Vigilia Park

På Vigilia Park bor du i rymliga lägenheter mitt i den mysiga fiskebyn Puerto de Santiago på Teneriffa. Med två fina poolområde, varav det ena ligger på taket och lockar med svårlagen utsikt, kan hela familjen finns svalka. I hotellets restaurangen äter ni gott och precis utanför hotellet finns ytterligare restauranger och barer.


Rumstyper

Tvårumslägenheter för 1-3 personer/1-4 personer, varav 2 barn. Trerumslägenheter för 3-6 personer, varav 2 barn.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 870 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 1 km
Till centrum: 0 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Lägenhetshotellet Vigilia Park ligger i den gamla fiskebyn Puerto de Santiago strax söder om Los Gigantes på Teneriffa. Hotellet har två poolområde, varav ett nere på markplan och ett uppe på taket som också har separat barnpool. Från takpoolen kan du njuta av panoramautsikten över de mäktiga Los Gigantes-klipporna, och vid bra väder syns även grannöarna La Gomera och La Palma. Runt båda poolerna finns solstolar, parasoller och poolbar som serverar svalkande drycker och enklare rätter. Hotellets bufférestaurang La Tasca serverar frukost och middag.

På hotellet finns roliga aktiviteter för hela familjen, bland annat en liten minigolfbana, biljard och bordtennis mot avgift. Det finns även en lekplats. Vill du träna under semester finns ett gym som är gratis att använda. Gratis bastu. Wifi i allmänna utrymmen mot avgift. Nere på gatan finns ett stort shoppingcenter. Naturliga havspooler finns ca 500 meter från hotellet och närmaste strand med svart lavasand ligger ca 1 kilometer från hotellet. Precis vid hotellet finns en busshållplats så det är enkelt att ta sig runt med lokalbuss.

Måltider

Inga. Frukostbuffé eller halvpension mot tillägg. Nyårsmiddag.

La Tasca Restaurant serverar:

  • Frukostbuffé, kl. 7.30-10.00.
  • Middagsbuffé, kl. 18.30-21.30.

Poolbaren Vitaminas är öppen mellan 10.00-23.00, och poolbaren Vistas är öppen mellan kl. 10.00-18.00.

Bra att veta

Poolen på markplan har pool med uppvärmd pool som är uppvärmd vintertid till minst 20 grader. Pooltemperaturen kan dock sjunka några grader på morgnar, kvällar och vid dåligt väder.