1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om LABRANDA Los Cocoteros

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
6,6 / 10
Städning
 
7,9 / 10
Service
 
7,6 / 10
Faciliteter
 
5,1 / 10
Mat och dryck
 
3,9 / 10
Rum/lägenhet
 
6,4 / 10
Motsvarade förväntningar
 
6,8 / 10
Korrekt beskrivning online
 
7,0 / 10

10 senaste omdömen


7 av 10

Stig,
Österbybruk

+
Utmärkt läge, nära till bad o matställen o shopping. fin utsikt över havet. Absolut bästa läget på porto dela carmen. Rent o fint inga kackerlacker. Kassaskåp o bra förvaringsutrymmen.
-
Saknar kanalutbud på tv. Borde finnas mer en bara spanska kanaler, exempelvis eurosport. Solstolar o parasoll på balkongerna.

Bekräftad gäst: 2019-01-25


8 av 10

Kerstin,
Stockholm

+
-
Vi bodde på Los Cocoteros och blev avsläppta vid ett annat hotell vid ankomsten. Chauffören hänvisade oss en väg vi skulle gå och det var in på ett annat hotell med många trappor att släpa resväskorna på. Dessutom var de helt fel hotell. 3:e personen vi frågade jobbade på vårt hotell så tack och lov kom vi så småningom rätt. Meddelade reseledare på plats och hon har gått vidare med problemet. Jag hoppas det löser sig så andra resenärer blir avsläppta vid hotellet.

Bekräftad gäst: 2018-11-16


7 av 10

Brian,
Gilleleje

+
Belligenheden tæt på alt
-
Kedelig swimmingpool og absolut ingen sol ved swimmingpool

Bekräftad gäst: 2018-12-21


6 av 10

Berit ,
Orkanger. Norge.

+
Det beste med hoteller var utsikten.
-
Altfor harde madrasser. Savnet en lett dyne, ullteppe er ikke godt nok på vinteren.

Bekräftad gäst: 2019-02-08


1 av 10

Bjarne og Marit ,
Nes på Hedmark

+
Det var ikke et 3stjerners hotell som beskrevet fra apollo,men 2som booking beskrev.Dårlig møbler og elendig med plastikk møbler ute uten puter.Harde madrasser selv om de var nye.Noen fikk overmadrasser,men ikke vi
-
Nye møbler og utemøbler med puter.Nytt bestikk og kjeler.

Bekräftad gäst: 2019-02-08


1 av 10

Tore,
Moss

+
Utsikt. Kort vei til strand og restauranter.
-
Hotellet var slitt og trengte oppussing. Vi savnet puter på stoler både inne og ute på terrassen. Der manglet parasoll for solen. Vår leilighet lå 12 m fra et restaurant bygg og vi var veldig plaget med stekeovn fra de 4 restaurantene som lå i bygget foran oss. Dere reklamerte med at dette var et 3* hotell, men det var et 1* hotell, dette var meget beklagelig. Hadde vi visst om at bussen heller ikke kjørte til hotellet så haddevi aldri bestilt. Dere må informere at buss ikke kjører til hotell. Vi måtte ta drosje fra hotellet. Undertegnede er handikappet etter to hofteoperasjoner. Dere må også informere at reisende fra Oslo må regne med å mellomlande i Billund både ril og fra Lanzarote. Vi fikk info om dette etter at vi hadde betalt turen. (Ganske smart hva.) Hadde vi visst om mellomlanding ,hadde vi aldri bestilt. Landingen på Billund ved hjemreise holdt på å gå galt. Flyet manglet oppdrift ved landing og det holdt på å gå galt. Det blåste frisk bris og jeg tror flykapteinen var u rutinert, dette burde en erfaren flykaptein fikset.

Bekräftad gäst: 2019-02-08


6 av 10

Bjørn,
Jessheim

+
Beliggenhet.
-
Gamle møbler. Dårlige møbler på terrassen. Manglet puter.

Bekräftad gäst: 2019-02-08


7 av 10

Berit,
Oslo

+
Beliggenhet og utsikt
-
Stabil Wi-Fi. Sofaene er slitne og ikke lenger komfortable/gode å sitte i.

Bekräftad gäst: 2019-01-04


8 av 10

Berit,
Kristiansund

+
Beliggenheten
-
Bedre leselys. Sofa som er til å sitte i for eldre mennesker - som er de fleste gjestene på Cocoteros

Bekräftad gäst: 2018-12-21


8 av 10

Tom ,
Porsgrunn

+
Beliggenhet og utsikt
-
Oppgradere låssystemet, oppgradere badene. Skifte møblene.

Bekräftad gäst: 2018-12-21


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

79% av resenärerna rekommenderar

302 omdömen
Utmärkt
 
126
Väldigt bra
 
113
Bra
 
30
Mindre bra
 
17
Underkänt
 
16

5 senaste omdömen

2017-03-21

Inlägg av Sam E Bålsta, Sverige

Centralt beläget med fantastisk utsikt och med balkong utan insyn.

6 gånger på raken har vi bott här. Det är främst läget och utsikten som drar. Nära till morgonpromenaden på stranden och nära till matbutiker för morgonfrallan. Är man lite rörlig kan man nå många musikställen och restauranger till fots.

 
2016-11-01

Inlägg av BeritH349

Vi kommer mer än gärna tillbaks!

Ett jätte trevligt lägenhets hotell med bra utrustning och fantastisk utsikt över hela stranden o havet. Lugnt och fint läge samtidigt som det ligger väldigt centralt och nära den fina stranden. Kan verkligen rekommendera detta Hotell.

 
2011-07-29

Inlägg av engineeruk11 UK

Los Cocoteros=Los cucarachos

Vi tillbringade vår semester i Los Cocoteros och jag kommer gärna att betala 5 Euro per natt i stället 50 euro. Internet är inte gratis där (3 Euro per dag), värdeskåp kommer att kosta dig 14 Euro per vecka. Första intrycket av rummet är trevligt bara några döda kackerlackor på golvet och fruktansvärd lukt i rummet. Du får räkna med kackerlackor överallt, i ditt kaffe, i dina skor, på stolen, kylskåpet, eller när du duschar i badkaret. Storleken på kackerlackorna är ca 5-10 cm. Badrummet är fullt av mögel, du kan få hemska besvär senare -en hudspecialist kan hjälpa dig, men mögel på naglarna och så vidare är en ful present från semestern. Killen i receptionen är trevlig, vänlig, men be inte om information. Han ger fel information eller "Jag vet inte" i stället för att öppna internet och hjälpa till! Be om rum på översta våningen. Om folk på våningar högre upp använder toaletten eller går på det klinkergolvet kommer du att kunna höra det mycket väl. De tillhandahåller inte svamp och tvål i köket, så extra inköp behövs.

 
2019-02-14

Inlägg av Trail52668632160 Moss, Norge

Bad and old hotel

One star hotell. The hotel was old and had to upgrade. The view was fine, but Therese was a terrible food smell from the restaurants 12 meters from our terrasse. No pillows on the chairs,and no parasoll. The furniture was in a terrible condition, old TV . Old bathroom an no shower, You had to entre the old bath AS EAs difficult. The clean Maud was Nice and clever.

 
2019-02-13

Inlägg av adrianevans10 Sandbach, Storbritannien

Don’t Go Here- You’ll be in my way

Great location. Not 24 hours but excellent reception staff. Nice rooms. Quite well appointed but the bar/restaurants below the complex are really good. Very intimate pool area for the mornings. It’s like having your own pool.