1. Flyg & hotell

 2. Boendeval

 3. Tillval

 4. Uppgifter

 5. Bekräfta

 6. Bokat

Green Garden Resort – Vinter

apollo mondo selected

 • Boka lägenhet med privat pool
 • Gratis hotellbuss till stranden

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått utmärkelsen inom sin klass och kategori baserat på våra egna gästers kundnöjdhet.

Omtyckta Green Garden Resort på Teneriffa är det perfekta semestervalet för dig som söker ett hotell av hög standard. Granne med hotellet ligger en golfbana och det stora vattenlandet Siam Park ligger ca tio minuter bort. Det grönskande hotellområdet omges av palmer och vackra blommor. Som på alla Apollo Mondo Selected-hotell kan du se fram emot Apollos barnklubb, simskola, Mondo Coffee och gratis morgonyoga.

Travelife Guld

Hotellet har en väl utvecklat fokus på hållbarhet. Det uppmuntrar underleverantörer och andra i samhället att agera etiskt och hållbart. Det söker ständigt efter nya saker att förbättra och arbetar för att inspirera andra att göra likadant.


Rumstyper

Tvårumslägenheter för 1-4 personer, varav 1 barn. Tvårumslägenhet med privat pool. Tvårumslägenheter superior för 1-4 personer, varav 1 barn. Tvårumslägenhet deluxe för 1-4 personer, varav 1 barn. Trerumslägenheter i etage för 2-6 personer, varav 1 barn. Trerumslägenhet superior för 2-6 personer.

Läs mer om våra rumstyper
Fråga en gäst

Gästerna gillar

Faciliteterna, personalen på bufférestaurangen var otroligt snälla och tillmötesgående.
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 2191 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 2 km
Till centrum: 2 km
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Vackert poolområde med mycket grönska
På Green Garden Resort i Playa de las Americas njuter du av vackra miljöer i typisk kanarisk stil. Hotellets stora poolområde har två pooler och bjuder in till både avkoppling och vattenlekar. för alla åldrar. Här finns solstolar, parasoller och gratis poolhandukar (som kan bytas mot avgift). I poolbaren som serveras en frukost-, lunch- och middagsbuffé, där barnen har en egen buffé. Här bjuds också på underhållning i form av musik och shower fyra gånger i veckan. I à la carte-restaurangen Sahara kan du njuta av typisk kanarisk mat.

I närheten av hotellet ligger Teneriffas stora vattenpark Siam Park där hela familjen kan leka loss bland pooler och fartfyllda vattenrutschkanor. För bad i havet är stranden Playa de las Vistas i Los Cristianos närmast, ca 2,5 kilometer från hotellet. Enklaste sättet att ta sig hit är med hotellets buss som kör dit måndag till lördag.

Mondo Coffee
Apollos kaffe- och juicebar Mondo Coffee kan du unna dig det lilla extra. Vi har låtit baristor från Johan & Nyström lära upp cafépersonalen i konsten att få till den perfekta espresson men du kan också koppla av här med ett glas vin, nypressade juicer, lokala bakverk och glass med tillbehör – allt av högsta kvalitet. Caféet är liksom lekrummet designat av Jon Eliason.

Träning och avkoppling
På hotellet finns ett gratis gym med utrustning där du kan få lite extra hjälp av en personlig tränare mot avgift (mellan kl. 17.00-18.00). Starta dagen med gratis morgonyoga fem gånger i veckan med utbildade skandinavisktalande instruktörer. Ibland erbjuds även andra gruppträningspass på hotellet. Tider och aktuellt veckoprogram fås på hotellet. I anslutning till Green Garden Resort finns även flera löparrundor och cykelbanor. Gåstavar samt cykel- och löpvagnar finns att låna mot deposition i receptionen.

Det finns också ett litet spa på hotellet. Här kan du koppla bort vardagen med jacuzzi, ångbastu och olika behandlingar mot avgift. Bordtennis och biljard mot avgift.

Polly & Mino Playtime
Fem dagar i veckan är Apollos egna lekrum Pollynesien bemannat med välutbildad, skandinavisktalande personal. Då väntar Polly & Mino Playtime – två timmar fyllda av roliga och lärorika aktiviteter som ritskola och skattjakt. Aktiviteterna är gratis och alla barn kan vara med. En kväll i veckan är det minidisko. På hotellet finns även simskola med skandinavisktalande simlärare. Läs mer om simskolan på Green Garden Resort.

