1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Adrian Colon Guanahani

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
9,1 / 10
Städning
 
9,4 / 10
Service
 
9,3 / 10
Faciliteter
 
8,2 / 10
Mat och dryck
 
8,7 / 10
Rum/lägenhet
 
8,5 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,0 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,9 / 10

10 senaste omdömen


9 av 10

Anna,
Rydal

+
Städningen och servicen
-
Kaffebryggare eller vattenkokare på rummet

Bekräftad gäst: 2018-04-15


10 av 10

Gunilla,
Karlskoga

+
Lugnet, läget och personalen
-
Ser gärna att kaffemaskin ingår

Bekräftad gäst: 2018-04-08


10 av 10

Jonas,
Stockholm

+
Lugnet och ron samt sam den höga servicenivån och hövliga uppträdandet. Frånvaron av föräldrar som tillåter sina små barn att oavbrutet gallskrika, är välgörande.
-

Bekräftad gäst: 2018-03-11


9 av 10

Glenn,
Kungshamn

+
Riktigt fint med bra läge
-

Bekräftad gäst: 2018-02-25


10 av 10

Gull-Britt,
Partille

+
Frukosten och rummet
-

Bekräftad gäst: 2018-02-18


9 av 10

,

+
Det lugnaste hotell vi varit på. Alla visade stor hänsyn och det var precis vad vi behövde.
-

Bekräftad gäst: 2017-12-24


8 av 10

Hilkka,
Kotka

+
-
Sänkyjen patjat surkeat. Huoneessa ei ollut edes vedenkeittomahdollisuutta. ELI: Patjojen uusiminen on välttämätöntä. Veden keittomahdollisuus huoneisiin.

Bekräftad gäst: 2017-11-05


7 av 10

Rune,
Oslo

+
Beliggenheten
-
Rommet luktet intenst av møllkuler eller noe lignende. Alle solsenger var opptatt av håndkler om de var i bruk eller ikke.

Bekräftad gäst: 2018-03-25


10 av 10

,
Ystad

+
-

Bekräftad gäst: 2018-12-23


9 av 10

Terje,
Vikersund

+
-

Bekräftad gäst: 2018-12-02


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

92% av resenärerna rekommenderar

1508 omdömen
Utmärkt
 
1093
Väldigt bra
 
325
Bra
 
74
Mindre bra
 
14
Underkänt
 
2

5 senaste omdömen

2018-04-25

Inlägg av 263henrika Rydal, Sverige

lugnt och avkopplande, välstädat

sköna sängar, välstädat hotell. bra wifi, vi hade halvpension, som var bra. Gratis värdeskåp, gott kaffe.P å kvällen så fick man köpa kaffet i baren, på morgonen ingick det när man åt frukost. solsängarna hade en tjock dyna som dem täckte över nattetid, poolhanddukar samt solsängsöverdrag ingick, kunde bytas varje dag. tyckte all personal var trevlig, fanns ett litet gym

 
2016-11-21

Inlägg av ahj345 Clearwater, Florida

Lugnt o fridfullt , rent o snyggt

Mycket trevligt hotell, väl värt sina fyra stjärnor. Bra läge nära både centrum o strand. Tre fina pooler som var uppvärmda en med saltvatten, temperaturen kollades x flera / dag. På takterrassen var det ljuvligt att vistas med strålande utsikt. Ett bland de renaste o mest välstädade hotell jag varit på. Badhandukar samt frotté skydd till solsängen fick man byta dagligen och man fick själv bestämma vid incheckningen hur ofta man ville ha bytt lakan o duschhandukar. Fina frukost o middagsbufféer ! Kan rekommenderas men tänk på att man kräver långbyxor till herrarna o inga bara axlar vid middagsbufféer. Vid frukosten något enklare klädsel, såg dock ingen med shorts då heller.

 
2019-02-17

Inlägg av Maureen P North Yorkshire, Storbritannien

Holiday

We have just returned from our ninth visit to our favourite hotel the Colon Guanahani in Tenerife. We love the hotel & the proximity to restaurants bars & the beach but best of all are the staff they really make this hotel. We often see the same faces year after year so we are not the only ones who think like this. Hopper will be returning again in November

 
2019-02-16

Inlägg av Harry W Ripon, Storbritannien

3rd.visit

Our third visit was just as good as our first. The location is good and about 10 minutes walk to the sea front of Costa Adeje. We had a room on the 3rd.floor overlooking the 2 pools. (the pools are salt water) Food was very good with a good choice. The staff were brilliant, so helpful when needed. Entertainment in the Bar nearly every evening. Pianist/Vocalists/Flamenco/ guitar etc. and one evening a trio played music at the tables in the Dining Room.---nice. We are likely to re-visit this Hotel again next year as we enjoyed it so much.

 
2019-02-15

Inlägg av Jennieac

A return visit after unsuccessful attempts as it was fully book

Though without some five star fasciities we still find the Guanahani excellent. The food was on the whole very good with excellent service by friendly staff the majority of whom speak a variety of languages. The rooms had been decorated since we were last there to a good standard with the very welcome addition of tea and coffee making fascilites. Extra towels (note plural) are provided in your room for poolside etc.