Kundomdömen om Apartments Caribe

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
7,4 av 10 baserat på 38 omdömen
Övergripande bedömning
 
7,4 / 10
Städning
 
7,4 / 10
Korrekt beskrivning online
 
7,5 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,5 / 10
Faciliteter
 
6,6 / 10
Mat och dryck
 
6,1 / 10
Rum/lägenhet
 
7,5 / 10
Service
 
8,1 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2020-03-15


5 av 10

+
2 rum
-
Bättre och städning oftare. Diskning och diskmedel.

Bekräftad gäst: 2020-03-08


3 av 10

+
Läget
-
Frukosten, restaurangtiderna nu stänger den kl 17!!!

Bekräftad gäst: 2020-03-01


10 av 10

+
Trevlig personal och bra bemötande. Läget är perfekt för oss.
-

Bekräftad gäst: 2020-01-19


6 av 10

+
Lugnt och tyst, gångavstånd till strand och matställen
-
En allmän upprustning skulle inte skada

Bekräftad gäst: 2020-01-19


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-12-22


8 av 10

+
Inga fulla och skrikande ungdomar. Behaglig atmosfär.
-
Gärna en barnpool

Bekräftad gäst: 2019-12-15

Svar från Apollo 2019-12-21
Hej Hans Arne, Tack för dina synpunkter. Vad tråkigt att höra att flygresan inte riktigt blev som du hade tänkt dig och att det var mycket skrikande ungdomar på hotellet. Uppstår det problem på flyget eller på hotellet så är det bra om man informerar kabinpersonalen exempelvis eller också hotellpersonalen. Trots detta så hoppas vi att du hade en trevlig semester på Teneriffa med oss. Med vänlig hälsning Linnéa, Kundservice Apollo

8 av 10

+
Läget samt lugnt ooch skönt
-

Bekräftad gäst: 2019-12-15


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-12-15


6 av 10

+
Läget
-
Wifi

Bekräftad gäst: 2019-12-15


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 3,5/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

69% av resenärerna rekommenderar

679 omdömen
Utmärkt
 
165
Väldigt bra
 
267
Bra
 
156
Mindre bra
 
43
Underkänt
 
48

5 senaste omdömen

2019-07-15

Inlägg av 533fredrikt Lidköping, Sverige

Bra läge på hotellet

Bra enkla rum och fin utsikt från våning 4 och uppåt. Perfekt läge på hotellet. Nära shopping stråket och stranden. Kunde hyra cyklar för dagen i receptionen. Mycket bra och prisvärd restaurang bakom hörnet, La Gomera. Hit gick lokalbefolkningen och åt. - Alldaglig pool - Dålig frukost

 
2018-12-25

Inlägg av Per F Borås, Sverige

Dyrt wifi men bra service

Vi hade väntat oss ett fyrstjärnigt hotell, men fick senare en förklaring. Wifi kostade 20€ för en vecka, man kunde få en timme om dagen gratis, saften box kostade 15€ och fjärrkontrollen till TV:n fick man hämta mot en deposition på 10€. I den första lägenheten fanns det ett (1) vägguttag totalt, vi klagade och fick byta till en där det fanns två. Soffbordet var lite vingligt så vi fick ett annat, soffan i den andra lägenheten var mkt nersliten, vi klagade och fick en madrass att lägga i den. Men poolen var stor och härlig, väl tempererat och den veckan vi var där (första veckan i december) var det alltid ledigs solstolar, i regel även i främsta ledet. Hotellet ligger en par km från centrum, men det fanns gott om affärer och restauranger i närheten.

 
2018-02-15

Inlägg av EvaReinl Vallda, Sverige

Helt OK Hotell

Helt OK Hotell för att vara 3 stjärnigt. Nära till allt. Väldigt trevlig personal, speciellt i baren nere vid poolen. Uppvärmd pool som var helt ljummen ett stort plus på det. Rummen helt OK med en underbar utsikt. Ett tips är att välja våning fem och uppåt.

 
2017-12-29

Inlägg av 97annikan Taberg, Sverige

Mkt bra hotell

Bra läge, mellan Siam Mall och havet . Backigt, men inte så farligt. Damen som jobbade vår ankomstdag(17/12) var fruktansvärt sur och var verkligen inte serviceminded. Städning var bra (5dgr/v). Vi bodde 2 vuxna och en 12-åring i en tvårumslägenhet....Inga som helst problem, stora fina lägenheter. Mitt wifi fungerade dock inte de 2 sista dagarna..skulle fått pengar tillbaka, men hann inte detta eftersom vi skulle åka hem

 
2016-02-17

Inlägg av IreneH117 Haninge, Sverige

Hyggligt hotell för pengarna

Bra storlek på lägenheten med ett sovrum. Vi var 3 personer och hade inga problem att få utrymmet att räcka till. Bra med skåp och lådor för tex kläder. Har inte använt köket för matlagning så jag har inte jättebra koll där. Det finns i alla fall mikro, kaffebryggare och vattenkokare som fungerade. Hotellet är lite slitet men skapligt rent, solstolarna var däremot dåliga, de flesta gick inte längre att fälla upp i huvudändan. Frukosten serverades vid poolen eller i baren/minimarket vilket inte var någon rolig miljö. Sammanfattningsvis så är det ett ganska anonymt hotell, lite tråkigt men med en mycket trevlig personal och det väger upp en del. Kan tänka mig att återvända någon fler gång.