1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Adrian Colon Guanahani

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
9,4 / 10
Städning
 
9,3 / 10
Service
 
9,5 / 10
Faciliteter
 
8,6 / 10
Mat och dryck
 
8,9 / 10
Rum/lägenhet
 
9,0 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,3 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,3 / 10

10 senaste omdömen


9 av 10

Ingvar,
Göteborg

+
Rent och fint, bra personal
-
Bättre variation på maten. Lite tråkigt att få "samma" mat i tre veckor. Den mat som fanns var dock bra. Borde ha ett vinerbjudande för långliggare.

Bekräftad gäst: 2019-04-14


10 av 10

Christian,
Höllviken

+
Läget. Lugnt. Vuxenhotell.
-
Underhållningen var katastrof.

Bekräftad gäst: 2019-03-31


10 av 10

Kaj,
Han i ge

+
Rum service läge frukost
-

Bekräftad gäst: 2019-03-24


10 av 10

Inga-Lill,
Landvetter

+
Bra läge , varierad underhållning på kvällarna.
-
Golvet dammades bara av man blev tyvärr smutsig under fötterna -tofflor ingick- golvet borde tvättats med vatten iallafall veckovis .

Bekräftad gäst: 2019-03-10


9 av 10

Anna,
Rydal

+
Städningen och servicen
-
Kaffebryggare eller vattenkokare på rummet

Bekräftad gäst: 2018-04-15


10 av 10

Gunilla,
Karlskoga

+
Lugnet, läget och personalen
-
Ser gärna att kaffemaskin ingår

Bekräftad gäst: 2018-04-08


10 av 10

Jonas,
Stockholm

+
Lugnet och ron samt sam den höga servicenivån och hövliga uppträdandet. Frånvaron av föräldrar som tillåter sina små barn att oavbrutet gallskrika, är välgörande.
-

Bekräftad gäst: 2018-03-11


9 av 10

Glenn,
Kungshamn

+
Riktigt fint med bra läge
-

Bekräftad gäst: 2018-02-25


7 av 10

Rune,
Oslo

+
Beliggenheten
-
Rommet luktet intenst av møllkuler eller noe lignende. Alle solsenger var opptatt av håndkler om de var i bruk eller ikke.

Bekräftad gäst: 2018-03-25


10 av 10

,
Ystad

+
-

Bekräftad gäst: 2018-12-23


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

92% av resenärerna rekommenderar

1632 omdömen
Utmärkt
 
1186
Väldigt bra
 
354
Bra
 
77
Mindre bra
 
13
Underkänt
 
2

5 senaste omdömen

2019-06-16

Inlägg av Inga-lill L Göteborg, Sverige

Fantastisk upplevelse.

Ett hotell att rekommendera och som vi återkommer till. Perfekt läge till strandpromenaden . Fint rymligt rum med balkong. Mycket god mat. Vi uppskattade den varierande underhållningen på kvällarna. En stor eloge till trevlig städ och restaurang personal . Stort TACK för champagen på vår bröllopsdag - det uppskattade vi varmt.

 
2018-04-25

Inlägg av 263henrika Rydal, Sverige

lugnt och avkopplande, välstädat

sköna sängar, välstädat hotell. bra wifi, vi hade halvpension, som var bra. Gratis värdeskåp, gott kaffe.P å kvällen så fick man köpa kaffet i baren, på morgonen ingick det när man åt frukost. solsängarna hade en tjock dyna som dem täckte över nattetid, poolhanddukar samt solsängsöverdrag ingick, kunde bytas varje dag. tyckte all personal var trevlig, fanns ett litet gym

 
2016-11-21

Inlägg av ahj345 Vänersborg, Sverige

Lugnt o fridfullt , rent o snyggt

Mycket trevligt hotell, väl värt sina fyra stjärnor. Bra läge nära både centrum o strand. Tre fina pooler som var uppvärmda en med saltvatten, temperaturen kollades x flera / dag. På takterrassen var det ljuvligt att vistas med strålande utsikt. Ett bland de renaste o mest välstädade hotell jag varit på. Badhandukar samt frotté skydd till solsängen fick man byta dagligen och man fick själv bestämma vid incheckningen hur ofta man ville ha bytt lakan o duschhandukar. Fina frukost o middagsbufféer ! Kan rekommenderas men tänk på att man kräver långbyxor till herrarna o inga bara axlar vid middagsbufféer. Vid frukosten något enklare klädsel, såg dock ingen med shorts då heller.

 
2019-08-19

Inlägg av Tanya79079 Mykolayiv, Ukraina

Hotel Colon Guanahani

We spent 5 wonderful days at this hotel. This 4 star hotel has everything necessary for its guests - nice restaurant, clean rooms and friendly, helpful staff. Swimming pools are clean and you can offer some drinks from the bar. The hotel is quite close to the beach and main tourist area. For breakfasts they offer various dishes and good choice of fruit) So if you want to have a quiet rest in a relaxing and safe atmosphere, go to this wonderful hotel.

 
2019-08-10

Inlägg av alfie27774f Limerick, Irland

Peaceful and relaxing hotel

Stayed here recently with my wife for 2 weeks, found the hotel excellently located, a short walk from plenty of shops, bars and restaurants and also the beach. The hotel itself is kept to a very high standard and all the staff are very friendly and polite. Our room, 428, was spacious and kept immaculately clean every day. We Stayed half board and found it great value for money. Drinks at the hotel are reasonably priced. There are plenty of sun beds in both the pool area and solarium which has lovey views. This was our first visit to this hotel and we will definitely return as we couldn’t have asked for a more relaxing hotel to stay in.