Kundomdömen om Atlantic Holiday Center

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,8 av 10 baserat på 906 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,8 / 10
Städning
 
8,5 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,9 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,8 / 10
Faciliteter
 
8,6 / 10
Mat och dryck
 
7,3 / 10
Rum/lägenhet
 
8,8 / 10
Service
 
9,0 / 10

Senaste omdömena


5 av 10

+
Personal i receptionen var trevlig
-
Städningen, frukosten

Bekräftad gäst: 2020-03-15


6 av 10

+
Polen o Frukost
-
STÄDNING

Bekräftad gäst: 2020-03-15


9 av 10

+
läge
-

Bekräftad gäst: 2020-03-15


9 av 10

+
Vi hade tur o fick lgh m balkong i bästa läge.
-
Sängarna åkte isär

Bekräftad gäst: 2020-03-15


10 av 10

+
Lugnt läge .
-
Inget vad jag kan komma på

Bekräftad gäst: 2020-03-15


8 av 10

+
Läget. Trevlig personal. Takterrassen. Stor lägenhet, bra utrustad. Allmänt trevligt.
-
Städningen.

Bekräftad gäst: 2020-03-08


9 av 10

+
Fantastisk läge och en avspänd atmosfär
-
Lite mysbeslysnig ute vid tex palmerna

Bekräftad gäst: 2020-03-08


8 av 10

+
Läget
-
Ta bort möglet i duschen

Bekräftad gäst: 2020-03-08


5 av 10

+
Hotellets läge
-
Maten var inte god Vi åkte förra året till colina mat hotel var maten mycket godare .

Bekräftad gäst: 2020-03-08


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2020-03-08


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

81% av resenärerna rekommenderar

475 omdömen
Utmärkt
 
197
Väldigt bra
 
203
Bra
 
48
Mindre bra
 
19
Underkänt
 
8

5 senaste omdömen

2019-12-11

Inlägg av 724ingvarj Mariestad

Bra hotell med bra läge

Bra standard på alla faciliteter. Bra temperatur på pool. Restaurangen var ingen höjdare men för frukost och lunch fungerade den helt okej. Hotellet saknar luftkonditionering. Mycket bra läge. Nära strand men här vill vi varna för kraftiga strömmar i vattnet. Gott om promenadvägar. Flera restauranger och barer i närheten.

 
2019-12-03

Inlägg av kent k Grästorp, Sverige

Smakfullt,Trändigt Hotell

Servicen är mycket bra. Frida (en pärla ) tog emot oss med ett glas cava medan vi väntade på att få checka in. 2-rums lägenheten är ljus och modern. Sköna mjuka sängar. Stort badrum. Nya handdukar nästan varje dag. Vardagsrum med bäddsoffa, matbord med fyra stolar. Svensk TV. Hotellet ligger precis vid havet, att gå till närmaste badplats tar bara några minuter. Poolen helt underbar, med uppvärmt havsvatten. Ingen hög musik.Gott om solsängar, vissa är i skuggan på förmiddagen.Playa Paraiso är närmaste ort med lite mer människor och mer butiker, man går dit innan det blir mörkt, följer en liten väg efter kusten, tar taxi tillbaks. Kostnad ca. 6-7 euro.

 
2019-04-20

Inlägg av Christian L

Påsklov

Badrum saknar fläkt, ventilation. Ingen Ac. Poolområde bra fast poolbaren katastrof! Dålig mat samt otrevlig personal. 80tals drinkar med pappsugrör. Kör medhavd! Lite småfel här och där, dörrkort strular, hotelldörren gnisslar och låser sig. Lyhört som 17. Annars är allt toppen!!! Trevlig personal förutom baren vid poolen.

 
2019-04-14

Inlägg av 463rogerp

Hotell med fantastiskt läge

Vi har bott på hotellet en vecka med rum mot havet. Fantastiskt läge med havets brus dygnet runt. Utsikten hänförande mot La Gomera. Mycket serviceinriktad och trevlig personal i receptionen. Poolområdet fint läge och välskött.Städning ok. Frukosten är bra. Matsalen fantastiskt läge. Restaurangen skulle kunna utvecklas. Lite mera fokus och uppmärksamhet på gästernas önskemål. Restaurangen drar ner betyget lite. Skulle gett 5 i omdöme annars

 
2019-01-14

Inlägg av Marina_victoria69 Smålandsstenar, Sverige

Havsutsikt!

Perfekt läge med Atlanten precis utanför. Stora fina rum med allt vad man behöver. Inredningen på hotellet i stort tilltalade mig och skulle aldrig tro att hotellet endast har 2 stjärnor . Trevlig och hjälpsam personal. Hade det varit kodlås på säkerhetsskåpet och inte så jättekänsliga dörrkort till rummen så hade det blivit full pott.