1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Sol Lanzarote - Vinter 2018/2019

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
7,7 / 10
Städning
 
8,1 / 10
Service
 
7,9 / 10
Faciliteter
 
7,5 / 10
Mat och dryck
 
7,2 / 10
Rum/lägenhet
 
8,1 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,9 / 10
Korrekt beskrivning online
 
7,9 / 10

10 senaste omdömen


7 av 10

Eva,
Uppsala

+
Rummet var bra med fin utsikt.
-
Frukosten var inge vidare. Hög ljudnivå i restaurangen.

Bekräftad gäst: 2019-02-08


8 av 10

Lena,
Eskilstuna

+
Bra läge. Vacker trädgård.
-
Fick byta rum då havsutsikten var mycket begränsad i det första rummet.

Bekräftad gäst: 2019-01-25


7 av 10

Agnetha,
Stockholm

+
Inga långa avstånd, snyggt utomhus
-
Poolen oacceptabelt kall. 17 - 18 grader. Vi hade fått veta på särskild förfrågan att en pool skulle vara uppvärmd till 24 grader, att det var en relativt liten barnpool med 60 cm djup i ena änden och 110 i den andra framgick då inte. Jag åker bla för att simma, vilket var helt omöjligt. Det är bättre att det annonseras i förväg så att inte resan blir förstörd p g a det. Jag har frågat Apolo innan som bedyrade att en vuxenpool var uppvärmd.

Bekräftad gäst: 2018-12-28


8 av 10

,

+
-
Uppvärmd vuxen pool

Bekräftad gäst: 2018-12-28


8 av 10

Håkan,
Ödåkra

+
Mycket bra läge, lugnt och nära stranden.
-

Bekräftad gäst: 2018-11-30


8 av 10

Mats,
Uppsala

+
Läget
-
Varmare i poolen.

Bekräftad gäst: 2018-11-23


8 av 10

Morgan,
Stockholm

+
Lugnt på kvällarna. Genomgående bra maturval.
-
Vi hade rum 1232 och det är inte kul att höra dom elektriska handtorkarna från toaletten under rummet titt som tätt. Det borde man kunna göra något åt. Bättre info när och var aktiviteterna är. Få bort sorlet i matsalen och bättre ljudanläggning vid scen.

Bekräftad gäst: 2018-11-16


9 av 10

Kurt,
Huddinge

+
Sandstranden
-

Bekräftad gäst: 2018-11-02


10 av 10

,

+
-
Ingen rökning Städa på solplatsen med grönmatta, skitigt.

Bekräftad gäst: 2018-11-02


7 av 10

Niklas ,
Hässleholm

+
Drickan, Frukosten,
-
Värm poolen, Bättre kvalitet på maten, mer kryddor till maten.

Bekräftad gäst: 2018-11-02


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

67% av resenärerna rekommenderar

4863 omdömen
Utmärkt
 
1563
Väldigt bra
 
1814
Bra
 
891
Mindre bra
 
370
Underkänt
 
225

5 senaste omdömen

2018-12-25

Inlägg av Matrosen Stockholm, Sverige

Bra boende vid havet med iskall pool

Ljusa fina rum, fin trädgårds och poolanläggning. Ok mat. Trevlig personal. Poolerna alldeles för kalla för att bada i - 17/18 grader. Den pool, som enligt hotellinfon skulle vara uppvärmd var en relativt liten barnpool med djup från 0,60 till 1,10 m. Den poolen var 21/22 grader full av skrikande barn, alltså helt omöjligt för en vuxen person att simma. Jag hade ändå ringt till hotellet innan och fått uppgift om att en pool skulle vara uppvärmd till 22-24 grader. Det gör att jag troligtvis aldrig åker tillbaka eller rekommenderar någon annan denna anläggning under vinterhalvåret, vilket är den tid vi nordbor väljer dessa öar.

