1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Vik Hotel San Antonio

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
7,6 / 10
Städning
 
8,3 / 10
Service
 
8,0 / 10
Faciliteter
 
7,4 / 10
Mat och dryck
 
8,0 / 10
Rum/lägenhet
 
7,1 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,6 / 10
Korrekt beskrivning online
 
7,5 / 10

10 senaste omdömen


7 av 10

,

+
Kids club och läget
-
Bastun får gärna vara varm under öppettiderna

Bekräftad gäst: 2019-01-11


7 av 10

Peter,
Enköping

+
Det fanns trevlig personal. Dock enstaka.
-
Förbättringarna åligger snarare Apollo

Bekräftad gäst: 2018-12-28


7 av 10

Michael,
Kalmar

+
Läge, frukost
-
Gymmet var katastrofalt. Två av fyra maskiner fungerade och så lågt i tak att jag inte kunde använda en av de fungerande.

Bekräftad gäst: 2018-12-28


7 av 10

Tosen,
Sandviken

+
Personal
-
Spansk mat

Bekräftad gäst: 2018-12-28


9 av 10

Elisabeth,
Stockholm

+
Aktiviteter varje dag
-

Bekräftad gäst: 2018-11-23


5 av 10

Mikåel,
Hudiksvall

+
.läget.
-

Bekräftad gäst: 2018-11-02


3 av 10

Paul ,
Jakobsberg

+
Pool
-
Renovera

Bekräftad gäst: 2018-11-02


9 av 10

Leif,
Sundsvall

+
Maten
-
SVT Europa TV

Bekräftad gäst: 2018-04-14


6 av 10

Inger,
Mariestad

+
Läget maten
-
Renovera rummen ta bort heltäckningsmatta bättre sängar och madrasser

Bekräftad gäst: 2018-04-14


10 av 10

Ann-Katrin,
Stockholm

+
Lugnet och stämmningen. Maten och en bra vinlista
-
Nya möbler är nog på tiden :)

Bekräftad gäst: 2018-04-14


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

78% av resenärerna rekommenderar

2187 omdömen
Utmärkt
 
762
Väldigt bra
 
892
Bra
 
367
Mindre bra
 
103
Underkänt
 
63

5 senaste omdömen

2018-02-12

Inlägg av 576anitaa

Bra havsläge

Vi bodde här för andra gången. Mycket bra restaurang med god mat och trevlig personal. Denna gång hade vi önskat eftermiddagssol på balkongen, vilket var tur att vi fick eftersom vädret var ganska svalt. Vi solade i trädgården bakom hotellet. Där var det varmt och skönt i det annars blåsiga vädret. Vi bodde i hus 7 rum 1708. Vi hade önskat bo på andra eller tredje våningen i rum 2(3)718-2(3)724, vilka ligger närmare havet. Samma nummer för övriga våningar, 6. Rummen är ganska små, men tillräckliga. Att använda kylen kostar 12 euro (dåligt att detta inte ingår). Wifi endast i receptionsområdet. Ljudet från ventilationen var väldigt högt. Rengöring av taket på balkongen behövs, spindelväv!

 
2017-04-09

Inlägg av anders471 Bollnäs, Sverige

Stort hotel med mycke trappor

En vecka i april. Nära flygplatsen, och man ser inflygningarna från hotellet och planen går ofta - men det var kul att se olika plan också. Hotellet har 4 våningar, men för att komma från entréplan måste man gå en trappa upp för att komma till hissarna, det var minus. Och trappor ned för att komma till matsalen, fast där fanns 1 hiss. 3 olika bassänger, lite slitna solstolar. Nära stranden. Förvånasvärt många äldre på hotellet för att vara så mycket trappor, men centralt placerat - nära till butiker och restauranger.

 
2017-02-05

Inlägg av 576anitaa

Skön semester

Vi var här de två sista veckorna i januari. Bra hotell med fin utsikt över havet. Många solstolar kring poolerna och i trädgården. Saltvattenpool med minst 26 grader. Fina strandpromenader på båda sidor om hotellet. Frukosten något enformig och vi hade önskat mer färsk frukt. Det fanns i stort sett bara melon och kiwi båda veckorna samt konserverad frukt. Middagen mycket bra och variationsrik. Oftast mycket gott. Sängarna hårda, men vi bad om bäddmadrasser och då blev det mycket bättre. Minus för att det inte fanns kyl på rummet utan att betala för minibaren. Minus också för att det inte fanns wi-fi på rummet. Lite tråkigt med råglas på balkongerna, det tog en del av den vackra utsikten när man satt på balkongen. Vi återkommer gärna till detta hotellet och all den trevliga personalen som jobbar där. Vi kommer dock att önska ett rum då med eftermiddagssol - det blev lite kallt på eftermiddagen på balkongen.

 
2017-01-02

Inlägg av Vickan54

Nyårsresa

Hotellet är stort men bra. Fantastisk frukost med stort utbud! Vi hade bokat nyårsmiddag på hotellet. Fantastiskt fint arrangerat med två sittningar. Därefter var alla välkomna till baren där drinkar ingick. Underhållning och dans till tolvslaget. Då var det ett stort och påkostat fyrverkeri. På eftermiddagen fick varje rum en gåva, som personalen delade ut på rummen. Gåvan bestod av tre ljusstakar av glas i olika höjder. Fin gest!

 
2016-11-20

Inlägg av Jogga_1964 Kungälv, Sverige

Välordnat, bra poolområden, men lite slitet

Hotellet är ganska stort. Har fina omgivningar och poolerna är riktigt bra. Man får gå en bit till en badbar strand. Frukosten är bra med stort utbud. Läget är ok men man får vara beredd på att gå någon kilometer eller två för att komma närmare de mysigare områdena i byn. Medelåldern bland gästerna är hög. Väldigt mycket seniora gäster. Lugnt och tyst. Rummen är delvis renoverade, vilket behövs. Välskött, rent och trevlig personal