1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om LABRANDA Playa Club

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
7,7 / 10
Städning
 
7,4 / 10
Service
 
7,8 / 10
Faciliteter
 
7,6 / 10
Mat och dryck
 
7,5 / 10
Rum/lägenhet
 
8,0 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,3 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,4 / 10

10 senaste omdömen


7 av 10

Rosa,
Kungsör

+
Bra läge
-
Dåligt med köksutrustning

Bekräftad gäst: 2019-04-12


7 av 10

Torbjörn,
Enköping

+
Bra mat och okay för övrigt
-
Internet wifi saknas 2019????

Bekräftad gäst: 2019-04-05


10 av 10

Ann-Katrin,
Gävle

+
rymligt och vacker omgivning, lite kallt på rummen
-

Bekräftad gäst: 2019-01-18


8 av 10

Eva,
Hallstahammar

+
Lugnt och skönt samt nära till strand och centralt läge.
-
Följa de regler som angivits vad gäller hotellets solstolar, som bokades långt före solens uppgång.

Bekräftad gäst: 2019-01-04


7 av 10

,

+
-
Sängarna var väldigt hårda och nedsjunkna.

Bekräftad gäst: 2018-12-28


8 av 10

Piotr,
Norrtälje

+
-
Mycket dålig wi-fi !

Bekräftad gäst: 2018-12-21


9 av 10

Bengt,
Stockholm

+
Läget,Tyst,Planeringen av området
-

Bekräftad gäst: 2018-11-30


8 av 10

Leif,
Gnesta

+
Bra frukost och även maten på kvällen var bra ,trevlig personal i matsalen
-
Tak över uteplats kan ju regna ibland

Bekräftad gäst: 2018-11-23


8 av 10

Filip,
Mariestad

+
Stora lägenheter med stora balkonger, ligger nära till allt. Stooor uppvärmd pool, och väldigt lugnt.
-
Städinformation! Fick bara städat 1 gång på hela veckan. Inte 150 meter till badstrand.

Bekräftad gäst: 2018-11-23


8 av 10

Hasse,
Skåne

+
Vi blev positivt överraskade med det här 2 stjärniga hotellet. Det bästa är läget nära strandgatan och ganska kort promenad till badstranden. Området är ändå lungt säkert också pga att i november är det mest pensionärer som reser. Vi fick en lägenhet med trädgårdsutsikt en trappa upp som vi hade önskat. Lägenheten är förstås inredd med lite gammaldags , gedigna möbler, sängen/madrassen var bra och det fanns tillräckligt med varmt vatten.
-
Det rann in lite regnvatten under balkongdörren. Fönstret i sovrummet gick inte att öppna,samt utedörren var lite svårt att öppna. Skaffa lite mer köksutrustning såsom bättre stekpanna, stekspade och slev.

Bekräftad gäst: 2018-11-23


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Läge
  • 3,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

77% av resenärerna rekommenderar

1224 omdömen
Utmärkt
 
404
Väldigt bra
 
517
Bra
 
212
Mindre bra
 
58
Underkänt
 
33

5 senaste omdömen

2019-04-18

Inlägg av patlan2019

Hotellvistelse

På det stora är hotellet väldigt bra. Vi känner oss välkomna och mycket vänligt bemötta av personalen. Frukost innehåller det man behöver och i restaurangen finns bra variation. Det enda som tar ner betyget från en femma är att folk förbokar sina solstolar och inte använder dom på hela dagen.

 
2018-12-14

Inlägg av Eira N Skåne län, Sverige

Bra för oss som är lite äldre

Vi bodde här två veckor i november -18. Hotellet är lite slitet men fördelarna är flera. Hotellet ligger bra och det är lätt att ta sig inom området, till strandgatan och till badstranden även om man har lite stela leder. Lägenheten ( ej-renoverad) vi hade var rymlig med stor balkong. Inredning var förstås lite gammaldags med gedigna möbler, Sängen/madrassen var bekväm och lagom mjuk för oss. I köket fanns det kaffebryggare, vattenkokare samt brödrost. Det fanns tillräckligt med glas, kaffekoppar, tallrikar och bestick men det saknades en bra stekpanna, stekspade och slev. Vi hade självhushållning de flesta dagarna , åt frukost en gång på hotellets matsal och det var helt ok. Vi kan tänka oss att bo här flera gånger.

 
2017-04-20

Inlägg av madeleneolsson Skutskär, Sverige

Mysigt lugnt hotell.. Trivsamt och trevlig personal.

Lägenheten var stor och rymlig. Ett lite äldre hotell men inget som störde eller gjorde vistelsen obekväm. Inga dynor på solstolarna så man får lite ont i rumpan. Men vi gick och köpte oss en varsin luftmadrass och satt på =) Bra frukost!!

 
2016-11-30

Inlägg av OweHo Västerhaninge

Nära till det mesta

Jag bodde här en vecka i november 2016. Mycket välskött med fin och mycket välskött trädgård. Bra läge med biluthyrning tvärs över gatan, trevlig restaurang med mycket trevlig personal. Mitt i centrum och stranden på andra sidan gatan. Välsorterad supermecado i anslutning. 10 euro deposition för remote till tv:n kändes så där, och de kanaler man fick tillgång till,utan att betala extra, var väl inte de mest intressanta. Annars var allt bara bra.

 
2016-10-24

Inlägg av Terballs County Kildare, Irland

Bra läge, vänlig personal

Vi stannade i en vecka medan jag var ett bröllop i Lanzarote. Trädgård var alltid välskött. Poolområdet var underbar. Rummen var fläckfria. Ingen luftkonditionering, skulle rekommendera att föra ett litet travel fläkt eftersom fönstren i sovrummen är emot gångbanor vilket gjorde att jag inte gärna lämna dom öppna. Utmärkt läge. Personalen var så vänlig och hjälpsam.