1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Be Live Experience Playa La Arena

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
8,6 / 10
Städning
 
8,8 / 10
Service
 
8,3 / 10
Faciliteter
 
8,4 / 10
Mat och dryck
 
7,9 / 10
Rum/lägenhet
 
8,7 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,5 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,6 / 10

10 senaste omdömen


7 av 10

Ann-christine ,
Stockholm

+
-
Mysfaktorn matsal. Alldeles för sterilt, högljutt och neonljuslikt.

Bekräftad gäst: 2019-02-10


8 av 10

mary,
skövde

+
Rent och snyggt. Staket runt poolområdet och som öppnades på bestämda tider. Markis över alla balkonger.
-
bättre ala carte servering mys faktor noll, tyvärr ingen god mat.matsal hög ljudnivå.

Bekräftad gäst: 2019-02-03


9 av 10

Ernst,
Vetlanda

+
Snyggt/prydligt.Bra säng,utsikten bra,sköna korgstolar på balkongen.Bra mat a la carte restaurangen.Rent och snyggt överallt.Välfyllt kylskåp som kändes välkomnande och var GRATIS!
-
Kolla igenom rummet innan det kommer nya boenden dit,fattades saker.Mer engelsktalande personal.Ta BORT handdukar som folk bokar upp i solstolar tidigt på morgonen.Skicka ut folk i matsalen i badbyxor/flippfloppskor m.m

Bekräftad gäst: 2019-01-27


9 av 10

Linn,

+
Bra läge och fräscht hotellrum med fin utsikt! Även trevligt poolområde och bra gym!
-
Ta bort att man behöver betala deposition för olika saker t ex poolhandukar, känns krångligt. Hade varit mycket smidigare att kunna sätta upp det på rummet istället. Tycker även att Wifi på rummet borde ingå så den avgiften borde tas bort.

Bekräftad gäst: 2019-01-20


10 av 10

Leif,
Lidköping

+
Rymden i hotellet var imponerande
-
---

Bekräftad gäst: 2019-01-20


10 av 10

Inger,
Stockholm

+
Ok mat, bra med solstolar. Personalen helt fantastiska.
-
Buffematsalen är outhärdlig. Man sitter inte längre än nödvändigt där, det är sån ljudnivå att man blir väldigt stressad.

Bekräftad gäst: 2019-01-13


9 av 10

Sofie ,
Uppsala

+
Fint och fräscht hotell med bra läge i det lilla samhället. Väldigt trevligt med alla växter både i lobbyn och i utomhusmiljön. Fint poolområde och trevligt gym. Tillräckligt med utrymme och aktiviteter för att stanna på hotellet hela veckan om en vill, men här finns bra möjligheter att ta sig ut på både arrangerade och egna utflykter. För den som gillar att vandra är naturen med bergen en kort promenad från hotellet.
-
Hade på förhand läst i recensioner att sängarna var hårda, det stämde. Angående maten och matsalen: det är ett stort hotell med många gäster som ska ha mat samtidigt, men hade gärna sett lite mer kärlek i matlagningen. Det fanns ett urval av rätter och de var okej, men inte mycket mer än så. Matsalen hade högt till tak men ingenting som absorberade ljud, vilket gjorde det väldigt slamrigt. Vi hade tur med vädret så vi satt ute nästan varje måltid.

Bekräftad gäst: 2019-01-13


8 av 10

Per-Erik ,
Höganäs

+
Bra vuxenkoncept med superior.
-
Kan man göra situationen i restaurangen bättre med ökad intimitet och mindre enformighet med maten så vore mycket vunnet. Förstår att det är svårt med tanke på antalet gäster som bor på hotellet.

Bekräftad gäst: 2019-01-06


8 av 10

Christina,
Karlskrona

+
M;jlighet att sitta ute vid frukost och middag
-
N[gon form av ljudisolering i matsal Wifi i hela hotellet

