1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Gran Tacande Wellness & Relax

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
8,8 / 10
Städning
 
9,2 / 10
Service
 
9,1 / 10
Faciliteter
 
9,1 / 10
Mat och dryck
 
8,9 / 10
Rum/lägenhet
 
9,0 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,0 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,9 / 10

10 senaste omdömen


6 av 10

Lars,
Stockholm

+
Läget, frukosten, servicen, poolområden, aktiviteter
-
Bättre sängar i rummen (våran var trasig) Tillgång till dubbelsängar Bättre fungerande AC i rummen Room service även efter kl 17

Bekräftad gäst: 2018-12-09


9 av 10

Hasse,
Mariehamn

+
Läget, utsikten och det oftast vindskyddade poolorådet samt trevlig personal
-
Bättre med lätta stolar på balkongen än den malplacerade låga soffan. Systemet med betalning av drycker till maten, mat o dryck vid poolområdet borde förbättras med tydligare specifikationer på varje inköp. En modernisering till 2000-talet vore på sin plats.

Bekräftad gäst: 2018-04-01


8 av 10

,

+
Läget
-
Buffén , mycket att välja på men saknade info om rätterna

Bekräftad gäst: 2018-03-11


10 av 10

,

+
En helt fantastisk service hele vejen igennem.
-

Bekräftad gäst: 2018-04-15


8 av 10

Torben,
Hellerup

+
Værelsernes størrelse og beliggenheden.
-
Hotellet virkede sine steder lidt slidt. Man har renoveret værelserne, men vores værelse var fx præget af lugtgener i en grad, så vi bad om - og fik - et andet værelse. Det forløb smidigt og problemløst.

Bekräftad gäst: 2018-03-04


10 av 10

Birthe,
Hvidovre

+
Værelset og maden
-

Bekräftad gäst: 2018-02-25


5 av 10

Grethe,
Viborg

+
Gode værelser.
-
Det stod 25m til stranden, det var fra 50-150m. Var delvis svært for gangbesværede, trapper mellem nivåene i pool-området bl.a.

Bekräftad gäst: 2018-02-18


8 av 10

Antero,
Espoo

+
Sijainti, siisteys , hyvät altaat , hyvä aamupala
-

Bekräftad gäst: 2018-12-17


10 av 10

Olav,
Bergen

+
Beliggenhet, mat/service
-
Badekar hører til på baderommet - passer absolutt ikke Ved siden av sengen

Bekräftad gäst: 2019-03-31


9 av 10

Magne,
Rogald

+
Stillheten
-
Nei

Bekräftad gäst: 2018-11-25


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

90% av resenärerna rekommenderar

2723 omdömen
Utmärkt
 
1894
Väldigt bra
 
555
Bra
 
151
Mindre bra
 
73
Underkänt
 
50

5 senaste omdömen

2017-08-03

Inlägg av Suntel6lion Farnham, Storbritannien

Kunde vara bättre

Vi kom hit innan alla byggnadsarbetet. Vi bodde där som en familj på 4 i 10 nätter. Underhållningen var bra. Det var irriterande när de bytte showprogram i sista minuten. Det skedde omkring 3 gånger. Det var en stor byggarbetsplats mittemot hotellet. Vi kunde höra byggnadsarbetena från vårt rum. Efter 6 nätter vi hade nog. Vi bad om att byta rum. De gav oss ett bättre rum. Maten vid frukost och kvällsmat var mycket bra. Till lunch brukar vi gick till en lokal restaurang som heter vita tapas. Maten var fantastisk. Personalen var mycket trevlig. Om du funderar på att åka skulle jag vänta till efter ombyggnadsarbetet var klart.

 
2017-07-01

Inlägg av Roxana3098 Stockholm, Sverige

Mycket ljud pga renovering

Ringde de innan resa och frågade om renoveringen är störande för jag har en liten bebis och måste vara på hotellet nästan hela tiden, de sa nej . Men när jag va där då va det hemskt. Ljud från 9 på morgonen till 7 på eftermiddag. Ja hade en vecka semester vilket slutade med huvudvärk och stress. Både mina pengar och min tid gick åt skogen.

 
2016-01-06

Inlägg av Staffan K Uddevalla, Sverige

Perfekt

Utmärkt service. Vill särskilt framhålla reception och matsal som var snabba och mycket hjälpsamma. Jättefina välskötta rum och poolområde. Nära till playan med strandpromenad, köpcentra, och restauranger.

 
2015-03-17

Inlägg av kul51 Göteborg

Ett underbart hotell med toppenservice!

Vi bodde i Puerto de la Cruz och hyrde bil ett par dagar för att se lite mera av ön. Hotellet ligger nära havet i Costa Adeje som är lugnare än Playa Americas. Vid ankomsten möttes vi redan utanför hotellet av en trevlig kille som undrade vad vi ville ha att dricka och tog hand om vår bil samt parkerade den. Efter incheckningen och ett glas Cava visades vi till vårt rum, och hade blivit uppgraderade till havsutsikt. Rummen är fina med stora sängar med sänghimmel, samt en fin soffgrupp. Balkongen är fint möblerad och rymlig. Badrum med separat dusch, badkar och separat toalett med bidé, 2 tvättställ, bra hårtork och förstoringsspegel med belysning. En stund efter ankomsten kom roomservice med en flaska cava på is. På kvällen var det underhållning av hög klass, och mannen som presenterade allt kom fram till vårt bord och undrade om vi nyanlända, samt hälsade oss välkomna. Trevligt! Vi återkommer gärna hit, maten är också mycker bra, det enda som man kan säga något negativt om är baconet på frukosten, kändes mycket klistrigt, borde inte serveras på ett så fint hotell somannars är perfekt!

 
2014-12-02

Inlägg av PerB617 Falun, Sverige

Klasshotel med bra läge

Ett bra hotell som lever upp till sina stjärnor. Läget nära strand, strandpromenad och restauranger i ett trevligt och högkvalitativt område. Välj rum med havsutsikt och du blir inte besviken på egen terrass i kvällssolen. Trevlig och tillmötesgående personal gör vistelsen angenäm. Poolområdet ligger i etage varav en pool är uppvärmd och solstolar ar en acceptabel avskildhet. Frukostserveringen är av hög klass med kockar som lagar till omeletter och annan varm mat. Kvällsbuffen är variationsrik och håller hög kvalitet både vad gäller utbud och fräschhet.. Men välj halvpension med tanke på alla trevliga restauranger i närheten!!