Kundomdömen om HG Tenerife Sur

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
7,8 av 10 baserat på 171 omdömen
Övergripande bedömning
 
7,8 / 10
Städning
 
8,0 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,2 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,1 / 10
Faciliteter
 
7,4 / 10
Mat och dryck
 
7,2 / 10
Rum/lägenhet
 
7,9 / 10
Service
 
8,0 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

+
Fanns restaurang och butik. Öppet och trevligt inga låsta grindar.
-
Onödigt byta handdukar varje dag med tanke på miljön.

Bekräftad gäst: 2020-02-02


10 av 10

+
Rummen som beskrevs som något slitna, var verkligen inte slitna. Fick även byta rum pga läget utan några som helst problem.
-
Tänk om om något Hotel kunde ha sopsortering på rummen. Känns fel att blanda soporna bara för att man är på semester. De har ju sortering på Teneriffa.

Bekräftad gäst: 2020-01-19


7 av 10

+
-
Bättre frukost

Bekräftad gäst: 2020-01-12


3 av 10

+
-
Portieren som checkade in oss verkade väldigt besvärad av oss. En del av restaurangpersonalen hälsade aldrig, trots att vi åt där i 14 dagar

Bekräftad gäst: 2020-01-05


8 av 10

+
Att vi fick byta rum till solsidan. Gott om solstolar. Bra köksutrustning och diskmedel, disktrasa mm. Duschcreme, stora och små handdukar som byttes ofta. Bra sängar, sköna kuddar mm
-
Svensk TV kanal fungerade väldigt dåligt. Safebox dyr, 320kr för 2 veckor, fick inga pengar tillbaka när man lämnade brickan. Man borde markera lediga, fria gångar vid poolen där man kan gå till ”höghuset” nu ligger folk överallt.

Bekräftad gäst: 2019-12-29


9 av 10

+
Rymlig lägenhet
-
Att de inför återvinning av plast !!!

Bekräftad gäst: 2019-12-29


8 av 10

+
Lägenheten
-
Frukosten, kaffe o te kan bli mycket bättre

Bekräftad gäst: 2019-12-22


10 av 10

+
HJälpen i receptionen
-

Bekräftad gäst: 2019-12-15


10 av 10

+
Fräsch o fin
-
Duschen. Vattnet sprutar ut på golvet då det inte går att dra för.

Bekräftad gäst: 2019-12-08


7 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-12-08


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 3,5/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Rum
  • 3,5/5 Service
  • 3,5/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

62% av resenärerna rekommenderar

1327 omdömen
Utmärkt
 
287
Väldigt bra
 
500
Bra
 
331
Mindre bra
 
128
Underkänt
 
81

5 senaste omdömen

2020-02-13

Inlägg av 418johnnyd Göteborg, Sverige

Bra rum, sämre frukost, bra middag.

Vi låg på detta hotell två veckor. Fräsch lägenhet i ''höghuset'' mot poolområdet (som var stort och rejält med mängder av solstolar). Duschrummet var inte alls bra, omöjligt att inte blöta ner halva badrumsgolvet, urusel lösning. Trevlig och hjälpsam personal i receptionen. Tyvärr var städningen av rummet inte den bästa och städtiderna varierade mellan 10,30 (bra) och 15,30 (för sent). Dessvärre var inte frukosten så bra, trist och icke variationsrik. Samma korvsort och 4 pålägg varje dag, likaså 1 brödsort + rostbröd. Hade det inte varit för frukosten hade betyget blivit en fyra. Vi hade valt till halvpension och middagen intogs i samma restaurang som frukosten. Trevlig personal och maten var hyfsat variationsrik och välsmakande (det var buffé). Betyget är 3,5 men halvpoäng finns ju inte på skalan. Stor skillnad mot frukosten.

 
2020-02-05

Inlägg av BirgittaT_13 Kungsbacka, Sverige

OK men inte mer.

