Kundomdömen om Los Alisios

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
7,9 av 10 baserat på 114 omdömen
Övergripande bedömning
 
7,9 / 10
Städning
 
8,7 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,1 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,0 / 10
Faciliteter
 
7,3 / 10
Mat och dryck
 
6,2 / 10
Rum/lägenhet
 
8,2 / 10
Service
 
8,0 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

+
Lugnt läge, rent och snyggt
-
Wi-Fi fanns mot avgift, i allmänna utrymmen, dåligt i dessa tider,

Bekräftad gäst: 2020-01-19


6 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2020-01-05


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2020-01-05


7 av 10

+
-
Bassäng temperaturen dålig är mycket kallt hera recklam är anpassa

Bekräftad gäst: 2019-12-29


4 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-12-22


5 av 10

+
Att det låg utanför nöjesstråket vilket gjorde att man inte stördes av all musiken från olika barer och restauranger.
-
Att ni upplyser dem om att städpersonalen inte ska använda starkt doftande rengöringsmedel som används på golven och lämnar en stark och äcklig odör efter sig och som även gör det svårt att andas. Det blir inte renare av att använda de! Upplys dem om att använda sig av miljövänligare rengöringsmedel som är bättre för städpersonalen luftrör och för oss som är allergiska. Vi hade små myror i rummet och det vore bra om de kunde se över det med tätare mellanrum De skulle även behöva se över kökskniven som var slö och det är de slöa knivarna som är lättast att skada sig med. Det gjorde det svårt att både skära och hacka med. Skulle vilja att de erbjöd sina gäster fri wifi uppkoppling. Det är ju ändå ett 3+ stjärnigt hotell enligt svensk standard och som jag läste mig till så var det 4-stjärnigt enligt deras standard. Det är "fult" av dem att dessutom och nästan "brottsligt" ta en avgift för det. De tog 5 euro för en dag! Det gör att jag överlag tycker de ska dra ner på en stjärna. De hade åtminstone kunna erbjuda fri wifi på datorn vid receptionen eller att man kunde nyttja wifi kring receptionen. Vi har varit på 3-stjärniga hotell och fått gratis wifi så den där extra + benämningen förstår jag inte vad den är till för.

Bekräftad gäst: 2019-12-22


8 av 10

+
Lugnt, trevlig personal
-
Mysigare ställen att äta på

Bekräftad gäst: 2019-12-15


5 av 10

+
Trevlig personal
-
Grundstädningen kan förbättras, att man drar med en fuktig mopp på golvet varje dag är väl ok men i övrigt så behövs en grundlig städning Alldeles för lyhört och bor man i byggnad B på Los Alisios så är trafiken från vägen utanför väldigt störande dygnet runt

Bekräftad gäst: 2019-12-15


10 av 10

+
Snyggt o rent , stora härliga lägenheter o altaner/ balkonger. Bra o mycket köksinventarier. Att det gick gratisbussar till o från stranden 2 ggr om dagen
-

Bekräftad gäst: 2019-12-08


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-12-08


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 3,5/5 Läge
  • 3,5/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 3,5/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

54% av resenärerna rekommenderar

849 omdömen
Utmärkt
 
155
Väldigt bra
 
346
Bra
 
196
Mindre bra
 
91
Underkänt
 
61

5 senaste omdömen

2019-12-30

Inlägg av ThomasK6320 Eskilstuna, Sverige

Los Cristianos är en trevlig ort med finastränder

Bättre grundstädning skulle inte skada och mycket störande trafik om man bor i byggnad B Annars är det ett bra läge med en promenad på ca 10 minuter till centrum och en Superdino (supermarket)runt hörnet

 
2019-10-14

Inlägg av Scorpio1075 Malmö, Sverige

Trevligt

Hotellet ligger en bit från stranden men det tar inte jättelång tid att promenera dit. Hotellet har en välskött stor pool som var uppvärmd. Vattenlekland för de små. Solstolar finns över hela området så man kan alltid hitta en i solen eller skuggan. Rent och fräscht i omgivningarna. Lägenheterna var rymliga och välstädade, nya badlakan varannan dag. Rätt så sköna sängar. Vi hade bokat ett allinklusive paket, vilket vi inte brukar göra, och det var okej. Det fanns en hel del att välja på, men inget sådär wow. Den delen där all mat serverades var ganska tråkig, det var ok om man kunde sitta ute, men det var bara sol vid lunchen. Dricka och snacks, kaffe fick man hämta i baren som låg i ett hus vid poolen. Konceptet var alltid lite oklart om vad som ingick eller inte. Men vi spenderade inte jättemycket tid på hotellet utan såg oss omkring. En i ressällskapet hade sin cykel med sig och cyklade en del rundor. Bil hade vi oxå och det var lätt att parkera i närområdet. Vi rekommenderar det absolut.

 
2019-03-27

Inlägg av Reneejonas

Renée&Jonas

Mycket bra hotell,rent och snyggt! Tv med svenska kanal uppskattat.Bra sängar, lite för bulliga kuddar för min nacke..men är väldigt nöjd med min första vistelse på Teneriffa..Hotell Aliosos tack för oss...

 
2019-02-28

Inlägg av ulma42 Stockholm, Sverige

Bra hotell

Här fanns allt som jag behöver. Bra rum med kanal-tv, stort badrum, ännu större vardagsrum, sovrum med bra säng. Städningen sköttes bra. Frukostbuffen var fullt tillräcklig. Stor pool. Lagom lång promenad till centrum.

 
2019-02-19

Inlägg av Caroline T Linköping, Sverige

Lugnt men lämnar en del att önska

Ingen trängsel, bra frukost, hyffsat varm pool. Skulle inte betala mycket mer än de 500 kr all inclusive kostade. Lunch och middag överlag medelmåttig på sin höjd, dock bra sallad oftast. Dåligt utbud mellan måltiderna. Viss personal inte särskilt trevlig. Skulle bedöma det som 3 stjärnor.