1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Green Garden Resort – Vinter

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
8,9 / 10
Städning
 
8,9 / 10
Service
 
9,0 / 10
Faciliteter
 
8,6 / 10
Mat och dryck
 
7,9 / 10
Rum/lägenhet
 
8,9 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,9 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,9 / 10

10 senaste omdömen


10 av 10

Gunilla,
Karlskoga

+
Grönskan, lugnet. Trots mycket barnfamiljer var blev det aldrig "stökigt". Ingen musik vid poolen vilket bidrog till lugnet. förutom den dan det var skumparty, men det var ett roligt inslag.
-

Bekräftad gäst: 2019-04-21


9 av 10

Daniel,
Täby

+
Bra för barnfamiljer
-

Bekräftad gäst: 2019-04-21


9 av 10

Hanna,
Tyresö

+
Personalen och läget.
-
De skulle kunna ha fler krokar i badrummen.

Bekräftad gäst: 2019-04-14


8 av 10

Tony,
Sundsvall

+
Läget, mysigt, vackert
-
Förbättring av miljön i restaurangen

Bekräftad gäst: 2019-04-14


6 av 10

Pia,
Kungälv

+
Mycket trevlig kökspersonal, yogan med Mimmi var fantastiskt bra...
-
Receptions personalen behöver åka på charmkurs, tittade knappast upp när man gick förbi, eller så fanns dom i rummet intill..

Bekräftad gäst: 2019-04-14


8 av 10

Johanna,
Säffle

+
Fantastiskt fint barnvänligt hotell
-
Informera om att det är en lång jäkla trappa upp till familjerummen och att det inte finns någon annan förvaringsmöjlighet för vagn nere (om man vill låsa om vagnen) min man fick bära upp och ner denna vagn varje morgon och kväll.

Bekräftad gäst: 2019-04-14


10 av 10

Kristofer ,
Alingsås

+
Servicen! det kom städerskor och bytte handukar, diskade, bäddade och städade Och det fanns redan mat okylen när vi kom! stort plus
-
lite mjukare sängar

Bekräftad gäst: 2019-04-14


10 av 10

Peter,
Göteborg

+
Personalen, miljön
-

Bekräftad gäst: 2019-04-14


8 av 10

Emelie,
Linköping

+
Trevlig personal serviceminded. Jättefin pool bra med badvakt. Mysig miljö kring hotellet.
-
Fler turer med buss till stranden kanske. Någon mer barnaktivitet för lite större barn kring 8-10 års ålder

Bekräftad gäst: 2019-04-14


3 av 10

Sofie,
Stallarholmen

+
De fina trädgården som var väldigt välskött.
-
Acn i rummet behöver service, funkar inte. Golvet var smutsiga, behövs skuras mer noga varje dag.

Bekräftad gäst: 2019-04-07


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Läge
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

83% av resenärerna rekommenderar

2259 omdömen
Utmärkt
 
1337
Väldigt bra
 
617
Bra
 
195
Mindre bra
 
62
Underkänt
 
48

5 senaste omdömen

2019-04-23

Inlägg av Gunilla Å Karlskoga, Sverige

Grön och lugn oas

Väldigt trevligt hotell en bit ovanför centrum. Dock inga problem att gå ner till strandpromenaden, ca 20 min promenad. Hotellområdet är väldigt grönt med välskötta rabatter och planteringar. Två pooler, en varmare och en lite svalare. Mycket barnfamiljer men tack vare att lekplatserna är utspridda och det inte spelas musik vid poolen upplevs hotellet ändå lugnt. Vi hade all inclusive och är nöjda med maten. Fanns alltid något att äta, även för mig som är gluten-intolerant. Det enda jag saknade var glutenfria efterrätter..... Vi bodde 3 vuxna och ett barn i lägenhet med ett sovrum och två extra-sängar i vardagsrummet och det fungerade. Hade dock varit bättre med ett sovrum till men eftersom balkongen är rymlig så gick det ändå. All personal är mycket trevlig och hjälpsam och verkar trivas vilket gör att stämningen på hotellet är toppen. Vi är mycket nöjda med vår semestervecka.

 
2019-04-11

Inlägg av petersS70IZ Torrevieja, Spanien

Underbart!

Vi stormtrivs på detta hotel. Personalen är fantastisk, alltid glada och hjälpsamma. Miljön är underbar med massor av växter och väldigt välskött. Toppklass på rummet, med stor och rymlig balkong. Vi kommer absolut att komma tillbaka.

 
2019-04-02

Inlägg av jonas-whatson

Familjärt med familjen...

Alla trivs på Green Garden Resorts & Suites! Känslan är personligt nära och familjär tillsammans med en personal som ger dig en oklanderlig service när du behöver den och när du knappt visste att du behövde den. Ordning och reda på hotellområdet. Rent och städat sju dagar i veckan. Barnvänligt och barnfokus med många möjliga aktiviteter. Vällagad och i stora delar varierad mat (all inclusive)! Alltid en engagerad barista bakom bardisken! Saknar möjligen en gräsyta att lira lite fotboll med sonen. Tack igen för en avkopplad och trivsam vecka hos er. Ett extra tack till Michael, bad/pool-värd, som ihärdigt sökte efter förlorade klädesplagg under veckan. :-) Te deseamos todo lo mejor! / Jonas med familj.

 
2019-02-01

Inlägg av Jonna T

En grön oas!

Precis utanför rummet finns ett roligt lekland där mina döttrar vill vara hela tiden då de inte susar fram på små sparkcyklar, badar i poolen eller leker vid piratskeppet. Allt är inom nära avstånd mitt bland alla gröna växter och blommor i alla färger och det är en sådan avpänd, familjär stämning. Det finns ett skönt lugn över hela stället. Ett stort plus är den gulliga och roliga personalen!! Ett annat plus är temperaturen i barnpoolen och den ena stora poolen som inbjuder till långa bad.😊 Slutligen - varierade buffeer med massa gott för alla! Om vi någon gång kommer tillbaka till Teneriffa återvänder vi gärna till Green Garden igen.

 
2019-01-31

Inlägg av restant

Barnvänligt!!!

Liten anläggning byggd i spansk stil med mycket blommor och gröna växter inom området. Trevlig och tillmötesgående personal. Matten är jättegod och riklig ... möjligen saknar jag ett vegetariskt alternativ. Många aktiviteter för barn, hela resorten har ett barnperspektiv med lekplats, sandlådor och leksaker tillgängliga lite här och var. Fina lägenheter. Lugn och trevlig stämning - inget röj! Det tar ungefär 15-20 minuter att gå till närmaste beach. Ett hotell för barnfamiljer och folk som lämnat håll-i-gånget. Jag har varit här två gånger och kommer att åka tillbaka igen.