Vi fick en nyrenoverad lägenhet som var fräsch. Bra stor balkong. Bra läge vid poolen och tyst. Fanns lägenheter som stördes av musik mm. Bra lägenhet, nöjda med det mesta. På minus sidan: Tyskar som ”äger” solstolar och platser vid poolen, där borde hotellet gjort mer/ stoppat sådana tendenser! Skandinaver och engelsmän perfekt civiliserat uppträdande. Städningen av lägenhet dålig. Duschen bedrövlig, vatten över hela badrumsgolvet då inte fanns någon dörr/draperi. Långt till havet. Bra promenadvägar och strandpromenad. Mycket shoppingcentra och många ställen med mycket att göra även på kvällarna. Lätt att åka runt med lokalbussar för att se sig omkring, nära busstationen. Vi hade halvpension och restaurangen serverade buffé som hade mycket att erbjuda men smakade kanske bara så där en del av maten, fanns dock varje dag något som var mycket gott och bra så vi blev alltid mätta. Frukosten OK. Personalen i restaurangen och receptionen mycket trevliga. Bra uppvärmd pool och fint poolområde. Det enda som kostade oss extra var kassaskåpet och det gör det ju på de flesta hotell där nere. Blir nog ett annat hotell närmare havet nästa gång vi ev åker dit.

 
2020-01-08

Inlägg av Solis_56 Mjolby, Sverige

Fint poolområde men annars bara OK

Rymlig lägenhet (2 rums mot poolområde) Någon pool såg vi inte och det var absolut solfritt på balkongen hela dagen trots vi önskat solig balkong. Vår utsikt var mot lekpark och gasbehållare. Försökte byta till det vi ansåg oss bokat men omöjligt enligt otrevlig manlig personal i receptionen. En del lägenheter mot poolen (bla höga huset) och alla lägenheter ut mot gatan har sol men trafik och restauranger/barer kan störa dem som bor vid gatan. Se bild med karta över hotellområdet. Spartanskt utrustning i kök. Allt kostar extra WIFI, Tv och säkerhetsbox. Nära till busstation och supermarket. Ca 15 min till strand och centrum. Första besöket på detta hotell, kommer inte återvända. Finns bättre för lägre pris närmare strand o centrum!

 
2019-12-15

Inlägg av steffeboj Kreta, Grekland

Bra hotell till rimligt pris

Bra utrustad lägenhet. Det fanns allt man kunde behöva i köket. Smart inrett med många hyllor och förvaringsmöjligheter. Det fanns många solsängar. Även om det ibland var mycket folk runt poolen fanns det alltid flera lediga. Rent och fräscht. Inget att klaga på.

 
2019-11-16

Inlägg av asifz2014

Hemskt boende

Absolut sämst!!!! Det började med att vårt rum inte va klart i tid och vi fick vänta. När vi väl fick vårt rum så var det skitigt på golvet, städningen var katastrofalt dålig. När vi upptäckte att det saknades täcke till våra barn som fick sov på skabbig bäddsoffa, bad vi om extra täcke. Personalen kom med malätna filtar, deras policy/regler tillåter endast täcke till antalet sängplatser. Dem vägrade ge oss extra täcke. Frukostbuffén är flottig, de stekta äggen flyter i flott, baconet är som gummi och det finns inget på buffén som smakar bra. Varje morgon kl 7:30 hör man städarna springa ute i korridorerna med sina vagnar. Städvagnens hjul slår mot klinkergolvet och det låter högt. En av morgnarna klippte dem gräset kl 8:00 med en äldre typ av gräsklippare, det lät som fan!! Handdukarna som dem lånar ut är gamla och sura, rent ut sagt räliga handdukar. Ytterdörren saknar handtag (finns en knopp) på utsida och man tvingas smälla igen dörren för att stänga den. Det smäller dörrar hela tiden, sjukt irriterande. Dem städar sjukt dåligt, toaletten luktar piss och jag gjorde ett test. Jag lät brödsmulor ligga kvar på golvet för att se om dem sopade bort dem. Efter städningen låg smulorna kvar på golvet. Dem springer igenom med sopborste och sprutar en äcklig doftspray. Jag rekommendera alla att boka boende på annat hotell, detta är de absolut sämsta jag någonsin har upplevt.