Kundomdömen om Gran Tacande Wellness & Relax

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,8 av 10 baserat på 12 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,8 / 10
Städning
 
9,4 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,9 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,8 / 10
Faciliteter
 
8,8 / 10
Mat och dryck
 
9,1 / 10
Rum/lägenhet
 
8,3 / 10
Service
 
9,2 / 10

Senaste omdömena


9 av 10

+
Väldigt bra mat. Jättesköna sängar. Utomordentligt trevlig personal.
-
Barnen hade sett fram emot att leka i lekrummet men lekrummet hade otroligt snåla öppettider. Jag förstår inte varför det inte bara var öppet.

Bekräftad gäst: 2020-01-12


8 av 10

+
Läget, trädgården och havsutsikten
-
Bör renoveras. Vi frågade säljaren två gånger om det fanns ett badkar mitt i rummet (som förra gången vi var på Gran Tacande. Han garanterade att vi inte skulle få ett rum med ett badkar mitt i rummet. När vi checkade in så fick vi trots det ett rum med badkar mitt i rummet. Sånt får inte hända.

Bekräftad gäst: 2019-11-24


6 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2018-12-09


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2018-11-04


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2018-11-04


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2018-10-29


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

90% av resenärerna rekommenderar

2839 omdömen
Utmärkt
 
1990
Väldigt bra
 
567
Bra
 
158
Mindre bra
 
73
Underkänt
 
51

5 senaste omdömen

2017-08-03

Inlägg av denniswilder Farnham, Storbritannien

Kunde vara bättre

Vi kom hit innan alla byggnadsarbetet. Vi bodde där som en familj på 4 i 10 nätter. Underhållningen var bra. Det var irriterande när de bytte showprogram i sista minuten. Det skedde omkring 3 gånger. Det var en stor byggarbetsplats mittemot hotellet. Vi kunde höra byggnadsarbetena från vårt rum. Efter 6 nätter vi hade nog. Vi bad om att byta rum. De gav oss ett bättre rum. Maten vid frukost och kvällsmat var mycket bra. Till lunch brukar vi gick till en lokal restaurang som heter vita tapas. Maten var fantastisk. Personalen var mycket trevlig. Om du funderar på att åka skulle jag vänta till efter ombyggnadsarbetet var klart.

 
2017-07-01

Inlägg av Roxana3098 Stockholm, Sverige

Mycket ljud pga renovering

Ringde de innan resa och frågade om renoveringen är störande för jag har en liten bebis och måste vara på hotellet nästan hela tiden, de sa nej . Men när jag va där då va det hemskt. Ljud från 9 på morgonen till 7 på eftermiddag. Ja hade en vecka semester vilket slutade med huvudvärk och stress. Både mina pengar och min tid gick åt skogen.

 
2016-01-06

Inlägg av Staffan K Uddevalla, Sverige

Perfekt

Utmärkt service. Vill särskilt framhålla reception och matsal som var snabba och mycket hjälpsamma. Jättefina välskötta rum och poolområde. Nära till playan med strandpromenad, köpcentra, och restauranger.

 
2015-03-17

Inlägg av kul51 Göteborg

Ett underbart hotell med toppenservice!

Vi bodde i Puerto de la Cruz och hyrde bil ett par dagar för att se lite mera av ön. Hotellet ligger nära havet i Costa Adeje som är lugnare än Playa Americas. Vid ankomsten möttes vi redan utanför hotellet av en trevlig kille som undrade vad vi ville ha att dricka och tog hand om vår bil samt parkerade den. Efter incheckningen och ett glas Cava visades vi till vårt rum, och hade blivit uppgraderade till havsutsikt. Rummen är fina med stora sängar med sänghimmel, samt en fin soffgrupp. Balkongen är fint möblerad och rymlig. Badrum med separat dusch, badkar och separat toalett med bidé, 2 tvättställ, bra hårtork och förstoringsspegel med belysning. En stund efter ankomsten kom roomservice med en flaska cava på is. På kvällen var det underhållning av hög klass, och mannen som presenterade allt kom fram till vårt bord och undrade om vi nyanlända, samt hälsade oss välkomna. Trevligt! Vi återkommer gärna hit, maten är också mycker bra, det enda som man kan säga något negativt om är baconet på frukosten, kändes mycket klistrigt, borde inte serveras på ett så fint hotell somannars är perfekt!

 
2014-12-02

Inlägg av PerB617 Falun, Sverige

Klasshotel med bra läge

Ett bra hotell som lever upp till sina stjärnor. Läget nära strand, strandpromenad och restauranger i ett trevligt och högkvalitativt område. Välj rum med havsutsikt och du blir inte besviken på egen terrass i kvällssolen. Trevlig och tillmötesgående personal gör vistelsen angenäm. Poolområdet ligger i etage varav en pool är uppvärmd och solstolar ar en acceptabel avskildhet. Frukostserveringen är av hög klass med kockar som lagar till omeletter och annan varm mat. Kvällsbuffen är variationsrik och håller hög kvalitet både vad gäller utbud och fräschhet.. Men välj halvpension med tanke på alla trevliga restauranger i närheten!!