Kundomdömen om LABRANDA Los Cocoteros

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
6,9 av 10 baserat på 38 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
6,9 / 10
Städning
 
7,6 / 10
Service
 
7,4 / 10
Faciliteter
 
5,4 / 10
Mat och dryck
 
4,2 / 10
Rum/lägenhet
 
6,8 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,2 / 10
Korrekt beskrivning online
 
7,5 / 10

10 senaste omdömen


2 av 10

bo ,
kolmården

+
nära stranden
-
möblerna var slut nersttna

Bekräftad gäst: 2019-04-05


8 av 10

Sam,
Bålsta

+
Läget
-
Litet parasoll på balkongen

Bekräftad gäst: 2019-03-08


5 av 10

Marie-Christine,
Malmö

+
Placeringen av hotellet. Layouten av själva lägenheten. Sjukt rymlig!
-
Saker i lägenheten var sönder, t.ex micron som man va tvungen att "smälla till hårt" (enligt hotellpersonalen) för att få att fungera. Detta provade vi aldrig för att själva ramen som micron hade kring sig höll på att åka av... Kändes inte så kul... Lite bestick var odiskade i lådan... Väggar hade markanta hål som inte hade åtgärdats ordentligt och det var inte helt rent... Insekter som hade dödats av någon tidigare som var fast i taket var fortfarande kvar där... Mycket märkligt. Hår från städerskor var här och där och lite dammtussar fanns här och var.

Bekräftad gäst: 2019-02-22


7 av 10

Maria,
Åby

+
Läget
-

Bekräftad gäst: 2019-02-15


7 av 10

Stig,
Österbybruk

+
Utmärkt läge, nära till bad o matställen o shopping. fin utsikt över havet. Absolut bästa läget på porto dela carmen. Rent o fint inga kackerlacker. Kassaskåp o bra förvaringsutrymmen.
-
Saknar kanalutbud på tv. Borde finnas mer en bara spanska kanaler, exempelvis eurosport. Solstolar o parasoll på balkongerna.

Bekräftad gäst: 2019-01-25


8 av 10

Kerstin,
Stockholm

+
-
Vi bodde på Los Cocoteros och blev avsläppta vid ett annat hotell vid ankomsten. Chauffören hänvisade oss en väg vi skulle gå och det var in på ett annat hotell med många trappor att släpa resväskorna på. Dessutom var de helt fel hotell. 3:e personen vi frågade jobbade på vårt hotell så tack och lov kom vi så småningom rätt. Meddelade reseledare på plats och hon har gått vidare med problemet. Jag hoppas det löser sig så andra resenärer blir avsläppta vid hotellet.

Bekräftad gäst: 2018-11-16


8 av 10

Bengt-Olov,
Sala

+
-

Bekräftad gäst: 2019-03-15


10 av 10

Therese ,
Österbybruk

+
-

Bekräftad gäst: 2019-01-25


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

79% av resenärerna rekommenderar

362 omdömen
Utmärkt
 
152
Väldigt bra
 
132
Bra
 
35
Mindre bra
 
21
Underkänt
 
22

5 senaste omdömen

2019-02-17

Inlägg av Ann F Stockholm, Sweden

Fantastisk utsikt över havet

Rent och fräscht lägenhetshotell med fantastisk utsikt över Playa Grande och Atlanten. Balkongen var fantastisk! Möblerna lite gammaldags, men ok. Välutrustat pentry, Väldigt centralt beläget, nära stranden och nära restauranter och närbutiker. Trevliga promenader på strandpromenaden, eftersom hotellet ligger centralt är det möjligt att gå åt olika håll, antingen mot nästkommande stränder eller mot den gamla staden och hamnen. Jag kan absolut tänka mig att åka tillbaka.Enda nackdelen var att wifin inte fungerade speciellt bra i lägenheterna, tur att roamingavgifterna är borttagna.

 
2017-03-21

Inlägg av Sam E Bålsta, Sverige

Centralt beläget med fantastisk utsikt och med balkong utan insyn.

6 gånger på raken har vi bott här. Det är främst läget och utsikten som drar. Nära till morgonpromenaden på stranden och nära till matbutiker för morgonfrallan. Är man lite rörlig kan man nå många musikställen och restauranger till fots.

 
2016-11-01

Inlägg av BeritH349

Vi kommer mer än gärna tillbaks!

Ett jätte trevligt lägenhets hotell med bra utrustning och fantastisk utsikt över hela stranden o havet. Lugnt och fint läge samtidigt som det ligger väldigt centralt och nära den fina stranden. Kan verkligen rekommendera detta Hotell.

 
2011-07-29

Inlägg av engineeruk11 UK

Los Cocoteros=Los cucarachos

Vi tillbringade vår semester i Los Cocoteros och jag kommer gärna att betala 5 Euro per natt i stället 50 euro. Internet är inte gratis där (3 Euro per dag), värdeskåp kommer att kosta dig 14 Euro per vecka. Första intrycket av rummet är trevligt bara några döda kackerlackor på golvet och fruktansvärd lukt i rummet. Du får räkna med kackerlackor överallt, i ditt kaffe, i dina skor, på stolen, kylskåpet, eller när du duschar i badkaret. Storleken på kackerlackorna är ca 5-10 cm. Badrummet är fullt av mögel, du kan få hemska besvär senare -en hudspecialist kan hjälpa dig, men mögel på naglarna och så vidare är en ful present från semestern. Killen i receptionen är trevlig, vänlig, men be inte om information. Han ger fel information eller "Jag vet inte" i stället för att öppna internet och hjälpa till! Be om rum på översta våningen. Om folk på våningar högre upp använder toaletten eller går på det klinkergolvet kommer du att kunna höra det mycket väl. De tillhandahåller inte svamp och tvål i köket, så extra inköp behövs.

 
2019-09-18

Inlägg av Destination633697

Happy with our apartment

Quite happy with our stay at this apartment basic but clean every thing you needed good location in the middle of everything asked for a nice view my wish was granted deafly stay here again no problem loved it