1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Sol Lanzarote - Vinter 2019/2020

  • All Inclusive hotell
  • Strandnära
  • Familjevänligt

Hotell Sol Lanzarote har ett fantastiskt läge nära stranden i utkanten av Puerto del Carmen. Här bjuds på vacker utsikt från stora delar av hotellområdet, och rummen är rymliga och ljusa. Poolområdet bjuder in till lata dagar, men här finns även underhållning och aktiviteter som gym, tennis och klättervägg.


Rumstyper

Superiorrum för 1-3 personer. Superiorrum, All Inclusive för 2-3 personer. Svit för 2-5 personer varav 2 barn.

Läs mer om våra rumstyper

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 5038 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 50 m
Till centrum: 200 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Trivsamma hotell Sol Lanzarote bjuder på ett mysigt hotellområde med tre pooler och en separat barnpool. En av poolerna samt barnpoolen är uppvärmd till minst 20 grader vintertid. Vid solterrassen erbjuds gratis solstolar och parasoller. Handduksservice mot avgift. Slår hungern till finns en bar vid poolen som också serverar snacks på eftermiddagarna. Sol Lanzarote ligger precis vid havet med en grind ut mot Matagorda-stranden (låst nattetid).

Hotellets bufférestaurang serverar både internationella och lokala rätter till frukost, lunch och middag. Här finns även en italiensk restaurang som har ett oslagbart läge vid strandpromenaden och bjuder på underhållning av dj:s eller livemusik varje vecka. I lobbyn hittar du en bar som är öppen under kvällstid. På Sol Lanzarote är det enkelt att hålla sig aktiv med en gratis klättervägg, superjumper och gym. Tennis, pingis, biljard och spelrum med elektroniska spel finns mot avgift. För barnen finns även en barnklubb i hotellets regi (för barn från 5 år), med engelsktalande personal. Gratis wifi på hela hotellområdet. Tvättmaskiner och torktumlare finns att använda mot avgift.

Ca 200 meter från hotellet ligger ett lokalt centrum i Matagorda där du hittar en del restauranger och barer. Vill du ha ett större utbud ligger centrum av Puerto del Carmen ca 3 kilometer bort, där du hittar flera restauranger, barer och ett aktivt nattliv. Bra bussförbindelser finns i närheten. Begränsad lokaltrafik utanför hotellet. Sol Lanzarote ligger nära flygplatsen och flygtrafiken kan uppfattas som störande.

Måltider

All Inclusive ingår i vissa superiorrum samt sviter. I vissa superiorrum ingår endast frukostbuffé. Julmiddag (25/12) och nyårsmiddag. All Inclusive mot tillägg.

All Inclusive

- Frukostbuffé, kl. 7.30-10.30.
- Lunchbuffé, kl. 13.30-15.30.

- Middagsbuffé, kl. 18.30-21.30.
- Italiensk restaurang, kl. 18:30-21:30
- Obegränsat med förfriskningar, vin/öl och lokala drinkar, kl. 10.30-23.30.
- Snacks i poolbaren, kl. 12.00-17.30.
- Glass i poolbaren.
- Aktiviteter och underhållning för barn och vuxna.


Observera att ändringar kan förekomma. Som identifikation är det obligatoriskt att bära hotellets armband och ibland kan du behöva signera ett kvitto när du hämtar mat/dryck. All Inclusive gäller till kl. 12.00 på avresedagen.

Bra att veta

Pooltemperaturen kan sjunka några grader på morgnar, kvällar och vid dåligt väder. Hotellet har miljöstationer och återvinner sitt avfall.