Lanzarote – tips inför resan

Lanzarote – restips

Lanzarote är en fantastisk ö med magiska lavalandskap och vackra stränder. Här finns också utmärkta möjligheter till surf och andra sportiga äventyr. Ta del av våra bästa tips nedan!

Boka din resa till Lanzarote

Magiska landskap på Lanzarote

Utforska Lanzarote

Se mer av Lanzarote! Här finner du tips på en mängd olika aktiviteter att ta dig an och bra sätt att utföra de på. Varför inte färdas längs kusten exempelvis via hästrygg eller jeep?

Utforska Lanzarote med oss
Vykortsvackra Lanzarote

Lanzarotes oslagbara landskap

Här kommer en guide för dig som dyrkar skönheten. Låt dig inspireras av Lanzarotes vackra naturfenomen som bland annat består av storslagna nationalparker och grottsjöar.

Spana in öns sevärdheter

Sevärda museer och byar

Upp och hoppa! Sugen på en paus från stranden? Akvarier och utsiktspunkter, konstmuseum och sjömanskyrkor – ta del av våra tips på kortare dagsutflykter du kan ta dig an på Lanzarote.

Ta del av våra utflyktstips
Paella

Kanariska godsaker

Ta del av våra tips på det spanska och kanariska kökets främsta klassiker! Här finner du såväl upplysningar om restauranger som om våra favoriträtter.

Ta del av öns godsaker

Fler läckerheter på Lanzarote

Trött på tapas? Spana in våra tips på matställen här, och ta del av allt mellan topprestauranger från Michelinguiden och jordnära tacoställen.

Hitta de bästa restaurangerna
Papagayostranden

Lanzarotes härliga stränder

På Lanzarote finner du riktigt bildsköna stränder som är välanpassade för såväl surfing som en lugn stund. Ta del av våra tips på öns främsta pärlor!

Läs mer

Håll formen på semestern

Lanzarote är ett paradis för dig som gillar att surfa – men det finns också gott om andra sportiga aktiviteter som kan hjälpa dig hålla igång under semestern! Varför inte ta en runda golf, eller prova på något alldeles nytt såsom bågskytte?

Sportiga sysslor på Lanzarote
Marknaden i Teguise

Shoppa på Lanzarote

På Lanzarote finner du gott om såväl gemytliga marknader som större köpcentrum. Ta en dag och strosa runt bland butiker och stånd – vi garanterar att du kommer att göra ett par riktigt bra fynd!

Se våra främsta shoppingtips