Kundomdömen om Los Alisios

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
7,8 av 10 baserat på 191 omdömen
Övergripande bedömning
 
7,8 / 10
Städning
 
8,6 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,0 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,9 / 10
Faciliteter
 
7,4 / 10
Mat och dryck
 
6,2 / 10
Rum/lägenhet
 
8,2 / 10
Service
 
8,1 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

+
Städat och rent
-
Inget att klaga på, vi var helnöjda

Bekräftad gäst: 2020-03-22


7 av 10

+
Fräsch och rymlig lägenhet med stor balkong.
-
Bättre möbler på balkongen. Bar, restaurang och minimarket kunde vara bättre och trevligare. Poolområdet kalt och inte bra läge solmässigt

Bekräftad gäst: 2020-03-15


9 av 10

+
Stora rum och balkonger
-
Maten

Bekräftad gäst: 2020-03-15


8 av 10

+
Personalen i receptionen
-
Trevligare bar och restaurang

Bekräftad gäst: 2020-03-15


8 av 10

+
Stort rum/lägenhet.
-
Maten i restaurangen var otroligt tråkig. Samt en av våra rätter (Grekisk sallad) hade möglig fetaost. När jag visade detta för personalen förstod det inte vad problemet var. Jag lämnade tillbaka salladen och beställde pommes istället.

Bekräftad gäst: 2020-03-15


9 av 10

+
stora fina lägenheter , stor terass
-

Bekräftad gäst: 2020-03-15


10 av 10

+
Det var lugnt. Kanske beror det på tiden vi var där. Vi åt inte på hotellet därför kan vi inte ge ett rättvist svar
-

Bekräftad gäst: 2020-03-15


10 av 10

+
Lägenheten 205
-
Trevligare matsal. Spara på miljön och byt inte lakan och handdukar så ofta. Städning varje dag behövs inte. Sätt in en sopborste och skyffel så kan man sopa själv om det behövs

Bekräftad gäst: 2020-03-08


9 av 10

+
Fräsch och rymlig lägenhet. Fri Wi-Fi
-
Mindre doft i rengöringsmedlen. Slipade knivar

Bekräftad gäst: 2020-03-08


10 av 10

+
Bra läge. Lugnt på kvällarna och samtidigt nära till centrum och shopping.
-
5-liters vattenflaskor i butiken så för att slippa bära för långt.

Bekräftad gäst: 2020-03-08


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 3,5/5 Läge
  • 3,5/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 3,5/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

54% av resenärerna rekommenderar

862 omdömen
Utmärkt
 
157
Väldigt bra
 
351
Bra
 
199
Mindre bra
 
93
Underkänt
 
62

5 senaste omdömen

2020-03-13

Inlägg av Helend2534

Hotell

Ett slitet hotell. Men lustigt nog sköna sängar. Fräscht badrum. Ostädad balkong med smulor på golvet. Vilket i sin tur ledde till att det var massor av myror. Bricka till rumsdörren som inte fungerade. En portier som blev SUR när man påpekade det. Kändes som om man var en intern. Bästa platsen var stranden ca 1,5 km i nerförs backe. Men det fanns gratis buss. Gott om restauranger ute kring området. NEJ TACK....dit åker vi inte igen.

 
2019-12-30

Inlägg av ThomasK6320 Eskilstuna, Sverige

Los Cristianos är en trevlig ort med finastränder

Bättre grundstädning skulle inte skada och mycket störande trafik om man bor i byggnad B Annars är det ett bra läge med en promenad på ca 10 minuter till centrum och en Superdino (supermarket)runt hörnet

 
2019-10-14

Inlägg av Scorpio1075 Malmö, Sverige

Trevligt

Hotellet ligger en bit från stranden men det tar inte jättelång tid att promenera dit. Hotellet har en välskött stor pool som var uppvärmd. Vattenlekland för de små. Solstolar finns över hela området så man kan alltid hitta en i solen eller skuggan. Rent och fräscht i omgivningarna. Lägenheterna var rymliga och välstädade, nya badlakan varannan dag. Rätt så sköna sängar. Vi hade bokat ett allinklusive paket, vilket vi inte brukar göra, och det var okej. Det fanns en hel del att välja på, men inget sådär wow. Den delen där all mat serverades var ganska tråkig, det var ok om man kunde sitta ute, men det var bara sol vid lunchen. Dricka och snacks, kaffe fick man hämta i baren som låg i ett hus vid poolen. Konceptet var alltid lite oklart om vad som ingick eller inte. Men vi spenderade inte jättemycket tid på hotellet utan såg oss omkring. En i ressällskapet hade sin cykel med sig och cyklade en del rundor. Bil hade vi oxå och det var lätt att parkera i närområdet. Vi rekommenderar det absolut.

 
2019-03-27

Inlägg av Reneejonas

Renée&Jonas

Mycket bra hotell,rent och snyggt! Tv med svenska kanal uppskattat.Bra sängar, lite för bulliga kuddar för min nacke..men är väldigt nöjd med min första vistelse på Teneriffa..Hotell Aliosos tack för oss...

 
2019-02-28

Inlägg av ulma42 Stockholm, Sverige

Bra hotell

Här fanns allt som jag behöver. Bra rum med kanal-tv, stort badrum, ännu större vardagsrum, sovrum med bra säng. Städningen sköttes bra. Frukostbuffen var fullt tillräcklig. Stor pool. Lagom lång promenad till centrum.