Rumstyper på Gran Tacande Wellness & Relax

Dubbelrum

Dubbelrum med två separata sängar och möjlighet till extrabäddar i bäddsoffa. Tv med satellitkanaler och litet kylskåp (som kan fyllas som minibar och är då mot avgift). Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Hårtork, badrock och tofflor. Bad/dusch och separat wc. Balkong, vissa med havsutsikt eller begränsad havsutsikt. Städning 7 dagar/vecka.
Rumsstorlek: ca 45 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer/2-4 personer, 2 barn.

Enkelrum

Enkelrum med stor säng. Tv med satellitkanaler och litet kylskåp (som kan fyllas som minibar och är då mot avgift). Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Hårtork, badrock och tofflor. Badrum med dusch och separat wc. Balkong, vissa med begränsad havsutsikt. Städning 7 dagar/vecka.
Rumsstorlek: ca 45 kvadratmeter.
Antal personer: 1 person.

Kampanjrum

Kampanjrummen är ett begränsat antal rum med dusch och wc för dig som vill bo på Gran Tacande Wellness & Relax, men som inte bryr dig om läge eller utsikt. Uteplats kan inte heller garanteras. Det behöver alltså inte vara någon av de rumstyper som presenteras här.
Antal personer: 2-3 personer/2-4 personer, varav 2 barn.

Sviter

Eleganta sviter med ett sovrum med två sängar. Vardagsrum med sittgrupp och litet matbord. Möjlighet till extrabäddar i bäddsoffa. Platt-tv med satellitkanaler i båda rummen. Litet kylskåp som på begäran kan fyllas som minibar och är då mot avgift. Gratis luftkonditionering, deponering och wifi. Badrock och tofflor. Hårtork. Jacuzzi, massage dusch och wc. Balkong, vissa med havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka.
Rumsstorlek: ca 60 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer/2-4 personer, varav 2 barn.