1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Adrian Colon Guanahani

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
9,3 / 10
Städning
 
9,3 / 10
Service
 
9,5 / 10
Faciliteter
 
8,2 / 10
Mat och dryck
 
8,8 / 10
Rum/lägenhet
 
8,7 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,1 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,1 / 10

10 senaste omdömen


9 av 10

Ingvar,
Göteborg

+
Rent och fint, bra personal
-
Bättre variation på maten. Lite tråkigt att få "samma" mat i tre veckor. Den mat som fanns var dock bra. Borde ha ett vinerbjudande för långliggare.

Bekräftad gäst: 2019-04-14


10 av 10

Christian,
Höllviken

+
Läget. Lugnt. Vuxenhotell.
-
Underhållningen var katastrof.

Bekräftad gäst: 2019-03-31


10 av 10

Kaj,
Han i ge

+
Rum service läge frukost
-

Bekräftad gäst: 2019-03-24


10 av 10

Inga-Lill,
Landvetter

+
Bra läge , varierad underhållning på kvällarna.
-
Golvet dammades bara av man blev tyvärr smutsig under fötterna -tofflor ingick- golvet borde tvättats med vatten iallafall veckovis .

Bekräftad gäst: 2019-03-10


9 av 10

Anna,
Rydal

+
Städningen och servicen
-
Kaffebryggare eller vattenkokare på rummet

Bekräftad gäst: 2018-04-15


10 av 10

Gunilla,
Karlskoga

+
Lugnet, läget och personalen
-
Ser gärna att kaffemaskin ingår

Bekräftad gäst: 2018-04-08


10 av 10

Jonas,
Stockholm

+
Lugnet och ron samt sam den höga servicenivån och hövliga uppträdandet. Frånvaron av föräldrar som tillåter sina små barn att oavbrutet gallskrika, är välgörande.
-

Bekräftad gäst: 2018-03-11


9 av 10

Glenn,
Kungshamn

+
Riktigt fint med bra läge
-

Bekräftad gäst: 2018-02-25


10 av 10

Gull-Britt,
Partille

+
Frukosten och rummet
-

Bekräftad gäst: 2018-02-18


9 av 10

,

+
Det lugnaste hotell vi varit på. Alla visade stor hänsyn och det var precis vad vi behövde.
-

Bekräftad gäst: 2017-12-24


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

92% av resenärerna rekommenderar

1557 omdömen
Utmärkt
 
1128
Väldigt bra
 
337
Bra
 
76
Mindre bra
 
14
Underkänt
 
2

5 senaste omdömen

2018-04-25

Inlägg av 263henrika Rydal, Sverige

lugnt och avkopplande, välstädat

sköna sängar, välstädat hotell. bra wifi, vi hade halvpension, som var bra. Gratis värdeskåp, gott kaffe.P å kvällen så fick man köpa kaffet i baren, på morgonen ingick det när man åt frukost. solsängarna hade en tjock dyna som dem täckte över nattetid, poolhanddukar samt solsängsöverdrag ingick, kunde bytas varje dag. tyckte all personal var trevlig, fanns ett litet gym

 
2016-11-21

Inlägg av ahj345 Vänersborg, Sverige

Lugnt o fridfullt , rent o snyggt

Mycket trevligt hotell, väl värt sina fyra stjärnor. Bra läge nära både centrum o strand. Tre fina pooler som var uppvärmda en med saltvatten, temperaturen kollades x flera / dag. På takterrassen var det ljuvligt att vistas med strålande utsikt. Ett bland de renaste o mest välstädade hotell jag varit på. Badhandukar samt frotté skydd till solsängen fick man byta dagligen och man fick själv bestämma vid incheckningen hur ofta man ville ha bytt lakan o duschhandukar. Fina frukost o middagsbufféer ! Kan rekommenderas men tänk på att man kräver långbyxor till herrarna o inga bara axlar vid middagsbufféer. Vid frukosten något enklare klädsel, såg dock ingen med shorts då heller.

 
2019-04-22

Inlägg av Alan H Hertfordshire, Storbritannien

Very pleasant stay

Stayed in this hotel for a week , found it a very nice clean hotel , staff all very friendly and efficient . We stayed bed and breakfast, and the choice of the breakfast was very good. The hotel is in a nice position in the resort. Our only critism is that they need to advertise the entertainment better. It was only by chance we saw someone looking at a screen, and realized it contained all the information about the hotel. This was near the end of our holiday, so we missed most of what was on. If we returned to teneriffe we would stay here again.

 
2019-04-14

Inlägg av clairented Melbourne, Australien

We didn’t want to leave!

We had a wonderfully relaxing stay here in this child free environment, and I highly recommend it. The staff were so friendly, always willing to help and they remembered our specific wants and needs from the first day on. We had half board and the evening buffet was superb, in quantity, quality and creativity, with mouthwatering entree plates, different every night, so many choices of salads and hot dishes, and again mouthwatering desserts. Breakfast also gave us a huge choice of excellent food. As a coeliac I was very well catered for as most of the dishes were labelled clearly with several different allergens, and when in doubt the staff checked for me. On the first night none of the desserts were gluten free so they got special desserts in for me until the chef made gluten free ones. My balcony was in the shade most of the day, but the rooftop pool was always sunny and quieter than the main pool. The only drawback was the noise between the rooms, especially the TV, furniture being dragged along the floor and the noise in the afternoon of cleaning the room next door for the next occupant. However the only time I could hear talking was through the door that links rooms to make them family rooms, so perhaps ask to have one without a door if you’re very sensitive to noise. The hotel offered some very good value tours, there were local buses, plenty of shops nearby and of course the beach and cliff top walks, so the position was excellent. Overall a stunning experience, we didn’t want to leave.

 
2019-04-13

Inlägg av Mike C Dorchester, Storbritannien

Another Warm Welcome

The welcome we received for our latest stay at the Colon Guanahani was warmer than ever. From check in on arrival to our final dinner at the poolside restaurant, the staff did everything they could to make our stay comfortable and enjoyable. The hotel amenities benefitted from one or two extra touches, such as the complementary coffee and tea making facilities, and the standard of catering and service in the poolside restaurant were absolutely excellent. We will be back.