Kundomdömen om Landmar Playa La Arena

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,5 av 10 baserat på 173 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,5 / 10
Städning
 
8,9 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,2 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,3 / 10
Faciliteter
 
8,5 / 10
Mat och dryck
 
7,5 / 10
Rum/lägenhet
 
8,7 / 10
Service
 
8,4 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

+
Det mesta
-
?

Bekräftad gäst: 2020-03-15


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2020-03-08


8 av 10

+
Alt fanns på hotellet.
-
Jag köpte i Sverige tillägg för begränsad havsutsikt. Men på hotellet fick jag betala extra 770 kr för begränsad havsutsikt. Personalen på hotellet brydde sig inte om min tillägg. Det är inte bra. Apollo personal har jag inte seet på hela veckan.

Bekräftad gäst: 2020-03-08


9 av 10

+
Personalen på receptionen. Trevliga, hjälpsamma, tillmötesgående. Vi var premiumgäster och blev väldigt bra bemötta vid poolen för premiumgästerna.
-
Fantastisk god mat med undantag av ett par middagarna (tema Indien och Italien). Även några av serveringspersonalen var mindre trevliga. De har ett stressigt jobb men det ska inte gå ut över gästerna om de uppträder hövligt.

Bekräftad gäst: 2020-03-08


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2020-03-01


9 av 10

+
Känner oss som hemma har bott här minst 10 gr
-
Äldre tiders uppträde på kvällarna

Bekräftad gäst: 2020-02-09


10 av 10

+
Stora fina rum Välstädat.
-

Bekräftad gäst: 2020-01-19


8 av 10

+
Lobbyn och maten
-
Bättre sängar. De var stenhårda!

Bekräftad gäst: 2020-01-05


8 av 10

+
Friendly staff
-

Bekräftad gäst: 2020-01-05


9 av 10

+
Hotellets alla evenemang
-
Maten för mycket engelskt

Bekräftad gäst: 2019-12-22


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

78% av resenärerna rekommenderar

6578 omdömen
Utmärkt
 
2903
Väldigt bra
 
2403
Bra
 
849
Mindre bra
 
253
Underkänt
 
170

5 senaste omdömen

2019-03-24

Inlägg av Emelie V

Generös all inclusive, lungt läge vid stranden

Vi hade en jättebra avkopplande vecka, god frukost och middag, ok lunch, gott om vegetariskta alternativ. Generöst med alternativ med och utan alkohol. Välstädat och omskött. Trevlig personal. Vi var mest på stranden, solstol och parasolll ingår. Går att gå efter kusten till andra byar. Mysig miljö.

 
2019-01-11

Inlägg av Stefan H

Frukansvärt hotell

Ett av de sämsta hotell jag varit på. Smutsigt, dålig hygien, en byggarbetsplats och sen blir man sjuk av att äta där. Under vår vistelse så spyde folk överallt. I hissen, vid poolen och på rummen. Vi blev alla magsjuka. Restaurangen serverar dåligt stekt kyckling och hanterar öppet rå och tekt kyckling med amma verktyg och händer. Hotellet är en byggarbetsplats och delar av poolerna var avstängda under hela veckan. Servicen är obefintlig med otrevlig och stressad personal. Maten är förutom direkt ohygeniskt, tråkig och smaklös. Städningen är dålig och det finns myror och insekter på rummen. Hotellet är slitet och rummen omorderna och slitna. Sängarna är nog de håradste jag upplevt. Dålig nattsömn och ont i kroppen efter en natt i dessa sängar. Nycklarna till rummen fungerade inte och man fick flera gånger om dagen gå ner till receptionen för att byta. Hissarna var slitan och fungerade dåligt. De var också smutsiga och flera gånger med spyor i. Hotellet har inget intresse att hjälpa gästerna och servicen är under all kritik. ÅK INTE HIT!

 
2018-12-11

Inlägg av Mariastefan74 Skåne län, Sverige

Super fint hotel :)

Super fint hotel och maten va ok. På lunchen va pool barens mat super god pommes hamburgare sallad lökringar m.m :) Drinkarna var också bra där... sex on the beach o ölen va bäst ! på dom andra barerna va dom inte goda tyckte vi . Vi önskade att bo högt upp o med poolutsikt och de fick vi .. var ett kanon rum är väldigt glad att vi inte betala upp för att få ett lite större rum plus ligga på inhängnat pool område ?? när man såg de så tänkte man ju direkt tur man inte betala för de :) Plus i matsal var där specialla platser för dom men va skulle de hjälpa ? var ju lika mycke oväsen ändå haha :) vi satt där ute o de var super mysigt. Och vi låg vid poolen där dom hade lite aktiviteter o musik de va super bra ! Frukosten va absolut de bästa :) Kan varmt rekmendera detta hotell :) Obs. Tennis va oxå kanon !

 
2018-11-04

Inlägg av 581ssson Göteborg

Fint poolområde med dålig service

Hotellet har ett fint och rent poolområde och vattnet håller kall men helt ok temp. Det var inga problem att få solstolar!Vattenrutechkanan är kul för mindre barn, men har bara öppet 2x2h per dag. Teen club är kul för barn mellan 7-12 år och engelska fungerar bra! De har kul aktiviteter och det finns saker att göra för alla tex minigolf, vattengympa och vattenpolo. Hotellet är dock lite slitet, hål i lakan, skavanker här och där men rummen är rena och fina. Däremot är de gemensamma toaletterna inte fräscha och jag tror aldrig det fanns någon tvål på tjejernas någon av de gånger jag var där. Matsalen är slamrig och högljudd. Personalen är stressad och kastar bestick och porslin. Sitt ute på den fina verandan! Där är sett tar och vackert. En dag städade personalen av våra drickor innan vi ätit klart. En annan dag blev vi aldrig erbjudna dryck under hela middagen! Maten är helt ok för all inclusive. Varierade teman varje dag. Försök inte få service från manlig personal i receptionen. De är rakt otrevliga och har ingen känsla för service. Jag kan inte heller förstå varför man måste ha deposition på handdukar och golfklubbor på all inclusive.

 
2018-03-05

Inlägg av Rolle M

Playa la Arena

Vi bodde på hotellet under en vecka i februari 2018. Hotellet är väldigt stort och snyggt. Servicen fungerar bra och personalen är bra. Maten i matsalen (vi hade all inclusive) var väldigt god och varierande. Det som dock var en nackdel var (o)ljudet i matsalen. På grund av att det är högt till tak, många människor och hårda material i golv och tak, är ljudnivån väldigt hög. Städningen fungerade bra och rummen var fräscha. Överlag är det nog ett hotell som man kan rekommendera och som man kan tänka sig att besöka flera gånger. Höjdnivåerna i Los Gigantes är ganska stora så man får räkna med att jobba lite med vadmusklerna under promenader.