Bekräftad gäst: 2019-01-06


10 av 10

Lars-Erik,
Hässelby/Stockholm

+
Rent och fräscht, gav en lyxkänsla
-
Båda poolerna uppvärmda

Bekräftad gäst: 2019-01-06


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

78% av resenärerna rekommenderar

5775 omdömen
Utmärkt
 
2507
Väldigt bra
 
2146
Bra
 
757
Mindre bra
 
224
Underkänt
 
141

5 senaste omdömen

2019-01-11

Inlägg av Stefan H

Frukansvärt hotell

Ett av de sämsta hotell jag varit på. Smutsigt, dålig hygien, en byggarbetsplats och sen blir man sjuk av att äta där. Under vår vistelse så spyde folk överallt. I hissen, vid poolen och på rummen. Vi blev alla magsjuka. Restaurangen serverar dåligt stekt kyckling och hanterar öppet rå och tekt kyckling med amma verktyg och händer. Hotellet är en byggarbetsplats och delar av poolerna var avstängda under hela veckan. Servicen är obefintlig med otrevlig och stressad personal. Maten är förutom direkt ohygeniskt, tråkig och smaklös. Städningen är dålig och det finns myror och insekter på rummen. Hotellet är slitet och rummen omorderna och slitna. Sängarna är nog de håradste jag upplevt. Dålig nattsömn och ont i kroppen efter en natt i dessa sängar. Nycklarna till rummen fungerade inte och man fick flera gånger om dagen gå ner till receptionen för att byta. Hissarna var slitan och fungerade dåligt. De var också smutsiga och flera gånger med spyor i. Hotellet har inget intresse att hjälpa gästerna och servicen är under all kritik. ÅK INTE HIT!

 
2018-12-11

Inlägg av Mariastefan74 Skåne län, Sverige

Super fint hotel :)

Super fint hotel och maten va ok. På lunchen va pool barens mat super god pommes hamburgare sallad lökringar m.m :) Drinkarna var också bra där... sex on the beach o ölen va bäst ! på dom andra barerna va dom inte goda tyckte vi . Vi önskade att bo högt upp o med poolutsikt och de fick vi .. var ett kanon rum är väldigt glad att vi inte betala upp för att få ett lite större rum plus ligga på inhängnat pool område ?? när man såg de så tänkte man ju direkt tur man inte betala för de :) Plus i matsal var där specialla platser för dom men va skulle de hjälpa ? var ju lika mycke oväsen ändå haha :) vi satt där ute o de var super mysigt. Och vi låg vid poolen där dom hade lite aktiviteter o musik de va super bra ! Frukosten va absolut de bästa :) Kan varmt rekmendera detta hotell :) Obs. Tennis va oxå kanon !

 
2018-11-04

Inlägg av 581ssson Göteborg

Fint poolområde med dålig service

Hotellet har ett fint och rent poolområde och vattnet håller kall men helt ok temp. Det var inga problem att få solstolar!Vattenrutechkanan är kul för mindre barn, men har bara öppet 2x2h per dag. Teen club är kul för barn mellan 7-12 år och engelska fungerar bra! De har kul aktiviteter och det finns saker att göra för alla tex minigolf, vattengympa och vattenpolo. Hotellet är dock lite slitet, hål i lakan, skavanker här och där men rummen är rena och fina. Däremot är de gemensamma toaletterna inte fräscha och jag tror aldrig det fanns någon tvål på tjejernas någon av de gånger jag var där. Matsalen är slamrig och högljudd. Personalen är stressad och kastar bestick och porslin. Sitt ute på den fina verandan! Där är sett tar och vackert. En dag städade personalen av våra drickor innan vi ätit klart. En annan dag blev vi aldrig erbjudna dryck under hela middagen! Maten är helt ok för all inclusive. Varierade teman varje dag. Försök inte få service från manlig personal i receptionen. De är rakt otrevliga och har ingen känsla för service. Jag kan inte heller förstå varför man måste ha deposition på handdukar och golfklubbor på all inclusive.

 
2018-03-05

Inlägg av Rolle M

Playa la Arena

Vi bodde på hotellet under en vecka i februari 2018. Hotellet är väldigt stort och snyggt. Servicen fungerar bra och personalen är bra. Maten i matsalen (vi hade all inclusive) var väldigt god och varierande. Det som dock var en nackdel var (o)ljudet i matsalen. På grund av att det är högt till tak, många människor och hårda material i golv och tak, är ljudnivån väldigt hög. Städningen fungerade bra och rummen var fräscha. Överlag är det nog ett hotell som man kan rekommendera och som man kan tänka sig att besöka flera gånger. Höjdnivåerna i Los Gigantes är ganska stora så man får räkna med att jobba lite med vadmusklerna under promenader.

 
2018-01-17

Inlägg av Vigdis F Tanum, Sverige

Very nice hotel

Mycket rent och fint. God mat. Ett extra pluss för träningsstudio. Fin och varierat underhållning varje kväll.Minus: mycket ståk i matsalen. Ett tips är att sitta ute på terassen. Vi kommer gärna tillbaka.