1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Dragos Del Sur

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
8,4 / 10
Städning
 
8,5 / 10
Service
 
8,6 / 10
Faciliteter
 
7,7 / 10
Mat och dryck
 
8,4 / 10
Rum/lägenhet
 
8,7 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,7 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,7 / 10

10 senaste omdömen


7 av 10

Anna,
Kumla

+
Lägenheten och hyfsat trevlig personal, vissa trevligare än andra.
-
Det står att det finns hiss, men ingenting om att hissen inte går hela vägen utan att det var 2 trappor med 6-7 trappsteg för att komma till lgh. Det står att det finns "Restaurang, Bar, Snackbar, Poolbar, Buffé" vilket lätt kan uppfattas som att hotellet har detta, men i själva verket har de endast frukost servering och snackbar vid poolen fram till mellan kl 18.00 och 20.00. Baren i entrén var aldrig öppen och restaurangen användes endast till frukost. När jag påpekade detta fick jag ett mycket otrevligt bemötande av Apollos personal "Du kan läsa om det på vår hemsida". Men det spelar ju ingen roll vad som står på hemsidan ,när det inte stämmer. Övrig Apollo personal var mer trevliga och hade ett bättre bemötande.

Bekräftad gäst: 2019-01-13


8 av 10

L,
Borlänge

+
Bra läge. Trevlig och hjälpsam personal.
-

Bekräftad gäst: 2019-01-06


10 av 10

Ulla,
Stockholm

+
Läget, lägenheten och frukostbuffén
-

Bekräftad gäst: 2019-01-06


10 av 10

Ast & Bengt,
Vellinge

+
-
Kanske lite varmare i poolen

Bekräftad gäst: 2019-01-06


9 av 10

Darina,
Malmö

+
Läget, frukost, stor lägenhet
-
Lägenheter brukar förses med diskmedel, disksvamp och kökshanduk

Bekräftad gäst: 2019-01-06


8 av 10

Markku,
Fagersta

+
Läge.
-
Varmare pool.

Bekräftad gäst: 2018-12-16


8 av 10

Linda,
Karlstad

+
Trevligt hotell i bra prisklass, med pool och bra poolbar
-
Badrummet luktade fukt/mögel (duschdraperiet kanske?) och kändes trots att det var fråsht sunkigt pga det. Duschen hade inget tryck alls, vilket gjorde det nästan omöjligt att tex skölja schampo ur håret.

Bekräftad gäst: 2018-12-09


9 av 10

,

+
Låg bra till.
-

Bekräftad gäst: 2018-12-09


10 av 10

Agneta,
Tvååker

+
Bra och rymliga lägenheter.
-

Bekräftad gäst: 2018-12-02


9 av 10

Kenneth,
Karlshamn

+
Frukostbuffén o städningen.
-

Bekräftad gäst: 2018-12-02


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

63% av resenärerna rekommenderar

493 omdömen
Utmärkt
 
158
Väldigt bra
 
214
Bra
 
70
Mindre bra
 
23
Underkänt
 
28

5 senaste omdömen

2018-04-09

Inlägg av gusnd Jönköping, Sverige

Prisvärt hotell!

Jag och min hustru tillbringade två veckor i månadsskiftet mars - april på detta hotell. Vi fick en lägenhet på sjunde våningen med vidunderlig utsikt över staden och havet. Lägenheten bestod av två rum med bra utrustning, allt som behövdes fanns där. Köksutrustningen var fullt tillräcklig, sängarna var riktigt sköna och i övrigt ett fräscht och bra möblemang. Städningen fanns det absolut inget att klaga på. Frukosten var också mycket bra,stor, varierad och god. Precis utanför hotellets entré finns hållplats för lokalbussarna, vilket är en fördel om man vill ta sig runt på ön. Vi åker gärna tillbaka till detta hotell!

 
2018-02-02

Inlägg av Lolloise85 Lund, Sverige

Över förväntan – kan tänka mig att återvända hit!

