Bahia Principe Sunlight Costa Adeje

 • Bra All Inclusive
 • Vackra vyer
 • Uppskattad familjepärla

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått utmärkelsen inom sin klass och kategori baserat på våra egna gästers kundnöjdhet.

Bahía Principe Sunlight Costa Adeje är ett härligt All Inclusive-hotell på Teneriffa som passar hela familjen! Närheten till havet och det fina poolområdet får snabbt frusna vintersjälar att tina upp. Efter middagen kan du förse dig själv med kvällens drink i lobbyn och vimla lite före kvällsunderhållningen. Allt ingår och stämningen är på topp!

Travelife Guld

Hotellet har en väl utvecklat fokus på hållbarhet. Det uppmuntrar underleverantörer och andra i samhället att agera etiskt och hållbart. Det söker ständigt efter nya saker att förbättra och arbetar för att inspirera andra att göra likadant.


Rumstyper

Dubbelrum för 1-3 personer. Juniorsviter för 2-3 personer/2-4 personer, varav 2 barn.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Gästerna gillar

Rent och snyggt, bra service, mat o dryck
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 7463 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 1,5 km
Till centrum: 2 km
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Bahía Principe Sunlight Costa Adeje ligger precis intill havet och har utsikt över både havet och grannön La Gomera. Här finns ett stort och härligt poolområde där hela familjen både kan leka loss i vattnet och koppla av under en skuggande parasoll. Poolområdet har tre pooler, varav en är uppvärmd vintertid till minst 20 grader. Det finns också en separat barnpool och jacuzzi. Gratis solstolar och parasoller  samt handdukar mot deposition. Poolbar. Nedanför poolområdet finns också en liten sten-/klippstrand där du kan svalka dig i havet.

På hotellet finns bufférestaurangen Mirador och à la carte-restaurangerna Rodisio och Portofino, som serverar brasiliansk respektive italiensk mat. Alla restauranger kräver vårdad klädsel (shorts är inte tillåtet). Kvällarna kan du avsluta i någon av barerna, som är öppna kvällstid.

Hotellet har ett spa som erbjuder olika behandlingar mot avgift. Det finns också ett mindre gym samt squash och aerobics som är gratis. Biljard mot avgift. Barnklubb i hotellets regi med engelsktalande personal, för barn i ålder 4-12 år. Lekplats (för yngre barn) och minidisco. Reception som är öppen dygnet runt. Gratis wifi i allmänna utrymmen. Olika butiker. I närheten ligger en golfbana.

Till Playa Paraísos centrum och till klippbad är det ca 2 kilometer. Till sandstränderna vid Playa de las Americas är det ca en mil. Två hotellbussar går dagligen till Playa de las Americas (den ena är gratis, reservera plats dagen innan i receptionen). Gratis utomhusparkering samt inomhusparkering mot avgift. Ingen trafik.

Systerhotell och Bahia Principe Village
Som gäst på hotellet är du också välkommen till grannhotellet Bahía Principe Sunlight Tenerife. Här finns ytterligare ett poolområde med separat barnpool samt två à la carte-restauranger som serverar asiatisk och mexikansk mat. Det finns också gratis tennis och minigolf.

Utanför hotellområdet ligger "Bahia Principe Village" som är uppbyggt som en kanarisk by och tillhör hotellet. Här finns bland annat en sportbar (denna ingår inte i All Inclusive), nattklubb och butiker.

Måltider

All Inclusive. Nyårsmiddag.

All Inclusive

 • Frukostbuffé, kl. 7.30-10.30, serveras i restaurang Mirador.
 • Frukost, kl. 8.00-10.30, serveras i restaurang Italiano Portofino.
 • Lunchbuffé, kl. 13.00-15.00, serveras i restaurang Mirador.
 • Middagsbuffé, kl. 18.30-22.00, serveras i restaurang Mirador.
 • 3 ggr/vecka kan middagen intas på någon av à la carte-restaurangerna. Bord bokas dagen innan i receptionen.
 • Poolbar, kl. 10.00-18.30.
 • Snacks och tilltugg dygnet runt (en snackbar är alltid öppen).
 • Obegränsat med förfriskningar, öl och vin och lokala drinkar, kl. 10.00-23.00.
 • Dag- och kvällsaktiviteter.
 • Mängder av sportaktiviteter.

Observera att ändringar kan förekomma. Som identifikation är det obligatoriskt att bära hotellets armband. All Inclusive gäller hela avresedagen.

Bra att veta

En pool är uppvärmd vintertid till minst 20 grader. Pooltemperaturen kan dock sjunka några grader på morgnar, kvällar och vid dåligt väder. Nivåskillnader på hotellområdet.

Alltid på våra Hotell för barnfamiljer
 • Hög kundnöjdhet
 • Möjlighet till stora rum med plats för minst 3-4 pers
 • Barnpool eller barnsektion
 • Barnsäng och barnvagn ska finnas (Tillägg i bokningen för att vara garanterad)
 • Wifi i allmänna utrymmen