1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Tenerife Sur

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
7,4 / 10
Städning
 
7,8 / 10
Service
 
7,6 / 10
Faciliteter
 
7,0 / 10
Mat och dryck
 
6,7 / 10
Rum/lägenhet
 
7,2 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,7 / 10
Korrekt beskrivning online
 
7,9 / 10

10 senaste omdömen


5 av 10

Katarina,
Kungsbacka

+
Trevligt, okej läge
-
Förbättra service i restaurangen!!! Katastrof!

Bekräftad gäst: 2019-02-10


8 av 10

Björn,
Kristianstad

+
Bra läge, nära till det genuina Los Christianos. Ett mycket trevligt poolområde.
-
Finns plats för en del renoveringar av rummen. Vi hade bokat en enrumslägenhet mot poolområdet och så högt upp i huset som möjligt eftersom vi visste att alla dessa lägenheter ligger i det höga huset. När vi checkade in blev vi tilldelade en tvårumslägenhet på andra våningen i i ett trevåningshus. Lägenheten låg så att man aldrig fick in någon sol på balkongen och dessutom med ett stort träd framför. Eftersom vi har bott på hotellet tidigare kunde vi redan då vi fick nyckeln påpeka att det inte var en lägenhet i enlighet med vår bokning. Portiern påpekade då att vi ju hade fått en tvåa i stället för en etta och tyckte att vi skulle vara nöjda med det. Vi tog då fram vår biljett där det tydligt stod vad vi hade beställt. Först när han fick se vår beställning började han leta efter en lägenhet som motsvarade våra önskemål och han var mycket besvärad för att han fick en massa extrajobb. Till slut grävde han dock fram en lägenhet i den byggnad som vi hade önskat. Visserligen bara på andra våningen men det var en tvåa, så att vi tyckte att det fick vara bra. Lägenheten var trevlig om dock lite sliten, men den låg så att vi hade sol på vår balkong hela dagen vilket vi uppskattar mycket. Tycker dock att man inte skall behöva lägga ner energi på sådana saker när man kommer till hotellet utan man skall få det man har beställt.

Bekräftad gäst: 2019-01-27


7 av 10

Sara,
Gislaved

+
De var bra läge för o vara där de låg.
-
Bättre städning, bytt gärna sängkläderna lite oftare. Och att tv kommer vara gratis för gästerna.

Bekräftad gäst: 2019-01-13


8 av 10

Martin,
Mölndal

+
Lungt läge, trevlig personal
-
Småsaker i underhållet av rummen kunde vara bättre

Bekräftad gäst: 2019-01-13


8 av 10

Stefan,
Uppsala

+
Bra läge ok service
-
Måste bli bättre på information nu på flygplatsen kaos med väskorna ingen information. En vid bussutdelningen kaos där det finns faktiskt taxi om det strular med bagaget. Inteckning vid hotellet ger atomatiskt fler kunder av bagaget.

Bekräftad gäst: 2018-12-16


10 av 10

Lillemor,
BollebY gd

+
Fint område rent o snyggt
-
Börjar bli slitet dåligt med krokar till kläder ingen .dörr till garderoben

Bekräftad gäst: 2018-12-09


8 av 10

Maria,
Åmål

+
Poolområdet och restaurangen
-

Bekräftad gäst: 2018-12-09


9 av 10

Anders,
Stockholm

+
Bra läge och fint poolområde.
-
Skyltar på buffet bordet som talar om vad det är för mat.

Bekräftad gäst: 2018-12-02


9 av 10

,
Täby

+
Läget
-

Bekräftad gäst: 2018-12-02


5 av 10

Marcus,
Visby

+
Bra service från personalen.
-
Oerhört hårda sängar. Ingen bäddmadrass! Väldigt lyhört. Inga rikitiga fönster i lägenheterna i badrum och kök/rum. Alla ljud utifrån hörs som om dem är inne i lägenheten. Bäddsoffa för kort för vuxna. Slitet möblemang. Svartmögel i tak/vägg/hörn i badrum, kändes ofräscht.

Bekräftad gäst: 2018-12-02


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 3,5/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Rum
  • 3,5/5 Service
  • 3,5/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

62% av resenärerna rekommenderar

1211 omdömen
Utmärkt
 
251
Väldigt bra
 
462
Bra
 
305
Mindre bra
 
117
Underkänt
 
76

5 senaste omdömen

2018-12-23

Inlägg av Jagfinns

Bra pool men trist lägenhet

Ok vi fick upp en vattenkokare som saknades. Bra att vi även fick en kaffekanna och melittahållare. Lägenheten var och balkongen var i minsta laget. Dessutom i behov av uppfräschning. Badrummet kändes 70-tal och ofräscht. Handdukar och badlakan luktade mögel. Nära till det mesta även om promenaden till havet kändes längre än 500m. Gott om restauranger och affärer. Poolområdet var det som var riktigt bra. Dock fanns det endast dryck och glass i poolbaren. Detta var vår andra resa till Teneriffa. Kommer gärna igen men definitivt inte till detta hotell.

 
2018-10-01

Inlägg av piason Sverige

Perfekt

Mkt positiv till detta hotell och lägenhet. Allt var perfekt. Fick altan på nedre våning o kunde smita ut genom häcken till poolen 3 meter bort. Mkt fina restauranger i närheten o restaurangen på hotellet är klart godkänd för goda enkla rätter.

 
2018-03-18

Inlägg av Lena L

"Trevligt, fint hotell utifrån, slitet inuti"

Trevligt fint hotell utifrån men behöver fräschas upp i lägenheterna. Lägenheterna är slitna men rent och snyggt. Hotellet ligger centralt i ett trevligt område ca en kvart ner till strand och centrum. Hotellet har en välskött fin trädgård och en uppvärmd pool. Minus med att det kostar Wifi, TV.

 
2018-02-25

Inlägg av Linzzie Träslövsläge, Sverige

Fint utifrån, slitet inuti

Vi är nöjda med helheten, men lägenheterna borde rustas upp så de blir lite fräschare. Vi hade utsikt över polen från tredje våningen. Mysig balkong med solljus på eftermiddagen. Frukosten åt vi bara två gånger, den var inget att ha, samma varje dag.. stekt ägg, potatis, bönor, bacon, champinjoner.. goda baguetter och frukt. Fanns även två olika yoghurtsmaker med olika topping. Det var inte så gott dock. Men pizzorna är fantastiska! Vi åt i restaurangen två dagar under en lunch, supergott! Städerskorna var de trevligaste på hela hotellet. Vi är dock inte nöjda med vissa av personalen i receptionen, två av de vi träffade på borde gå en charmkurs! Korta i tonen och fortsätter prata i telefon i över 10 minuter när jag stod där och ville ha hjälp. Nonchalant... Aldrig varit med om de förut.. vi är snälla människor och har alltid ett leende på läpparna och vill vara alla till lags, så det var väldigt tråkigt att bli bemött så.. Polerna var varma och sköna och hotellet låg nära stan. Mysigt område som jag verkligen rekommenderar!

 
2018-01-20

Inlägg av Kent Ö Los Cristianos, Spanien

Bra men inte mycket mer

Kallt på rummet, dåligt med belysning. Föråldrad köksutrustning. Kosta att se på tv. Frukosten Ok, men inte mycket att välja på. Trevlig personal i receptionen. Läget bra, tog 10 minuter att gå till strand och centrum.