1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om HG Tenerife Sur

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
7,7 av 10 baserat på 135 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
7,7 / 10
Städning
 
7,8 / 10
Service
 
7,9 / 10
Faciliteter
 
7,3 / 10
Mat och dryck
 
7,1 / 10
Rum/lägenhet
 
7,6 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,1 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,3 / 10

10 senaste omdömen


9 av 10

Stig,
Karlstad

+
Läget Bra för barn i olika åldrar Städning inne o ute
-
Mera solstolar

Bekräftad gäst: 2019-04-21


6 av 10

Lena ,
Åkersberga

+
Trevligt med livemusik.
-
Bättre mat för oss som inte valde helpension. Information om buller pgav byggnadsarbete.

Bekräftad gäst: 2019-04-21


7 av 10

Ingrid,
Varberg

+
Poolområdet
-

Bekräftad gäst: 2019-04-21


7 av 10

Kristin,
Oslo

+
At det er et lite hotell. Fint bassengområde!
-
Bedre kjøkkenfasciliteter i leiligheten. Mer utstyr.

Bekräftad gäst: 2019-04-21


9 av 10

Göran,
Trelleborg

+
Justa rum, trevlig personal.
-
Klinkergolvet runt poolerna är otroligt halt med våta fötter. Flera föll omkull under den vecka vi var där.

Bekräftad gäst: 2019-04-14


8 av 10

Barbro,
Trelleborg

+
Bra pool och bra plats vid poolen och bra solstolar.
-
Frysta smörpaket svårt att bre sin smörgås vid frukosten, bör läggas i kylen strax innan frukosten serveras.

Bekräftad gäst: 2019-04-14


9 av 10

Ann-Christin ,
Johanneshov

+
Pool-området
-

Bekräftad gäst: 2019-04-14


10 av 10

Mikael,
Henån

+
Personalen är helt underbar.Allt är snyggt o ch rent
-

Bekräftad gäst: 2019-04-07


4 av 10

Boris,
Borås

+
Poolområdet
-
Bättre städning. Dammråttor under sängen hela tiden. Dammråttor även i kök/allrum direkt efter städningen. Fönsterkarm i köket genomrutten och med hål i. Rum 232.

Bekräftad gäst: 2019-03-31


7 av 10

Malin,
Stockholm

+
Poolområdet. Läget.
-
Trevliga städare men dammet flög runt.

Bekräftad gäst: 2019-03-24


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 3,5/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Rum
  • 3,5/5 Service
  • 3,5/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

62% av resenärerna rekommenderar

1278 omdömen
Utmärkt
 
272
Väldigt bra
 
484
Bra
 
318
Mindre bra
 
126
Underkänt
 
78

5 senaste omdömen

2018-12-23

Inlägg av Jagfinns

Bra pool men trist lägenhet

Ok vi fick upp en vattenkokare som saknades. Bra att vi även fick en kaffekanna och melittahållare. Lägenheten var och balkongen var i minsta laget. Dessutom i behov av uppfräschning. Badrummet kändes 70-tal och ofräscht. Handdukar och badlakan luktade mögel. Nära till det mesta även om promenaden till havet kändes längre än 500m. Gott om restauranger och affärer. Poolområdet var det som var riktigt bra. Dock fanns det endast dryck och glass i poolbaren. Detta var vår andra resa till Teneriffa. Kommer gärna igen men definitivt inte till detta hotell.

 
2018-10-01

Inlägg av piason Mörarp, Sverige

Perfekt

Mkt positiv till detta hotell och lägenhet. Allt var perfekt. Fick altan på nedre våning o kunde smita ut genom häcken till poolen 3 meter bort. Mkt fina restauranger i närheten o restaurangen på hotellet är klart godkänd för goda enkla rätter.

 
2018-03-18

Inlägg av Lena L

"Trevligt, fint hotell utifrån, slitet inuti"

Trevligt fint hotell utifrån men behöver fräschas upp i lägenheterna. Lägenheterna är slitna men rent och snyggt. Hotellet ligger centralt i ett trevligt område ca en kvart ner till strand och centrum. Hotellet har en välskött fin trädgård och en uppvärmd pool. Minus med att det kostar Wifi, TV.

 
2018-02-25

Inlägg av Linzzie Träslövsläge, Sverige

Fint utifrån, slitet inuti

Vi är nöjda med helheten, men lägenheterna borde rustas upp så de blir lite fräschare. Vi hade utsikt över polen från tredje våningen. Mysig balkong med solljus på eftermiddagen. Frukosten åt vi bara två gånger, den var inget att ha, samma varje dag.. stekt ägg, potatis, bönor, bacon, champinjoner.. goda baguetter och frukt. Fanns även två olika yoghurtsmaker med olika topping. Det var inte så gott dock. Men pizzorna är fantastiska! Vi åt i restaurangen två dagar under en lunch, supergott! Städerskorna var de trevligaste på hela hotellet. Vi är dock inte nöjda med vissa av personalen i receptionen, två av de vi träffade på borde gå en charmkurs! Korta i tonen och fortsätter prata i telefon i över 10 minuter när jag stod där och ville ha hjälp. Nonchalant... Aldrig varit med om de förut.. vi är snälla människor och har alltid ett leende på läpparna och vill vara alla till lags, så det var väldigt tråkigt att bli bemött så.. Polerna var varma och sköna och hotellet låg nära stan. Mysigt område som jag verkligen rekommenderar!

 
2018-01-20

Inlägg av Kent Ö Los Cristianos, Spanien

Bra men inte mycket mer

Kallt på rummet, dåligt med belysning. Föråldrad köksutrustning. Kosta att se på tv. Frukosten Ok, men inte mycket att välja på. Trevlig personal i receptionen. Läget bra, tog 10 minuter att gå till strand och centrum.