1. Flyg & hotell

 2. Boendeval

 3. Tillval

 4. Uppgifter

 5. Bekräfta

 6. Bokat

Atlantic Holiday Center

 • Bästa tänkbara läge vid havet
 • Barnen äter för 1 krona
FAMILJEPAKET!
Just nu reser 2 vuxna och 2 barn (2-11 år) hit för totalt 18 000:- inklusive frukost. Gäller utvalda resor januari-april 2019. Begränsat antal platser.

Atlantic Holiday Center ligger på södra Teneriffa och hit ska du åka för att koppla av nära havet. Läget bjuder på fantastiska vyer över Atlanten och La Gomera, och utsikten från poolområdet är något alldeles extra. Hotellet ingår även i vår familj av Apollo Mondo Selected-hotell med faciliteter och aktiviteter som barnklubb, simskola, Mondo Coffee och gratis morgonyoga.


Rumstyper

Enrumslägenheter för 1-3 personer. Tvårumslägenheter för 1-4 personer. Tvårumslägenheter med mindre bra läge för 1-4 personer. Tvårumslägenheter superior för 1-4 personer. Tvårumslägenheter, Seafront för 1-4 personer. Juniorsviter för 1-3 personer. Sviter för 1-4 personer, varav 1 barn.

Läs mer om våra rumstyper
Fråga en gäst

Gästerna gillar

Läget, rummet, personalen!
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 425 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 150 m
Till centrum: 100 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Atlantic Holiday Center ligger läckert vid klipporna, på första parkett vid havet i den lilla orten Callao Salvaje på Teneriffa. Med ljusa och fina lägenheter passar hotellet både för par och familjer. Från hotellet har du gångavstånd till stranden samt till restauranger och barer i området.

Trevligt poolområde och takterrass
Hotellets har ett härligt poolområde med en stor saltvattenspool och en separat barnpool. Gratis solstolar och parasoller samt handduksservice mot avgift. Vid poolområdet ligger även kaffe- och juicebaren Mondo Coffee där du enkelt kan finna semesterro med extra gott kaffe. Här kan du köpa äkta spanskt kaffe, latte, cappuccino, espresso, olika sorters nypressade juicer, lokala bakverk och glass med tillbehör – allt av högsta kvalitet.

På hotellets tak finns en stor sol-/takterrass med vackra vyer över Atlanten och ön La Gomera. På hotellet finns också buffé- och à la carte-restaurangen Sea Soul som har en tillhörande utomhusterrass.

Aktiviteter och träning på hotellet

På hotellet finns ett gratis gym, och du kan också delta i gratis morgonyoga fem gånger i veckan med utbildade skandinavisktalande instruktörer. Ibland erbjuds även andra gruppträningspass på hotellet. Tider och aktuellt veckoprogram fås på hotellet. Tennisbana (racket finns att hyra mot avgift). Löparrundor och cykelbanor i anslutning till hotellet.

Polly & Mino Playtime och simskola

Fem dagar i veckan är Apollos egna lekrum Pollynesien bemannat med välutbildad, skandinavisktalande personal. Då väntar Polly & Mino Playtime – två timmar fyllda av roliga och lärorika aktiviteter som ritskola och skattjakt. Aktiviteterna är gratis och alla barn kan vara med. En kväll i veckan är det minidisko. På hotellet finns även simskola med skandinavisktalande simlärare. Läs mer om simskolan på Atlantic Holiday Center.


Nyhet! Club Polly & Mino

Från och med vintern 2019/2020 ersätts Polly & Mino Playtime med Club Polly & Mino. Här tar barnen del av ett brett aktivitetsprogram med Apollos egen barnklubb, Club Polly & Mino, och det erbjuds även fortfarande simskola med skandinavisktalande personal och simlärare. I barnklubben står roliga aktiviteter i centrum, med möjlighet att lära sig massa nytt som att hälsa på grekiska eller laga en lokal rätt.

Boka vårt barnpaket
För en extra bekväm semester när du reser med mindre barn föreslår vi att du bokar vårt barnpaket med sulky, barnstol och spjäl-/resesäng. Barnpaketet bokas i samband med att du beställer resan. Du kan också lägga till barnpaketet efteråt genom att logga in på Min bokning. Vill du endast boka sulky, barnstol eller barnsäng går det också bra.

Övrig information
Vill du ta dig in till Playa de las Americas, där det finns gott om restauranger, barer, butiker och stränder går lokalbussen två gånger i timmen och det tar ca 30-40 minuter. Bredvid hotellet ligger en härlig trädgård med palmer. Gratis wifi på hela hotellet. Tvättrum mot avgift (där du tvättar själv).

Här kan du läsa mer om våra Apollo Mondo Selected-hotell.

Måltider

Inga. Frukost, halvpension eller All Inclusive mot tillägg. När vuxna köper till måltider äter barnen för endast en krona.

Kontakta våra säljare på 0771-37 37 37 om du vill köpa till halvpension eller All Inclusive under jul och nyår. Då tillkommer även en extra avgift för julmiddag (24/12) och nyårsmiddag.

All Inclusive

Vid All Inclusive mot tillägg ingår:

- Frukostbuffé, kl. 7.30-10.00, i restaurang Sea Soul.
- Lunchbuffé, kl. 12.30-14.30, i restaurang Sea Soul.
- Snacks, glass och kakor, kl. 11.00-18.00.
- Middag, kl 18.00-21.30, i restaurang Sea Soul. Middagen består av en daglig meny samt en buffé med efterrätter. Vissa kvällar i veckan är det temakvällar med bl.a. barbeque, paella och kanariska rätter.
- Obegränsat med förfriskningar, öl, vin och lokala drinkar, kl. 11.00-22.00.

Det är möjligt att äta middag (kanariska rätter) på Café Europa på hotell Albatros. Reservation nödvändig, tala med receptionen.

Observera att ändringar kan förekomma. All Inclusive gäller till kl. 12.00 avresedagen.

Bra att veta

Saltvattenspoolen är uppvärmd vintertid till minst 20 grader. Pooltemperaturen kan dock sjunka några grader på morgnar, kvällar och vid dåligt väder. Ljud från närliggande barer kan uppfattas som störande i de lägenheter som vetter mot vägen. Backe ner till stranden. Lokal trafik.

Apollo Mondo Selected
Apollo Mondo Selected
 • Hög kundnöjdhet
 • Mondo Coffee
 • Polly & Mino Playtime 
 • Gratis gym och wifi

Direkttransfer till och från hotellet!

Som gäst på Atlantic Holiday Center kan du boka direkttransfer till och från flygplatsen. Det betyder att transferbussens första stopp alltid är vid Atlantic Holiday Center och vid avresa är det alltid sista stoppet innan flygplatsen. Förboka transfern i samband med att du beställer din resa på apollo.se eller ring oss på 0771-37 37 37. Har du redan bokat en resa kan du lägga till transfer via Min bokning.

Cykel- och löpträna

Vill du träna finns här två olika cykel- och löpkartor att ladda ner:

Tijocobajo (22 kilometer) och Trail Dreams (25 kilometer).