Kundomdömen om Aguamar

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
7,4 av 10 baserat på 40 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
7,4 / 10
Städning
 
7,3 / 10
Service
 
7,6 / 10
Faciliteter
 
7,1 / 10
Mat och dryck
 
7,0 / 10
Rum/lägenhet
 
7,6 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,6 / 10
Korrekt beskrivning online
 
7,4 / 10

Senaste omdömena


5 av 10

Rogga,
Avesta

+
Frukosten
-
Det luktade avlopp hela tiden i köket i vårt rum och på toan hos våra vänner i rummet bredvid. Trots påpekande i receptionen blev det aldrig bättre.

Bekräftad gäst: 2019-02-24


7 av 10

Kjell-Ove,
Västerås

+
Lägenheterna var bra
-
Bättre sängar förslag att informera om störningarna av arbeten som utföres av grävmaskiner och lastbilar hela dagarna,

Bekräftad gäst: 2019-02-03


6 av 10

,

+
-
Saknar Apollo person på hotellet, dåligt med info , det går att smsa :(

Bekräftad gäst: 2019-01-20


2 av 10

Ulrika,
Trollhättan

+
Det enda som var relativ bra var maten.
-
1. Inte tillåtet att röka överallt runt poolen, dvs det gick inte att ligga på en solsäng när folk fick röka runt omkring på sina solsängar. 2. Inte tillåtet att använda middagsmatsalen likt en poolbar, avseende ljudvolym och dryckesvanor - i så fall i alla fall inte på den tidigare middagstiden avsedd för barnfamiljer. Här satt större sällskap och förde så mycket oljud att det inte gick att föra ett samtal med sina barn. 3. Hotellet hade vägglöss - vi har gjort reklamation - och de hyrde ut vårt rum med vägglöss dagen efter vi fått byta rum. 4. Städningen generellt var inte bra, exv golvet var aldrig rent utan alltid sand och man blev svart under fötterna när man gick barfota. 5. Sura städerskor.

Bekräftad gäst: 2018-12-30


10 av 10

Christina ,
Göteborg

+
Mkt bra sängar, jättebra sänglampor (brukar vara dåliga vanligtvis), fräscht golv, bra planerad lägenhet
-
Kunde varit ngn mer hylla i badrummet. Satt en hylla bara ovanför handfatet , vilken du nuddade när du satte på kranen.

Bekräftad gäst: 2018-11-25


8 av 10

Eva,
Mölndal

+
Rummen
-
Extra betalt för dynor till solstolarna

Bekräftad gäst: 2018-11-18


7 av 10

Anki,
Stockholm

+
-
Tyvärr låg poolbaren helt i skuggan /kanske inte det lättaste att ändra på men pool baren hade nästan inget folk på grund av läget

Bekräftad gäst: 2018-11-18


8 av 10

Roland,
Bromma

+
Närheten till stranden
-
Bättre städning av rummen

Bekräftad gäst: 2018-11-11


10 av 10

Clas,
Örebro

+
-
Vore bra med wifi på hela hotellet och safeboxar i varje lägenhet.

Bekräftad gäst: 2018-11-04


8 av 10

Eva,
Västerhaninge

+
-

Bekräftad gäst: 2019-03-17


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 3,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

77% av resenärerna rekommenderar

2170 omdömen
Utmärkt
 
682
Väldigt bra
 
982
Bra
 
355
Mindre bra
 
91
Underkänt
 
60

5 senaste omdömen

2019-04-13

Inlägg av Bo S

Bra läge

Hög ljudvolym dagtid i och runt poolen. Köksutrustningen bristfällig. Internet övrigt att önska. Fungerade ej i sovrum och på balkong. Dåligt till vad det kostar. Varför finns det inte safebox i lägenheterna utan i entréplanet?

 
2019-04-04

Inlägg av pere866 Reykjavik, Island

Gott lägenhetshotell

Vi bokade genom resebyrå på Island. Hotellet är trevligt med passliga lägenheter. Vi var två och hade vardagsrum med köksutrustning, sovrum och bad. Det som störde aningen var att på granntomten, dit hotellets gård vätte, pågick grundarbeten som började just efter kl 7 på morgonen och störde friden. Det blev bättre när vi fick byta lägenhet. Så är alla balkonger mot norr, väster eller öster, som gör att det är lite sol. Vi hade en balkong mot norr. Lägenheten hade grundutrustning, men vi saknade vinglas i skåpen och tvättmaskin. Det fanns en gemensam tvättmaskin i tvättstugan, men den var ofta upptagen. Maskinen centrifugerade inte, så tvätten var drypande våt. Man kunde dock torka i torktumlare, men det kostade extra, utöver det man betalade för tvättmaskinen. Men hotellet var rent och välstädat, städning varje dag förutom onsdag och torsdag. Sängkläder och handdukar förnyades varje dag när de kom och städade.

 
2019-03-22

Inlägg av ylipaa Visby, Sverige

Bra läge, prisvärt, trevligt

Ett mycket fräscht och trevligt lägenhetshotell, bra sängar, bra köksutrustning, ca 10 min gång till busshållplats, trevlig personal, bra frukost, rent - fräscht - centralt. Det enda negativa är att det används någon typ av plastad frotte i sängarna.

 
2018-01-29

Inlägg av Pille134 Tallinn, Estland

Mycket trevligt hotell

Lägenheterna var fräscha och bekväma. Vatten i poolen var lagom varmt så vi fick bada varje dag. Personalen var mycket trevliga och hjälpsamma. Det enda som vi var lite besvikna att vi fick inte lägenhet med sol på balkongen fast vi bad om det. Det var kallt att sitta där. Vi reste med liten spädbarn som ville sova i rummet så det skulle ha varit skönt att sola på balkongen så länge... Men allt annat var bra och kan rekommendera detta hotell till alla barnfamiljer.

 
2017-12-08

Inlägg av Karlrum611 Varberg, Sverige

hoell med toppersonal

mycket trevligt hotel med fantastisk personal.Alla mycket hjälpsamma och trevliga. Bodde med halvpension. Bra frukost men gärna lite mer grovt bröd. Middagen på kvällen mycket god med alltid en fiskrätt. Fantastiska bakverk till efterrätt.