1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Adrian Colon Guanahani

  • Hotell för vuxna över 16 år

Adrian Colon Guanahani har ett perfekt läge, nära den härliga strandpromenaden i Playa de las Americas. Läget i kombination med en avslappnad och vuxen atmosfär gör hotellet till en riktig semesteroas. Här finns två härliga poolområden, varav det en ligger uppe på taket med svårslagen utsikt.

Veckans resmål

Boka senast den 29/9 och få 1000:- rabatt/person på resor till Kanarieöarna med avresa 1/11 - 31/3. Gäller endast nybokningar. Gäller ej ospecificerat boende eller endast flyg. Rabatten är redan avdragen i priset. 

Travelife Guld

Hotellet har en väl utvecklat fokus på hållbarhet. Det uppmuntrar underleverantörer och andra i samhället att agera etiskt och hållbart. Det söker ständigt efter nya saker att förbättra och arbetar för att inspirera andra att göra likadant.


Rumstyper

Dubbelrum för 2 personer. Superiorrum för 2 personer. Sviter för 2 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Gästerna gillar

Rent och fint, bra personal
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 1652 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 150 m
Till centrum: 150 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Adrian Colon Guanahani är ett modernt hotell med vuxen atmosfär. Med sitt läge i Playa de las Americas kan du se fram emot avkoppling tillsammans med ett myllrande stadsliv. Runt hotellets vackra poolområdet vajar höga palmer och runt de två saltvattenspoolerna finns gratis solstolar och parasoller. Uppe på hotellets tak finns ytterligare ett poolområde med en sötvattenspool, jacuzzi och solstolar med parasoller. Handduksservice. Alla pooler är uppvärmda till minst 20 grader.

I bufférestaurangen serveras frukost och middag. Flera kvällar i veckan erbjuds olika teman i restaurangen. Vårdad klädsel krävs under middagarna. I pool-/snackbaren La Pérgola en à la carte-lunch men även enklare rätter och snacks. Avsluta kvällarna med ett gott glas vin i baren Sala. Flera kvällar i veckan erbjuds levande musik och shower.

Vill du röra på dig har hotellet ett sportområde med litet gym. Här finns också gratis bordtennis samt biljard mot avgift. Efter träningen kan ett besök i hotellets spa vara trevligt.

Receptionen är öppen dygnet runt. Gratis wifi i allmänna utrymmen. Room service (kl. 8.00-22.00) och tvättservice mot avgift. Systerhotellet Jardines De Nivaria som ligger ett 50-tal meter bort har en prisbelönt gourmetrestaurang med spansk och fransk meny (denna ingår inte i halv-eller helpension). På systerhotellet finns också tennis mot avgift. Till Playa Fañabés strandpromenad med restauranger och shopping är det ca 150 meter. Även stranden ligger här. Genomfartstrafik.

Måltider

Frukostbuffé. Nyårsmiddag. Halv- eller helpension mot tillägg.

Bra att veta

Pooltemperaturen kan dock sjunka några grader på morgnar, kvällar och vid dåligt väder.

Alltid på våra Hotell för vuxna
  • Klassificering minst 3+
  • Hög kundnöjdhet
  • Wifi i allmänna utrymmen