Våra orter, Teneriffa

Nedan ser du våra charterresmål på Teneriffa. Är du intresserad av någon annan ort på ön? Då kan du alltid ta en titt på våra paketresor med flexibel reslängd.

orter sorterade efter

På Teneriffas kanske mest kända och levande turistort finns allt du kan önska dig för en skön semester. Börja med sol och bad på de härliga stränderna. Fortsätt med shopping och middag i centrum och avsluta på något av de många diskoteken eller nattklubbarna.

Läs mer om Playa De Las Americas 23 hotell från 3 298 SEK

Vill du bo lite lugnare, men ändå ha tillgång till ett bra utbud av restauranger och shopping, är våra resor till Los Cristianos något för dig. På denna mysiga semesterort kan du sola, bada och ha det skönt. Den härliga strandpromenaden leder bort till Playa de las Americas och det finns gott om utf...

Läs mer om Los Cristianos 4 hotell från 4 448 SEK

Under din resa till Callao Salvaje kan du verkligen koppla av och ta dagen som den kommer. Lugn och ro med närhet till många härliga utflyktsmål utmärker denna sköna lilla semesterort.

Läs mer om Callao Salvaje 1 hotell från 5 038 SEK

Lugn och ro och goda utflyktsmöjligheter utmärker våra resor till Los Gigantes på Teneriffas sydvästkust. Här kan du både vila ut och samla energi genom nya, fascinerande naturupplevelser. Du bor i den trivsamma fiskebyn Puerto de Santiago och direkt vid stranden Playa de la Arena, med genuin och av...

Läs mer om Los Gigantes & Playa De La Arena 3 hotell från 5 048 SEK

Boka en resa till Puerto de la Cruz, som trots att den är Teneriffas äldsta turiststad, inte är särskilt exploaterad. Tvärtom är staden den mest kanariska av turistorterna på Teneriffa, och av många ansedd som den charmigaste.

Läs mer om Puerto De La Cruz 4 hotell från 3 398 SEK