1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Villas Alondras Suites

  • Villor med privat pool
  • Köp till frukostbuffé eller halvpension
  • Särskilt område endast för vuxna

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått utmärkelsen inom sin klass och kategori baserat på våra egna gästers kundnöjdhet.

Villas Alondras Suite är ett exklusivt villaområde i lugna omgivningar. Här kan du njuta av stillheten och unna dig en riktig lyxsemester tillsammans med familjen eller i goda vänners lag. I de moderna och smakfullt inredda villorna finns allt som behövs, men bäst ändå är kanske trädgården och den privata poolen med solstolar och parasoller.


Rumstyper

Trerumslägenheter för 2-4 personer. Fyrrumslägenheter för 2-4 personer. Trerumsvillor för 2-4 personer. Fyrarumsvillor för 4-6 personer. Trerumslägenheter i bungalow för 2-4 personer.

Läs mer om våra rumstyper
Fråga en gäst

Gästerna gillar

Stora fina rum, bra uteplats och härlig pool!
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 400 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 2 km
Till centrum: 1 km
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Villas Alondras är ett exklusivt villaområde i lugna omgivningar beläget endast 1 kilometer från den gamla delen av Puerto del Carmen och 1,8 kilometer till den fina Playa Grande-stranden. Till varje villa hör en privat pool med solstolar och parasoller. Vissa pooler kan värmas upp mot avgift. Markterrass och trädgård.

På området finns även en gemensam pool som är uppvärmd vintertid till minst 20 grader. Pooltemperaturen kan dock sjunka några grader på morgnar, kvällar och vid dåligt väder. Gratis handduksservice. Det finns även ett chill out-område som vänder sig enbart till vuxna gäster. Dels ett område vid med solstolar vid poolen, en del av restaurangen samt ett litet spa (mot avgift, reservation görs i receptionen).

Hotellet består av två delar och väg måste korsas för att nå vissa faciliteter. The Arena Restaurant erbjuder frukost och ligger vid huvudpoolen. Minilivs, restauranger och busshållplats ca 500 meter från villorna. Närmsta strand är Playa Chica (Playa Grande).

Måltider

Inga. Frukostbuffé eller halvpension mot tillägg. Måltider serveras på restaurangen vid poolområdet, utom på måndagar då den serveras på restaurang El Toro, ca 500 meter från hotellet. Väg måste korsas.

Frukost från kl. 08:00 - 11:00.

Bra att veta

Vissa pooler kan, på begäran, värmas upp mot extra kostnad. Önskar du göra en beställning/förfrågan gällande uppvärmd pool kontaktar du hotellet via mejl: [email protected] senast 4 veckor innan avresa. Reception med begränsade öppettider och ankomstservice. För dem som önskar så kan man via receptionen låna en smartphone med en app installerad som ger direct access till hotellets alla faciliteter.