1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Atlantic Holiday Center

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
8,7 / 10
Städning
 
8,4 / 10
Service
 
8,8 / 10
Faciliteter
 
8,4 / 10
Mat och dryck
 
7,3 / 10
Rum/lägenhet
 
8,8 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,8 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,8 / 10

10 senaste omdömen


8 av 10

Anita,
Hajom

+
Bästa läge när havet nära till allt bra promenadmöjligheter!
-

Bekräftad gäst: 2019-02-03


9 av 10

,

+
Platsen, lugnet, poolen, rummen
-
Maten bör förbättras både i baren och restaurangen.

Bekräftad gäst: 2019-02-03


10 av 10

Britt-Maria & Jüri,
Åmål

+
Läget vid havet och den uppvärmda saltvattenpoolen
-

Bekräftad gäst: 2019-01-27


9 av 10

Åse,
Göteborg

+
Fräscht och välplanerat pool-område m bar/café
-

Bekräftad gäst: 2019-01-27


10 av 10

Anette,
Göteborg

+
Barnpassningen i miniklubben , super trevlig personal , fin utsikt!
-
Jag hade bokat rum med bättre läge och inte ovanför personalingången fast det var det jag fick.. annars stort å bra rum med bra köksgrejer mm

Bekräftad gäst: 2019-01-27


8 av 10

Ingrid ,
Göteborg

+
Utsikten, saltvattenpoolen och trädgården/lekplatsen.
-

Bekräftad gäst: 2019-01-20


9 av 10

,
Göteborg

+
Bra läge Mycket trevlig personal
-
Fick ett rum i en vinkel på byggnaden. Inte en solstråle på hela dygnet.

Bekräftad gäst: 2019-01-20


10 av 10

Lars,
Saltsjöbaden

+
Fint och sobert skick med mycket bra läge alldeles vid Atlanten.
-
Mer detaljerad information om utflykterna. Vädringsfönster och golvlampa saknas på rummet. Ganska många solstolar vid poolen hade trasiga stöd för ryggstödet.

Bekräftad gäst: 2019-01-13


7 av 10

Lillemor,
Stockholm

+
-
Fler gruppträningspass (utöver eller istället för Yoga)

Bekräftad gäst: 2019-01-13


10 av 10

Carina,
Uppsala

+
Underbar havsutsikt, lugnt och rofyllt!
-

Bekräftad gäst: 2019-01-13


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

81% av resenärerna rekommenderar

431 omdömen
Utmärkt
 
174
Väldigt bra
 
188
Bra
 
46
Mindre bra
 
15
Underkänt
 
8

5 senaste omdömen

2019-01-14

Inlägg av Marina_victoria69 Smålandsstenar, Sverige

Havsutsikt!

Perfekt läge med Atlanten precis utanför. Stora fina rum med allt vad man behöver. Inredningen på hotellet i stort tilltalade mig och skulle aldrig tro att hotellet endast har 2 stjärnor . Trevlig och hjälpsam personal. Hade det varit kodlås på säkerhetsskåpet och inte så jättekänsliga dörrkort till rummen så hade det blivit full pott.

 
2018-04-02

Inlägg av Ola A Stockholm

Varning för rum mot gatan

Vi bodde en vecka på detta hotell. Standard på rummen var bra, frukostbuffén ok och personalen trevlig. Det som inte var ok var den information som gavs av vår resebyrå, Apollo, angående rummen som låg mot gatan. Eftersom vi inte nödvändigtvis behöver rum med havsutsikt nöjde vi oss med rum med "mindre bra läge". På Apollos hemsida står att ljud från närliggande restauranger "kan uppfattas som störande". Sanningen var att det var ett förfärligt skrål från puben mittemot sent varje kväll, ofta fram till midnatt. Vi fick säga till i receptionen som gjorde så gott dom kunde och ringde polisen efter kl. 23 då det efter det skulle vara tyst. Skulle såklart ha betalat tillägg för rum mot poolen om jag vetat om detta. Verkligen inte OK från Apollos sida med information på hemsidan som blir så nedtonad att den är vilseledande! Sedan ytterligare minus för att dom strök bort min information om rummets läge när jag svarade på deras enkät efter jag kommit tillbaka, och därefter har vägrat att se till att det rättades till. Jag åker med annat resebolag nästa gång!

 
2018-01-13

Inlägg av Smil497 Göteborg, Sverige

Nyrenoverat hotell med bra läge.

Atlantic Holiday Hotell ligger i en liten ort ett par mil norr ut ifrån Los Cristianos och Teneriffas södra flygplats. Hotellet är nyrenoverat, och har en bra restaurang med god mat, i ny regi. Läget är helt fantastiskt, en del av rummen har havsutsikt. En STOR solterass på taket, med gott om solstolar och liggunderlag. Detsamma gäller hotellets pool, alltid lediga solstolar. Bokade halvpension, frukost, middag, för själva orten har inte så mycket att bjuda på när det gäller restauranger, fem-sex stycken kanske. Hotellets omgivningar inte så roliga, liten ort och inte särskilt mycket att göra. Barnfamiljer kan få det knepigt, om dom inte älskar att bada. När det gäller stranden, finns det bara ett ord....... bedrövligt. Svart sand, blandat med upp till knytnävsstora stenar. Så att ta med handduken som liggunderlag var inte att tänka på. Allt kan sammanfattas med: Vill man ha en skön semester med ett bra hotell som serverar god mat på en liten sömnig ort, är detta det perfekta stället.

 
2017-12-26

Inlägg av Boha1 Haninge, Sverige

Iskall pool

Plus: Havet som alltid är nära, takterrassen, stor lgh, bra restauranger runt hotellet, underbar miljö. Happy hourđŸ‘đŸ». Minus: Svinkall pool, långsam incheckning, nyckelkort som fick laddas om 3 ggr/dag, dålig städning, vi saknade mikrovågsugn i det sk köket. Stranden var mer som en grusväg.

 
2017-11-27

Inlägg av cb66_12 Stockholm, Sverige

Stort ljust rum med fantastisk utsikt och terass, rum 017.

Rummen mot gatan bör undvikas för restauranger på andra sidan gatan stör med visst skrål. Personalen mycket glad och tillmötesgående. På tv:n finns skandinaviska kanaler ex.vis 60 SVT1 och 61 SVT 2. Wifi är snabb och har god täckning även strax utanför hotellet. Vårt rum (017) hade en generös terrass med fantastisk utsikt mot havet och La Gomera. Området generellt lugnt och utbudet av restauranger och Supermarcados fullt tillräcklgt.