1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Las Costas

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
9,6 / 10
Städning
 
9,4 / 10
Service
 
9,5 / 10
Faciliteter
 
9,0 / 10
Mat och dryck
 
9,0 / 10
Rum/lägenhet
 
9,1 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,5 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,4 / 10

10 senaste omdömen


8 av 10

Ljiljana ,
Västerås

+
Närheten till havet
-
Inga

Bekräftad gäst: 2019-01-18


10 av 10

Ulrika,
Farsta

+
Läget
-
Gymmet och information om div aerobicklasser

Bekräftad gäst: 2019-01-04


10 av 10

Lars,
Enköping

+
Mycket trevlig personal, från reception, matsal och städservice. Barchef med medhjälpare, med glimten i ögat och fantastiska shower i baren. Kubansk sångerska i världsklass samt flamencogrupp i samma kategori. Närheten till havet. Vilken badupplevelse! En gammal "gubbe" blev som ung på nytt!?
-
Behöver inte förbättras på någon position.

Bekräftad gäst: 2018-12-28


10 av 10

Eva,
Eskilstuna

+
Läget. Soluppgången. Sängarna, inte ofta som sängarna är så bra på kanariöarna. Maten är fantastiskt bra. Personalen så gästvänlig. Wi Fi funkade mycket bra på hela hotellområdet. Lungt hotell, finns inget att klaga på, poolområdet är lite "ontressant", men utlovas heller inte mer i beskrivningen.
-
Ett 4-stjärnigt hotell borde ha kassaboxen utan extra avgift. Hotellets drinkar är "mesiga". Finns mickovågsugn men ingen tallrik eller skål att värma i.

Bekräftad gäst: 2018-12-07


8 av 10

,

+
Läget. Personalen. För och efterrätter
-
Fotbollskanaler. Bättre Wifi.

Bekräftad gäst: 2018-11-23


10 av 10

Kerstin ,
Nacka

+
Lugnt behagligt ställe. Företrädesvis äldre personer där så det är väl orsaken till lugnet, ordning. Nära havet. Bra att åka till som ensam.
-
Borde även vara med på sommarens utbud av resor.

Bekräftad gäst: 2018-11-23


10 av 10

Ingemar,
Veddige

+
Personalen helt fantastisk.Ett lugnt och rogivande hotell . Nära till bad i havet. Mycket god mat .Hotellet ligger bra för långa promenader på stranden. Ett hotell jag verkligen kan rekommendera.
-
Har inga förslag Saknar faktiskt inget

Bekräftad gäst: 2018-11-09


10 av 10

Christina,
Eskilstuna

+
Den fräscha statusen, läget, maten och personalen.
-
Att Apollo lanserar detta hotell mer så att fler skandinaver hittar hit.

Bekräftad gäst: 2018-04-06


10 av 10

Anders,
Stockholm

+
-
Nackspegel i badrummet. Skohorn.

Bekräftad gäst: 2018-03-23


10 av 10

Solveig,
Stockholm

+
Lugnt läge, när till stranden, ypperlig service, skönt med egen terass i söderläge. Vi komne ogärna tillbaka!
-
Gärna nypressad apelsinjuice och mer vegetarisk kost.

Bekräftad gäst: 2017-12-22


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

91% av resenärerna rekommenderar

922 omdömen
Utmärkt
 
571
Väldigt bra
 
268
Bra
 
58
Mindre bra
 
16
Underkänt
 
9

5 senaste omdömen

2017-05-13

Inlägg av Kent Ö Los Cristianos, Spanien

Super bra, lugnt läge.

Trevlig personal, rent och fräscht. Nära till strand. Super lyxig frukost. Bra och förmånlig lunch. Finns gym på hotellet, men även ett utomhus gym precis utanför hotellet. Supermarket på andra sidan gatan. Åker gärna dit igen😉

 
2017-02-24

Inlägg av Lillis50 Stockholm, Sverige

Det är här man ska bo!

Det bästa hotell vi haft på länge, beträffande service, komfort och läge. Las Costas är välplanerat med stor omtanke för gästens behov. Personalen mycket vänlig och hjälpsam. Sängarna mycket komfortabla och frukosten riklig och vällagad, med omeletter på beställning. Från poolområdet kommer man direkt ut på stranden med utegym och liten lekplats. Kort sagt toppen och om vi besöker Puerto del Carmen igen är det ingen tvekan om hotellvalet!

 
2014-08-28

Inlägg av Trisse-sussie Nacka, Sverige

Bättre får man eta efter

Underbara lägenheter, nära havet och en bra pool. Nära shopping och fina restauranger. Vad som är så suveränt är att det jämna låga breda trottoarer. Väldigt bra personal på hotellet. Var här även i december 2012 vädret kan vara lite dåligt i december, men det är så fint så det mindre bra vädret glömdes bort.

 
2014-04-07

Inlägg av soligen Stockholm, Sverige

Fint, strandnära hotell

Mycket behaglig vistelse på Las Costas. Rent, bekvämt, modernt. En av oss fyllde år (ojämna) och blev uppvaktad med en flaska champagne insatt på rummet. En mycket trevlig oväntad gest! Läget är utmärkt om man inte vill bo mitt i centrum. Det är ändå promenadavstånd eller så tar man bussen som stannar strax utanför. Taxi är ju också billigt om man vill ta sig till restaurang på kvällen. Bor väldigt gärna på Las Costas igen.

 
2014-03-11

Inlägg av LennartA1962 Ulricehamn, Sverige

Ett helt ok hotell

Bodde en vecka på Las Costas i början på mars 2014, Hotellet kan verka ligga lite avsides men egentligen bor man mitt i byn, norrut en lång och fantastisk strandpromenad, söder ut en lika lång restaurang & bargata, med många riktigt bra restauranger. Eftersom det var första gången vi besökte Lanzarote hade vi valt till halvpension, det är inget man behöver göra med det restaurangutbudet som finns i "byn". Hotellet var rent och fräscht, personalen trevlig, det gick bra att sola vid poolen trots att det i det närmaste blåste storm dom första dagarna vi var där, men det är lugnare väder så ligger en lång sandstrand precis utanför hotellet, bara strandpromenaden skiljer dem åt. Om restaurangen är inte mycket att säga, hygglig frukost där du kan få omelette som dom lagar a'la minute, annars väldig traditionell , tråkig apelsinjuice (Saft), det finns en kaffemaskin som har hemskt kaffe, men det finns även en stor bryggare( som vi inte hittade dom första dagarna ) med helt ok kaffe. Middagsbuffén fräscht men lite tråkig, husets röda provade vi, inte speciellt gott, men dom har annat vin som är bra. Wifi mot betalning, gratis i receptionen, dålig fart. Kan gärna tänka mej att bo där igen, men då utan halvpension