Kundomdömen om HG Tenerife Sur

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
7,8 av 10 baserat på 106 omdömen
Övergripande bedömning
 
7,8 / 10
Städning
 
7,9 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,1 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,0 / 10
Faciliteter
 
7,5 / 10
Mat och dryck
 
7,3 / 10
Rum/lägenhet
 
7,9 / 10
Service
 
8,0 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

+
Poolområdet kunde vara på gräsmattorna med solstolarna. Vi hade en bra balkong, kunde välja sol eller skugga hela dagen.
-
Bilderna på hotellet var mycket finare tex soffan jätte sliten, på bilden en fin soffa. När vi kom var det skosulas mönster på en köksstol efter 2 v inte av dammad fast jag lät den stå så den syntes. Ingen vattenkokare fanns fast det stod i texten, sa till då fick vi en. Bara en nyckel.

Bekräftad gäst: 2020-03-08


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2020-03-01


8 av 10

+
Fanns restaurang och butik. Öppet och trevligt inga låsta grindar.
-
Onödigt byta handdukar varje dag med tanke på miljön.

Bekräftad gäst: 2020-02-02


10 av 10

+
Rummen som beskrevs som något slitna, var verkligen inte slitna. Fick även byta rum pga läget utan några som helst problem.
-
Tänk om om något Hotel kunde ha sopsortering på rummen. Känns fel att blanda soporna bara för att man är på semester. De har ju sortering på Teneriffa.

Bekräftad gäst: 2020-01-19


7 av 10

+
-
Bättre frukost

Bekräftad gäst: 2020-01-12


3 av 10

+
-
Portieren som checkade in oss verkade väldigt besvärad av oss. En del av restaurangpersonalen hälsade aldrig, trots att vi åt där i 14 dagar

Bekräftad gäst: 2020-01-05


8 av 10

+
Att vi fick byta rum till solsidan. Gott om solstolar. Bra köksutrustning och diskmedel, disktrasa mm. Duschcreme, stora och små handdukar som byttes ofta. Bra sängar, sköna kuddar mm
-
Svensk TV kanal fungerade väldigt dåligt. Safebox dyr, 320kr för 2 veckor, fick inga pengar tillbaka när man lämnade brickan. Man borde markera lediga, fria gångar vid poolen där man kan gå till ”höghuset” nu ligger folk överallt.

Bekräftad gäst: 2019-12-29


9 av 10

+
Rymlig lägenhet
-
Att de inför återvinning av plast !!!

Bekräftad gäst: 2019-12-29


8 av 10

+
Lägenheten
-
Frukosten, kaffe o te kan bli mycket bättre

Bekräftad gäst: 2019-12-22


10 av 10

+
HJälpen i receptionen
-

Bekräftad gäst: 2019-12-15


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 3,5/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Rum
  • 3,5/5 Service
  • 3,5/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

62% av resenärerna rekommenderar

1330 omdömen
Utmärkt
 
287
Väldigt bra
 
503
Bra
 
330
Mindre bra
 
129
Underkänt
 
81

5 senaste omdömen

2020-02-23

Inlägg av ncmh08 Lund

Se upp!

Hyfsat trevligt hotell, lite slitet men helt ok. Se dock upp för lurendrejarna i baren som serverar dig den billigaste spriten men tar betalt för premiumsorter. Känns som om de försöker lura turister alldeles i onödan.

 
2020-02-13

Inlägg av 418johnnyd Göteborg, Sverige

Bra rum, sämre frukost, bra middag.

Vi låg på detta hotell två veckor. Fräsch lägenhet i ''höghuset'' mot poolområdet (som var stort och rejält med mängder av solstolar). Duschrummet var inte alls bra, omöjligt att inte blöta ner halva badrumsgolvet, urusel lösning. Trevlig och hjälpsam personal i receptionen. Tyvärr var städningen av rummet inte den bästa och städtiderna varierade mellan 10,30 (bra) och 15,30 (för sent). Dessvärre var inte frukosten så bra, trist och icke variationsrik. Samma korvsort och 4 pålägg varje dag, likaså 1 brödsort + rostbröd. Hade det inte varit för frukosten hade betyget blivit en fyra. Vi hade valt till halvpension och middagen intogs i samma restaurang som frukosten. Trevlig personal och maten var hyfsat variationsrik och välsmakande (det var buffé). Betyget är 3,5 men halvpoäng finns ju inte på skalan. Stor skillnad mot frukosten.

 
2020-02-05

Inlägg av BirgittaT_13 Göteborg, Sverige

OK men inte mer.

Vi fick en nyrenoverad lägenhet som var fräsch. Bra stor balkong. Bra läge vid poolen och tyst. Fanns lägenheter som stördes av musik mm. Bra lägenhet, nöjda med det mesta. På minus sidan: Tyskar som ”äger” solstolar och platser vid poolen, där borde hotellet gjort mer/ stoppat sådana tendenser! Skandinaver och engelsmän perfekt civiliserat uppträdande. Städningen av lägenhet dålig. Duschen bedrövlig, vatten över hela badrumsgolvet då inte fanns någon dörr/draperi. Långt till havet. Bra promenadvägar och strandpromenad. Mycket shoppingcentra och många ställen med mycket att göra även på kvällarna. Lätt att åka runt med lokalbussar för att se sig omkring, nära busstationen. Vi hade halvpension och restaurangen serverade buffé som hade mycket att erbjuda men smakade kanske bara så där en del av maten, fanns dock varje dag något som var mycket gott och bra så vi blev alltid mätta. Frukosten OK. Personalen i restaurangen och receptionen mycket trevliga. Bra uppvärmd pool och fint poolområde. Det enda som kostade oss extra var kassaskåpet och det gör det ju på de flesta hotell där nere. Blir nog ett annat hotell närmare havet nästa gång vi ev åker dit.

 
2020-01-08

Inlägg av Solis_56 Mjolby, Sverige

Fint poolområde men annars bara OK

Rymlig lägenhet (2 rums mot poolområde) Någon pool såg vi inte och det var absolut solfritt på balkongen hela dagen trots vi önskat solig balkong. Vår utsikt var mot lekpark och gasbehållare. Försökte byta till det vi ansåg oss bokat men omöjligt enligt otrevlig manlig personal i receptionen. En del lägenheter mot poolen (bla höga huset) och alla lägenheter ut mot gatan har sol men trafik och restauranger/barer kan störa dem som bor vid gatan. Se bild med karta över hotellområdet. Spartanskt utrustning i kök. Allt kostar extra WIFI, Tv och säkerhetsbox. Nära till busstation och supermarket. Ca 15 min till strand och centrum. Första besöket på detta hotell, kommer inte återvända. Finns bättre för lägre pris närmare strand o centrum!

 
2019-12-15

Inlägg av steffeboj Kreta, Grekland

Bra hotell till rimligt pris

Bra utrustad lägenhet. Det fanns allt man kunde behöva i köket. Smart inrett med många hyllor och förvaringsmöjligheter. Det fanns många solsängar. Även om det ibland var mycket folk runt poolen fanns det alltid flera lediga. Rent och fräscht. Inget att klaga på.