1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Sol Lanzarote - Vinter 2018/2019

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
7,8 / 10
Städning
 
8,2 / 10
Service
 
8,0 / 10
Faciliteter
 
7,7 / 10
Mat och dryck
 
7,3 / 10
Rum/lägenhet
 
8,2 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,0 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,1 / 10

10 senaste omdömen


8 av 10

Björn,
Solna

+
-
Nya solstolar, många trasiga. Hög ljudnivå i matsal och bar. Skräpigt utomhus på morgon, glas och tallrikar. Handdukar plockades inte bort av personalen. Detta gjorde att många bra stolar inte kunde användas.

Bekräftad gäst: 2019-03-22


8 av 10

Christina ,
København

+
Beliggenhed
-
Mere fokus på sund mad, virkede som om at “engelsk” mad var i fokus.

Bekräftad gäst: 2019-03-22


3 av 10

,
Sverige

+
Städning var bra.
-
Poolen är för liten för så människor som finns i hotellet. Det är inte heller kul att bada mitt i hela befolkningen. Fler poolen behövs verkligen!!!! Frukos mat luktar samma smakar samma. Flera variationer och nej tack till kalla pommes!

Bekräftad gäst: 2019-03-22


10 av 10

Stig ,
Karlshamn

+
Stort och fint badrum, bra med utrymmen ,väldigt rent och fint, bra läge
-

Bekräftad gäst: 2019-03-15


7 av 10

Fredrik,
GÄVLE

+
Underhållningen och snack baren.
-
Krydda maten bättre och variera den.

Bekräftad gäst: 2019-03-01


10 av 10

Sanja,
Stockholm

+
Nära stranden, rent, fina polar dock en pol var uppvärmd. God mat
-
Samma regler gäller alla gäster som tex. I Snacks bar ska gäster ha skor / tofflor på sig!!! Solsängar såg slitna ut - det kan vara dags att byta ut dem.

Bekräftad gäst: 2019-03-01


7 av 10

Eva,
Uppsala

+
Rummet var bra med fin utsikt.
-
Frukosten var inge vidare. Hög ljudnivå i restaurangen.

Bekräftad gäst: 2019-02-08


8 av 10

Lena,
Eskilstuna

+
Bra läge. Vacker trädgård.
-
Fick byta rum då havsutsikten var mycket begränsad i det första rummet.

Bekräftad gäst: 2019-01-25


7 av 10

Agnetha,
Stockholm

+
Inga långa avstånd, snyggt utomhus
-
Poolen oacceptabelt kall. 17 - 18 grader. Vi hade fått veta på särskild förfrågan att en pool skulle vara uppvärmd till 24 grader, att det var en relativt liten barnpool med 60 cm djup i ena änden och 110 i den andra framgick då inte. Jag åker bla för att simma, vilket var helt omöjligt. Det är bättre att det annonseras i förväg så att inte resan blir förstörd p g a det. Jag har frågat Apolo innan som bedyrade att en vuxenpool var uppvärmd.

Bekräftad gäst: 2018-12-28


8 av 10

,

+
-
Uppvärmd vuxen pool

Bekräftad gäst: 2018-12-28


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

67% av resenärerna rekommenderar

5037 omdömen
Utmärkt
 
1614
Väldigt bra
 
1873
Bra
 
932
Mindre bra
 
390
Underkänt
 
228

5 senaste omdömen

2019-03-30

Inlägg av Ulla B Stenhamra, Sverige

handikappvänligt

Här har man ansträngt sig för att anpassa sig efter gästernas behov ett litet problem på den anpassade toaletten var att den var väldigt låg det fanns armstöd på ena sidan men var ändå svårt att resa sig duschen fungerade bra med sittplats i bra höjd ute var det bra med ramper och lätt att ta sig fram personalen bra städningen bra maten bra trevlig miljö runt poolen ett hotell jag kan rekommendera

 
2018-12-25

Inlägg av Matrosen Stockholm, Sverige

Bra boende vid havet med iskall pool

Ljusa fina rum, fin trädgårds och poolanläggning. Ok mat. Trevlig personal. Poolerna alldeles för kalla för att bada i - 17/18 grader. Den pool, som enligt hotellinfon skulle vara uppvärmd var en relativt liten barnpool med djup från 0,60 till 1,10 m. Den poolen var 21/22 grader full av skrikande barn, alltså helt omöjligt för en vuxen person att simma. Jag hade ändå ringt till hotellet innan och fått uppgift om att en pool skulle vara uppvärmd till 22-24 grader. Det gör att jag troligtvis aldrig åker tillbaka eller rekommenderar någon annan denna anläggning under vinterhalvåret, vilket är den tid vi nordbor väljer dessa öar.

 
2018-03-12

Inlägg av 48Peter_W Hurghada, Egypten

Fint och lugnt hotell ca 5 km från centrum av Puerto del Carmen.

Ett fint hotell med fina stora rum, vi hade ett vanligt dubbelrum och hade turen att få härlig havsutsikt. Lugnt poolområde med gott om solstolar. Temperaturen i stora poolen ca 19-20 grader och mellanpoolen ca 23. Det är ca 5 km in till centrum av Puerto del Carmen och taxi enkel resa kostar ca 5 euro. Det finns några restauranger även ca 200 meter från hotellområdet med bra mat. Lång strandpromenad som passerar mellan hotellet och stranden. Fin strand men havet var lite för kallt för att bada i. Dyra solstolar att hyra på stranden (8 euro/dag). Intilliggande flygplats kan upplevas lite störande men var inget vi led av. 90 % av de boende på hotellet är britter. I det stora hela ett väldigt fint hotell som kan rekommenderas.

 
2017-11-10

Inlägg av freija58 Stockholm, Sverige

Ej prisvärt.

Stort, bullrigt, rökigt hotell. Kalt och sterilt i de gemensamma utrymmena. Hotellrummet var stort och fint med lyxigt badrum och fin balkong. Vi hade All Inclusive och kan verkligen inte rekommendera det. Frukosten var bra men lunch och middag var samma mat varje kväll. Väldigt bullrigt och stökigt i restaurangen. Iskallt i stora poolen, lite varmare i den lilla mini som var full med ungar. Det gick bra att doppa sig lite snabbt. Hemska, gamla solstolar och badhanddukar av sämsta kvalitet. Ta med egna. Svårt att hitta solstol om man inte varit ute och paxat klockan 07.00. Ligger fint strandnära men en lång promenad till stan, 3 km.

 
2017-08-24

Inlägg av Hopp14 Stockholms län, Sverige

Rökning tillåtet överallt trots att det finns skyltar, bullrigt

Tyvärr får hotellet bara en 1a då det röktes överallt samt hade gäster som bråkade och sent uppträdande på kvällen. Dessutom renoverades det då vi var där så barnen kunde inte bada i en av poolerna. Samt att vi fick sniffa lim hela veckan. Går det att bortse från det ligger hotellet fint vid stranden.