1. Flyg & hotell

 2. Boendeval

 3. Tillval

 4. Uppgifter

 5. Bekräfta

 6. Bokat

Adrian Colon Guanahani

 • Hotell för vuxna över 16 år
 • Flera uppvärmda pooler
 • Välkänt spanskt och internationellt kök

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått utmärkelsen inom sin klass och kategori baserat på våra egna gästers kundnöjdhet.

Adrian Colon Guanahani i Playa de las Americas är ett mycket stilfullt, nyrenoverat hotell för vuxna resenärer. Det perfekta läget nära strand och centrum i kombination med en avslappnad atmosfär gör hotellet till en riktig semesteroas. Här finns flera pooler, spa och en uppskattad restaurang där man kan inta romantiska middagar på uteterrassen.

Travelife Guld

Hotellet har en väl utvecklat fokus på hållbarhet. Det uppmuntrar underleverantörer och andra i samhället att agera etiskt och hållbart. Det söker ständigt efter nya saker att förbättra och arbetar för att inspirera andra att göra likadant.


Rumstyper

Dubbelrum för 2 personer. Superiorrum för 2 personer. Sviter för 2 personer.

Läs mer om våra rumstyper
Fråga en gäst

Gästerna gillar

Städningen och servicen
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 1487 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 150 m
Till centrum: 150 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Adrian Colon Guanahani är ett modernt vuxenhotell i Playa de las Americas. På hotellet finns ett poolområde med två saltvattenspooler samt en sötvattenspool och jacuzzi uppe på taket. Alla pooler är uppvärmda till minst 20 grader. Pooltemperaturen kan dock sjunka några grader på morgnar, kvällar och vid dåligt väder. Gratis solstolar, parasoller och handduksservice.

Bufférestaurang som serverar frukost och middag. Temabufféer flera gånger i veckan. Vårdad klädsel på restaurangen. I pool-/snackbaren La Pérgola serveras snacks, dryck och à la carte-luncher. Levande musik kvällstid på baren Sala. Kvällsshower flera kvällar i veckan.

Hotellet har ett sportområde med litet gym och bordtennis som är gratis. Biljard mot avgift. Det finns också ett spa med bastu, jacuzzi och hamam samt olika behandlingar mot avgift. Reception som är öppen dygnet runt. Gratis wifi i allmänna utrymmen. Room service (kl. 8.00-22.00) och tvättservice mot avgift. 150 meter till strand, affärer, restauranger i Playa Fañabé. Ca 3 kilometer till 18-håls golfbanan. Genomfartstrafik.

På systerhotellet Jardines De Nivaria, ca 50 meter bort, finns en prisbelönt gourmetrestaurang som serverar spanska och franska rätter (denna ingår inte i halv-eller helpension). På systerhotellet finns också tennis mot avgift.

Måltider

Frukostbuffé. Nyårsmiddag. Halv- och helpension mot tillägg.

Alltid på våra Hotell för vuxna
 • Klassificering minst 3+
 • Hög kundnöjdhet
 • Wifi i allmänna utrymmen