Rumstyper på Gran Tacande Wellness & Relax

Dubbelrum

Dubbelrum med två separata sängar och möjlighet till extrabäddar i bäddsoffa. Vissa dubbelrum har även badkar i rummet. Litet kylskåp (som kan fyllas som minibar och är då mot avgift) och espressomaskin där första kapslarna ingår, och resten är mot avgift. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Strykfaciliteter. Hårtork, badrock och tofflor. Bad/dusch och separat wc. Balkong, vissa med havsutsikt eller begränsad havsutsikt. Städning 7 dagar/vecka.
Rumsstorlek: ca 45 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer/2-4 personer, 2 barn.

Enkelrum

Enkelrum med stor säng. Litet kylskåp (som kan fyllas som minibar och är då mot avgift) och espressomaskin där första kapslarna ingår, och resten är mot avgift. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Strykfaciliteter. Hårtork, badrock och tofflor. Badrum med dusch och separat wc. Balkong, vissa med begränsad havsutsikt. Städning 7 dagar/vecka.
Rumsstorlek: ca 45 kvadratmeter.
Antal personer: 1 person.

Kampanjrum

Kampanjrummen är ett begränsat antal rum med dusch och wc för dig som vill bo på Gran Tacande Wellness & Relax, men som inte bryr dig om läge eller utsikt. Uteplats kan inte heller garanteras. Det behöver alltså inte vara någon av de rumstyper som presenteras här.
Antal personer: 2-3 personer/2-4 personer, varav 2 barn.