1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Be Live Experience Playa La Arena

  • Härligt All Inclusive-hotell
  • Gott om faciliteter för hela familjen
  • Vattenrutschkana och minigolf

Hotell Be Live Playa la Arena välkomnar sina gäster med en majestätisk utsikt. Här finns också rymliga ytor, prunkande grönska, god standard, ett fint poolområde, många faciliteter och ett komplett All Inclusive-program – kort sagt, ett hotell att förälska sig i.

Travelife Guld

Hotellet har en väl utvecklat fokus på hållbarhet. Det uppmuntrar underleverantörer och andra i samhället att agera etiskt och hållbart. Det söker ständigt efter nya saker att förbättra och arbetar för att inspirera andra att göra likadant.


Rumstyper

Dubbelrum för 1-3 personer. Superiorrum för 2 personer. Familjerum för 2-4 personer, varav 1-2 barn.

Läs mer om våra rumstyper
Fråga en gäst

Gästerna gillar

Fick rum som vi önskat :D högt uppe o med pool utsikt
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 5655 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 100 m
Till centrum: 50 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Be Live Experience Playa La Arena är ett stort och hotell, beläget med vacker utsikt över havet, Los Gigantes och grannön La Gomera. Stort och fint poolområde med tre stora pooler, varav den ena är uppvärmd vintertid till minst 20 grader. Pooltemperaturen kan dock sjunka några grader på morgnar, kvällar och vid dåligt väder. Gratis solstolar och parasoller vid poolen. Vattenrutschkana (öppna 2 timmar på morgonen och 2 timmar på eftermiddagen). Separat barnpool. Handduksservice mot deposition. Badvakt. Poolbar. Med nyckelkortet kan du öppna en grind/dörr och komma direkt till strandpromenaden, och därifrån är det ca 50 meter till stranden. Solstolar och parasoll mot avgift vid stranden.

Hotellet har en bufférestaurang med show cooking och olika teman varje kväll i veckan. Vårdad klädsel krävs. Restaurang La Taberna serverar tapas. Snackbar, som dagtid erbjuder buffémat och på kvällarna en à la carte-meny. Det finns också en pianobar.

Barnklubb i hotellets regi för barn mellan 4-12 år. Lekplats. Spelrum med spel som biljard och air hockey mot avgift. Gym. Tennis mot avgift. Bordtennis, minigolf och petanque mot deposition. Gratis träningspass som pilates, zumba och spinning. Kvällsunderhållning. Gratis wifi (high speed mot avgift) i lobbyn. Frisör. Bankomat i lobbyn. Tvättservice. Nivåskillnader förekommer på hotellområdet. Stadstrafik.

Måltider

All Inclusive. Julmiddag (25/12) och nyårsmiddag. All Inclusive Ultra mot tillägg.

All Inclusive

- Frukostbuffé, kl. 7.30-10.30.
- Sen frukost kl. 10.30-12.00, i poolbaren.
- Lunchbuffé, kl. 13.00-15.00.
- Snacks, kl. 12.00-17.30 i poolbaren.
- Middagsbuffé, kl. 18.30-21.30.
- Middag, kl. 19.00-21.30, i tapasrestaurangen La Taberna.

- Gäster som bor i dubbelrum på hotellet får en middag i veckan på á la carte-restaurangen. Gäster som bor i superiorrum eller familjerum får tre middagar i veckan. Båda kräver reservation.
- Obegränsat med förfriskningar, öl, vin och lokala drinkar, kl. 10.00-24.00.
- Barnaktiviteter och barndisko.
- Shower och olika aktiviteter.

Vid All Inclusive Ultra mot tillägg ingår dessutom:
- Drycker av vissa internationella märken.

Observera att ändringar kan förekomma. Som identifikation är det obligatoriskt att bära hotellets armband. All Inclusive gäller fram till kl. 12.00 avresedagen.

Bra att veta

Handikappanpassade rum finns. På stranden finns handikappanpassade ramper.