt uppbyggt.
-
Hade högre förväntningar på kaffet, Cappucinon var inte bra alls, pizzan var tyvärr oätlig men barbequebuffen var jättebra.

Bekräftad gäst: 2019-03-10


8 av 10

Eva,
Malmö

+
Frukosten. Ägg i alla former varje dag. Färskpressad juice som ingick, god yoghurt och många färska frukter
-
Maten och servicen på Sahara-restaurangen måste bli bättre. Normalt sett när man bytar ut en buffémiddag mot en a la carte restaurang så förväntar mig sig bättre mat och service. Så var inte fallet här. Samma personal som stressade och gjorde fel. Mat som inte var god. Ångrade bytet. Hade hellre ätit buffé. Det hände att städpersonalen glömde att släcka lamporna efter sig när de var klara. Inte så miljövänligt att låta lampor stå tända

Bekräftad gäst: 2019-02-24


10 av 10

Sven-Göran,
Långås

+
Fantasiskt bra frukost lunch o middagsbuffe Trevlig o duktig personal Fina omgivningar med blommor o planteringar
-
Kommer inte på

Bekräftad gäst: 2019-02-24


6 av 10

Annakarin,
Mölnlycke

+
God mat, bra servise
-
En vuxenavdelning. Poolområde för vuxna. För långt att gå till centrum. Stämde ej med fakta i katalogen. Om man inte är en fågel

Bekräftad gäst: 2019-02-24


8 av 10

Carina,
Boden sävast

+
Läget, lugnt och skönt och ingen högljudd musik på kvälken
-

Bekräftad gäst: 2019-02-17


9 av 10

Thore,
Göteborg

+
Grönt, fint och lugnt område. Utmärkt för barn att leka, bada och deltaga i aktiviteter anordnade av hotellet. Trevlig underhållning de flesta kvällar.
-
Affären på hotellet stängd 13 - 16, den tid skandinaviska gäster sannolikt hade mest behov av att handla. Maten OK för att vara ´all inclusive´, men här finns utrymme för förbättringar.

Bekräftad gäst: 2019-02-17


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Läge
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

83% av resenärerna rekommenderar

2196 omdömen
Utmärkt
 
1288
Väldigt bra
 
606
Bra
 
193
Mindre bra
 
62
Underkänt
 
47

5 senaste omdömen

2019-02-01

Inlägg av Jonna T

En grön oas!

Precis utanför rummet finns ett roligt lekland där mina döttrar vill vara hela tiden då de inte susar fram på små sparkcyklar, badar i poolen eller leker vid piratskeppet. Allt är inom nära avstånd mitt bland alla gröna växter och blommor i alla färger och det är en sådan avpänd, familjär stämning. Det finns ett skönt lugn över hela stället. Ett stort plus är den gulliga och roliga personalen!! Ett annat plus är temperaturen i barnpoolen och den ena stora poolen som inbjuder till långa bad.😊 Slutligen - varierade buffeer med massa gott för alla! Om vi någon gång kommer tillbaka till Teneriffa återvänder vi gärna till Green Garden igen.

 
2019-01-31

Inlägg av restant

Barnvänligt!!!

Liten anläggning byggd i spansk stil med mycket blommor och gröna växter inom området. Trevlig och tillmötesgående personal. Matten är jättegod och riklig ... möjligen saknar jag ett vegetariskt alternativ. Många aktiviteter för barn, hela resorten har ett barnperspektiv med lekplats, sandlådor och leksaker tillgängliga lite här och var. Fina lägenheter. Lugn och trevlig stämning - inget röj! Det tar ungefär 15-20 minuter att gå till närmaste beach. Ett hotell för barnfamiljer och folk som lämnat håll-i-gånget. Jag har varit här två gånger och kommer att åka tillbaka igen.

 
2019-01-19

Inlägg av Sofie H

Härligt hotell

Vi var en vecka på hotellet och trivdes jättebra. Litet och lugnt jämfört med de flesta andra hotell vi bott på. Maten var sådär för en vegetarian, fin sallad och mycket frukt men inte mycket varm mat utan kött i. Lugnt runt poolen och inga problem att få solsängar. Rekommenderas!

 
2019-01-18

Inlägg av IT-Anette Soweto

Green garden resort är fantastiskt!

Under en vecka var vi med familjen, barn och barnbarn på Green garden resort med all inclusive. Kunde inte varit bättre. Maten var perfect för alla! Barnen i åldrarna 2,5 år till 10,5 år var nöjda allihop. Så bra med både deras verksamhet för barnen i olika åldrar. Simskolan gjorde att vår 6-åring lärde sig simma! Även de träningsmöjligheter för oss vuxna, med maskiner och tex vattengympa. Vi är sååå nöjda både vuxna och barn!

 
2018-11-15

Inlägg av Amara R

Underbar semester

Kan inte bli mycket bättre! God mat, fantastisk service och mycket trevlig personal. Salladsbordet är egentligen det enda som behövs under veckan, kombinerat med dessertbordet är lyckan total. Rekommenderar varmt!