 
2018-03-12

Inlägg av 48Peter_W Hurghada, Egypten

Fint och lugnt hotell ca 5 km från centrum av Puerto del Carmen.

Ett fint hotell med fina stora rum, vi hade ett vanligt dubbelrum och hade turen att få härlig havsutsikt. Lugnt poolområde med gott om solstolar. Temperaturen i stora poolen ca 19-20 grader och mellanpoolen ca 23. Det är ca 5 km in till centrum av Puerto del Carmen och taxi enkel resa kostar ca 5 euro. Det finns några restauranger även ca 200 meter från hotellområdet med bra mat. Lång strandpromenad som passerar mellan hotellet och stranden. Fin strand men havet var lite för kallt för att bada i. Dyra solstolar att hyra på stranden (8 euro/dag). Intilliggande flygplats kan upplevas lite störande men var inget vi led av. 90 % av de boende på hotellet är britter. I det stora hela ett väldigt fint hotell som kan rekommenderas.

 
2017-11-10

Inlägg av freija58 Stockholm, Sverige

Ej prisvärt.

Stort, bullrigt, rökigt hotell. Kalt och sterilt i de gemensamma utrymmena. Hotellrummet var stort och fint med lyxigt badrum och fin balkong. Vi hade All Inclusive och kan verkligen inte rekommendera det. Frukosten var bra men lunch och middag var samma mat varje kväll. Väldigt bullrigt och stökigt i restaurangen. Iskallt i stora poolen, lite varmare i den lilla mini som var full med ungar. Det gick bra att doppa sig lite snabbt. Hemska, gamla solstolar och badhanddukar av sämsta kvalitet. Ta med egna. Svårt att hitta solstol om man inte varit ute och paxat klockan 07.00. Ligger fint strandnära men en lång promenad till stan, 3 km.

 
2017-08-24

Inlägg av Hopp14 Stockholms län, Sverige

Rökning tillåtet överallt trots att det finns skyltar, bullrigt

Tyvärr får hotellet bara en 1a då det röktes överallt samt hade gäster som bråkade och sent uppträdande på kvällen. Dessutom renoverades det då vi var där så barnen kunde inte bada i en av poolerna. Samt att vi fick sniffa lim hela veckan. Går det att bortse från det ligger hotellet fint vid stranden.

 
2017-04-16

Inlägg av Madeleine M

Oerhört bullrigt! All inclusive med löjliga begränsningar.

Rummen var stora och fina. Stenhårda sängar. Incheckningen tog väldigt lång tid, vi blev ombedda att komma tillbaka 4 ggr innan vi fick vårt rum som inte var klart vid ankomst. 40 euro i depositionsavgift för 2 poolhanddukar (!) som inte var av bästa kvalitet. Ville man byta ut handdukarna så kostade det 2 euro i tvättavgift - Aldrig varit med om liknande på andra all inclusive hotell. Matsalen var oerhört skränig. Inte mycket till variation från dag till dag vad gäller mat. Kött och fisk stektes på stora grillbord men inga kryddor användes. Musiken på poolområdet var hög den med och samma låtar spelades på repeat. Kvällsunderhållning för barn fram till 21.30 varje kväll vid hotellets enda scen/kvällsöppna bar. Här var det också extrem ljudnivå. Drinklistan innehöll inte så många drinkar och de som fanns var förblandade i stora karaffer, inga smaksensationer direkt. Det fanns mousserande vin på flaska som var gott. Solstolarna vid poolen var man tvungen att reservera innan frukost för gjordes inte det så blev man utan. Vi gick till stranden en dag då detta inträffat och fick då veta att solstolar och parasoll inte ingick utan fick betalas separat, har för mig att priset var 14 euro. Poolerna skulle behövt renoveras då många mosaikbitar trillat loss och det såg ut att vara någon svart mögelpåväxt på flera ställen. Stranden var fin. Saknade mest att det inte fanns någon vuxenpool utan hög musik.