Kundomdömen om HG Tenerife Sur

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
7,8 av 10 baserat på 110 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
7,8 / 10
Städning
 
8,0 / 10
Service
 
8,0 / 10
Faciliteter
 
7,5 / 10
Mat och dryck
 
7,1 / 10
Rum/lägenhet
 
7,9 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,3 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,5 / 10

Senaste omdömena


9 av 10

Stig,
Karlstad

+
Läget Bra för barn i olika åldrar Städning inne o ute
-
Mera solstolar

Bekräftad gäst: 2019-04-21


6 av 10

Lena ,
Åkersberga

+
Trevligt med livemusik.
-
Bättre mat för oss som inte valde helpension. Information om buller pgav byggnadsarbete.

Bekräftad gäst: 2019-04-21


7 av 10

Ingrid,
Varberg

+
Poolområdet
-

Bekräftad gäst: 2019-04-21


7 av 10

Kristin,
Oslo

+
At det er et lite hotell. Fint bassengområde!
-
Bedre kjøkkenfasciliteter i leiligheten. Mer utstyr.

Bekräftad gäst: 2019-04-21


9 av 10

Göran,
Trelleborg

+
Justa rum, trevlig personal.
-
Klinkergolvet runt poolerna är otroligt halt med våta fötter. Flera föll omkull under den vecka vi var där.

Bekräftad gäst: 2019-04-14


8 av 10

Barbro,
Trelleborg

+
Bra pool och bra plats vid poolen och bra solstolar.
-
Frysta smörpaket svårt att bre sin smörgås vid frukosten, bör läggas i kylen strax innan frukosten serveras.

Bekräftad gäst: 2019-04-14


9 av 10

Ann-Christin ,
Johanneshov

+
Pool-området
-

Bekräftad gäst: 2019-04-14


10 av 10

Mikael,
Henån

+
Personalen är helt underbar.Allt är snyggt o ch rent
-

Bekräftad gäst: 2019-04-07


4 av 10

Boris,
Borås

+
Poolområdet
-
Bättre städning. Dammråttor under sängen hela tiden. Dammråttor även i kök/allrum direkt efter städningen. Fönsterkarm i köket genomrutten och med hål i. Rum 232.

Bekräftad gäst: 2019-03-31


7 av 10

Malin,
Stockholm

+
Poolområdet. Läget.
-
Trevliga städare men dammet flög runt.

Bekräftad gäst: 2019-03-24


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 3,5/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Rum
  • 3,5/5 Service
  • 3,5/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

62% av resenärerna rekommenderar

1301 omdömen
Utmärkt
 
280
Väldigt bra
 
494
Bra
 
321
Mindre bra
 
126
Underkänt
 
80

5 senaste omdömen

2019-11-16

Inlägg av asifz2014

Hemskt boende

Absolut sämst!!!! Det började med att vårt rum inte va klart i tid och vi fick vänta. När vi väl fick vårt rum så var det skitigt på golvet, städningen var katastrofalt dålig. När vi upptäckte att det saknades täcke till våra barn som fick sov på skabbig bäddsoffa, bad vi om extra täcke. Personalen kom med malätna filtar, deras policy/regler tillåter endast täcke till antalet sängplatser. Dem vägrade ge oss extra täcke. Frukostbuffén är flottig, de stekta äggen flyter i flott, baconet är som gummi och det finns inget på buffén som smakar bra. Varje morgon kl 7:30 hör man städarna springa ute i korridorerna med sina vagnar. Städvagnens hjul slår mot klinkergolvet och det låter högt. En av morgnarna klippte dem gräset kl 8:00 med en äldre typ av gräsklippare, det lät som fan!! Handdukarna som dem lånar ut är gamla och sura, rent ut sagt räliga handdukar. Ytterdörren saknar handtag (finns en knopp) på utsida och man tvingas smälla igen dörren för att stänga den. Det smäller dörrar hela tiden, sjukt irriterande. Dem städar sjukt dåligt, toaletten luktar piss och jag gjorde ett test. Jag lät brödsmulor ligga kvar på golvet för att se om dem sopade bort dem. Efter städningen låg smulorna kvar på golvet. Dem springer igenom med sopborste och sprutar en äcklig doftspray. Jag rekommendera alla att boka boende på annat hotell, detta är de absolut sämsta jag någonsin har upplevt.

 
2018-12-23

Inlägg av Jagfinns

Bra pool men trist lägenhet

Ok vi fick upp en vattenkokare som saknades. Bra att vi även fick en kaffekanna och melittahållare. Lägenheten var och balkongen var i minsta laget. Dessutom i behov av uppfräschning. Badrummet kändes 70-tal och ofräscht. Handdukar och badlakan luktade mögel. Nära till det mesta även om promenaden till havet kändes längre än 500m. Gott om restauranger och affärer. Poolområdet var det som var riktigt bra. Dock fanns det endast dryck och glass i poolbaren. Detta var vår andra resa till Teneriffa. Kommer gärna igen men definitivt inte till detta hotell.

 
2018-10-01

Inlägg av piason Mörarp, Sverige

Perfekt

Mkt positiv till detta hotell och lägenhet. Allt var perfekt. Fick altan på nedre våning o kunde smita ut genom häcken till poolen 3 meter bort. Mkt fina restauranger i närheten o restaurangen på hotellet är klart godkänd för goda enkla rätter.

 
2018-03-18

Inlägg av Lena L

"Trevligt, fint hotell utifrån, slitet inuti"

Trevligt fint hotell utifrån men behöver fräschas upp i lägenheterna. Lägenheterna är slitna men rent och snyggt. Hotellet ligger centralt i ett trevligt område ca en kvart ner till strand och centrum. Hotellet har en välskött fin trädgård och en uppvärmd pool. Minus med att det kostar Wifi, TV.

 
2018-02-25

Inlägg av Linzzie Träslövsläge, Sverige

Fint utifrån, slitet inuti

Vi är nöjda med helheten, men lägenheterna borde rustas upp så de blir lite fräschare. Vi hade utsikt över polen från tredje våningen. Mysig balkong med solljus på eftermiddagen. Frukosten åt vi bara två gånger, den var inget att ha, samma varje dag.. stekt ägg, potatis, bönor, bacon, champinjoner.. goda baguetter och frukt. Fanns även två olika yoghurtsmaker med olika topping. Det var inte så gott dock. Men pizzorna är fantastiska! Vi åt i restaurangen två dagar under en lunch, supergott! Städerskorna var de trevligaste på hela hotellet. Vi är dock inte nöjda med vissa av personalen i receptionen, två av de vi träffade på borde gå en charmkurs! Korta i tonen och fortsätter prata i telefon i över 10 minuter när jag stod där och ville ha hjälp. Nonchalant... Aldrig varit med om de förut.. vi är snälla människor och har alltid ett leende på läpparna och vill vara alla till lags, så det var väldigt tråkigt att bli bemött så.. Polerna var varma och sköna och hotellet låg nära stan. Mysigt område som jag verkligen rekommenderar!