Kundomdömen om Adrian Colon Guanahani

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
9,8 av 10 baserat på 8 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
9,8 / 10
Städning
 
8,9 / 10
Service
 
9,6 / 10
Faciliteter
 
8,4 / 10
Mat och dryck
 
9,2 / 10
Rum/lägenhet
 
9,1 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,4 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,4 / 10

Senaste omdömena


9 av 10

Ingvar,
Göteborg

+
Rent och fint, bra personal
-
Bättre variation på maten. Lite tråkigt att få "samma" mat i tre veckor. Den mat som fanns var dock bra. Borde ha ett vinerbjudande för långliggare.

Bekräftad gäst: 2019-04-14


10 av 10

Christian,
Höllviken

+
Läget. Lugnt. Vuxenhotell.
-
Underhållningen var katastrof.

Bekräftad gäst: 2019-03-31


10 av 10

Kaj,
Han i ge

+
Rum service läge frukost
-

Bekräftad gäst: 2019-03-24


10 av 10

Inga-Lill,
Landvetter

+
Bra läge , varierad underhållning på kvällarna.
-
Golvet dammades bara av man blev tyvärr smutsig under fötterna -tofflor ingick- golvet borde tvättats med vatten iallafall veckovis .

Bekräftad gäst: 2019-03-10


10 av 10

,
Ystad

+
-

Bekräftad gäst: 2018-12-23


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

92% av resenärerna rekommenderar

1679 omdömen
Utmärkt
 
1224
Väldigt bra
 
363
Bra
 
77
Mindre bra
 
13
Underkänt
 
2

5 senaste omdömen

2019-06-16

Inlägg av Inga-lill L Göteborg, Sverige

Fantastisk upplevelse.

Ett hotell att rekommendera och som vi återkommer till. Perfekt läge till strandpromenaden . Fint rymligt rum med balkong. Mycket god mat. Vi uppskattade den varierande underhållningen på kvällarna. En stor eloge till trevlig städ och restaurang personal . Stort TACK för champagen på vår bröllopsdag - det uppskattade vi varmt.

 
2018-04-25

Inlägg av 263henrika Rydal, Sverige

lugnt och avkopplande, välstädat

sköna sängar, välstädat hotell. bra wifi, vi hade halvpension, som var bra. Gratis värdeskåp, gott kaffe.P å kvällen så fick man köpa kaffet i baren, på morgonen ingick det när man åt frukost. solsängarna hade en tjock dyna som dem täckte över nattetid, poolhanddukar samt solsängsöverdrag ingick, kunde bytas varje dag. tyckte all personal var trevlig, fanns ett litet gym

 
2016-11-21

Inlägg av ahj345 Vänersborg, Sverige

Lugnt o fridfullt , rent o snyggt

Mycket trevligt hotell, väl värt sina fyra stjärnor. Bra läge nära både centrum o strand. Tre fina pooler som var uppvärmda en med saltvatten, temperaturen kollades x flera / dag. På takterrassen var det ljuvligt att vistas med strålande utsikt. Ett bland de renaste o mest välstädade hotell jag varit på. Badhandukar samt frotté skydd till solsängen fick man byta dagligen och man fick själv bestämma vid incheckningen hur ofta man ville ha bytt lakan o duschhandukar. Fina frukost o middagsbufféer ! Kan rekommenderas men tänk på att man kräver långbyxor till herrarna o inga bara axlar vid middagsbufféer. Vid frukosten något enklare klädsel, såg dock ingen med shorts då heller.

 
2019-10-22

Inlägg av JOHN N Washington, Storbritannien

BRILLIANT HOTEL

This is our third visit to this hotel. There is a wonderful relaxed atmosphere, the staff are exceptional and the food is excellent. The rooms are immaculate and the attention to detail throughout the hotel is wonderful. If you are looking for a kid free holiday with all the advantages of the above then this is the hotel for you. Our thanks again to all of the staff who helped to make this another memorable holiday.

 
2019-10-21

Inlägg av Michael3140 Aylsham, Storbritannien

Club 60-70

Positives. Clean, good location, nice pool areas, friendly staff and tapas restaurant excellent. Negatives. No parking, bit overpriced for what you get, and....due to the no children policy seems to attract a much older clientele than expected. Overall, not a bad place but it felt slightly like a posh old people's home. We didn't want loud bouncy evenings but this seemed to attract such an older customer that it felt slightly lacking in personality and soul. Nothing really negative but certainly a slightly strange holiday due to the type of guest. Which isn't really the hotels fault. We are 42 and 46 which isn't exactly young, but we both felt like we were amongst the youngest of the guests!!!!