Kundomdömen om Dragos Del Sur

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,4 av 10 baserat på 95 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,4 / 10
Städning
 
8,4 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,6 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,6 / 10
Faciliteter
 
7,7 / 10
Mat och dryck
 
8,3 / 10
Rum/lägenhet
 
8,6 / 10
Service
 
8,6 / 10

Senaste omdömena


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2020-03-15


9 av 10

+
Utsikten, köksutrustning mycket bra
-
WiFi var mycket segt

Bekräftad gäst: 2020-03-01


8 av 10

+
Läget.
-

Bekräftad gäst: 2020-03-01


10 av 10

+
Över förväntan!
-

Bekräftad gäst: 2020-01-19


8 av 10

+
En mycket rymlig och bekväm lägenhet med ett sovrum och ett vardagsrum, där det också finns ett litet kök. Fin havsutsikt från den stora balkongen. Frukosten var mycket bra och vi fick god service från personalen i matsalen, i receptionen och i pool-baren.
-
Några småsaker. Jag saknade hårtork och hårschampo i badrummet. Bättre information om hotellet och dess faciliteter på hotellrummet.

Bekräftad gäst: 2020-01-19


8 av 10

+
Läget och frukosten. Att vi hade valt rum med havsutsikt.
-
Bättre TV-kanaler.

Bekräftad gäst: 2020-01-12


10 av 10

+
Det var tyst på natten.
-
Jag såg ingen info om det fanns takterass.

Bekräftad gäst: 2020-01-12


9 av 10

+
Sol p balkongen hela dagen.
-
Köksutrustningen var mycket dålig. Det mesta saknades för att kunna laga mat.

Bekräftad gäst: 2020-01-05


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2020-01-05


8 av 10

+
stor rum, balkong med utsikt
-
nyttigare frukost

Bekräftad gäst: 2020-01-05


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

63% av resenärerna rekommenderar

536 omdömen
Utmärkt
 
170
Väldigt bra
 
229
Bra
 
82
Mindre bra
 
24
Underkänt
 
31

5 senaste omdömen

2018-04-09

Inlägg av gusnd Jönköping, Sverige

Prisvärt hotell!

Jag och min hustru tillbringade två veckor i månadsskiftet mars - april på detta hotell. Vi fick en lägenhet på sjunde våningen med vidunderlig utsikt över staden och havet. Lägenheten bestod av två rum med bra utrustning, allt som behövdes fanns där. Köksutrustningen var fullt tillräcklig, sängarna var riktigt sköna och i övrigt ett fräscht och bra möblemang. Städningen fanns det absolut inget att klaga på. Frukosten var också mycket bra,stor, varierad och god. Precis utanför hotellets entré finns hållplats för lokalbussarna, vilket är en fördel om man vill ta sig runt på ön. Vi åker gärna tillbaka till detta hotell!

 
2018-02-02

Inlägg av Lolloise85 Malmö, Sverige

Över förväntan – kan tänka mig att återvända hit!

Jag läste i princip alla recensioner på Tripadvisor om det här hotellet innan vi bokade och jag kan säga så här: det är ett bra hotell. De positiva recensionerna stämmer! + Stora rum till bra pris + Helt okej kök med den mest nödvändiga utrustningen. Bra om ni tar med diskmedel och diskborste själva. + Stora balkonger med härlig havsutsikt (tillval) + Stor och god frukost + Inte så långt till stranden som jag var rädd för. Den närmsta stranden är 5 minuter bort, en 10 minuter bort och ytterligare en 20 minuter bort. :) Det gick att bada i samtliga i början av december. + Härlig plats! Det är backigt, men har du normal kondition så klarar du det utan problem. + Lugn och skön ort. Inget partyliv. + Fin gest att få en gratis flaska gott rött vin på rummet efter incheckning. - För mycket kött på frukosten, kunde varit mer pannkakor m.m. för vegetarianen (men även vegetarianer kan äta sig nöjda och belåtna!) - OTROLIGT KALL POOL. Det enda stora minuset. - Gatan. Hotellet ligger vid en ganska lugn gata, men det är mycket bussar och varuleveranser som stannar precis utanför. Och de hörs. Tyvärr. - Sängen, eller snarare sängarna: det är "twin beds" och jag hade mycket hellre sett att det var dubbelsäng när man ändå reser som ett par. - Maten vid poolen är okej, inte mer. Drinkarna likaså. Ni får godare mat och drinkar på andra ställen. Godaste maten vid poolen var de kanariska potatisarna. De rekommenderar jag! - Vi hade några favoritrestauranger i närheten, men de flesta var ganska trista. - Hade varit härligt om det gått att bada i havet precis utanför hotellet. Det gick dock inte (det är ingen strand, bara klippor och höga vågor). - Rummet städades nästan dagligen, men det kändes som att de eventuellt använde fel rengöringsmedel eller något, då kakelplattorna på golvet fick en lätt "såpig" yta. Inte så fräscht. - Vi hade några godisar som låg på köksbordet i några dagar. När vi kom ihåg dem, så upptäckte vi att små myror hittat dem. Sedan hade vi småmyror på bordet resten av vistelsen, trots att vi dödade dem så fort vi kom åt. Lite synd, men inget större problem. Jag och min sambo är i 30-årsåldern och det var väldigt olika personer som bodde på hotellet. Alla åldrar, olika nationaliteter. Lugnt och bra, inget festande på nätterna eller springande i korridorerna. Skulle jag återvända? Ja, absolut. Mer än gärna.

 
2018-01-28

Inlägg av Christer K

Första gången på Teneriffa

Vi har varit på detta hotell i en vecka nu med följande omdöme. Hotellet ligger bra i en lugnare del och så här i januari inte fullbokat. Därför var det nästan tomt vid poolen och det fanns överflöd av platser. Rummen är i gott skick även om det kunde varit lite fler tillbehör i köket dock. AC och wifi finns i rummet men AC:n luktar bränt och låter så den byts nog inom kort. Kort och gott finns det inget direkt negativt om detta hotell.

 
2016-08-26

Inlägg av Stefan S

Favoritplats

Bott där två gånger, och hela familjen har stortrivts. Bra läge, Wifi och trevlig personal. Med hyrbil en bra utgångspunkt på Teneriffa. Lungt och skönt. Kommer definitivt att boka igen, om möjlighet ges.

 
2016-04-15

Inlägg av Allan L Västerås

Bra lägenhetshotell

Ett riktigt bra lägenhetshotell med toppen läge i Los Gigantes. Trevlig personal som var hjälpsamma och kunniga. Rummen rymliga med bra planlösning och rejäla balkonger vi hade läge mot havet och det kan rekommenderas. Frukosten var varierad och bra dock i lite tråkiga lokaler. Området runt poolen är privat och lugnt, vilket vi uppskattade.