Nyhet! Club Polly & Mino
Från och med vintern 2019/2020 ersätts Polly & Mino Playtime med Club Polly & Mino. Här tar barnen del av ett brett aktivitetsprogram med Apollos egen barnklubb, Club Polly & Mino, och det erbjuds även fortfarande simskola med skandinavisktalande personal och simlärare. I barnklubben står roliga aktiviteter i centrum, med möjlighet att lära sig massa nytt som att hälsa på grekiska eller laga en lokal rätt. På hotellet finns också en lekplats.

Boka vårt barnpaket

För en extra bekväm semester när du reser med mindre barn föreslår vi att du bokar vårt barnpaket med sulky, barnstol och spjäl-/resesäng. Barnpaketet bokas i samband med att du beställer resan. Du kan också lägga till barnpaketet efteråt genom att logga in på Min bokning. Vill du endast boka sulky, barnstol eller barnsäng går det också bra.

Upptäck Playa de las Americas

Vill du ta en tur in till stan ligger Playa de las Americas centrum ca 2 kilometer bort. Som Teneriffas mest levande och kända turistort kan du se fram emot allt från restauranger, barer och shopping här.

Övrigt
Gratis wifi i allmänna utrymmen. Minilivs. Spelrum med spelmaskiner och internet mot avgift. Tvättrum mot avgift (där du själv kan tvätta).

Här kan du läsa mer om alla våra Apollo Mondo Selected-hotell.

Måltider

Inga. Frukostbuffé, halvpension eller All Inclusive mot tillägg. När vuxna köper till måltider äter barn 2-11 år för endast en krona. Kontakta våra säljare på 0771-37 37 37 om du vill köpa till halvpension eller All Inclusive under jul och nyår. Då tillkommer även en extra avgift för jul- och nyårsmiddag.

All Inclusive

Vid All Inclusive mot tillägg ingår:

- Frukostbuffé i poolbaren, kl. 7.30-10.00.
- Lunchbuffé i poolbaren, kl. 13.00-15.00.
-  Middagsbuffé i poolbaren, kl. 18.00-21.00. Du kan också äta kanarisk à la carte-meny på restaurang Sahara en kväll i veckan (öppen fem dagar i  veckan) mot reservation. 
- Snacks och glass i poolbaren, kl. 11.00-13.00 och 16.00-18.00.
- Obegränsat med förfriskningar, kaffe, öl, vin och lokala drinkar, kl. 11.00-23.00.

Observera att ändringar kan förekomma. Som identifikation är det obligatoriskt att bära hotellets armband. All Inclusive gäller hela avresedagen.

Bra att veta

Vid incheckning registreras gästernas kontokortsnummer som en säkerhetsåtgärd (inga belopp reserveras). Det finns endast hiss i huvudbyggnaden, inte i tvåvåningsbyggnaderna där lägenheterna är belägna. Två pooler varav en är uppvärmd vintertid till minst 20 grader. Pooltemperaturen kan dock sjunka några grader på morgnar, kvällar och vid dåligt väder. Separat barnpool också är uppvärmd. Begränsad lokal trafik vid hotellet.

Apollo Mondo Selected
Apollo Mondo Selected
 • Hög kundnöjdhet
 • Mondo Coffee
 • Polly & Mino Playtime 
 • Gratis gym och wifi

Direkttransfer till och från hotellet!

Som gäst på Green Garden Resort kan du boka direkttransfer till och från flygplatsen. Det betyder att transferbussens första stopp alltid är vid Green Garden Resort och vid avresa är det alltid sista stoppet innan flygplatsen. Förboka transfern i samband med att du beställer din resa på apollo.se eller ring oss på 0771-37 37 37. Har du redan bokat en resa kan du lägga till transfer via Min bokning.

Kartor över cykelbanor och löprundor

Här kan du ta del av kartorna för cykling och löpning i området kring Green Garden Resort. Cykelbanorna är 2,7 mil och 5,7 mil långa. Löprundorna är 4,1 kilometer5,9 kilometer och 6,4 kilometer långa.

Teneriffa – perfekt för en aktiv familjesemester!

Läs mer på vår blogg om hur det var när pt:n och träningsinstruktören Milla Åkerlund gästade Green Garden tillsammans med familjen och varför Teneriffa, barn och träning är en bra kombi.