Jag läste i princip alla recensioner på Tripadvisor om det här hotellet innan vi bokade och jag kan säga så här: det är ett bra hotell. De positiva recensionerna stämmer! + Stora rum till bra pris + Helt okej kök med den mest nödvändiga utrustningen. Bra om ni tar med diskmedel och diskborste själva. + Stora balkonger med härlig havsutsikt (tillval) + Stor och god frukost + Inte så långt till stranden som jag var rädd för. Den närmsta stranden är 5 minuter bort, en 10 minuter bort och ytterligare en 20 minuter bort. :) Det gick att bada i samtliga i början av december. + Härlig plats! Det är backigt, men har du normal kondition så klarar du det utan problem. + Lugn och skön ort. Inget partyliv. + Fin gest att få en gratis flaska gott rött vin på rummet efter incheckning. - För mycket kött på frukosten, kunde varit mer pannkakor m.m. för vegetarianen (men även vegetarianer kan äta sig nöjda och belåtna!) - OTROLIGT KALL POOL. Det enda stora minuset. - Gatan. Hotellet ligger vid en ganska lugn gata, men det är mycket bussar och varuleveranser som stannar precis utanför. Och de hörs. Tyvärr. - Sängen, eller snarare sängarna: det är "twin beds" och jag hade mycket hellre sett att det var dubbelsäng när man ändå reser som ett par. - Maten vid poolen är okej, inte mer. Drinkarna likaså. Ni får godare mat och drinkar på andra ställen. Godaste maten vid poolen var de kanariska potatisarna. De rekommenderar jag! - Vi hade några favoritrestauranger i närheten, men de flesta var ganska trista. - Hade varit härligt om det gått att bada i havet precis utanför hotellet. Det gick dock inte (det är ingen strand, bara klippor och höga vågor). - Rummet städades nästan dagligen, men det kändes som att de eventuellt använde fel rengöringsmedel eller något, då kakelplattorna på golvet fick en lätt "såpig" yta. Inte så fräscht. - Vi hade några godisar som låg på köksbordet i några dagar. När vi kom ihåg dem, så upptäckte vi att små myror hittat dem. Sedan hade vi småmyror på bordet resten av vistelsen, trots att vi dödade dem så fort vi kom åt. Lite synd, men inget större problem. Jag och min sambo är i 30-årsåldern och det var väldigt olika personer som bodde på hotellet. Alla åldrar, olika nationaliteter. Lugnt och bra, inget festande på nätterna eller springande i korridorerna. Skulle jag återvända? Ja, absolut. Mer än gärna.

 
2018-01-28

Inlägg av Christer K

Första gången på Teneriffa

Vi har varit på detta hotell i en vecka nu med följande omdöme. Hotellet ligger bra i en lugnare del och så här i januari inte fullbokat. Därför var det nästan tomt vid poolen och det fanns överflöd av platser. Rummen är i gott skick även om det kunde varit lite fler tillbehör i köket dock. AC och wifi finns i rummet men AC:n luktar bränt och låter så den byts nog inom kort. Kort och gott finns det inget direkt negativt om detta hotell.

 
2016-08-26

Inlägg av Stefan S

Favoritplats

Bott där två gånger, och hela familjen har stortrivts. Bra läge, Wifi och trevlig personal. Med hyrbil en bra utgångspunkt på Teneriffa. Lungt och skönt. Kommer definitivt att boka igen, om möjlighet ges.

 
2016-04-15

Inlägg av Allan L Västerås

Bra lägenhetshotell

Ett riktigt bra lägenhetshotell med toppen läge i Los Gigantes. Trevlig personal som var hjälpsamma och kunniga. Rummen rymliga med bra planlösning och rejäla balkonger vi hade läge mot havet och det kan rekommenderas. Frukosten var varierad och bra dock i lite tråkiga lokaler. Området runt poolen är privat och lugnt, vilket vi uppskattade.