Kundomdömen om LABRANDA Los Cocoteros

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
6,9 av 10 baserat på 41 omdömen
Övergripande bedömning
 
6,9 / 10
Städning
 
7,5 / 10
Korrekt beskrivning online
 
7,6 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,4 / 10
Faciliteter
 
5,3 / 10
Mat och dryck
 
4,1 / 10
Rum/lägenhet
 
6,9 / 10
Service
 
7,5 / 10

Senaste omdömena


9 av 10

Ingela,
Perstorp

+
Centralt läge, lugnt, närheten till stranden, närheten till trevliga restauranger, stora balkonger med fantastisk utsikt, trevlig lägenhet (dock lite sliten). Återkommer gärna (bott där 3 gånger)!
-
Bättre stolar på balkongen, saknade vinglas, Inga bra kuddar och nya lås till dörren( måste låsa med nyckel på insidan, o så att man får två nycklar)!

Bekräftad gäst: 2019-11-29


2 av 10

Bo Clas Roland,
Kolmården

+
nära stranden
-
möblerna var slut nersttna

Bekräftad gäst: 2019-04-05


8 av 10

Bengt-olov Stefan,
Sala

+
-

Bekräftad gäst: 2019-03-15


8 av 10

Samuel,
Bålsta

+
Läget
-
Litet parasoll på balkongen

Bekräftad gäst: 2019-03-08


5 av 10

Marie-christine,
Malmö

+
Placeringen av hotellet. Layouten av själva lägenheten. Sjukt rymlig!
-
Saker i lägenheten var sönder, t.ex micron som man va tvungen att "smälla till hårt" (enligt hotellpersonalen) för att få att fungera. Detta provade vi aldrig för att själva ramen som micron hade kring sig höll på att åka av... Kändes inte så kul... Lite bestick var odiskade i lådan... Väggar hade markanta hål som inte hade åtgärdats ordentligt och det var inte helt rent... Insekter som hade dödats av någon tidigare som var fast i taket var fortfarande kvar där... Mycket märkligt. Hår från städerskor var här och där och lite dammtussar fanns här och var.

Bekräftad gäst: 2019-02-22


7 av 10

Maria,
Åby

+
Läget
-

Bekräftad gäst: 2019-02-15


10 av 10

Therese Elisabet,
Österbybruk

+
-

Bekräftad gäst: 2019-01-25


7 av 10

Stig,
Österbybruk

+
Utmärkt läge, nära till bad o matställen o shopping. fin utsikt över havet. Absolut bästa läget på porto dela carmen. Rent o fint inga kackerlacker. Kassaskåp o bra förvaringsutrymmen.
-
Saknar kanalutbud på tv. Borde finnas mer en bara spanska kanaler, exempelvis eurosport. Solstolar o parasoll på balkongerna.

Bekräftad gäst: 2019-01-25


8 av 10

Kerstin,
Ösmo

+
-

Bekräftad gäst: 2018-11-16


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

79% av resenärerna rekommenderar

373 omdömen
Utmärkt
 
158
Väldigt bra
 
136
Bra
 
36
Mindre bra
 
21
Underkänt
 
22

5 senaste omdömen

2019-02-17

Inlägg av Ann F Stockholm, Sweden

Fantastisk utsikt över havet

Rent och fräscht lägenhetshotell med fantastisk utsikt över Playa Grande och Atlanten. Balkongen var fantastisk! Möblerna lite gammaldags, men ok. Välutrustat pentry, Väldigt centralt beläget, nära stranden och nära restauranter och närbutiker. Trevliga promenader på strandpromenaden, eftersom hotellet ligger centralt är det möjligt att gå åt olika håll, antingen mot nästkommande stränder eller mot den gamla staden och hamnen. Jag kan absolut tänka mig att åka tillbaka.Enda nackdelen var att wifin inte fungerade speciellt bra i lägenheterna, tur att roamingavgifterna är borttagna.

 
2017-03-21

Inlägg av Sam E Bålsta, Sverige

Centralt beläget med fantastisk utsikt och med balkong utan insyn.

6 gånger på raken har vi bott här. Det är främst läget och utsikten som drar. Nära till morgonpromenaden på stranden och nära till matbutiker för morgonfrallan. Är man lite rörlig kan man nå många musikställen och restauranger till fots.

 
2016-11-01

Inlägg av BeritH349

Vi kommer mer än gärna tillbaks!

Ett jätte trevligt lägenhets hotell med bra utrustning och fantastisk utsikt över hela stranden o havet. Lugnt och fint läge samtidigt som det ligger väldigt centralt och nära den fina stranden. Kan verkligen rekommendera detta Hotell.

 
2011-07-29

Inlägg av engineeruk11 UK

Los Cocoteros=Los cucarachos

Vi tillbringade vår semester i Los Cocoteros och jag kommer gärna att betala 5 Euro per natt i stället 50 euro. Internet är inte gratis där (3 Euro per dag), värdeskåp kommer att kosta dig 14 Euro per vecka. Första intrycket av rummet är trevligt bara några döda kackerlackor på golvet och fruktansvärd lukt i rummet. Du får räkna med kackerlackor överallt, i ditt kaffe, i dina skor, på stolen, kylskåpet, eller när du duschar i badkaret. Storleken på kackerlackorna är ca 5-10 cm. Badrummet är fullt av mögel, du kan få hemska besvär senare -en hudspecialist kan hjälpa dig, men mögel på naglarna och så vidare är en ful present från semestern. Killen i receptionen är trevlig, vänlig, men be inte om information. Han ger fel information eller "Jag vet inte" i stället för att öppna internet och hjälpa till! Be om rum på översta våningen. Om folk på våningar högre upp använder toaletten eller går på det klinkergolvet kommer du att kunna höra det mycket väl. De tillhandahåller inte svamp och tvål i köket, så extra inköp behövs.

 
2019-12-02

Inlägg av tracybL892UA Ipswich, Storbritannien

relaxing week

Lovely hotel on top of all the facilities you will need. we had a ground floor so lovely big veranda.. it was cleaned 3 times and sheets changed once..although the towels were changed most days. The only thing for me was the pool we had to go up one floor.. its freezing and i mean ice cold as the position of the pool will never get much sun so will always be... if u like to sit around the pool this hotel is not for you. Other than that we had a good week stay.