1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Parque Tropical

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
8,1 / 10
Städning
 
8,0 / 10
Service
 
8,3 / 10
Faciliteter
 
7,6 / 10
Mat och dryck
 
7,5 / 10
Rum/lägenhet
 
7,9 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,2 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,4 / 10

10 senaste omdömen


10 av 10

ROLF,
VRENA

+
Det var lungt.
-
Det har vi inga.

Bekräftad gäst: 2019-02-08


10 av 10

Anna,
Björnlunda

+
Restaurangen som erbjuder glutenfri meny, poolområdet lägenheten
-
Inte låta gäster reservera solstolar vid poolen, under våran vistelses var det ett flertal som var upptagna med handdukar men inga solande eller badande gäster ☹️

Bekräftad gäst: 2019-02-01


10 av 10

Birgitta,
Västerås

+
Läget och bra sänglampor i sovrummet
-
Lampor över spegel i sovrum

Bekräftad gäst: 2019-02-01


8 av 10

Marie,
Gävle

+
Läget och lugnt. Rymligt rum, med mycket bekväm säng. Kändes fräscht med ny soffa i rummet.
-
Städerskorna borde göra en typ av slutstädning mellan varje gäst. Skåpluckorna och handtagen i köket behövdes verkligen torkas av. Bättre ordning kring poolen. Jag sa till i receptionen att solsängarna ockuperades VARJE morgon så fort de blev upplåsta, men fick bara till svar att det var ett stort problem. Problemet kan lätt lösas genom t.ex. att handduken som paxar solsängen slängs i en hög. Det står skyltar men det är inte alla som respekterar regler.

Bekräftad gäst: 2019-02-01


8 av 10

Therese ,
Karlskoga

+
Läget
-

Bekräftad gäst: 2019-02-01


8 av 10

Göran,
Holmsund

+
Läget
-
Värme på rummen

Bekräftad gäst: 2019-02-01


9 av 10

,

+
Bra lägenheter och läget.
-

Bekräftad gäst: 2019-02-01


8 av 10

Monica,
Söderhamn

+
Bra läge
-
Alla dessa bokade solstolar ingen ligger på..Katastrofalt….

Bekräftad gäst: 2019-02-01


3 av 10

Jan,
Stockholm

+
Läget
-
_vad

Bekräftad gäst: 2019-02-01


10 av 10

Ann-Charlotte,
Gävle

+
Jätte fina lägenheter och fint poolområde.
-
Uppvärmd pool

Bekräftad gäst: 2019-01-25


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

86% av resenärerna rekommenderar

658 omdömen
Utmärkt
 
304
Väldigt bra
 
238
Bra
 
75
Mindre bra
 
24
Underkänt
 
17

5 senaste omdömen

2018-11-24

Inlägg av crister s Borlänge, Sverige

mycket bra boende

Bra boende lugnt o skönt nära till allt bra städning rent o snyggt bra personal stora fina lägenheter lugnt på både dag som natt enda nackdelen är att lägenheten var lyhörd om man är känslig för det.Nära till en stor härlig sandstrand. (Köp hörselproppar o åk fast du är känslig )

 
2018-04-06

Inlägg av hagafrun Visby, Sverige

Omodernt

Fick förmodligen det rum som inte renoverats än. Slitet, oerhört lyhört (som det ofta är i spanska lägenheter) och lite småshavigt. Det positiva var vår uteplats i direkt anslutning till poolområdet. Lagom stor pool och ok med plats för solstolar. Städningen var också ok men köksutrustningen var sådär. Städades inte varje dag vilket gjorde att sopkorgar blev fulla direkt. Nära till hav och strandpromenad var ett plus. Trevlig personal.

 
2018-01-22

Inlägg av Timotej81 Stockholm, Sverige

Bra läge men förbättringar behövs

Hotellet har ett riktigt bra läge i Puerto del Carmen; nära till strand, butiker, restauranger och turistinformationen ligger bara nerför gatan. Poolområdet är trevligt men det får inte plats så många solstolar. Det resulterade i att solstolarna paxades från tidig morgon av gäster som inte anlände till poolen först framåt lunch - uselt. Det borde hotellet göra något åt! Trevlig poolbar med bra service. Rummet var bra städat men vi fick bara nya handdukar två gånger, inte tre gånger som utlovas. Trevlig städerska! Tyvärr var rummet galet kallt och rått hela veckan, så fuktigt att kläder och handdukar aldrig kändes riktigt torra. Vi hade även kackerlackor i badrummet vid tre tillfällen under veckan. Väldigt lyhört mellan rummen, vaknade flera gånger av dunsar och smällande dörrar. Fjärrkontrollen får man mot deposition i receptionen, något som personalen kanske borde informera om vid ankomst?

 
2017-11-16

Inlägg av ElenorG3

Trivsamt lägenhetshotell med närhet till det mesta

Barnen älskade poolområdet, själv tyckte jag vattnet i poolen kunde ha varit nån grad varmare. Rent och snyggt område på hotellet. Trivsamma lägenheter med stor altan, okej städning. Närhet till stor matvaruaffär och till havet samt restauranggatan. Vi trivdes i det hela bra!

 
2014-06-22

Inlägg av evaannchristin

Ann-Christin Norén

Underbar anläggning med trevlig personal, poolområde väldigt välhållet. Mysiga lägenheter, god service och god städning. Manager Ulrike vänlig och tillmötesgående! Närhet till mataffär och restaurang!