Våra orter, Kanarieöarna

orter sorterade efter

Film

Gran Canaria

Välkommen till favoriten som har allt! Ön är som en kontinent i miniatyr med ett härligt klimat året om och ett stort utbud av allt du behöver under semestern. Res med oss till Gran Canaria och upptäck öns alla smultronställen. Den solsäkra sydkusten lockar med fina sandstränder, men Gran Canaria e...

Läs mer om Gran Canaria 51 hotell från 2 938 SEK
Film

Fuerteventura

Kanarieön för dig som är en riktig soldyrkare! På en resa till Fuerteventura kan du uppleva storslagen skönhet och rena linjer. Här härskar sanden, havet, bergen och en sol som lyser många säkra timmar. Till Fuerteventura kan du resa året om – och du bestämmer själv hur länge du vill stanna.

Läs mer om Fuerteventura 29 hotell från 2 938 SEK
Film

Teneriffa

Teneriffa är den grönaste och vackraste av Kanarieöarna och som gjord för spännande upplevelser. På våra resor till Teneriffa kan du välja mellan härliga sandstränder i söder och äkta kanarisk stadsatmosfär i norr. Väljer du att paketera resan själv kan du stanna hur länge du vill.

Läs mer om Teneriffa 46 hotell från 3 198 SEK

Lanzarote

En resa till Lanzarote är fylld av magiska upplevelser. Lanzarote är Kanarieöarnas kanske mest stilfulla ö, med ren och genomtänkt arkitektur i harmoniska färgskalor. Här väntar såväl härliga stränder som spännande vulkanlandskap.

Läs mer om Lanzarote 25 hotell från 4 198 SEK

La Gomera

La Gomera är en lite mindre känd ö som visar dig en orörd sida av Kanarieöarna. Här möts du av pittoreska byar på grönklädda kullar, vänliga människor och många solsäkra timmar. Naturen är fantastiskt och bästa sätt att uppleva La Gomera sagoskogar och bördiga är att sätta på dig bra skor och ta dig...

Läs mer om La Gomera 4 hotell från 4 548 SEK